AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / "Pakosta" Cruziin...

"Pakosta" Cruziin...

17 Vastausta 1 315 Lukukertaa
Kyselisin onko kohtalon kavereita? Egyptin matka peruuntui ja kun jonnekkin oli pakko päästä päädyimme Teneriffalle Puerto de la Cruziin. 13.3 on lähtö asustelemme viikon sellaisessa hotellissa kuin apartamentos alta. Näyttäisi olevan hyvällä paikalla keskustassa.
Ei ole aiempaa kokemusta kanariansaarista mutta ko. kohteesta on täältä löytynyt hyvin tietoa.
Liekä egyptin tilanne vaikuttanut mutta oli kyllä aika hinnakas matka eli matkanjärjästäjät ottaa vähän lisähintaa kanarianmatkoista?!
Avoimin mielin reissuun lähdemme...on ainakin lämpimpää kuin täällä.
Olen ollut siellä useasti viime syksynä viimeksi, aito kanarialais kaupunki, ystävälliset ihmiset jne. En muualle enää kuvittele meneväni sillä tämä paikka on todella ihastuttava. Hauskaa lomaa.
Oikein mukavaa lomaa, toivottavasti pidätte kohteestanne. Olen vakiintunut Puerto de la Cruzin kävijä ja mielestäni paras lomapaikka. Ei ehkä aina kaikkein aurinkoisimmat säät, mutta bussila pääsee etelä Tenskulle vajaa tunnissa. Americaksessa aurinkovarmin sää.
Itse pidän Kanariansaarista ja eritysesti Puerto De La Cruzisat. Pari vuotta sitten ehdotin miehelleni että teht's vaihteeksi Egypit reissu, mutta haluaisin nähdä pyramidit. Mies ei halunnut lähdetä koska hän on sanoi että siellä on tilanne niin "tulenarka" ja sieltä saa helposti mahataudin. ..ja olikin ihan oikessa.

Puerto De La Cruz on ihana kaupunki. Matkakertomuksistani saat vinkkejä matkallesi.
http://reissaten.vuodatus.net/

mitä maksoi

Ei kai hintoja voida silleen kohottaa, eikös esitteissä ole kiinteät hinnat? Eihän kanarian matkat muutenkaan niin halpoja ole näin kevättalvella, paitsi tietty jos saa äkkilähdön. Siis tohditko kertoa mitä matkasta maksoit?
Olisi ehkä kannattanut ottaa rahat takaisin Egyptinmatkasta ja tutustua muidenkin matkanjärjestäjien tarjontaan... ehkä jopa kytätä äkkilähtöjä? Toisaalta en tiedä mikä vaikutus hintoihin on Egyptin matkansa Kanarian matkaksi vaihtaneille?

Puerto de la Cruz on hyvä kohde niille, jotka eivät kaipaa niinkään rantalomaa. PdlC on enemmänkin kaupunkilomakohde. Tosin linja-autolla ja vuokra-autolla pääsee rantakohteisiinkin.

Altassa tammikuussa

yllättävän vaatimaton apartementos hintaansa nähden.Hinnathan näkee Tjäreborgin sivuilta.
Erittäin niukka huoneiston kalustus ja keittiövarustus. Aamu-kahvit ja -palat valmisteltiin itse, juuri ja juuri välineet riittivät.
Muuten kiva ilmapiiri ja henkilökunta Altassa. Paikkahan on mitä parhain Palmukujan varrella Martianezin ostoskeskusta vastapäätä. Ei valittamista.
Puertossa on paljon suomalaisia talven viettäjiä, ja heillä omat paikkansa. Varmaan olet jo retket.info-sivuilla käynytkin, sieltä löytyy paljon tietoa ja kuvia kohteesta.
Ei muuta kun hyvää matkaa! Voi olla että tulette ihastumaan kohteeseen.

Rantaloma sekä kaupunkiloma

Siksipä minä Puerto De la Cruzista tykkään ette se on kaupunkinloma SEKÄ rantakohde. Jardinin mustahiekkaiset rannat ovat aivat kerrassaan upeat ja jos ei halua hiekka varpaiden väliin joka "paikkaan" niin arkkitehti Cesar Manriquen upeilla merivesialtailla voi ottaa aurikoa ja uida. Itse tykkään altaista siksi että tykkään verijuoksemisesta ja siellä sitä voi mieli määrin harrastaa meressä taas ei.

Ollaan käynyt Puertossa neljästi siellä yhteensä 6 viikkoa ja ilmat ovat suosineet. Muutamia pilvisiä päiviä sihen on mahtunut mutta lämpimiä nekin päivät. Joka lomalla on ollut 1-2 n. viiden /kymmenen minuuttia sadekuuroa. Vuonna 2009 tai olla koko Teneriffalla tavallista viileämpi talvi. Tänä talvena ovat ilmat olleet kuulemma puerto De La Cruzissa hyvät lukuunottamatta joulukuun kuuluisaa myrskyä. Niitä on joskus joka puolella saaria.

Huono tuuri oli meidän viikon lomalla Cran Canarille Maspalomasiin joulukuussa-07 - palelin Bungalovissa lähes viikon kun ilmat olivat viileät ja kolme päivää satoi rankasti!! ..silloin satoi myös "aurinkovarmassa" Puerto Ricossakin.

Matkablogini: http://reissaten.vuodatus.net/

ei oo pakko

kuule älä ota paiseita pakkolähdöstä. mee siihen lähikuppilaas missä muutenki käyt 365 päivää vuodessa jää sit kato noi turhat maiseman vaihdot pois.
Meidän Egyptin matka katkes 3 päivän Hurghadassa oleskelun jälkeen ja koska lomaa oli jäljellä vielä kokonainenkin viikko, otimme äkkiä viikon matkan jonnekkin, Teneriffalle ja Gran Canarialle oli sitten vaihtoehdot. Teneriffa kävi hyvin koska olimme tammikuussa punninneet juuri Egyptin ja Teneriffan väliltä. Samaiseen hotelliinkin oli vapaata jota kateltiin ja hinnat oli todellakin nousseet!! Maksoimme siis 1050€ 790 €uron hotellista! Tuli siis kalliiksi mellakat...

Mut ei hätää Cruzin suhteen, ihana kylähän se ja jos pieneks käy sieltä pääsee niin helpolla muuallekin. Pääasia että johonkin pääsee, niin erilaista kuitenkin kun täällä Suomessa. Ihanaa lämpöistä ja eri kulttuurillista lomaa siis!
Kiitos kaikille ketkä asiallisesti viitsivät vastailla. Seija-Siskon blogista sain paljon tietoa, kiitos. Retket sivusto on jo tuttu.
Toisessa ketjussa joku mainitsi kanankoppi nimisen ravintolan, missähän mahtaa sijaita?
Hintaa en mistään kuvastosta ole katsonut ja netti ei enää näytä ko. lähtöä siis loppuunmyyty kait. Maksoimme viikon matkasta 890 euroa/pää.
Onko sinulla CanarCanar tietoa miten kaksiot sijoittuu kun katselin että ois toinen hotelli ihan vastakkain. Tjäreborilta sanottiin ettei voi mitenkään vaikuttaa huoneen sijaintiin.
Mutta kuten jo sanoin, avoimin mielin.

Hei

Kiitos kun vierailit blogissani. Minusta mukava kirjoitella matkojani muistiin ja aina on mukava kuulla jos niistä on iloa ja hyötyä muillekin.Hyvää ja aurinkoista matkaa!

paikoista

Gallinero = kanakoppi löytää kun suunnistaa kaupungilta Playa Jardinin rannalle, mutta ei mene alas rannalle vaan kääntyy heti sillan jälkeen vasemmalle kohti rannan yläpuolella olevaa hotellialuetta. Siinä se on heti ensimmäisenä ravintolaketjussa. "9 kertaa puertossa" mainitsema saksalaisravintola on ilmeisesti El Padrino Calle Lomolla.

9 kertaa puertossa

Ja taas olemme lähdössä katsomaan karnevaaleja 1.3 alkaen. olemme olleet yleensä uudenvuoden ajan puertossa.
Apartamentos Altasta ei ole tietoa mutta uskoisin olevan paikkana hiljainen.
itse menemme Tenegiaan Manun " kanahäkin" naapuriin, aiemmin kun olimme sen puolen hotelleissa valle luzissa,Tenerife Wingissä ja noeliassa autojen jatkuva meteli häiritsi yö aikaan.
Jos alkaa meteli kaupungissa häiritseen ostaa Bonobus kortin ja ajelee titsalla Caldeerasiin grillaileen.
Suosittelen lämpimästi, siellä on todella hiljaista ja näkee Teneriffan luontoa aidoimmillaan.
Lokakuussa olimme Gran Canarialla Inglesissä ja se oli puerton kävijänä pieni muotoinen sokki.
jos viihtyy siellä ei välttämättä puerto tule olemaan suosikkipaikka!
Auton vuokraaminen on helppoa ja ajaminen ei sen ihmeempää kuin Helsingissä kunhan ei ole klo 15 - 17 aikaan Santa cruzin läheisyydessä!!
Joten eteläpuolen hiekkarannoille pääsee ihan omatoimisesti.
Jos haluaa syödä todella hyvin vanhassa kaupungissa on saksalaisten pitämä ravintola( tosin en nyt muista nimeä) mutta ruoka on jo suomalaisessakin mitta kaavassa loistava.
Uskoisin teidän matkan hinnan johtuvan myös siittä että olette siellä maailman toiseksi suurimpien karnevaalien aikaan.
Teille myös hauskaa matkaa

Mistä

noita Bonolippuja saa? Kuinka kauas pitää mennä, että tuo lippu kannatttaa ostaa?

Titsan

Bonobus-kortteja saa ainakin suurimmilta päätepysäkeiltä ja muutamista kioskeista.
Kortteja on 30 ja 12 euron arvoisia.Pitkällä matkalla alennus on jopa 50%.Kelpaa kaiken
mittaisille matkoille.Kätevää. Titsa-bussien selkeitä aikatauluja saa samasta paikasta,kuin
maksukortteja. Varsinkin Teneriffan pohjois-osassa on viehättävviä pikkukaupunkeja,
joissa kannattaa käydä.

Lisään

vielä.Korttia käytetään kuten esim. ladattavia kortteja.

masat

..ja bonolla voi maksaa useita ihmisiä kerralla, vaihto-oikeus toisiin linjoihin ja metroon Sta Crusissa, eli koko saarella. Niitä myydään melkein missä vain, lehtikioskeilla, 24-kioskeilla ym ym
Carnaval alkaa juuri täänään on vanhat autot-eli mersuja viime vuosisadan alulta asti seisoskellee Telmon rantakadulla.
 /   /  /  /  /  / "Pakosta" Cruziin...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta