AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / riihimäen tarjoustalo

riihimäen tarjoustalo

30 Vastausta 3 048 Lukukertaa
täytyy ihmetellä kun yksi kassa on töissä.myymälä melkein hehtaarin kokoinen niin eikö sinne voi järjestää toista kassaa kun on asiakkaita, kolme muijaa juoruu tekstiiliosastolla luulis niiden joutavan kassalle töihin, tarvii varmaan mennä säästökareille tai honkkareille et ei tarvi jonotella. minkälainen johtaja totakin puulaakia hoitaa???????

Tarjoustalo Riihimäki

Samaa ihmettelen minä! Tarjouksilla houkutellaan asiakkaita, ja tuotteet on kassalla paljon kalliimpia kuin tarjousta ostava asiakas osaa kuvitellakaan!!!..... Jos ostat yhden tuotteen maksat kahdesta, eli reilu peli vai mitä???? Yksi tuote kahden hinnalla!!!!!!
Kassalla nykyisin äkäinen vanhempi rouva tai sitten Suomenkieltä osaamaton nuori tyttö. Mitä järkeä lähteä tuonne asti olemattomien tarjousten perässä "hiihtelemään"?????

blah

ja silloinkin kun työntekijöitä on töissä, ei heiltä saa apua mihinkään, nimimerkillä kokemusta on.

kerran oli vaateosastolla kuorma purkamatta, yksi pahvilaatikoista auki ja siellä juuri sellaiset sukkahousut mitä etsin. kävin myyjältä kysymässä, tietääkö hän mitä laatikoissa on ja voisiko tulla etsimään ne sukkahousut (en viitsinyt alkaa penkomaan ominpäin laatikoita) tuli vain tyly vastaus "no kuule en minä sellaisista tiedä." jaaha. ei sitten, ei väkisin jos ette halua maksavia asiakkaita.

Koulutusta!

Voisiko näille tylyille Tarjous-talon myyjille opettaa jonkinlaista asiakas ystävällisempää koulutusta, samat hapan-naamat siellä mulkoilee vuodesta toiseen. Heidän mielestään varmaan jokainen tavaroita katseleva asiakas on potentiaalinen myymälävaras. Kerrankin eräs vanhempi rouva pyysi saada apua takin ostossa, niin myyjä kirahti siihen, että " sillehän minä en voi mitään". Kyllä tunsin myötähäpeää rouvan puolesta, mutta ei kai se minunkaan velvollisuus ollut rouvalle takkia päälle asettelemaan. Sellainen henkilökunta, kuin on johto.

Naulan kantaan!

Riihimäen Tarjoustalossa on tosiaan harvinaisen paljon huonosti käyttäytyvää henkilökuntaa, joille jonkin asteinen asiakaspalvelukoulutus voisi olla paikallaan. Mielestäni jotain on pielessä ja pahasti, jos ensimmäinen kommentti myyjältä Tarjoustaloon astuessa on; ”Kiitti vitusti”, kun erehtyy hyvän tuulisena tervehtimään hyllyn välissä aikaansa kuluttavaa henkilökuntaa. Henkilökunnan asenne asiakkaisiin vaihtelee ylimielisestä välinpitämättömyydestä pirulliseen asiattomuuteen. En ole törmännyt moiseen aikoinaan edes matkustellessani Itä-Euroopassa, jossa asiakaspalvelu oli tunnetusti olematonta.

Jep jep...

Ostin kun halvalla sain.

mies asiakas

joo samaa huomannut itsekin itse toimitusjohtajan vakanssissa olevana kyllä tosiaan ihmetyttää mikä siellä tarjoustalossa mättää hinnat päin mettiä ja kassalla tosiaan kuittiin ilmestyy eri hinnat kuin mainittu, ja monesti ei tuotteen läheisyydessä ole hintoja ollenkaan, mikä siinä on niin vaikeeta laittaa kunnolla hinnat esille vai onko yösti ohjeistanu näin toimimaan, alan kyl boikotoimaan jatkossakin noita taloja ei tarvi odottaa että siel kävisin!!!!!
tosi on ,ei hintoja löydy ja myyjä sen kun sanoo et on siinä joskus ollut ,ja ettei tiedä kun on vaan kaks myyjää töissä ,eipä paljon lohduta tällä säällä boikottiin koko roska

niin ja näin

Ei niillä tekstiiliosastolla juoruavilla myyjillä ole röntgenkatsetta, jotta näkisivät hyllyjen läpi, jos kassoilla on jonoa. Ja turha siellä on koko päivän montaa myyjää kassalla istuttaa, kun kuitenkaan ei koko ajan ole jonoja.

Taidat itse olla töissä Tarjoustalossa ;D

Joo, ei kannata turhaan istuttaa, mutta oiskohan jokin hälytysääni tai vaikka soitto myyjälle, että tulis purkmaan jonoja... Näin toimitaan muualla :)
En ole itse töissä Tarjoustalossa, vaan juurikin sellaisessa kaupassa, jossa kassalle kutsutaan lisää myyjiä ruuhkan sattuessa. Kannattaisi ehkä ihan suoraan Tarjoustaloon antaa palautetta asiasta ja kehottaa heitä sellaiseen kutsusysteemiin. Täällä nuriseminen ei auta, jos Tarjoustalon väki ei näitä juttuja lue.
jep, esim hirsimäen s-marketissa soitetaan aina sitä kelloo jos tarvitaan lisää kassoja.

Tarjoustalo

On meinaa ero kuin yöllä ja päivällä Tarjoustalolla ja S-marketilla! S-ketjun kaupoissa asiakaspalvelu on erittäin osaavaa ja ystävällistä. Ja jos tuotteesta on veloitettu väärin, antavat hyvityksen, toisinkuin Tarjoustalossa!

no nyt ei tuu palkkaa

ei se yksi kassa elätä hehtaarihallia

hoitaja

on niin rikas kyösti kakkonen, että ei siinä haittaa yhden hehtaarihallin tuoton alenema, kun rahaa tulee muista tokmanni-konsernin kopperoista miljardeja kokoajan, ja tuotteiden laatua ei voi kuin huonontaa!
Tokmanni tuottaa tällä hetkellä tappiota. Eli ei tule Kyöstille miljardeja, vaan niitä menee. Täytyyhän ne hehtaarihallitkin maksaa. Muuten pankki vie ne.
Riihimäen Tarjoustalon ei olisi kannattanut muuttaa pois Hämeenkadulta, siitä se alamäki alkoi.
Raha tekee sokeaksi. Hämeenkadulla kävi varmasti enemmän väkeä kuin nykyisessä hehtaarihallissa, jossa tavara lojuu hyllyissä pölyä keräämässä.
Ihan tiedoksi Kakkonen on myynyt osuutensa ko.yritykseen.
Kassojen vähyys johtunee YT-neuvotteluista joissa henkilökunnan määrä karsittiin minimiin. Tokmanni avaa kaiken aikaa uusia myymälöitä ja antaa ymmärtää että firmalla menee paremmin kuin hyvin, samalla myymälöissä taso heikkenee kun väki vähenee. Ota tuosta sitten selvää. Mutta ei se työntekijöiden vika ole, vaikka heidän niskaansahan se paska kaadetaan.

toinen melkein entinen asiakas

Silloin kun Tarjoustalo oli Hämeenkadulla kävin usein, mut nyt ei pahemmin tule käytyä kun muutti sinne kauas eikä ole autoa.. Pesuaineet saa nyt muutenkin Prismasta ja Säästökareilta.. Prismasta tietty sit joitain vaatteitakin..
Milloin Tarjoustalo on ollut Hämeenkadulla?
ALOITTI VUONNA -92 MUUTTI MUISTAAKSENI TEHTAANKADULLE V.-00
MUUTTI TEHTAANKADULLE '01
JATKOI SÄÄSTÖ-RAMIN TILOISSA SIINÄ TAKSIN KULMASSA noin 90-luvun puolivälin paikkeilla.Sittemmin niissä tiloissa oli videovuokraamo .Nykyisin Tarjoustalossa on jokunen myyjä vielä Säästö-Ramista.
EI OLE ENÄÄN KUIN YKSI RAMIN AIKAINEN MYYJÄ.HARMI
Ramikin on tainnut kuolla. Oli konkurssin jälkeen katkera ja vihainen mies, joka ei pitänyt yhdestäkään ihmisestä. Ihan ymmärrettävää, kun elämäntyö valui hukkaa silloisten politiikkojen töppäilyjen takia.
Varmaan joku Tarjoustalon nykyinen työntekijä kysyy...

tarjous

tavallinen kauppa, niitä on kaksi joka kylässä. kuinka tämä herättää niin intohimoja. tavallisia ihmisiä asiakkaina ja tavallisia ihmisiä myyjinä. joku osaa suomea heikommin ja joku paremmin mutta kaikki pärjäävät ja haluavat vain hyvää...että jos on paha olo niin älkää myyjiä syyttäkö...ihan ovat ammattitaitoisia ja asiallisia aivan kaikki.

Harvinaisen ikävä kauppakokemus

"älkää myyjiä syyttäkö...ihan ovat ammattitaitoisia ja asiallisia aivan kaikki." Ketä pitäisi sitten syyttää? Asiakastako? Ennustan, että parissa vuodessa koko ketju on kadonnut kauppojen taivaaseen ja siitä voi henkilökunta onnitella itseään, sillä sen verran ahkerasti se on karkottanut asiakkaita liikkeestä asiattomalla ja osaamattomalla käytöksellään.
Näinhän siinä voi käydä. Muuten sieltä ainakin yksi "asiakaspalvelija" siirtyi Prismaan silloin kun se avattiin.
Eipä ole nytkään parhaimmasta päästä.
 /   /  /  / riihimäen tarjoustalo

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta