AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Luottokortti opiskelijalle?

Luottokortti opiskelijalle?

10 Vastausta 5 098 Lukukertaa
Voiko jo opiskelijana todella saada luottokortin? Kannattaako minun ottaa? Mielelläni ostaisin verkosta CD-levyjä (sen mikä nyt opiskelijabudjetilla voi)
Hain Googlella tietoa etukäteen, niin kukaan ei voi sanoa etten tutkinut etukäteen jo :)
Tämän tekstin mukaan saisin vasta ensi syksynä (opintoviikkoraja). Onko kokemuksia onko tuossa joustoa pankeittain?
http://halvat.info/luottokortti/luottokortti-opiskelijalle/

ainakin

myöntää MasterCardin (ehkä visankin) jos koossa on vähintään 90 op. Pitää siis olla korkeakoulu tai yo-opiskelija. Amikset eivät tietääkseni saa korttia. :D

Miksi tavallinen pankkikortti, jolla voi maksaa netissä, esim. Visa Debit, ei riittäisi? Esim. Nordealla ja OP-Pohjolalla on sellaiset, eikä niihin vaadita säännöllisiä tuloja.

kyllä rahakortin saa helpolla tuloton opiskelijakin

nordeasta ainakin tietääkseni opiskelijakin saa luotto-, (vai onko se master maksuaikakortti, kuitenkin,) myös ilman 90 opintopistettä. siihen vaaditaan vaan tämä (en muista nimeä) asiakkuus joka koskee tietääkseni kaikkia alle 26-vuotiaita. kannattaa kysyä pankista.

näin

nordeasta saa check-in asiakkaana kortin 500luotolla ja check in asiakkaaksi pääsee kun aukaisee tilin ja siis tuon 500luoton saa alla 26 ja yli 18 vuotias kuka tahansa soittaa ja kysyy vaan tosin en suosittele kenellekkään opiskelijale luottokorttia muuta tuolta nyt kuiteskin saa.
Opiskelijatkin voi olla töissä ja käyttää myös luottoa vastuullisesti...
Eiköhän se Visa Electron riitä, se ainakin käy useimpiin verkkokauppoihin mitkä visaa muutenkin huolivat sekä PayPaliin jota pienemmät puljut suosivat. Ainakin sammon visa electron. Elektronilla ainakin kierrät useimmat ongelmat mitä tämän palstan sankarit ovat hankkineet.
Visa Electronin kanssa saa aina olla pulassa kun nettiyhteydet on poikki.
Nettiyhteys poikki, jos ei oo rahaa... niin sitä sit luottokorttia haetaan.

Kyllähän sitä kaikkee ostas jos olis luottokortti. Mennään muutama vuos eteenpäin, niin ketjun alkaja tulee kysyy miks o ongelmissa luottokortin kanssa, miksi kukaan ei kertonut.

Tai entäs jos käykiin niin, että Mamma och Pappa betalar alla, ja joku toinen sisarus sit o ilman mitää... Sille toiselle anneteen sit jos joskus on varaa, tai suomeksio sanottuna muistetaan.
Voihan maksaa verkkopankkitunnuksella tai postiennakolla. Luottokortti ei ole välttämätön.
Kyllä toi luottokortti on ainakin mun mielestä hyödyllinen esimerkiksi lentoja tai hostelia tilatessa (mm. RyanAirin sivuilla väitetään, että Debitillä ja Electronilla pystyy maksamaan, mutta tämä ei ole käytännössä totta), että ei tarttis aina vaivata omia tai kavereiden vanhempia. Monissa yliopistoissa kielten opiskelijoille kuuluu jokin tietty aika kyseisen kielisessä maassa oleskelua, eli luottokortti voi olla jopa pakollinen, jos vanhemmilla ei ole mahdollisuutta lainata, eikä halua ostaa matkaa kalliimmalla matkatoimiston kautta.
 /   /  / Luottokortti opiskelijalle?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta