AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Sain kuvan ufosta

Sain kuvan ufosta

21 Vastausta 428 Lukukertaa
Hei te ufoharrastajat kun tiedätte paremmin kuin minä, niin onko tämmöinen ufohavainto harvinainen: http://personal.inet.fi/koti/kx/ufo.jpg
Ainakin minä olen ihan tohkeissani ja tärisen vieläkin. Homma meni niin nopeasti ohi että en ehtinyt ottaa kuin yhden kuvan kännykameralla, vaikka ufo liikkui varsin hitaasti ylitse. Kuului vaan hirveä kohina kun se liukui tosi matalalla yli.
ööööps? :D en oikee osaa sanoo mitää muut sanokoot. Jos tuo nyt olisi aito ufo, varmasti muillakin olisi ollut kuvaa? näyttää khyllä vhä vesitornilta
MINÄ NÄIN TUON SAMAN JA SAIN KUVAN:
http://fps.fateback.com/IMG1287.jpg
Onkohan kohta lehdissä!
Äitis hame! Ei edes naurata.
Jut joo.. Minkäs vesitornin alla sitä ollaan oltu....
Mitä hemmettiä sinä menit paljastamaan että se on vesitorni. Nämä ufohörhöt uskovat ihan mihin vaan. Joka ikinen tunnistamaton taivaalla näkyvä asia on niiden mielestä tullut vieraalta planeetalta. Esim. jos taivaalla näkyy kaukana laskeutuvan lentokoneen laskeutumisvalot ja ääni ei kuulu, niin se on niiden mielestä Sirius-planeetalta. Sitten vasta kun todistat että kysein valo oli lento AY476 joka laskeutui Helsinki Vantaan lentokentälle klo 21.37 ja kapteeni oli Pakka Määttänen, niin nämä ufouskovat _saattavat_ uskoa että se ei ollut lentävä lautanen.

Mulla on yksi tuttu joka väittää kivenkovaan olleensa lentävällä lautasella. Se että hänellä oli hengenvaarallinen aivoverenvuoto samoihin aikoihin, ei muuta hänen uskomustaan.
Kyllä tuosta jokainen kaupunkilainen näkee että se on vesitorni. Olet varmaan mielissäsi kun keksit näin "originaalin" jutun.
Ufohörhöjä on myös landella. Mutta ufohörhöt ei välitä siitä mitä ne näkee, vaan ne tulkitsevat ihan miten mielivät jokapäiväisiä ilmiöitä riippumatta siitä ovatko ne vesitorneja, pilviä, lentokoneita vai heijastuksia kaukaisista valoista.
Esimerkki: Kerran Porvoossa taivalla loimotti kummallinen punainen valo. Porukkaa kerääntyi ihmettelemään tätä ufoa. Sitä väitettiin kivenkovaan ufoksi kunnes kiipesimme katolle ja näimme että horisontissa loimotti täsmälleen samaan tahtiin ja saman värisenä Nesteen jalostamon lieskat. Yläpilvet toimivat jonkinmoisena pelinä jotka pelasivat tämän liekin korkealle taivaalle.

Hauskoja vesitornikuvia kumminkin.
Se oli UFO niin kauan kuin sen tunnisti jolloin se lakkasi olemasta UFO. Opettele termit ensin.
Tunnen termit.
Terminologia ei ole pääasia. Ufohörhöt pitävät tunnistamattomia lentäviä kohteita vieraiden planeettojen asukkaiden avaruusaluksina niin kauna kunnes tosin on todistettu. Ja joskus sen jälkeenkin.
Minulle UFO on vain UFO jos sitä ei ole tunnistettu, ei siis avaruusalus.
Minua hävettäisi olla ufohörhö, onneksi en ole.
Kuten huomasit on myös UFO-perehtyneillä osansa tunnistaa feikit niistä selvittämättömistä. Nyt löitte kirveenne kiveen ja hamarapuolen otsaan.

TÄMÄ EI OLE PELLEILYÄ vaikka naurattaakin niin vitusti. homo.
Vaikea tietää ymmärtääkö termit kun käyttää niitä miten sattuu.
Ajatelkaapas tarkemmin sanaa UFO sen nimityksen on antanut maa planeeta ihminen ja joka ois voinu olla kuka tahansa muu meistä.Ja tietystihän se oi hyvä puhua termilogiaa yllä pitäen vaan välillä pitää päästää höyryjä pihallee, että taasen jaksetaan paremmin ollaa. Ilman että tarvii kenenkään meistä kaikista tarttua pikku seikkoihin riitaantuakseen kunnolla. Kaikilla on sana valta jokainen kokee sen erilailla, näkee. Omat johto päätöksensä tekee jokainen itse ja siitähän se soppa on sitten valmis.Kunnes räjähtää taas suuri aalto jossa ei ole päätä eikä häntää. Pää asia se vai että on hauskaa joka tosin ei aina pidä.
mutta jos sen kirjoittaa pienellä, niin se ei tarkoitakkaan Unidentified Flying Object ;)
ni.. läski, varmaan vain sait kuvatessa. Et muuta.
Nii-i, tiedetäänkin. Täsise vaan...
Siisti kuva vesitornista altapäin:)
Koirom seitomi levitus horoi,
sebito suosei goilus 12.7 % !
Keravan vesitorni.
Ei vaan Roihuvuoren. (Helsinki)
muutaman päivän päästä saan semmosen kytkykauppakännyn, jolla voi ottaa kuvia ja videoo.

...
 /   /  /  /  / Sain kuvan ufosta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta