AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / 2k uretaani

2k uretaani

16 Vastausta 3 186 Lukukertaa
olen kuullut 2k uretaanista mitä voisi levittää penselillä suoraan esim.teräsveneen kylkeen jolla saaataiisin sen verran eristystä että kosteus ei tiivistyisi veneen sisällä.onko joku kokeillut ja mistähän sitä saa.

käy täällä lukemassa

http://www.veneprojekti.com/

2k urtsu

niin kuin kaikki muutkin suomalaiset sivustot.kysyin sivellettävää/tuputtettavaa/pensselöitävää 2k uretaania.koska vene on jo sisustettu ja muutenkin valmis jolloin puhallus ei onnistu.tuntuis vaan paljon helpommalta levittää se eriste sillain kun ruveta "retkipatjaa"liimaileen.tiedän että semmosta on mutta on päässyt unohtuun että kuka sitä möi.kapu3.kiitos nopeasta vastauksesta

eppäilen

ettei onnistu, kun et voi sekoittaa etukäteen 2k uretaania. Liimasin 2k uretaanilla 2,5cm korkkilevyä ja styroxia teräsveneen kylkiin, levitin ensin toista ainetta sutilla eristelevyihin ja valutin toisesta purkista isosyanaattia päälle toisella sudilla ja painoin levyn nopeasti veneen kylkeen, mulla kesti jotain 20sek, kun aineet reagoivat. Tein eristelevyistä joka puolelta sentin pienemmät, jälkeenpäin kiersin eristelevyt 1k pullouretaanilla. Länsirannikolla aineita myy Nummijärvi Ky,Pori

no tuo oli se firma

mitä tarkotin mutta noin 1v. sitten laoit sinne sähköpostia että paljonko maksais noin 11m teräsveneeseen kyseinen tuote niin vastausta ei tullut.eli unohdin koko asia ja aattelin oisko markkinoille tullut joku vastaava mutta ei näköjään.

Sitä

semmonen firma kun Corebros josta kannattanee kysyä.

hei

tuo kuulostaa jo liian hyvältä.itse omistan noin 13 m teräsveneen ja ongelma on se että ajo/keulahytti on eristtämättömiä ja niihin tiivisttyy kondensiovettä ja keulassa ei ole pillsiaä eikä saa asennettua eli jouttuu sienellä kuivaan.informoikaa vaikka tänne jos joku löytää jonkun noin helpon tuotteen mikä estää kondensoitumisen.

Siihen........

kondenssieristeeksi saattaa olla hyväkin, olen kerran kokeillu sitä ja kertasively antoi maksimissaan muutaman millin tavaraa joten sitä pitää sivellä kyllä ainakin pari kolme kertaa.

Täältä

Löytyy. Tarvitset lisäksi paljon tyhjiä purkkeja ja paksuja suteja,muuten homma onnistuu hyvin kun pitää hiukan kiirettä.Eli seos purkkiin nopea sekoitus ja ripeästi sudit tavaran kohteeseen ennen kuin alkaa reagoimaan,koeta saada mahdollisemman paljon (paksulti) tavaraa kerralla seinään,ja tarpeen vaatiessa uusintakäsittely kun vanha on kuivunut. PS.Reagointi aika pitenee kylmässä.

http://www.terpol.fi/

Ei onnistu

Olin aiheesta 2006 yhteydessä Terpoliin ja herrat vastasivat että kama kajahtaa purkkiin niin nopeasti ettei kerkeä sutia.
Mutta jos ruiskutetaan niin komponentit sotketaan vasta ruiskussa niin homma onnistuu.
Itse tein levystä liimaamalla ja myyjä oli yllätys yllätys Rauta Soini tampere ainoa miinus ettei löytynyt kovin paksua mutta laitoin kaksi kerrosta.

Corebrossi sitä myy

http://wwnet.fi/corebros/MetalPr.html#EPEFoam20

Tuolta sitä kait saa. Olen ostanut sieltä epokseja ja kuitumattoja yms ja kaikki on sujunut sovitusti. Lisäksi siellä oli kaveri joka oikeasti tiesi aineiden käytöstä ja halusi jopa neuvoa, sellainen on harvinaista.

Olen myös lukenut juttuja joiden mukaan toimitukset on joillekin viipyneet tms. Hinnastot on hassuja, ainakin osin vielä markkapohjaisia. Sivuilla sanotaankin, että hinasto on suuntaa-antava. Omat kokemukseni ovat tosiaankin täysin positiivisia.

Sivuilla sanotaan, että vaahto paisuu 20x. Millin kerrospaksuuden saa kuulemma maalattua. 20mm lopullinen vaahtokerros olisi uskomattoman kova juttu. 10mm olisi jo ihan hyvä kondenssin estoon.

Jos kokeilette ainetta niin kertokaa kokemuksistanne, kiinnostaisi omaa projektiani varten.

löytyy

löytyy

2k uretaani

kiitoksia vastauksista.pidetään keskustelu yllä ja jaetaan kokemuksia kyseisestä tuotteesta/tuotteista.hintahan se aina ratkaisee mutta saisi nimenomaan siististi siistiä pintaa ja estettyä sen turhan kondenssiveden.itselläni on läpi veneen tuuletusrako kyljissä joka on noin 20-30cm.mutta siltikin tekisi joku siihen kylkeen mieli laittaa.

kannattaa

firmoista jotka käyttää sitä. omalle työpaikalle sitä tuli 200 l tynnyreissä, luulis kilohinnoissa olevan eroa pikkupurkkeihin

voiko joku kertoa

mistähän tuommoista ainetta voisi kysellä.tiskin löytyy väristä ja tapetista!!
onko tietoo
viddu, onhan tuossa ylempänä linkki
 /   /  /  / 2k uretaani

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta