AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Laulan häissä, mutta minkä laulun?

Laulan häissä, mutta minkä laulun?

50 Vastausta 74 647 Lukukertaa
Elikkäs, siskoni on menossa naimisiin ja he kihlattunsa kanssa pyysivät minua laulamaan häissään, kirkossa ja nyt on laulu ihan hakusessa.. Ainoat vaatimukset olivat että suomalainen ja tietysti aiheeseen sopiva..
Joten ehdotuksia tässä nyt pyydän.. :)

:o)

Meillä ystäväni lauloi kirkossa Romanssin. Kaunis, tilanteeseen sopiva kappale, joka on tuttu Leif Wagerin esittämän elokuvasta Katariina ja Munkkiniemen kreivi. :o)

Laulua pukkaa

En nyt tietenkään voi muistaa sen biisin oikeeta nimeä mutta menee jotensakin näin: sua vain yli kaiken mä rakastan jne...
Se on aikasta magee ja sopii kivasti myös kirkkoon!

Liekö tämä just tuo Romanssi, tiedä en ma!

Jep

Just se. :o)

tässä

En tiedä kenen alkuperäisesti, mutta Tauski ainaskin esitää kauniisti kappaleen Sinä vain.
Ei hyvää päivää! Tai no, kuka mistäkin tykkää. Omat hääni olis pilalla, jos joku lurittelis mokoman biisin....

ehdotus..

mun mielestä hyvä vaihtoehto ois pepe willbergin elämältä kaiken sain.. mä oon ainakin ite ajatellu sitä omiin häihini.. se menee et: mä elämältä kaiken sain, nyt kirkkoon sinut vien kun aamu koittaa. kaksin käymme tien ja kellot soittaa. lupaan sulle sen... mun mielestä ihan mahtava biisi..

täs olis

sellanen ku häälaulu , sanat menee et "kotikirkkoon kun kellot jo kutsuvat , hääjuhlaa ne soittavat teille , isä siunaapi liittonne yhteisen kun te kuljette yhdessä rukoillen , toinen toistanne siunaten tiellä...

kotikirkkoni

voisinko saaha tähän kotikirkkoon kun kellot jo kutsuvat häälauluun nuotit... ois kiirus...
kiitos sulle joka jaksat vaivautua...:)
ja hyvät joulut ja onnea vuodella 2006.

nuotit

saitko tohon nuotit, onko vielä tallessa ja mahdollista saada ne mailiin?

MULLEKKI...)

Hei!

saitko nuotit kotikirkkoon nyt kellot ne kutsuvat...?
jos ni olisiko mahdollista lähettää ne minullekin? ois hirvittävä tarve..:)

kotikirkkoni

meijan kanttori kirjotti ne nuotit ite.. et kylla semmonen versio loytyy, mutta en taija osata niita koneelle laittaa ja lahettaa...

kotikirkko

hei voisitko laittaa mulle noi koko sanat? tarvitsisin nopeasti! kiitos!(:

Tässä

Itse lauloin Terhi Kokkosen ja sen miehen... Apua en muista nime kappaleen lupaus. Ja nää vuodet vaihtuu ja paikat muuttuu, mutta lupauksemme pitää edelleen!

Nousee päivä, laskee päivä

Terve,

Itse lauloin kappaleen "Nousee päivä, laskee päivä" hääparille kirkossa. Kappale on erittäin kaunis ja soi hyvin myös ilman säestystä. Kannattaa tosin käydä kirkossa ennen tilaisuutta kokeilemassa akustiikkaa, mutta se varmaan onnistuu harjoitusten yhteydessä.

Kappaleen toinen (ja viimeinen) säkeistö on erityisen kaunis:

"Millaisen neuvon voisin antaa,
tietänsä vähän helpoittaa.
Toisiltaan päivittäin he parhaat,
neuvot saa.

Tyyneltä molemmat nyt näyttää,
niin kuin hääparin kuuluukin.
Alle tuon katoksen myös
tahtoisin"

Sain erittäin paljon kiitosta kappaleesta. Siinä oli kyynel silmässä itse kullakin, itse sain hädin tuskin pidettä itseni kuosissa laulun loppuun asti. Hauskaa ollut katsoa myöhemmin häävideolta =)

Kari Tikka

Löytyy vihkosesta "Viisi laulua raamatun sanoihin" Ottakaa huomioon kaikki kun valitsette kirkkoon lauluja ettei pappi&kanttori ole läheskään aina kanssanne samaa mieltä laulun sopivuudesta! Kandee tarkistaa ettei tule mielipahoja. Toinen kaunis laulu on "Siinä on Rakkaus", olikohan Esa Ruuttusen, ainakin kait levyttämä. En löydä nuottia tähän hätään. Kepeämpiä mutta ei liian maallisia on esim Merikannon Jo valkenee kaukainen ranta tai G.Malmstenin Auringon lapset. Näitä kyllä löytyy mm.
http://kotisivu.mtv3.fi/haamusiikki/

Hmm....

Mulla on iso kasa kotona kaikkia ihania häälauluja, mutta en muista kunnolla niitä sanoja "niitä on paljon":).. jos haluat niitä voin laittaa sähköpostina.. mun osoite on smile_17@luukku.com p.s. ota yhteyttä jos kiinostaa:)

tässä idea

meidän hääbändi soittaa jokaikisissä häissä AC-DC:n kappaleen "Highway to Hell" (oikeasti!).
Se on hääkappale jos mikä, laula se.

tässä pari

Romanssihan on sellanen"ikivihreä",ja tuo edellä jo mainittu"elämältä kaiken sain"on kuulunu kans monissa häissä.

Itse olen ajatellu että jos vaan löydän laulajan omiin häihini kirkkoon,niin biisi olis"hymni rakkaudelle".(sinitaivas vaikka katoaa...)todella kaunis kappale varsinkin naisen laulamana!

jos..

tilaisuuteen käy hiukan uskonnollisempi laulu, niin tässä olisi yksi.. tämä laulettiin siskoni häissä ja se oli todella kaunis.. en silloin tienyt kenen biisi.. eli pekka simojoen: Rakkaus on lahja Jumalan.

Nuoruustango

Mielestäni aivan ihana biisi, joka sopii hyvin häihin on: Nuoruustango. Elokuvasta kreivi. Kannattaa katsoa..upea biisi..ihanat sanat!!

aamu

Pepe Willbergin "Aamu": Kun silmäni mä auki saan ja sinut siinä nään mä ihan lähelläin. niin lämpimänä vasten oot sä minun kylkeäin. siihen mä jään , sä tuot niin hiljaa kätes kädellein ja sanot "kultasein mä näin tahdon olla vain". Suuri toivelaulukirja 2 ja sivu 200. mielestäni aivan sairaan ihana. Ja uusimmista tiettykin anna eriksonin kaikista kasvoista, tosin paremminkin juhlapaikalle ku kirkkoon, tai kun katsoit minuun. ja laura voutilaisen kaksi karttaa. kun katsoit minuun löytynee uusimmasta toivelaulukirjasta ja kaksi karttaa toivelaulukirjasta 16.

yksi ehdotus

äitini serkun häissä lauloi janne tulkki auringon lapset on sukua äitini serkun miehelle.auringon lapset on todellla kaunis.kuten romanssi ja muitakin löytyy varmasti .

huomio!

Mikäli aiot kirkossa laulun luikahuttaa, niin
varmista ko kirkolta (kanttorilta tai papilta)
etukäteen mitä kirkossa saa esittää. Monesti olen
itse törmännyt siihen että kirkossa kielletään esittämästä "iskelmiä", joihin kuulemma lukeutuu myös "nousee päivä, laskee päivä" ??? Käytäntö vaihtelee kirkoittain hyvinkin paljon.

Laulu ideoita

Lauluja häihin on tarjolla runsaasti, löytyy niin klassista kuin kevyempääkin. Kannattaa aina kysyä seurakunnalta, minkälainen musiikki sopii tilaisuuteen. Vihkiminen on kirkollinen tilaisuus ja musiikin tulee olla siihen sopivaa. Itse olen laulanut paljon häissä ja pitänyt häälaulukonserttejakin urkurin kanssa.
Hyvin suosittuja ovat mm. Pekka Simojoen Rakkaus on lahja Jumalan tai vaikka Kulkekaa samaa matkaa. Petri Laaksoselta löytyy kauniit laulut Matkalaulu ja Rakkauden liekki. Kari Tikan Rakkaus on on suosittu, samoin Vesa Erkkilän Siinä on rakkaus. Jos ääntä riittää, kaikki Ave Mariat ovat ihania. Niitä löytyy mm. Schubertilta, Faurelta, Bach-Gounod:lta ja Caccinilta.
Harri Viitanen sävelsi kauniin laulun veljensä haihin, se on nimeltään Rakkauden epistola.
Oskar Merikannon tuotannossa on muutama hyvä häihin esitettävä laulu, kuten Onnelliset, Omenankukat, Miss' soutaen tuulessa ja Oi kiitos sä Luojani armollinen.
Kaikkiin näihin löytyy nuotit, kysy kirjastosta tai vaikka seurakunnan kanttorilta, niillä on yleensä aika kokoelma lauluja varastossa. Ei muuta kuin treeni-iloa!

hei

hei uda voisitko laittaa tuosta "kotikirkkoon kun kellot jo kutsuvat..." koko laulun sanat jos sulla on. :)

Kaunein laulu <3

Hyvä ystäväni lauloi äitinsä häissä Finlanders:n- Oikeesti. Aivan ihana laulu. <3

Kotikirkkoon nyt kellot ne kutsuvat -sanat

1. Kotikirkkoon nyt kellot ne kutsuvat,
hääjuhlaa ne soittavat teille.
Isä siunaapi liittonne yhteisen
kun te kuljette uskossa rukoillen,
toinen toistanne siunaten tiellä.

2. Tänä päivänä äärellä alttarin
Isä Taivaan on johtanut tienne.
Nyt vierellä Rakkaimman seisoa saa,
sydän sanoa "tahdon" nyt halajaa,
teidän yhteinen tienne näin alkaa.

3. Oi Jumala siunaa lastemme tie,
ja matklla suojele heitä.
Anna voimasi matkaan ja kilvoitukseen,
ja kiinnitä katseensa autuuteen,
Heidät armosi siivillä peitä.

4. Hääjuhlassa ystävät rakkaat
toivoo onnea, siunausta teille.
Teidän edessä aukeaa elämä uus,
Teidän kotinne täyttävi turvallisuus,
kotialttari lahjana teillä.

-Tapani Parviainen-

löytyisikö joltakin nuotteja

löytyisikö joltakin nuotteja ko.lauluun. jos voisi vaikka skannata ja laittaa sähköpostina tulemaan

Moikka!

Olisikohan millään mahdollista saada nuotteja tähän lauluun? Olisi huippua jos saisin!! :)

Nuotteja?!

Oliks sulla nuotteja tohon lauluun ois ihana laulaa kaverin häissä kun meinataan jotain laulaa mut en keksi mitään nuottia mikä tohon kävis... Voitko laittaa sähköpostiin jos sulla niitä nuotteja on??? Mahd. pian! marindadee@hotmail.com KIITOS!

Koti kirkkoon kun kellot ne kutsuvat

Joo löytyiskö kyseisen laulun nuotteja. Tarvis pikaisesti meidän häihin.

Teetä oma laulu jollain lauluntekijällä

Parin kuukauden varoitusajalla onnistuu luultavasti joltain lauluntekijältä laulun tilaaminen. Jää sitten vähn pidemmäksikin aikaa mieleen eikä ole ihan tusina-juttu.

Tsekkaa vaikka semmoset ihmiset kuin Samuli Koivulahti tai Marja-Leena Kallatsen.

Laulu Lahjaksi

www.laululahjaksi.suntuubi.com

Sivustolta voi tilata lauluja joka lähtöön, siellä on kuunneltavana näytepätkiä muutamista tilaustöistä, sekä sanoituksia luettavaksi. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen sivusto!!

:D

Parivuotta sitten mietin myös mitä laulaisin tyttäreni häissä. Päädyin Paula Koivuniemen harvemmin laulettuun biisiin. Kappaleen nimeä en enää muista, mutta se alkaa: Se on rakkautta oikeaa, kun yhteen liitytään...jne.

Miten muuten Serena, onkohan viestisi jo vanhahko? Päivätty näköjään 8.3.2004:)

tässä yks

TT Purontaka:n biisi jossa lauletaan "ei kukaan muu sua voisi koskaan korvata, ei voisi toista olla yhtä rakasta. Kuin vahan painettu leima, säilyt sydämeni muistissa. Ei kukaan muu mua vois näin pitää hyvänä, ei voisi rakastaa ja olla ystävä. Et ole ensimmäinen tiedät sen, olet Oikea ja Viimeinen.." Biisin nimi taitaa olla "ei kukaan muu".
Siviilivihkimiseen ja hääjuhlaan sopii loistavasti nuo kevyemmät ja ns. maalliset biisit. MUTTA; jos vihkiminen tapahtuu kirkossa niin silloin mennään kirkkokäsikirjan mukaan ja se määrää, että musiikin on sovittava tilaisuuden jumalanpalvelusluonteeseen.

Omassa srk:ssani kirkkovihkimisessä soi laulettuna vain hengellinen musiikki. Tästä ei livetä mihinkään suuntaan. Laulun sanoissa on oltava kristillinen katsantokanta. Nuo iskelmien sanoitukset eivät ole sitä. Vaikka moni laulu onkin erittäin kaunis, se ei "sovi" kirkkoon koska laulusta on Jumala jäänyt kokonaan pois. Kirkkovihkimisessä on kyse muustakin kuin ihmisten välisestä rakkaudesta!
laula pienissä häissä jvg feat märkäsimo suomen viralinen kesähitti paras hää laulu koskaan
onko tuohon kotikirkkon kun kellot jo soivat lauluun edelleenkään tehty nuotteja tai voiko sitä missään kuunnella?
Lauloin siskoni häissä Joel Hallikaisen: Luoja yhdestä kaksi loi. Jälkeenpäin häävieraat tulivat sanomaan, kuinka koskettava kappalevalinta oli. Siskonikin kyynelehti alttarilla. Se on kaunis kappale, jos tykkää hengellisemmästä musiikista.
rakkaus on lahja Jumalan on kaunis laulu, ja pekka simojoen tekemä.
Janne raappanan kaksi onnellista :)
Laula se laulu, jossa kerrotaan Levanterin ISOSTA kyrvästä.

Levanteri kyseli sen panemisen hintaa,
emäntä se siveli vaan vitttunsa pintaa
jne.

Tosi hyvä biisi!
Tässäpä ehdotuksia hää biiseiksi teile, jotka niitä haette.

Kaksi onnellista lasta auringon
Hymni rakkaudelle
Aamu, Kun silmäni mä auki saan ( P.Wilberg )
Rakastan sua ( Tauski )
Romanssi ( sua vain yli kaiken mä rakastan )
valitse hyvä laulu
säästä vieraita, älä laula
Moni kirkko kieltää "Romanssin" laulamisen, koska siinä lauletaan "Sua vain yli kaiken mä rakastan" ja kirkon mielestä mitään ei voi rakastaa enemmän kuin Jumalaa. Toki joissain kirkoissa voi olla erilainen kanta. Kaunis laulu silti laulettavaksi esimerkiksi juuri hääjuhlaan :)
”Kun Jumala Sut Loi”

Tässä yks hyvä häälaulu kirkkoon laulettavaksi:


Nuotit tuohon löytyy osoitteesta www.facebook.com/cuulastrio
Kotikirkkoon nyt kellot jo kutsuvat, eli hääpäivänä tai häälaulu. Siihen nuotit löytyy osoitteesta:

http://www.filedropper.com/hpivn2a
 /   /  /  / Laulan häissä, mutta minkä laulun?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
32 v. Pirkanmaa
28 v. V-Suomi
40 v. Uusimaa
44 v. K-Pohjanmaa
50 v. P-Pohjanmaa
41 v. V-Suomi

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta