AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kirvelevät silmät

Kirvelevät silmät

3 Vastausta 436 Lukukertaa
Hei. Minulla on kirvellyt silmiä jo todella pitkän ajan. Pieni tuulenvire, ylöspäin katsominen tai jopa ajatuskin kirvelevistä silmistä saa silmäni ärtymään ja vuotamaan. Tänään ostin silmätippoja ja niistä ei tunnu olevan apua. Päinvastoin, ne pahentavat silmiäni. Kun laitan tipat, aluksi tuntuu paremmalta ja sitten viiden minuutin sisällä laukeaa reaktio joka saa silmät kirvelemään ja vuotamaan kuin itkisin. Samalla tuntuu että silmät rejähtäisivät. En ole allerginen millekkään tippojen aineksille. Ehdotuksia mikä auttaisi ja mitkä silmätipat toimisivat? Kiitos etukäteen!

Sama juttu

Minulla kans heti ulkona vähänkin tuullessa silmiä kirvelee, etenkin oikeaa silmää. Silmät menee tulipunaisiksi ja vuotavat kuin seula, valkoista mömmöä tursuaa silmänurkista.

Itse käytän säilöntäaineettomia Oculac-tippoja, auttavat jonkun verraan. Minula kylläkin on allergioita eli osasyy niissäkin.

Kokeilemaan

kannattaa kokeilla säilöntäaineettomia tippoja joita saa "kerta-annos"-pipeteissä, esim Artelac tai jäykempiä kuten oftagel tai systane.
Hei,
Minä kärsin kirvelevistä silmistä vuosikausia, kunnes lopetin silmänympärysvoitteiten käytön ja myös ns. Anti aging voiteiden käytön. Nyt ei kirvele enää ollenkaan ja olen voinut lopettaa silmätippojen käytön. Kumpa vain aikaisemmin olisin lopettanut niiden käytön!
 /   /  /  / Kirvelevät silmät
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta