AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Harkinnassa Ceed

Harkinnassa Ceed

31 Vastausta 2 015 Lukukertaa
tervehdys Kia palstalaiset, asiantutijalausuntoja kehiin, harkinnassa Ceed mutta olen kuullut niissä olevan mm seuraavia vikoja ja nythän puhutaan vasta muutaman vuoden maksimissaan olevista autoista, paljonkohan niitä vikoja on vanhetessaan ??
- Auraus ja ohjauskulmaongelmia
-valot heikot
-ohjauksen palautus ja tuntuma
-nitinät ja natinat
-keskuslukitusongelmat
-lämmityslaitteen tehottomuus? (kylmä)?
-kylmäköynnistysongelmia ?
-öljyvalon palamista oudon pitkään ?
-ulkopeilien särinää?

Onko nämä kaikki kaikissa autoissa vai joku jossain ja joku jossain ???

Kiitos vastauksista.

Suomi ja EU vaikeuksissa

Auta itseäsi ja osta Eurooppalainen automerkki.

kia ceed

euroopassa.

no juuri näin

ja se että se todellakin on valm.euroopassa ja sen tai mersun ostaa ei nosta Suomeamme lamasta ja koko eu on vaan aikapommi joka vielä räjähtää omaan mahdottomuuteensa.

Niinpä

Kyllä Slovakiassa leipää tarvitaan siinä kuin Saksassakin. Sitäpaitsi naapuri-Tsekki tekee Volkkarin suojeluksessa laatuautoa Skodaa.

Mietin

MIKSI edes harkitset ceed-iä jos vähänkään uskot tuohon virhelistaan?tämä kysymys oli minun vastaukseni!
Itselläni 32tkm. ongelmatonta ja tyytyväistä ajoa takana ja varmasti edessäkin.
Ps. ceed kirjoitetaan pienellä c-llä, ja vielä, miltä provopalstalta olet tuon vikalistan löytänyt, mahdollisesti täältä?!

Pari vuotta

Huoletonta menoa on ollut. Mainitsemasi viat taitavat olla näillä palstoilla häiriköivien mielikuvituksen peruja. Ceed, niin bensa- kuin dieselversiokin on kokonaisuutena aivan kilpailukykyinen ajopeli. Toimintahäiriöt ovat loistaneet poissaolollaan. Lämmintä riittää ja ohjauskin palauttaa. Turha on muiden mielen mukaan kulkea. Pyydä peli käyttöön kunnon koeajoa varten ja vertaa muihin. Osta joku muu, mikäli se tuntuu sopivammalta. Eihän siinä sen ihmeellisempää.

minulla

eikä ole mitään noista viosta esiintynyt.Erittäin tyytyväinen olen ollut.Ei ole ollut vielä ainakaan ensimmäistäkään korjaamolla käyntiä.Kuluttaa melko vähän polttoainetta.Suosittelen.

On nuo

autoissa ja vielä paljon muita vikoja.
Minulle sattui hyvällä tuurilla sellainen Kia, että parin vuoden käytön aikana ei ole ollut mitään korjattavaa.
Tällaisia Kioja ei kuulemma ole enää olemassakaan.

Nukkuuko

Mikäs nyt on, kun ei Kian vikoja ala ilmestyä?

höpö höpö

mainitseppa muut harkinnassa olevat merkit niin alkavat vikalistat olla jo niin pitkät että suomi24 tukkeutuu

Älä ihmeessä osta

pelkäät noin paljon tulevia murheita. Että peilikin ihan särisee ja öljyvalokin palaa oudon pitkään. Voi ristus teidän kanssa. Osta se Volkkari tai Tojo. Ne täysin viattomia autoja. Mutta älä tuu mankuu takuu ajan jälkeen palstalle jos ja kun ainakin Volkkarista joku paikka hajoaa parin vuoden jälkeen.
Totta puhuen, et sinä mitään ole ostamassa. Ei uuden auton ostaja tule tänne vikalistoineen kyselemään tyhmiä. Sen sijaan me oikeat cee´dien omistajat voimme jatkaa ajelemista mainioilla autoillamme.
PS: yhtään uskottavaa juttua täysin tyytymättömästä cee´d omistajasta ei ole vielä kuulunut, kuten jollain Renault-palstalla. Ja vielä: älä turhaan vaivaudu avaamaan uutta keskustelua, jossa kerrot muka omistaneesi cee´din ja vaihtaneesi sen pois kun oli niin huono.

Älä hikoile

Turha kiihkoilla autonromujen perään. Kai meillä on muutakin elämässä kuin keuhkota tämmöisistä.

Sitä on

"virallisilla palstoilllla"
Ja poimittu ne kaikkein negatiivisimmat höpinät =??

Laita tiskiin ne posiivisetkin ja palataan asiaan!!

Ei mitään

Ei ne mitään höpinöitä ole, lähinnä Kian käyttäjien omalta sivulta. Kia Hyundai Club poimittua oikeaa tietoa !!! Taidat olla Deltassa töissä kun et sirdä käyttäjien negatiivisia palautteita ko. autosta ja valehtelet ne höpinöiksi.

joopajoo

sitten miten olet KIA hyundai clubin sivuille päässyt?

et osaa käyttää

Et ilmeisesti reppanan osaa edes nettiä käyttää ? laita ko. sivu vaikka googleeen, sieltä löytyy oikeaa tietoa niinkun tällakin palstalla hehkutetaan !!! viisas kyselee usealta taholta, älykääpiö ei löydä edes yhtä kuten sinä.

naurattaa

olet säälittävä luuseri ja kaikenlisäks, tojotisti!

naurattaa

olet säälittävä luuseri ja kaikenlisäks, testien jatkuvan jumbon Deltahuollon rahastama testien jumbolla Kialla ajava !!

sinähän

harkitsit, nyt ei halkitte poika KIIAA enää,,,,,voi jessus,sut tunnisti huijarix heti alkumetreistä ja nyt on selitykset turhia,MäTäPaIsE!

Tojo on testijumbo

ja ceed on pistänyt Aurista nokkiin oikein olan takaa!

Raaaaukka

kooklaappa pikkuinen sinne foorumiin ja kerroppa mitä näkyy, mussukka pien

Men sun

niin poskelleen,no,huomen sitten koulussa oot kunnolla, nyt hopihopi tutimaan:)

Miksi

mielipiteitä jos oot "oikeilta sivuilta" tietos saanut pöpi!

Tojo-Terojen

niitä harmittaa kun KIA tekee paljon parempia autoja.

HUonompiahan

No paljon huonompiahan Kiat on, sehän on selvää kaikille, ei Tojo miehiä tartte harmittaa että Kiat on niin huonomaineisia

Eivät

ole huonompia. Ceed on esim. Aurisiin tai Corollaan verrattuna todella hyvä auto. Tojolla ei voi pitkää matkaa ajaa kuin tuskanhiki otsalla, on se niin hirvittävä auto ajaa.

Ei poikkea huonompana kilpailijoista

Itse olen ajellut reilun vuoden ja 14 000 km bensa-automaatti cee'dillä ja huolettomia on kilometrit olleet. Vasta kävi vuosihuollossa, eikä mitään ylimääräistä huoltotarvetta ollut, eikä minkäänlaista vikaa!

Noista väitteistä en kyllä yhtyisi mihinkään sen enempää kuin muissakaan tuon hintaluokan ja liikkeestä ulos ajetuissa autoissa. Varsinkin sorateillä useimmat autot alkavat sisäänajovaiheen jälkeen rämistä kojelaudasta ym. muoviosista, (käykää vaikka ajamassa).

Valot ovat todellakin riittävän tehokkaat, eikä pesurien puuttuminen ole vaivannut. Ainoastaan kerran olen suolakeleillä Uudeltamaalta Keski-Suomeen ajaessa silmämääräisesti huomannut pientä valotehon heikkenemistä. Eli normaalissa arkiajossa ei sen takia tule ongelmia. Auto yleensä pestään suht usein ja silloin puhdistuu myös valot. Ja kuka kieltää ite valojansa pesemästä? Se kuitenkin on varmaa, ettei tavallisessa ajossa valojen takia ainakaan matka keskeydy, jos varsinkin puhtaana on lähdetty.

Ohjauksen palautus ja tuntuma on juuri sopiva. Kuskin tehtävä on joka tapauksessa ja autossa ohjaaminen eikä tuntuman pidä olla semmoinen että tehostin tottelee jokaista virheliikettä kuten ohjauksesta ylistettyjen merkkien tehostimissa tapahtuu. Eikä myöskään väkisin suoraan pyrkivä vastaan hangoittelija, niitäkin on nähty joissain merkeissä.

1.6 bensa

Kohta pari vuotta vanha Ceed, joten näillä mennään:

"- Auraus ja ohjauskulmaongelmia"

Ei havaintoa.

"-valot heikot "

Lähivalot ok, pitkät kehnot. Pesimet puuttuvat. Onneksi en joudu yleensä ajamaan kurakelissä pitkiä matkoja pimeässä.

"-ohjauksen palautus ja tuntuma"

Saksalaistyyppinen. Keskialueella palautus toisinaan nihkeä, mutta samanlaisia vaikuttavat olevan kaikki sähkötehostuksella varustetut. Ainakin uutta Golfia on haukuttu "ongelmasta". Tottumiskysymys hyvin pitkälti.

"-nitinät ja natinat "

Parit ollut. Natisijat selvitetty.

"-keskuslukitusongelmat "

Ei.

"-lämmityslaitteen tehottomuus? (kylmä)? "

Ei. Tosin bensakone. Diiselissä voi ollakin.

"-kylmäköynnistysongelmia ? "

Ei.

"-öljyvalon palamista oudon pitkään ? "

Ei.

"-ulkopeilien särinää? "

Ei.

Lisäksi voisin mainita, että automaatti-ilmastointi ei toimi niin kuin pitää. Puskee kuumaa aluksi liikaa. Pidemmässä ajossa rauhoittuu kuitenkin taas toimimaan kuten pitääkin.

Harkinnassa Ceed

tervehdys Kia palstalaiset, asiantutijalausuntoja kehiin, harkinnassa Ceed mutta olen kuullut niissä olevan mm seuraavia vikoja ja nythän puhutaan vasta muutaman vuoden maksimissaan olevista autoista, paljonkohan niitä vikoja on vanhetessaan ??
- Auraus ja ohjauskulmaongelmia
-valot heikot
-ohjauksen palautus ja tuntuma
-nitinät ja natinat
-keskuslukitusongelmat
-lämmityslaitteen tehottomuus? (kylmä)?
-kylmäköynnistysongelmia ?
-öljyvalon palamista oudon pitkään ?
-ulkopeilien särinää?

Onko nämä kaikki kaikissa autoissa vai joku jossain ja joku jossain ???

Hei anteeksi laitoin alkuperäisen postini väärälle palstalle! Kysymys on Opelista, senhän tarkkasilmäiset havaitsivat jo tuosta öljyvalon palamisesta.

"Ulkopeilien särinää" ?

..oli kaukaa ja pakkasesta haettua !

ei mitään noista.........

Puppua noi viat tai mistä tietää kasataanhan ne.En mene vannomaan mitään.

Mutta täällä ei vian vikaa.Lämmintä riittää ja natinoita ja muuta ei oo.Aurauskulmissa ei vikaa.Kuten eräässä muussa merkissä,uudessa autossa ollut tutuilla on.

Eli kun ostat auton vika saattaa olla tai olla olematta.Osta vaan muumerkki jos pelkäät ja petyt.Auto on muuten hemmetin hyvä talviajettava.
Luisussa auto korjaa itsensä.Jos mahdollista käykää autolla radalla ajamassa saa tuntumaa.
 /   /  /  /  / Harkinnassa Ceed

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta