AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Kokemusta ME-Perustukset, Potius, Espoon mestarirakentajat...

Kokemusta ME-Perustukset, Potius, Espoon mestarirakentajat...

47 Vastausta 4 986 Lukukertaa
Moi, onko kokemusta?

- ammattitaito
- kustannustehokkuus

Kysyvä ei tieltä eksy

Kysy kaikilta niin selviää hinta;)

Kilpailuta urakka

Kannattaa kilpailuttaa useammalla.
Netistä löytyy hyvä sivusto missä voi kilpailuttaa ammatilaisia.
www.duunarit.fi
Nyt on netissä uusi ja tehokas kilpailutuspalvelu www.kilpailutaurakkasi.fi
ME-Perustukset on luotettava perustusfirma, noista kahdesta muusta ei kokemuksia.
me on hyvä ja luotettava firma, maanrakennusfirmoista hyviä ojala ja toivoniemi ja mestarirakentajat ainakin joista kokemusta...
Meille teki Varma-perustus Oy perustukset Espooseen. Hyvää jälkeä tekivät ja ammattilaisia olivat.
meille teki kans joku firma, eestiläisiä oli loppujen lopuksi koko poppoo
Ammattimaisen näköistä näyttää ainakin videolla olevan. Ei ole omaa kokemusta...

Ammattinäytteliät siellä touhuaa :-)
Vaan ei ilmeisesti ammattikirjoittaat kommentoi.
Kokemuksiaon espoon mestarirakentajista. Maaurakasta muutama vuosi aikaa ja joka kerta kun muistelee sitä niin sappi alkaa kiehua. Parhaillaan vietän yhtä lukuisista unettomista öistä kun erehdyin muistelemaan urakkaa. Firmassa oli yksi erittäin ammattitaitonen kaivaja jatoinen täysi tunari (muitakin saattaa olla). Paras mies korkkasi työmaan ja sen jälkeen surkea nakersi kymppitonni kerrallaan budjettia. Ongelma tuntui olevan työnjohdossa.

En tiedä miten firmalla menee nykyään. Varmasti jollakin on positiivisiakin kokemuksia mutta itse en laita kyseiseen firmaan lanttiakaan.

Potiuksen kanssa neuvottelin mutta teinkin rungon itse. Tästä firmasta jäi puolestaan hyvä kuva. Omakohtaosta kokemusta ei ole mutta Potius pystytti kaverilleni kellarin elementeistä s. 2011 ja kovasti on ollut firmaan tyytyväinen
ME-Perustuksia en suosittele kenellekään - heidän laatunsa on laskenut kuin lehmän häntä lähiaikoina. Perustava tekee hyvää tasalaatua, ainakin mitä naapurin sokkeliin on katsominen. Espoon mestarirakentajat tehneet paljon onnistuneita maanrakennusurakoita Pitkäniityssä Espoossa, itselle ei tullut heiltä taloon mutta talliin pyydän maanrakennustarjouksen.
Kastellin maanrakennus- ja perustukset Mestarirakentajilta - homma meni hienosti ja kustannukset jopa laskivat hitusen urakan aikana. Hyvää palvelua ja muutenkin hyvää porukkaa - Suosittelen!
Mestarirakentajat konkurssissa, tosi hyvä
Me teemme ainoastaan ns. Avaimet-käteen toimituksia!
Kannattee miettiä pilkkkooko urakat vai antaako yhden luotettavan tahon duunata koko projektin!
Espoon mestarirakentajat kusettavat minkä ehtivät töisssä,niin tunti/urakkatöissä.Mutta Espoossa se onnistuu :)
Juuri näin, samat kokemukset, koittavat kusettaa koko ajan, tuntitöitä syntyy yllättäen urakan rinnalle, kuljetuskustannuksia ei kuulu hintaan, vaikka näin oli sovittu, jne. Annoin lopulta kenkää.
Kyllä, minulla jättivät hommat kesken ilman ennakkoilmoitusta. Ihan onnetonta porukkaa, en tosin tiedä paljonko poikkeavat yleisestä tasosta, tein lopulta perustukset itse.
Espoon mestarirakentajat tekee meille paraikaa jo toiseen taloomme pohjat, ensimmäiseen olimme todella tyytyväisiä ja nytkin asiat näyttävät menevän aikataulussa. Ei moittimista!
Meille maatyöt Espoon mestarirakentajilta ja perustukset Me-perustuksilta. Kaikki meni ihan ok, kumpa itse talotoimitus olisi ollut yhtä sujuva....
Maanrak.töissä on vaikea hinnoitella kokonaisvaltaisia urakoita, koska muuttujia ym. (esim maa-ainesten) määrää on vaikea arvioida. Itse teetän tämän takia aina tuntitöinä mutta kaikki rakentajat eivät suostu tarjoamaan vain tuntihinnalla ainakaan sesongin aikana. Enemmän sääntö kuin poikkeus että maaurakkaan ei kuulu kaikki ja lisä hintaa tuleepi.
Sovitusta ajasta 2vk myöhässä. sokkelit tosin pirun mittatarkkoja, eristeet vähän hutiloiden asennettuja. Virheistä sai kumminkin hyvitystä. Yhteenvetona ihan ok mutta kannattaa olla vahtimassa mitä pojat touhuaa.
niin ja me persuista oli kyse.
Mestarirakentajat osaa hommansa ja kaiken lisäksi oikeasti tosi hyviä tyyppejä. Otetaan (mahdolliseen,) seuraavaankin projektiin varmasti.
ME-perustuksia en voi kenellekään suositella. Työt kolme viikkoa myöhässä, eristeinä käytetään lattiastyroxia vaikka xps määrätty, terassin pilarit missä sattuu, sokkelia ei vibrata kunnolla (pinta täynnä reikiä), tuuletusputken reiät missä sattuu ja eri koroissa jopa samalla seinällä yms.
voisitko hivenen kertoa milloin teidän kohteen ovat tehneet, kun meille tekivät heinäkuussa ja kaikki tuli aikataulussa ja hyvää jälkeä. Voin suositella ME Perustuksia kyll kokemukseni perusteella kaikille. Tekivät meillä koko homman suunittelun ja paalutuksen ja perustukset.
Me perustukset tekivät viimekesänä tuttavalleni perustukset. Jälki oli sanoinkuvaamattoman huonoa. Kunpa kaikki olisi voinut mennä moitteettomasti niin ahkerille olisi voinut maksaa mielellään palkkansa.
Ja meidän kaverille teki kanssa ja olivat muuten onnistuneet tosi hyvin. Me alamme rakentamaan kanssa ja teinkin jo perustus tilauksen ME:ltä. Tekevät myös monelle talotehtaalle, joten luotan ammattilaisiin kyllä enemmän, kun johonkin pikkufirmoihin joista ei tiedä millon loppuvat.
Mitä olen nyt ME-perustusten tekeleitä 4 naapurilla nähnyt niin ei voi suositella. Miehet tekee hirveellä kiireellä valumuotit. Mitat on sitten mitä sattuu. Yhdessäkään kohteessa ei perustukset ole olleet mittatarkat. yhdessä ei osunut yhden pitkän seinän keskikohta edes perustuksen päälle, kun perustus oli banaanin muotoinen.

Jokaisella työmaalla ovat käyneet sitten korjaamassa ja timantilla ensin turhia pois ja sitten valaneet lisää. Ja valittaa ei kuulemma saa ettei yhtiöltä mene maine...

Onneksi on naapurien murheita. Itseäni haittaa vain se etteivät sammuta autoaan koko päivän aikana. Antavat sen käydä ja puskea pakokaasuja kaiken aikaa...

Kai se on se hirveä kiire mikä aiheuttaa sutta ja sekundaa.
joo kyllä se niin on että mikä vaan mieluummin kuin me-n miehet jos haluaa pysyä aikatauluissa ja kestävät perustukset. tyhmä mies hiekalle rakentaa viisas mies kalliolle.
Tyypillinen rakennusalan yhtiö.

Perustajat tekevät alkuun pitkää päivää ja laadukasta työtä. Sitten iskee ahneus ja yhtiötä aletaan laajentamaan.
Kaikki palkataan jotka ovesta kävelevät sisään ja kaikki työt otetaan.......
Tämä se näyttää olevan varsinainen kateellisten itkijöiden keskustelu kerho. Käykääpä vuosi tekemässä betonihommia niin näette miten kevyttä ja heleppoa.... kyllä ME on täynnä kovia jätkiä. Itse en jaksanut vuotta pitempään.
Maarakennushommat ja perustukset + kellarit saa pääkaupunkiseudulla luotettavasti VA-Palvelut Oy : ltä. Isä ja poika ja muutama pitkäaikainen vakityöntekijä hoitaa hommat laadukkaasti ja ammattitaitoisesti omalla kalustolla. Eivät hirveästi itsestään huutele ja mainosta, mutta hommat hoituu todella tyylikkäästi. Olivat urakoitsijana taloprojektissani Nurmijärvellä ja voin vain erittäin lämpimästi suositella kaikille !
Meillä myös positiivisia kokemuksia va palvelusta, siistiä jälkeä ja hinta pysyi sovitussa.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Mestarirakentajat aivan syvältä...
ME-perustukset keksii omia kustannuksia ja kustannukset kasvavat kummasti alkuperäisestä arviosta. Katkaisivat naapurin viemärinkin ja laskuttivat korjauksen meiltä. Kaadot oli ihan päin peetä ja oli meidän vika kun valitettiin. Kun sitten heidän aliurakoitsijansa oli paikalla, totesi heti, että nouseehan piha sinne mihin sen pitäisi laskea.

Valitkaa maanrakennukseen joku muu firma!!! Koko pakettia ei ainakaan kannata tuolta ottaa..
Etkö sinä tiedä, että viemäriyhteys pitääkin katkaista jotta saa liitokset tehtyä...ja sinähän sen maksat koska kyseessä on sinun viemärisi. Ei kannata marista asioista joista ei tiedä sen enempää kuin kissa ydinvoimalasta.
Pah ei naapurin putkia tarvitse katkoa, jotta saa oman liitoksen tehtyä pääviemäriin,. Itse et taida tietää mitään. Ei tässä ole kyse mistään yhteyksien katkomisesta vaan ihan konkreettisesta naapurin putkien rikkomisesta ja niiden korjaamisen laskuttamisesta meiltä.

RakentajaRaipe taitaa itse olla itseoppinut remppamies.
Kuulostaa sopimuksen asiakasosapuolen kyvyttömyydestä johtuvalta ongelmalta. Hyvällä diilillä ei voi olla mitään ongelmia. Ainakaan näin työkseen sopimuksia käsittelevän ja aikataulukiireesta vapaan mökkirakentajan silmissä.
joopa joo eipä tääkä palsta mitää tarjoo yhtäkä juttuu ei viiti uskoa :D
Tilasimme ME perustukselta MAHTI paketin, eli kaikki samassa paketissa: perustus suunnitelmat, perustukset, paalutus, maatyöt ja ulkopuolen KVV valvonnat ja suunnitelmat. Toimi muuten kuin junan vessa!!!

Jos haluat hommien sujuvan ja päästä suht koht helpolla suosittelen

Tyytyväinen rakentaja Hesasta!
Ai jaa missähän moinen kohde sijaitsee, haluan tulla katsomaan miten kaadot ja muut tontillla ovat?
Joukkoteilausta liikeellä....
Me-Perustukset saa arvosanan 9+! Tj tasoki parantunut 40%. :)
Uusi tj täys natsi
Uus tj on ihan idiootti kun kuvittelee asiakkan maksavan kun lähtelee uhkauksia juristien kautta. :) Maksaa heille enemmän kuin meille ilmoittaa, että ME-perustukset on kuluttajariitalautakunnassa tekemättömistä töistään ja senttiäkään ei makseta ennen päätöstä ja tiedämme jopa sen olevan meille myönteinen :)
Porukka kitisee täällä sontaa samalla asiantuntemuksella, kuin käyttävät taistellessaan yksityisiä parkkifirmoja vastaan. Pohjien ja perustusten tekemisessä ei ole mitään monimutkaista, se pitää vain osata määritellä, miihin soppariin nimensä laittaa.
 /   /  /  / Kokemusta ME-Perustukset, Potius, Espoon mestarirakentajat...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta