Porvoon Autopalvelu......

huhhuijaa111

Uudessa Yrityskuva -lehdessä oli juttu Porvoon Autopalvelusta, mitä mieltä ja minkälaisia kokemuksia muilla on kyseisestä liikkeestä?
Itse käytin auton huollossa ja jakohihnan vaihdossa ja vaihdettiin myös akun laturi kyseisessä firmassa. Ja en ollut yhtään tyytyväinen lopputulokseen:
Eka auto rupes huollon jälkee kuulostaa traktorilta, ja minä ku naisena sanoin asiasta nii se johtu vaa ja ainoastaa jakohihnan vaihdosta. Sitte aikani valitettua he keksivät että ääni voi ehkä johtua akun laturista, no se vaihettiin ja laturin hinnaksi sanottiin n. 60-160 e. Kun jälleen sain autoni takaisin ei enää ilmastointi toiminu ja akkuvalo palo koko ajan sillo ku ei erikseen laittanu valoja päälle (automaatti). ku valot laitto päälle ei palanu akkuvalo ja ilmastointi toimi. Kun sanoin tästä asiasta ja mainitsin vielä äänestä sain vastaukseksi että heillä alkaa ruokatunti! katotaan ruokkiksen jälkeen, mut ei niille kyl mitää voi!
Harkitsin jo ottavani yhteyttä kuluttajansuoja-asiamieheen.No palasin tunnin päästä ja onneksi oli eri henkilö joka katsoi autoani. Syynä löyty viallinen laturi ja viallinen vesipumppu josta ääni johtui. ja vihdoin he suostuivat silloin korjata sen. Miespuolinen ystäväni kävi katsomas korjausta ja mainitsi huonosta työstä ja palvelusta, jolloin luvattiin ulko- ja sisäpesu kaupan päälle. no sain auton takaisin ja lupauksen että seuraavalla kerralla saan alennusta. seuraavaa kertaa ei varmasti tule!
no sisäpesuun ei ilmeisesti kuulu imurointi tai heidän sotkujen siivous. en ikinä maksaisi siitä siivouksesta minkä heiltä sain. sekä lasku oli mieletön verrattuna siihen että sen piti olla enintään parin päivän homma ja siihen meni pariviikkoa sen takia kun ei kerralla voida tehdä kunnolla.
kuukauden päästä käsijarru löi lukkoon. toinen korjaaja korjas sen ja kävi ilmi että koko jarrua ei oltu tarkastettu, ei edes avattu?? mutta oli muistettu kumminkin merkitä rasti ruutuun että se on tehty. tässä toisessa korjaamossa mainittiin että heille tulee usein autoja jotka on muka laitettu Porvoon Autopalvelussa kuntoon.
Ärsyttää vieläkin suunnattomasti, mutta nyt tiedän että en ikinä enää käytä autoani kyseisessä liikkeessä enkä suosittele sitä kenellekkään.

ps. laturin hinta oli yhtäkkiä noussut 260:n euroon

24

5222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tojotaa

      Ikävää että joudut ajamaan vanhalla(vm?) autolla,niin näitä yllätyksiä tulee aina.Itse olen ollut pääsääntöisesti tyytyväiväinen autopalvelun palveluun.Kiire kiire ja aina kiire on tämän päivän traditio autokorjaamoalalla.Itseäni sapettaa toyotan(vm93) omistajana merkkihuolto-tuntiveloituksen hinta.78,-h.

    • vm 02

      Siis laturi vaihdettiin uuteen ja rikkinäiseen(kaikki uudet varaosat eivät välttämättä ole 100 % priimatavaraa) ja satuit just ruokatuntiaikaan sinne.Olisiko niitten pitänyt palata ruokikselta roplaamaan sun laturia...ja olit heti ottamassa yhteyttä kuluttajasuoja-asiamieheen...salli mun nauraa!
      Miespuolinen ystäväsi oli kanssasi kohteliaisuussyistä samaa mieltä koska tunnut olevan aikamoinen valittaja.

      ...ja korjaamot nyt sanoo mitä sanoo, usein mustamaalataan tietoisesti muita yrittäjiä (jarruasiasta).

      "ps. laturin hinta oli yhtäkkiä noussut 260:n euroon"

      eikös ne vaihtanut vesipumpun JA laturin...

      • 1+1=3

        Vaihda se Nissan Toytotaan niin ei tartte korjamolla käydä.


      • huhhuijaa11

        no jos minä huomaan että auto ei ole kunnossa täyden huollon jälkeen vaan alkaa kuulostamaan traktorilta niin eikös silloin luulisi olevan jotain vikaa? ja kun tästä sanoo niin se on aivan normaalia?!! wtf? kyllä mun mielestä kalliin huollon jälkeen pitäisi saada olla tyytyväinen eikä taistella autokorjaamon kanssa että voiko olla mahdollista! ja siellä kohdeltiin kuin ääni olisi minun korvieni välissä, ja sitten kun vihdoin suostutaan tutkimaan niin se onkin vesipumppu!!? ja kyllähän nuoki varmaan saa papereihin laittaa oman mielensä mukaan että mitä on muka tehty?? jos saan kalliin laskun ja merkinnät että kaikki on kunnossa ja kaikki on tarkistettu ni sillon luulis että siihen voi luottaa eikä laittaa ketään katsomaan perästä että olikos se sittenkään teht niinkuin sanottiin ja kuinka on mustaa valkoisella tästä mutta auto sanoo ihan muuta.
        laturin hinnaksi ilmoitettiin että enintään 160e, joten eikö oo vähän omituista että laskutetaan sitten 260e:n laturista??


      • huhhuijaa11
        1+1=3 kirjoitti:

        Vaihda se Nissan Toytotaan niin ei tartte korjamolla käydä.

        tai sitte vaihan vaan korjaamoa!! s. ei ole nissania


    • Hyvin yleistä

      liikkeestä riippumatta mainitsemasi tapa laskuttaa työstä jota ei ole tehty, varsinkin kun asiakaalla ei ole mitään käsitystä autosta tai sen tekniikasta.

    • Skooda

      Näin on. Itse ymmärrän jotain auton päälle, mutta ei ole mahdollisuutta korjata itse.
      Kertaakaan ei ole kusetettu kun antaa ymmärtää että on tietoa.

    • Hammastaako

      Kerro sitten täällä miten kävi kuluttaja-asiamiehen kanssa äläkä kirjoittele nimettömänä asiattomia viestejä.Mielenkiinnolla odotan ja kyselen vielä autopalvelun pojilta onko kuluttaja-asiamies ollut yhteydessä.
      Kaikki päätöset on julkisia.

      • franskis taas

        Näin juuri. Mielenkiinnolla odotamme päätöstä, se on nykyään aivan liian helppoa huudella nimettömänä herjausviestejä (tekstaripalstat,ym).

        Nimim. erittäin tyytyväinen asiakas


    • ei suomi24:llä

      Pyydetty vaihtamaan jakopään hihna ja työ on laskutettu. Se ettei sitä olekaan vaihdettu niin se on selvä rikos ja poliisiasia. Siitä ei selittelyllä selviä vaan juttu selvitetään käräjillä.

    • illiwweew

      Olen ollut tyytyväinen ko. firman palveluun. Aina kaikki pelannut hyvin.

    • Jukka1975

      Aluksi kun firma aloitti niin kaikki toimi ja palvelu oli erinomaista, sitten taisi liikaa asiakkaita ja työn laatu muuttui surkeaksi. Paikan palvelua käytin useamman kerran sen takia että sain maksaa laskun erissä, kaikilla kun ei ole varaa heittää isoa autonkorjauslaskua kerralla.

      Sanottakoon että samaa vikaa korjattiin kolme kertaa eikä tullut kuntoon, velottivat kyllä mutta omaksi onneksi saatiin laitettua auto vaihtoon ja toinen tilalle.

      Kerran renkaanvaihtojen yhteydessä sain kotimatkalla kerätä pölykapseleita pitkin pitäjää, eivät ole halpoja nuo alkuperäiset ja yksi niistä jäi tielle tietämättömille.

      Viimeinen niitti oli se kun lähti niiden vaihtama rengs irti vauhdissa, onneksi tosin vauhtia ei ollut kuin nimeksi kun liikennevaloista lähdin liikkeelle. Olivat rikkoneet aluvanteista kolmen renkaan sellaiset muoviset soviterenkaat kun oli ollut auto huollossa, rengas lähti siis irti oarin päivän päästä huollosta mutta en ollut ajanut autolla kuin pari kilsaa ja sen takia en ollut niitä vielä itse kiristänyt.

      Mutta onneksi ei auto hajonnut kun jäi lepäämään sen renkaan varaan, onni onnettomuudesta myös siinä kun vaimo tosiaan pyysi käymään kaupassa ennen kuin lähden pidemmälle reissulle. Jos olisi lähtenyt suoraan minne piti niin olisi voinut sattua hieman pahemmin 120km. vauhdissa, heidän vastaus asiaan oli kun kerroin mitä oli käynyt " no ri noin kyllä pitäisi käydä".

      Se riitii kiitti, palvelu on kyllä edelleen asiallista ja ystävällistä mutta työn jälki ei vastaa sitä laisinkaan.

    • Hemlichen

      Itse käytän Porvoon autokorjaamolla vanhaa pösöäni. Aina tehneet nopeasti ja edullisesti. Huomenna menee jarrupalat vaihtoon, kun en itse saanut mokomia irti millään.
      Ovat kevari 1:ssä vanhan robinhoodin "vieressä"
      -tässä nyt ehkä pieni mainostuskin, sen verran kovasti kaveri yrittävät ja jaksavat hymyillä.

      • vakioasiakas

        Käyttänyt Porvoon Autopalvelua 5 vuotta enkä anna enää muiden edes koskea kärryihini! Nopeaa, joustavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua!


    • Tämä on väärä

      kanava huudella nimettömänä. Jos on valittamista, suoraryhtinen asioi suoraan yrittäjän kanssa. Jos ei auta, kuluttajansuojan kanssa. Kaikenlaiset matalamieliset ovat mollaamassa, vaikka eivät edes autoa omistaisikaan.
      Jos on kanttia mollata, on kanttia kirjoittaa omalla nimellään, jolloin yrittäjä voi helposti todeta jutun todenperäisyyden.

    • porvoon autopalvelu on

      Porvoossa asuvat tietävät ettei sinne kannata autoa viedä. Kannattavuus perustuu kusetukseen joka vaiheessa. Kokeile niin tiedät..

      • borvoolainen

        Hyvä paikka on, älä valita.


      • autonvaihtaja
        borvoolainen kirjoitti:

        Hyvä paikka on, älä valita.

        Itselläni hyviä kokemuksia ja nykymuodossa samankaton alta löytyy katsastuspalvelut, iso korjaamo, ammattitaitoiset varaosamyyjät ja auton vuokraus.
        Aika nopeasti kasvanut yritys, mutta ei valittamista vaikka joka yrityksessä voi kasvukipuja olla. Suosittelen kyllä !!!


      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä! Kusetusta ja erittäin huonolaatuista työtä mutta selityksen mestareita on. Koettu on .


    • öl4lfdk alöfaölk

      Itse en ole käynyt kyseisellä korjaamolla, mutta on hyvä kun netissä kirjoitetaan, että tietää välttää tällaisia huonoja korjaamoja.

      Mielestäni on erittäin hyvä tällainen palsta jossa voi kertoa kokemuksistaan vaikka sitten nimettömänä. Mitäs vikaa siinä nyt on jos haluaa jakaa huonot kokemuksensa ettei muille käy samalla tavalla huonosti kyseisessä liikkeessä.

      • borvoolainen

        Nimettömänä on helppo huutaa. Pitää kaikkien muistaa että joka riidalla on ainakin kaksi versiota.


      • öflöj04jg944jgaöt94a
        borvoolainen kirjoitti:

        Nimettömänä on helppo huutaa. Pitää kaikkien muistaa että joka riidalla on ainakin kaksi versiota.

        Kyllä on ihan laillista kirjoittaa netissä tällä palstalla nimettömänä kuten itsekin teet.

        Vaikka riidalla olisi viisi versiota niin se ei estä sitä että yksi olisi oikea versio.


    • Jos etsii sellasta missä osia vaihdetaan lähinnä arpomalla, niin paikka on juuri oikea!!!

    • Anonyymi

      Voin myös yhtyä aloittajaan, eli varokaa Porvoon autopalvelua, tai sopikaa ainakin hinnasta kirjallisesti ja niin että maksatte vain korjatusta viasta.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe