AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Missä liikkuvat 50-60v vapaat naiset?

Missä liikkuvat 50-60v vapaat naiset?

13 Vastausta 2 665 Lukukertaa
Niin missä mahtavat liikkua vapaat keski-ikäiset naiset? Jonkun olen nähnyt lenkkipolulla, mutta kovin hiljaista on sielläkin(lpr) toivoisin niin tapaavani hehkeän,sporttisen naisen, mutta taitaa olla turha toivo näin 6-kymppisenä.

Naisia näkee.....

Vapaat keski-ikäiset käyvät teatterissa, konserteissa ja lenkillä naiskaverinsa kanssa.mitenkäs siellä tutustutaan toiseen sukupuoleen, kun naiset ovat melko tyytyväisiä elämäänsä ja tulevat toimeen yksikseenkin aivan hyvin ja saavat toisista naisista juttuseuraa! Seksitarpeet on jo hyllytetty ja elämää eletään muiden asioiden varassa.Naiset taitavat olla tyytyväisempiä sinkkuelämäänsä kuin miehet, joilla on vähemmän ystäviäkin kuin naisilla.

Vai tarpeet on hyllytetty; vai sillä tavalla.

Että keski-ikäiset naiset hyllyttäneet seksitarpeensa.No tietysti jokainen saa hoitaa tarpeensa parhaimmalla katsomallaan tavalla, mutta eiköhän vielä 6kymppisellä naisellakin paikat vielä kostu sen verran miehen kanssa paneskelu onnistuu, tai riippuu tietysti myös miehestä. Kyllä tuon ikäisenä miehenä homma hoituu mainiosti, ja varallahan voi aina pitää Ciallista!

Juups

Varmaan ollaan hyllytetty seksitarpeet juu, ehkä joku on, mutta en ainakaan minä, nythän ne tarpeet ja halut vasta onkin ;) Eikä mitkään konsertit, teatterit tai muut vastaavat saati sitten hyvät naisystävät korvaa seksiä! Löytyisipä vaan jostain sopiva kumppani tarpeet tyydyttämään.

Voi olla lähempänä, tai sitten kaukana!

No sellainen kunnon energinen mies voi olla lähempänä kuin arvaatkaat, tai sitten kovin kaukana,liian kaukana.Itse E-Karjala. Nyt olisi aikaa sopivan naisen kanssa tyydyttää haluja aamuin/ illoin, ja keskipäivällä kun ei ole enää kiire töihin.Aamiaisen jälkeen uudelleen sänkyyn, tai sohvapöydälle.

Hmmmmmmmmm..........

unelmamies...waauuuu..

Sitten eteenpäin !

Aidosti kiinnostuneet naiset viestiä osoitteeseen. ah005@luukku.com
Niinpä, en minäkään tuohon oikein usko, että pelkillä konserteilla ja teatterilla... päinvastoin väliin pitää naidakin. Hengen ravinto yhdessä sen sijaan on ihan ok! Meillä kuudenkymmenen kieppeissä sinkuiksi päätyneillä miehillä on vielä ongelmana se, että ei rakastamisen kyky säily jos ei sitä harjoita. Baarit eivät ole meidän ikäisiä varten eikä siellä muutenkaan viihdy. Arvot ovat ihan toiset.

kiinnostus

kun mies ei enää pysty.
Silloin parempi olla ilman seksiä!
hei olen 53 vuotias mies eroprosessi käynnissä
Haluaisitko tutustua hehkeään ikäiseesi naiseen?
helvetti mää tarvi kairaajaa aamux sit jos kelpaa siihe hommaa sit kelpaa yöksi
eikä oo kalastajii
no eikö etelästä löydy kairaajaa mää hoidan koukut ja opetan mateen nylkemisen
 /   /  / Missä liikkuvat 50-60v vapaat naiset?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
38 v. Uusimaa
35 v. Satakunta
36 v. Uusimaa
48 v. Uusimaa
50 v. Uusimaa
47 v. K-Pohjanmaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta