AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Punaiset läiskät

Punaiset läiskät

5 Vastausta 5 929 Lukukertaa
Minulle on ilmestynyt käsivarsien alapuolelle kainalon läheisyyteen sekä vatsaan ja selkään punaisia näppyjä jotka kutisevat. Näpyt ovat myös alkaneet hilseillä vaikka kuinka rasvaan. Vanhemmat näpyt nyt myös näyttävät "arpeutuvan", ei ole mukavan näköistä.
En ole ikinä kärsinyt atooppisesta ihosta, ihoni toki on kuiva mutta yleensä talviaikaan. Käyn joka aamu suihkussa ja epäilenkin tätä suureksi syyksi. Käytän suihkusaippuana yleensä Doven kaltaisia saippuoita.
Olen käyttänyt kortisoonia näpyille mutta nyt tuntuu että ne ovat lisääntyneet. Osaako kukaan kertoa mistä on kyse, kokemuksia? Hipsinkö lääkärille vai ostanko kasan apteekin voiteita ja pidän itselleni vartalorasvakylvyn ammeessa:)?

Tässä muutama kuva:
http://img245.imageshack.us/img245/6019/img6830z.jpg
http://img505.imageshack.us/img505/415/img6835.jpg

Mikähän lie ihottuma? Kiitos vastanneille!

Mikähän

tauti tuo oli, minulla on täsmälleen samat oireet ja kuva on identtinen omien näppyjeni kanssa,.

Miten kävi?

Itsellänikin samat oireet ja kuvat kuin suoraan minusta... Lääkärit ihan tumpeloita eikä oikein osaa sanoa mikä on?!! Nyt ilmestyi kämmeniin ja jalkapohjiin pienen pientä "rakkulaa" josta ei kuitenkaan mitään erity! Koepala otettiin ja nyt 2vkoa pitäis odottaa vastausta... Huomenna kampaamoon töihin ja olisi erittäin mielenkiintoista tietää mikä tämä on? Eli jos olette saaneet selville mikä teitä vaivasi ja mikä on tilanne nyt niin pliiiiiiis pistäkää infoa!

inhottava :/

te olette ainakin toivottavasti saaneet apua vaivaanne. ihottuma on täsmälleen samanlaista kun mitä minulla oli koko viime kesän. kuudes lääkäri osasi vihdoin kertoa mistä kyse...

kyseessä on syyhypunkki. netistä saa paljon tietoa mistä kyse ja miten hoidetaan. sen voi saada mistä tai keltä vaan. itse en onneksi ketään muuta lähipiiristäni ehtinyt tartuttamaan, mutta kannattaa hoitaa heti pois, kipu ei oo kovin kiva. elikkä se kutina muuttuu sitten aika sietämättömäksi kivuksi jossain vaiheessa :( mut helppo hoitaa pois ja tosiaan olin onnellinen kun kuulin että kyseessä vain tämä, eikä ne syövät ym millä aikasemmat lääkärit pelotteli.
Minusta tuo näyttää ihan selvältä syyhypunkilta. "Näppylät" ovat juuri samanlaisia kuin itselläni oli. On muuten ärsyttävä vaiva, lääkevoidehoito kannattaa tehdä kahdesti ja siivota kunnolla, netistä löytyy ohjeita!

aww

kävipä tuossa mielessä etsiä tietoa minun kutinasta mua vaivaa ehkä syyhy punkki kutisee inhottavasti ja löydän keholtani melkoisen pieniä mustia "täpliä" onkohan tuo syyhypunkki mahdollinen luin että olisi niiden tekemiä onkaloita mutta en nyt juurikaan niitä löydä. Muutama vaalea rakkula löytyy mutta eivät ole punaisia että jos nyt minäkin jotain tietoa saisin (kutitus on hirveää) ;D
 /   /  /  /  / Punaiset läiskät
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta