AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Monsters vs. Aliens (2009)

Monsters vs. Aliens (2009)

3 Vastausta 568 Lukukertaa
Ja taasen tupsahti uusi 3-D-animaatio ilmoille, tämä herätti minussa mielenkiintoa sikälikin että nyt tehtiin mukavas kunnianosoitusta vanhojen hirviö- ja scifileffojen meiningeille.3-D:tä käytettiin jo 50-luvulla joten tähän leffaan se sopii kuin nenä päähän.

On Susan joka on aikeissa avioitua paikallisteeveen sääprofeetta Derekin kanssa,mutta kaikki muuttuu kun taivaalta syöksynyt meteori muuttaa lyylin jättinaiseksi ja pian on edessä vankeus hallituksen piilovankilassa.

Susan tutustuu muihin asukkeihin:Dr.Cockroachiin(M.D.), limaklöntti B.O.B:iin, Missing Linkiin ja isoon(!) mutta hyvätapaiseen Insectosaurukseen.Kaikille hahmoille löytyy esikuvia vanhan liiton kauhu- ja scifileffojen maailmasta.

Ilkeä Galaxor hyökkää maapallolle tarkoituksenaan tietysti vallata maailmamme, joten Susan kumppaneineen joutuu panemaan hanttiin, tuloksena tarina täynnä hauskoja ja jännittäviä tilanteita ja muistumia mm.Godzillasta, Attack of the 50ft Womanista, The Thingistä, Kärpäsestä, ym ym.

Muuten hyvä, mutta vanhojen leffojen parodiointi olisi saanut olla paljon runsaampaa ja reippaampaa(itse olisin halunnut nähdä Insectosaurusta enemmän toiminnassa), Tim Burtonin hilpeän Mars hyökkää-klassikon malliin, asianharrastajat tietenkin hoksaavat viitteet muihin leffoihin ja esikuviin, mutta entäs maallikkokatsojat ja eritoten nykylapset?

Tätä vasten leffan dubbailu tuntuu aika turhalta toimelta, nyt kun ei liikutakaan puhtaassa lastenfilmien maailmassa.Sekaan on myös ympätty turhanpuoleista ihmissuhdehömppäilyä Susanin ja Derekin välillä.


Originaaliäänet hoitavat homman kotiin, kärjessä tietenkin Reese Witherspoon Susanina ja Kiefre Sutherlandin sotahullu kenraali.

Tähtiä ****

Lisää kommentteja

Hei,
Kaipailisin kommentteja elokuvasta, sopiiko 5-vuotiaalle tytölle?

Vastaus

Elokuvahan periaatteessa suunnattu lapsille, mutta useimmat aikuisetkin ovat pitäneet elokuvasta, mutta kyllä sopii aivan mainiosti kuin 5 vuotiaalle kuin 50 vuotiaallekkin

anon

That's really nice movie for children!
Download Monsters vs. Aliens
 /   /  /  / Monsters vs. Aliens (2009)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta