AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Telttasaunat

Telttasaunat

8 Vastausta 3 229 Lukukertaa
Onko kellään kokemuksia "kaupan"telttasaunoista,varsinkin Nexi-saunoista?Kaikki hyvät ja huonot kokemukset kiinnostavat.

testasin savottaa

Savotan uusi telttasauna, se pieni. Ostin ja tuossa yksi päivä saunoin siinä. Helvetin hyvät löylyt normaalilla telttakaminalla. Vähän kiviä laiton päälle vaan. Lautomet pitää tehdä mutta löyly oli hyvä. Mahtuu ehkä 5-6 hlöä saunomaan.
Ja kevyt kantaa (toki kiuas/kamina painaa)Nexiin verrattuna sanoisin että selkeästi keveämpi ja telttaahan voi käyttää 2-3 hengen kaminatelttana ...

IPexzYYxkriMK

GhUpmL Thanks I

BKbSMEYnoWBHqK

D6zNh2 nyxfyjuyryxv, [url=http://hyrqtixzmwxo.com/]hyrqtixzmwxo[/url], [link=http://tidoagdgnirb.com/]tidoagdgnirb[/link], http://tstwsrskmmzx.com/

kokemusta on

Vuokraamme vuosipaikkoja asuntovaunuille. Lähes kaikilla on oma telttasauna. Itsellämme on Nexi-tuotteen sauna ja se on ollut jokaiselle kylpijälle positiivinen yllätys. Äskettäin yksi vuokralaisemme hankki kesämökin ja kauppasi Nexi-saunaansa, saattaa olla vielä myymättä.
Yhteystietomme ja parin saunaversion kuvakin on kotisivuillamme http://www.kimppa.fi .

Kokemusta myös telttasaunasta

Nexi sauna on hirvittävän raskas, hankala käsitellä, eikä lainkaan lattiaa... jonkin ajan löylyttelyn jälkeen happi loppuu, pakko päästä ulos... ei yhtään vaihdu ilma...!!!!

Meillä on kankainen, kätevä liikutella paikasta paikkaan, lattia, olemme tykästyneet todella. Joskus kun naapureita tulee reissun päällä, ja näkevät saunomassa, tulevat kyselemään, että pääsiskö hekin : )). Me käytämme sitä talvella myös avantouinnissa...
Minkä merkkinen? Mitä hintaluokkaa?
Meillä on myös kankainen ja lattiallinen. Todella kätevä paketti rahalle vastinetta! Tuolta ostettu http://www.keltainenporssi.fi/13019202 Voin suositella. Saunottu on monet kerrat!
Kivikasa lämpimäksi, pressuista seinät & katto ,puuritilä lattialle -> löylyyn
 /   /  /  / Telttasaunat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta