AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / LBJ Kennedyn murhan

LBJ Kennedyn murhan

11 Vastausta 277 Lukukertaa
Lyndon B Johnson oli Kennedyn murhan takana. Koska tämä myönetään Suomessa?
http://www.rense.com/general41/wew.htm
http://www.rense.com/1.imagesE/04-0106a.jpg
http://www.rense.com/1.imagesE/thewink.jpg

Tukimuksen mukaan

presidentti Kennedyyn ammuttiin Suomesta lähtöisin olevalla Mannlicher-Carcno-kiväärillä M38, Suomessa aliarvostetulla "Terni" sotilas-aseella. Niitä tuli Suomeen Italiasta ja ne vaihdettiin myöhemmin englantilaisiin Sten-konepistooleihin. Terni- kiväärin väitettiin Suomessa oleen kelvoton sotilaskäyttöön ? Tähtäinlaite ei ollut aseteltavissa, vaan se oli kiinteä. Osvald kuitenkin oli ampunut kolme laukausta nopeasti ja tarkasti tällä aseella, tosin ase oli kiikarilla varustettu. Kaikki laukaukset osuivat, ja presidentti kuoli avoautoon Dallasissa 1963. Joku sanoikin aikanaan armeijassa olessani, että mainittu ase oli kyllä hyvä, jos osasi ampua. Eihän tositilanteessa "pystykorvakiväärinkään" tähtäintä ollut mahdollista siirrellä, kun hyökkääjä tuli "päälle". Tauluammunnat olivat asia erikseen. Oliko Osvald syyllinen, siihen ei ole täyttä varmuutta saatu. Entä, miten syyllinen voisi olla varapresidentti L. B. Johnson ? Eihän se voi olla mahdollista.

Jos on tyhmä

kun saapas kuten sinä, niin ei tietenkään voi.

"Entä, miten syyllinen voisi olla varapresidentti L. B. Johnson ?"

Mietippä sitä pienissä aivoissasi.

Kolme

Kolme laukausta ja osumaa liikkuvaan maaliin, kertalaukaisevalla aseella noin nopeasti, ei ole mahdollista.

Todennäköisesti Kennedyn murhan takana on Fidel Castro, Kennedy oli järjestänyt 11 murhayritystä Castroa vastaan ja oli ihan selvä, että se järjestäisi myös 12 murhayrityksen, miksi ihmeessä Castro olisi sitä odottanut, niimpä se järjesti oman vastaiskun, joka onnistui.

Tekijänä saattoi tietenkin olla Jenkkien mafia, jonka Kennedy petti, ensin otti niiltä vastaan vaaleissa rahaa ja tukea, esim. ammattiliittojen tuien jonka mafia sille järjesti, senjälkeen kun tuli valituksi yritti tuhota järjestön.
Mutta toimeksiasnto ja rahat tuli varmasti Kuubasta.

No selevisi

ja voijjaa mennä muate mutta täötytypi sannoa että jos jaksat aekasi uottoa niin eiköhän nuo joskus myönnä suomessahi sen...en mee takkuuseen mutta luulempa niin.

craine

ryssä se oli. Oswald sai huora vaimoltaan vielä pimppaa toverillisessa hengessä ennen kuin lähti Politbyroo/KGB:n antamaa tehtävää toteuttamaan.

Mitäs sanote tästä

Poliisi univormuinen laukaisee kiväärin edestä. Nimi oli Lucien Sarti- korsikalainen tilaustappaja.

http://truthalliance.net/Portals/0/Archive/Community%20Article%20Images/new%20badge%20man.jpg

Kannattaa katsoa kaikki 9 osaa dokumentista the men who killed kennedy. Suomessa ei ole esitetty(tietenkään) koskaan ja muutenkin vain kerran kunnes kiellettiin esittäminen kokonaan.

Jack Ruby myönsi ennen kuolemaansa että se oli Lyndon Johnson.The men who killed Kennedy:

http://www.youtube.com/watch?v=GequwEf1Q2g

Ei koske Suomea

Suomea tuskin koskee se, kuka oli Kennedyn murhan takana. Eiköhän se asia kuulu yksin omaan jenkeille.

Presidentti John F. Kennedyn murhasta on monta teoriaa, koska monella taholla olisi ollut motivaatio siihen. Tahoja, joilla olisi voinut olla motivaatiota murhaan on esitetty FBI, CIA, Fidel Castro, mafia ja tietenkin NL. Joten ota siitä sitten selvää.

Kukaan ei ole liitänyt Suomea missään yhteydessä asiaan, joten sen selvittäminen voidaan jättää amerikkalaisten huoleksi.

Oletpa tietämätön

pikkunassikka. Tottakai se koskee Suomea. Oswald oli oli Suomessa ennen ja jälkeen NL:n reissun.Kuka hyysäsi Oswaldia Suomessa? Jotkut Suomessa haluavat Natoon eli USA:n sotilasliittolaiseksi. Kuinka moni haluaisi jos tietäisivät että USA:ssa persidentti valitaan kivääritulituksella?

Ei Ossilla ole mitään osaa

Ossi joutui selvästi lavastetuksi Kennedyn murhaan. Ossihan oli aivan pihalla kun häntä yhdistettiin murhaan. Miksi hän olisi omaa kivääriään käyttänyt ja jättänyt siihen omat sormenjälkensä todisteeksi. Noin paljon vaivaa olisi nähnyt ja jättänyt oman kiväärinsä oletetulle ampumapaikalle. Ei oikein mene läpi. Uskokoon ken haluaa....

rasputyi inbred jew vcomicv pussy cat osd kr csm ksäpur hitr

Ei noista anglosioista tiedä. Esimerkiksi niillä oli Britanniassa ja Yhdysvalloissa vielä 1950-luvulla koulukirjoja joissa Suomi oli merkitty osaksi Neuvostoliittoa Baltian maiden kanssa. Ett se siitä.
 /   /  / LBJ Kennedyn murhan

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta