AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kauppakeskus: lupahakemus jätetty

Kauppakeskus: lupahakemus jätetty

24 Vastausta 1 152 Lukukertaa
Pari vuotta jäljessä, mutta nyt rakennuslupahakemus jätetty!

Peräkammarien zombiörkyt kauhuissaan! Kehitys kehittyy, ei auta taantumusvoimien pullikointi. Ikaalinen nousuun!

Risteilijä?

Onko sen Kyrösjärvi-risteilijän rakentaminen jo alkanut?

tämä on alkua

Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy hanke visiossa on varmaankin tilata risteilijä,lentokenttä,harmonika areena,lumi,jää linna,täys korkea pesäpallo halli,keinolumi tunneli jämille ja takaisin,kun on suuret visiot on tulevaisuus turvattu ,visio työn tekijänä.
no reaali totuus tulee vastaan joskus, mutta se on myöhäistä.

Heh.....

Peräkammarien zombiörkyt:-)

tietysti

musta pörssi
Sasatmalan sivuilla tiedetään, että meidän uuteen kauppakeskukseen tulee Tiimari!

Hienoa päästä shoppailemaan! Tuleekohan sinne lapsiparkki?
Onkos harjakaiset jo ovella?
Joo Timo Harjakainen tulee olemaan siä vastaavana mestarina , ninnannunnanii.
Olen antanut itseni kuulla tavallisesti hyvin luotettavalta taholta, että koko kauppakeskus on kepulaisten salajuoni. Tarkoitus on kuulemma rakentaa ilmainen infrastruktuuri sille ainoalle yritykselle, joka tontille rakennetaan. Siis ensivaiheessa rakennetaan vain suuri ABC-huoltoasema täydellisine ruokakauppoineen. Toista vaihetta aloitetaan rakentaa joskus vuonna 2030, kun ikaalilaiset ovat Ylöjärven peräkyläläisiä ja kylän nimeksikin muutetaan Susiraja.

Palkkioksi kepulit (pettävät aina) saavat erilaisia "luottamusvirkoja" osuustoimintayrityksissä alennuskortteineen ynnä muine etuineen, aivan kuin ennenkin. 70-luvullakin kunta osti eräästä H-liikkeestä tiekarhun - ja hupsistakeikkaa kun karhupuolueen miehille ilmestyi F-autoja. Sopii hyvin Susirajan miehille, kun olivat susia jo syntyessään.

Jos olen väärässä, lupaan syödä suden kuraa maustelusikallisen. Turhaahan se olisikin tuhlata rahaa (muiden) tyhjiin seiniin ja lattianeliöihin. Susirajan erikoisliikkeetkin olisivat tyytyväisiä, kun taas muut huoltoasemat joutuisivat ensi kerran tilanteeseen, jossa tulee vastaan toiminta nimeltään "kilpailu".

Kaikkea hyvää kuitenkin.
Voi elämä tätä valitusta!!!! Aina paikalliset valitta ettei Ikaalisissa ole palveluja ja kun täältä ei saa mitään. Sitten kun jotain yritetään, niin sekin jo tuomitaan, ennen kun asiasta edes varmuudella mitään tiedetään. Katotaan ny ensin mitä siitä hankkeesta tulee. Voisko kerrankin vaan iloita siitä että tätä kylää koitetaan kehittää. Ja hei, mitä jos se voiski vaikka onnistua!!!!
Nämä samat ikuiset narisijat ovat saaneet aikaan sen, ettei täällä mitään kannata edes yrittää tehdä. Heti hakataan maanrakoon jos jotain koittaa järjestää. Kateutta, kateutta ja kateutta. Samaa vanhaa rataa pitäisi mennä, koska ennen oli kaikki paremmin. Per.... olisi jo aika katsoa eteenpäin tässäkin kaupungissa. Kaikkein helpointa on vastustaa ja haukkua.
Antakaa sitten vaihtoehtoja jos mikään ei kelpaa, mutta kun ainoa vaihtoehto on, että kyllä ennenkin on pärjättyy ilman. Voi per.. .
oikeassa olet,tervetuloa kauppakeskus!
Suurimmat vastustajat kauppakeskukselle on ikaalisten yrittäjät. Ikaalisten yrittäjät ei halua tänne mitään uutta yritystoimintaa. Yrittäjiä pyydettiin mukaan vihreät niityt tapahtumaan, mutta yrittäjäyhdistys kieltäityi kunniasta. Siksi käynkin kaupassa muualla. Jos ja kun yrittäjät vastustaa kaikkea uudistusta niin käyttäkää muiden kuntien palveluja.
Nimimerkille "ei yrittäjä":

Ikaalisten Yrittäjät ovat Niittyjen suhteen aivan oikeassa. Perinteisesti myyntiluvatkin myydään joillekin Peräposion Lakritsipojille ja vastaaville, jotka tekevät pimeää myyntiä sen vähän mitä myyvät. Sitten Ikaalisten Kylpyläkaupungin mainiot "ekonomistit" laskevat kuinka paljon sillä ulos menneellä myynnillä on vaikutusta Ikaalisten verokertymään -- ja sehän on tietysti todella ratkaisevaa. Nämä herrat ja rouvat, jotka eivät ole perehtyneet Niittyjen taustavoimien pelailuun, ansaitsevat syksyllä reilut potkut perseelleen, jos ja kun hommain todetaan menneen myös persiilleen. Onkohan kaupungin perustarkoitus järjestää sirkushuveja omalle eliitilleen niillä vapaalipuilla ja sapuskalahjomilla, joita sopimukseenkin on kirjattu. Ei taida Peräkulman Puavo ja Santra istua etupenkissä naama leveellä vaalikarjan maksamana valokuvaajia ja illan pirskeitä odotellen. Eiköhän viime vaalien tulos vähän pane nykyherroja vähän ajattelemaan, ensi vuonna on kunnallisvaalit.

Yrittäjiä on Kaupunki kusettanut kohta neljäkymmentä vuotta niin kuin veronmaksajia, ja jopa Ikaalisten pelimannejakin, jotka kelpaavat täyteohjelmien ilmaisiksi esiintyjiksi. Sata-Häme Soi on Kaupungin määrättyjen eliittiherrojen ja oman organisaation lypsylehmä, joka on ohjelmallisestikin menossa hakoteille. Kallista herrojen naamojen näyttelyä TVssä, kallista ikaalilaisille. Kukaan ei uskalla ilmoittaa paljonko veronmaksajat ovat vuosien mittaan tukeneet näitä juhlia. Paikalliset Yrittäjät ovat jääneet Mopen osille.

Mitähän mieltä ovat Ikaalisten vanhukset, sairaat, työttömät ja sivukulmien asukkaat, jotka kelpaavat vain maksumiehiksi.
Niin, olisi hyvä saada tietää, paljonko kaupunki kauppakeskukseen on rahaa satsannut ja vielä satsaa?
Satsauksia ei tulla koskaan julkistamaan, ei niitä koskaan edes lasketakaan kuin suunnilleen. Kaikki hommat, joissa käytetään kunnan työvoimaa tai ostotyötä, hävitetään kunnan kirjanpidossa eri tilinumeroille sinne sun tänne. Ei yksikään tilintarkastaja ehdi niitä penkomaan siinä lounaan ja päivällisen välissä jonka vielä katkaisee pikku kahvituntonen. Kyllä tilit näyttävätkin hyviltä. Vain osalliset osaavat sanoa, missä se kunnan kaivuri sitä monttua kaivoi, esimerkiksi. Aivan toinen juttu on, kenen hommissa virkamiehet päivänsä viettävät näissä "hankkeissa".

Tavallinen veronmaksaja kun tarvitsee virkamiestä käyttämään harkintavaltaansa, joutuu hän aina maksamaan, vaikkei muuta niin jotain ihme katselmusmaksua. Mikäli haluat kaava-alueella kaataa ylikokoisen pihakoivusi, joudut maksamaan siitäkin hyvästä, että joku tulee toteamaan sen minkä sinä ja varsinkin naapurisi hyvin tiedätte, että jos myrsky oikein runnoo sen nurin, niin jommankumman katolle se kaatuu. Taitaa siitakin lausunnosta, josta saat kirjeenä toimenpideluvan ja laskun (lienee yleensä 25 euroa) parin viikon päästä, olla melkoiset kulut. Ja kaikki muutkin palvelut tiliöidään kyllä meiltä jämptisti.

Tämä yksi rakennusmestari pani aina kaikki "firman piikkiin". Samoin kun kuntaan tuppautuu perseaukisia kiertoyrityksiä, ja tässä tapauksessa samanlaisia jo perusajatukseltaan pehmeäpäisiä ns. musiikkijuhlia, kaikki kulut menee kunnan piikkiin. Luulisi meillä tämän yhden vitsauksen maksattamisen jo toisessa polvessa riittävän. Mutta ei, ei riitä, ei. Pitää vielä kunnan maksaa siitä, että muutama iskelmälaulaja tulee tänne palkkiolypsylle: kunnan piikkiin. Ei siitä Kylpyläkään tykännyt, että kunta tulee tanssijärjestäjien kilpailijaksi, ei tykkää tämä toinenkaan kunnan tanssiorganisaatio. Kilpailua eivät kestä kumpikaan huvitus. Ja kehdataan vielä valehdella, kunka ihmiset tulevat viikkokausiksi Niityille majoittumaan ja tuomaan 200 päivässä maksuja pitäjään. Katsokaa Aamulehden takasivulle, sieltä niitä Niittyjä löytyy suvella kasapäin, samoja niittuhoilaajia.

Vaikuttaa siltä kuin kunnallishallinto antaisi erinomaiset valmiudet huvijärjestäjän tunnetusti tuuliseen hommaan. On vaan eri asia, kenen rahoilla niitä niitty- ja Soi-hupeja pyöritetään. Ensi vuonna on kunnallisvaalit. Epäilen, että moni näistä niittumestareista ja -johtajista saavat vapaasti vaalien jälkeen siirtyä käytännöllisen elämän aloille, tanssijärjestäjiksi. Näin tapahtukoon.
Tällätavoin vuosi sitten ajateltiin kuntamme päättäjistä.
joko pian avataan....
siirtyykö tämä ikaalisten kylpyläkaupunki oy on varmaan vauras yhtiö.
-missä rakennus,
-missä liikkeet ,
-meitä on petetty tähänkin paloi suunnitelun jo muutama milli ?
vihreät niityt
missä on kari
Zombiörkkyjä Ikaalisissa.....
Usein vain nuo kauppakeskittymät tarkoittavat kaupan keskittymistä ja pudotuspeliä. Oikea kysymys on tuoko uusi kauppakeskus lisäarvoa.
Milloin rakennuslupa vanhenee?
 /   /  /  / Kauppakeskus: lupahakemus jätetty

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta