Älkää tilatko tältä liikennöitsijältä...

...taksia

Tilasin hyvissä ajoin etukäteen taksin Mankkaan Taksilta lentokentälle, mutta se taksi ei koskaan tullut =((( Joten jos haluatte ehtiä määrätylle lennolle, unohtakaa tuo liikennöitsijä >:(

25

3902

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • boikottiin vaan

      Niin, kyseinen yritys on bulvaani jolla ei ole yhtään omaa autoa vaan on haalinut tymiltä autoilijoilta itselleen ns. hoidokkiautoja jotka oikeasti omistaa yksityinen autoilija muttei itse aja omaa autoaan vaan on antanut sen Mankkaan Taksin hoidettavaksi joka ottaa auton tuoton itselleen, maksaa auton kulut ja maksaa oikealle auton omistajalle summan x/kk. Täyttä huijausta koko touhu.

    • Mankka soi

      Onko manne mankkaalta?.

    • Kurnuntaxit

      samanlaista porukkaa kuin kruununtaxit!!! siellä porukka melkoisia rudinkeksijöitä täynnä ollan olevinaan niin isoa dirikaa että!!!!

    • vaativa asiakas

      Minä kysyn, jos se vastaa taksiagentti, ei kiitos.

      • taksari823

        taksiagentti on henkilöstön vuokrausta taksiautoilijoille ja ite olen heidän palkkalistoilla nyt osittain mutta aion siirtyä sinne kokonaan kun siellä toimii muunmuassa palkanmaksu palkkapäivänä eikä niinkuin taksi isännillä eli silloin kun sattuu huvittamaan


    • taksi miäs

      samaa touhua tekee liuttu yhtiö tampereella. tosin orpokodin nimellä. taksiluvassa lukee että lupaa ei saa luovuttaa ulkopuolisille. ja taas jää näppejään nuoleen uudet luvan hakijat. eikö toi perkeleen ely puutu jo tähän touhuun .täytyy ottaa toi laki porukalla omiin käsiin.

      • renki1

        Laki omiin käsiin :) Shellin pöydissä uhotaan porukalla. Ja sitten luimistellaan. Näin Tampereella.


    • MHY

      No eipä ole eka kerta. Tässä pari päivää sitten sain asiakkaan, joka oli myöhässä tämän saman firman auton jättäessä tulematta. Oli jo 25 minuuttia mennyt tilausajasta, kun tilasi minut. Onneksi ehdimme niukasti ajallaan perille....

      • aina löytyy

        Kuka nykyaikaan pks:lla tilaa taksin etukäteen? Autoja löytyy mihin aikaan tahansa, no okei klo 3.30-4.30, mutta jos ei tarvitse mitään erikoista, niin auto löytyy varmasti vartissa .


      • amatöörit suttaa

        ajoitko ylinopeutta, kiilailitko, otitko riskejä asiakas kyydissä.... hyvä että ehdit ajoissa ;))


      • ELY tee jotain

        MHY:n kirjoitus osoittaa tämän bulvaani firman strategian, samalla tavalla toimii toinen eli Kajon Oy. Nämä koittavat kuoria kauniilla puheillaan kermaa päältä mutta sitten jättävät yksittäisiä kyytejä hoitamatta kun samalle ajalle saattaa ilmaantua ns. "parempi" asiakas joka käyttää heidän palvelujaan useimmin. On parempi pitää se isompi asiakas tyytyväisenä ja jättää se yksittäisen kyydin tilaaja omilleen tyyliin "kyllä se jostain auton saa".

        Elyn pitäisi valvovana viranomaisena kerta kaikkiaan viheltää näitä peli poikki, vaan kun ei vihellä!


    • riivattu takseilija

      Jep kyseinen firma oli kerran hävittänyt tilitykseni ja syyttivät heti minua. Myöhemmin löysivät ja maksoivat minulle kuuluvan palkan pari viikkoa myöhässä. Annoin palautteen ja keikat loppuivat siihen. Onneksi olen nykyään hyvällä isännällä töissä että tattis vaan!

    • KameliKameli

      Oliko olo kuin BOSTONISSA?

    • bellavita99

      taksiagentti on p..kaa

    • Munaton

      Eikö kenelläkään ole munaa kirjoittaa omalla nimellään???

      • TosimiesTaksari

        En tiiä mut voit imee mun munaa bitch


    • TaksiApinat

      Taksialalla ei ole yhtään omaa nimeä omaavaa henkilöä !

      Taksialalla on kaikki ne jotka eivät ole päässeet mihinkään muualle.

      • ressukkaparka

        Kyllä minulla on ihan oma nimi. Se lukee ajokortissa ja ammattiajoluvassa. Olen myös päässyt muualle.

        Itsehän et pääse ajamaan taksia. Harmittaako noin kovasti että piti tänne avautua pahasta mielestään.


    • Taxiapina

      Paskapuhetta kaikki...

    • Httd

      Onnistuuko ennakkotilausten hoitaminen ollenkaan

      • Antero_Kaataja

        64vuotta tänäpäivänä toiminut yritys ja internetistä löytyy ainoastaan tämä negatiivissävytteinen lanka. Täälläkin negatiivisia kommenteja kyydeistä ainoastaan kaksi kappaletta. Mielestäni parempaa positiivista palautetta saa hakea! Itse käyttänyt palvelua toistakymmentä vuotta eikä kertaakaan ole ollut kuin positiivista palautetta annettavana!


      • Antero_Kaataja kirjoitti:

        64vuotta tänäpäivänä toiminut yritys ja internetistä löytyy ainoastaan tämä negatiivissävytteinen lanka. Täälläkin negatiivisia kommenteja kyydeistä ainoastaan kaksi kappaletta. Mielestäni parempaa positiivista palautetta saa hakea! Itse käyttänyt palvelua toistakymmentä vuotta eikä kertaakaan ole ollut kuin positiivista palautetta annettavana!

        taksipalvelut ovat epäluotettavia kautta linjan.

        Käytän taksia n kerran vuodessa. Viimeksi kun tilasin taksin, niin sitä ei koskaan tullut, vaikka soitin siitä uudestaan keskukseen 45 min odottelun jälkeen. Myöskään mitään selitystä ei tullut taksin saapumattomuuteen, vaikka sellainen luvattiin. Soitto keskukseen on aika kallista. Turhista puheluista tuli laskua n 7 €. Palvelu on täysin perseestä, etten sanois. Autoja ajaa kusipäiset idiootit, jotka eivät osaa osoitteeseen, saati sitten ajaa oikeaa reittiä, jos sattuvat asiakkaan jostain löytämään.


    • keijoeinari

      Suosittelen käyttämään valopilkku tai taksihelsinki sovellusta, joista molemmista tilaaminen on maksutonta. Lisäksi ainakin valopilkku sovelluksella näkee kartasta mistä tilattu auto on tulossa, ja näkee myös jos ajaa harhaan ja pyörii jossain ympyrää jolloin voi soittaa kuljettajalle lisäohjeita. Sovelluksista käsin voi antaa myös palautetta kyydistä.

      • puhut täyttä paskaa

        Valopilkussa taksinkuljettaja näkee kartasta missä asiakas odottaa. Jos tämä idiootti ei silti osaa asiakkaan luo, niin on aivan turha soitella sinne autoon, vaikka siinä sovelluksessa puhelinnumero olisikin. Mutta kun ei ole. Taksi kyllä näkee asiakkaan puhelinnumeron, mutta arvaa soittaako se, jos on täysin eksyksissä jossain huitsunnevadassa(!)


      • Ratin_takaa
        Centt kirjoitti:

        puhut täyttä paskaa

        Valopilkussa taksinkuljettaja näkee kartasta missä asiakas odottaa. Jos tämä idiootti ei silti osaa asiakkaan luo, niin on aivan turha soitella sinne autoon, vaikka siinä sovelluksessa puhelinnumero olisikin. Mutta kun ei ole. Taksi kyllä näkee asiakkaan puhelinnumeron, mutta arvaa soittaako se, jos on täysin eksyksissä jossain huitsunnevadassa(!)

        Jaahas, avohoitopotilas on taas päässyt näppiksen ääreen suoltamaan täyttä paskaa. Voi tsiisus kun tämä Suomi on päässyt pahaan jamaan...

        Valopilkkusovellus on siellä _asiakkaan_ puhelimessa, ei siellä kuljettajall!!! Kuljettaja saa datapäätteeseensä tiedot kyydistä mutta ei näe missä asiakas on vaan saa ainoastaan sen _osoitteen_ minkä _asiakas_ on _ilmoittanut_ sovelluksella ja se ei todellakaan aina ole se todellinen asiakkaan sijaintipaikka.

        Asiakas näkee sovelluksesta kartan ja arvion siitä missä taksi on juuri sillä hetkellä,
        viive on noin 10-30 sekuntia eli auton sijainnin tarkkuus on noin 20-50 metriä, sillä jo normaalijärkinen asiakas havaitsee sen oman taksinsa ja saa kyytinsä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe