Väärällä tavalla terve

lääkkeetön

Katsoiko kukaan eilen Yle Fem klo 21.30 ohjelman Väärällä tavalla terve.
Siinä taas paljastui Diabetesliiton kanta..ravitsemusterapeutti Eliina Aro neuvoi syömään 45-60% hiilareita, ja kun toimittaja sanoi niiden nostavan verensokeria, niin arvon terapeutti hymyillen sanoi, että sitähän varten insuliini on.........että ottaa päähän tällaiset neuvot, ettei omilla aivoillaan saisi ajatella ollenkaan ja on väärin jos onnistuu ruokavaliolla saamaan verensokerinsa aisoihin, tarkoitan nyt vain ja ainoastaan Dkakkosia. Lisäksi hän suositteli kolmea makeata välipalaa päivässä..kaikkea sitä saakin kuulla ns.asiantuntijan suusta......eipähän ole pelkoa, että lääkeyhtiöillä alkaisi mennä huonosti, kun tällaisia ohjeita jaellaan ja joku niitä vielä uskookin..ajatelkaa hyvät ihmiset omilla aivoillanne!

6

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä osaltani päätin, että en syö lääkkeitä siksi, että korjaan sillä värää ruokavaliotani, kun taas terveyshoitja alkoi puhumaan lisälläkitystä sokeriin ja toisaalta päälle vielä koleterolilääkitystä, kun sydämmessä on ollut aiemmin ongelmia. Muutin ruokavaliotani.

      Olen nimennyt nuo Diabetesliiton asiantuntijat "saattohoitajiksi" kun eivät perehdy itse asiaan vaan kuuntelevat THL:n "jauhohöpinöitä" ja lisää lääkettä perään.
      Toinen juttunsa on sitten nuo terveydenhoitajat, jotka osittain on valjastettu lääketeollisuuden asiamiehiksi, osin tietysti noiden Pekka Puskan lautasmallinen perusteella, jotka alkavat olemaan tuota "Yhdysvaltain senaatin 1977 aikkaa". Uudet ravintosuositukset ovat pikapuoliin tulossa, mutta kun nämä "suomen sarvikuonot" haraavat vastaan.

      Täysi arvostus terveydenhoito henkilöstölle, mutta pitäisi hieman serata mitä maailmalla tapahtuu ja sama koskee myös meitä diabetikkojakin.

    • valitettavatotuus2

      Tottahan se on että diabestä sairastavaa voidaan lypsää lääkkeiden muodossa hyvin pitkään...

    • rahat mulle ja heti
    • VP?

      Älyttömät ravintosuositukset diabeetikolle.

      Diabetes on tänä päivänä yksi tavallisimmista sairauksistamme. Vähintään 350000 ruotsalaista sairastaa diabetesta. Löydät varmasti jonkun tai useampia lähipiiristäsi.

      Diabeteksesta on tullut mahtava epidemia kautta maailman. Yhä nemmän ihmisiä sairastuu ja heistä ei yleensä tule terveitä ikinä. Sairaus vaan pahenee vuosi vuodelta. He tarvitsevat yhä enemmän lääkkeitä ja komplikaatiot/seurannaissairaudet, sokeus, dialyysi tuhottujen munuaisten hoidoksi, sydänifarktit, aikainen demenssi, ja amputoinnit nostavat päätään. Se lasketaan normaaliksi kehitykseksi. MIKSI?


      Kuvittele että sairaanhoito antaisi diabeetikolle ravintoneuvoja jotka tekevät heidät sairaammiksi. Neuvoja jotka kohottavat heidän verensokeriaan ja saa aikaan sen sttä he tarvitsevat aina enemmän lääkitystä. Neuvoja jotka pidemmän päälle tekevät heidät lihavimmiksi ja sairaammiksi. Neuvoja jotka johtavat ennenaikaiseen kuolemaan.

      Kuulostaa mielettömältä mutta asia on valitettavsti kuten yllä on kuvattu.

      Ketään ei rangaista niin kovasti vanhanaikaisella rasvapelolla kuin diabeetikkoa. Diabetes (D1 ja D2) ovat sarauksia missä elimistöllä on vaikeaa kontrolloida verensokeria. Se nousee helposti liian korkealle.

      http://lchf3356.blogit.fi/tietoja/terveempaa-tulevaisuutta-kohti/

    • 4+1
    • VP?

      Väärin parantunut-Virallisen tahon mielestä.

      TV LCHF ruokavaliosta diabetikolle. Kysymys on herättänyt paljon mielenkiintoa ja nyt voit nähdä asiasta TV:ssä.
      Ohjelmassa mukana Andreas Eenfeldt (kostdoktorn) ja pari suomalaista lääkäriä ja asiantuntijaa joilla on omat mielipiteensä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta diabeetikolle.
      Lasse Nyberg kertoo kuinka hänen diabeteksensa parani LCHF ruokavaliolla. Naurettavaa kyllä, hänen parantumisensa jyrätään kärryiltä pudonneelta viralliseelta taholta
      Katso ohjelma:
      http://arenan.yle.fi/tv/1863655

      Se även dessa två artiklar om inslaget (som kan kommenteras):
      Lasse pääsi eroon diabteksestaan.

      http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/09/lasse-tog-farval-av-diabetes

      Kenen ravintoneuvvoihin luottaa ?
      http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/09/vems-kostrad-kan-man-lita-pa

      Omia ajatuksia:
      Valitettavasti istun niin hitaan yhteyden takana että seurasin ohjelmaa ”pätkittäin”. Kauhistuttavaa, naurtettavaa suhtautumista viralliselta taholta. Diabetesliiton edustaja onnistuu munimaan todellisen, sinänsä päivän hoitofilosofiaa tukevan multamunan:
      ”Sitä vartenhan meillä on insuliinia”.
      Ylläoleva vastauksena kysymykseen onko sokeritautiselle hyväksi syödä sitä täysin älytöntä määrää hiilihydraatteja mitä hänkin lämpimästi suosittelee.
      Hän ehkä voisi suositella myös sääriluun katkaisua kerran kuukaudessa motivoinnilla että ”sitä vartenhan meillä on kipsiä”?

      Sitten nämä tavalliset rallattelut hyvistä hiilihydraateista, kokojyvistä, ravintorytmistä ja liikunnalla laihtumisasta.
      Olen aikaisemmin tarjoutunut koekaniiniksi täysin valvotuissa olosuhteissa Diabetesliitolle.
      Jos joudun lääkitykselle heidän suosituksillaan niin Diabetesliitto maksaa 2000000Euroa valitsemalleni hyväntekeväisyysjärjestölle. Pyysin samalla varaamaan rahat valmiiksi.
      Vastausta ei ole tullut. Minulle juttu olisi kuin rankkari avoimeen maaliin.
      Sitten tämä pitkäaikaistulosten puuttuminen VHH:n kohdalla. Tutkimusraportteja ja käytännönkokemuksia löytyy useamman vuoden ajalta. Kysyisin sen sijaan missä on tutkimusnäyttä niin THL:n kuin Diabetesliiton suositusten kohdalla. Omansta mielestäni tulokset näkyy. Liikalihavuusongelma ja diabetesongelma on rajussa nousussa vähärasvaisen ruokavaliosuosituksen ja sen mukana seuranneen margariini ja kevyttuotehömpötyksen tahdissa.
      Tunelin päässä on kuitenkin hieman valoa. Kaikialla näkee varovaista siirtymistä oikeaan suuntaa, Ruotsissa menee lujaa ja Suomikin heräilee vähitellen.

      Yhdyn edelleen täysin professori ja tutkija Fredrik Nysrömin lausuntoon:
      ”Suomalaiset ravintosuositukset ovat blahaa, blahaa”.
      Valitettavasti suuren määrän diabeetikkoja ja liikalihavia vahingoksi mutta kaikki jotka ovat ylipainonsa pudottaneet ja verensokerinsa normalisoineet (meitä on paljon) ovat asiantuntijoiden kurssitusten mukaan ”yksittäistapauksia”, Naurettavaa.

      Nyt sitten turvallisin mielin jatkamaan LCHF ruokavaliolla joka on pitänyt painoni kurissa ja diabetesoireet poissa 4-vuotta. Kiitos aikaa ja tutkimusraportteja seuraavat lääkärit ja tutkijat jotka pidätte tietonne ajantasalla ja keskitytte hoitamaan potilaitanne parhaalla mahdollisella tavalla lääkkeiden markkinoinnin sijaan.
      Kaikki 4 vuotta olen verkosta yrittänyt etsiä jotakin negatiivista tietoa LCHF ruokaliosta sitä löytämättä. Irtonumeron myyntiä kohottavat kohu-uutiset mediassa on osoittautuneet pelkäksi ihmisten pelotteluksi ja usein viralliselta taholta. Täysin vastuuntunnotonta touhua ryhmältä joka on vastuussa terveydestämme.
      Kyseesä on suurin skandaali terveydenhoidossa modernina akana.

      Hyvää keväänjatkoa kaikille.
      Veijo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      253
      18560
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3205
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2171
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1735
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1436
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1282
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1111
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      970
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      969
    Aihe