Ilkeimmät porilaiset opettajat

Ikävät muistot

Nyt, kun tässä ollaan käyty läpi mitä ihmeellisempiä porilaisia ihmisryhmiä, niin otetaanpa esille ilkeimmät porilaiset opettajat kautta aikojen. Itse muistan 70-luvulta Ruosniemen koulusta erään miesopettajan, joka nosteli kuudesluokkalaisia poikia rinnuksista seinälle, repi ja heitteli heitä niin, että ekaluokkalaista hirvitti! Vieläkin nähdessäni juuri habitukseltaan kyseisen opettajan näköisen miehen nousee tietty pelkotila päälle, vaikka väkivalta ja raivo ei minuun itseeni kohdistunutkaan. Oli aivan käsittämätöntä, miten sellainen hirvitys sai jatkaa työssään eläkeikään asti? En edes kotona uskaltanut kertoa näkemästäni, niin paljon pelotti. Millainenhan tuollainen hirveä tyranni on ollut isänä? Nyt ei enää pelota puhua asiasta, mutta trauma on jäänyt näkemästä.

117

12853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luudi

      luudi!

    • huh,huh

      Kaaleppi.

      • ermu98

        oli kyllä aika kiltti silloin kun minä olin koulussa. Tosin ei antanut hyviä numeroita, jos vain toisti kirjan tekstiä sanasta sanaan.


    • totuus on julmaa

      Yksi epäoikeudenmukaisimmista, ns pärstäkertoimen ja varsinkin oppilaan vanhempien pärstäkertoimen mukaan liikunnan arvosanoja antanut löytyi läntisestä porista 80-luvulla ja varmaan vielä jälkeenkin. Ok tyyppi nykyisten oppilaiden mukaan toisessa koulussa, lieneekö maailma opettanut nöyryyttä ainakin jossain mittakaavassa ja nuoruuden kuspäisyys ja ylimielisyys väistyneet. Hyvä niin, jos näin on.

    • 4+17

      "19 VASTAUSTA 487 LUKUKERTAA"

      No johan on "vilkas" keskustelu. Satakunnan Kansalta jälleen tikusta asiaa.

    • disipliiniä

      Ei ole valittamista, kasvatus oli kovaa ja kuri myös.
      Joskus tuli kepistä ja toisinaan nyrkistäkin.
      Käppärässä revittiin paripulpetista ulos niin ,että koko pulpetti meni palasiksi.
      Karttakeppiä tuli kynsille kunnolla ja päähänkin välillä.
      Bravuuri oli mikäli valitteli kipuja ja pyyteli kotiin niin veisteli liidusta pillereitä joita syötteli tekosairaille.
      Kaikkea ei edes tohdi muistella, menneet on menneitä ja lopputulokset parempia kuin nykypäivän paapomisilla.

      • Ammatinvaihdos

        Joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee? No, onneksi ei ihan noin sentään asiat ole. Ruumillinen kuritus on kiellettyä koulussa, kotona tai missä tahansa lapsia sitten onkaan. Henkinen kiusaaminen on myös kiellettyä! Opettajan raivonpuuskat, tönimiset, tuuppiset ovat kaikki väkivaltaa, jonka laki kieltää. Lapset eivät usein kuitenkaan tohdi puhua kaikista kouluasioista kotonaan, koska pelkäävät vanhempien ottavan yhteyttä kouluun ja täten lapsi pelkää vielä ennemmän opettajaa, joka saa tietää lapsen "juorunneen" kotona.
        Eikö olisi viisasta, jos polla ei opettajalla kestä, vaihtaa ammattia ja lakata lasten kiusaaminen. Ei tarvitsisi sitten myöhemmin lukea nimeään tämän kaltaisilta palstoila. Ennaltaehkäisy on paras tapa ratkoa monta ongelmaa.


    • Höpölöpö mamsellit.

      Potaskaa kaikki tyynni, kodeista on vuosia työnnetty lastentarhoihin sekä oppilaitoksiin kaikki kasvatusvastuu pois uusavuttomilta vanhemmilta ja käytännössä opettajille on jo tarha-asteelta painotettu kasvatusvastuuta.
      Vanhemmilla kuulemma on uraputkissa tarpeeksi tutkimista.
      Ja edelleenkin olen sitä mieltä ettei ruumiillinen kuritus ole millään muotoa poissuljettu.
      Kakarat soittavat suutaan kouluissa sekä ärsyttävät opettajat aivan hermoraunioiksi mikäli siihen ympyrään päätyy.
      Ottavat materiaalin talteen kun saavat joltain päreet palamaan sekä paiskaavat provosoimiaan tilanteita nettiin minne milloinkin ihmeteltäviksi nauraa räkättäen.
      Turpiin vain ja aivan p...keleesti.

      • Opettaja opettaa

        Kuules nyt kirjoituksestasi päätellen voisit itse olla opettaja , tosin jo aikaa sitten loppuunpalanut. Ja, jos et ole loppuunpalanut opettajana, niin muutoin sitten ihmisenä olet aika raunio noilla mielipiteilläsi. Terapiaan lähete!


      • Luuserivanhemmat
        Opettaja opettaa kirjoitti:

        Kuules nyt kirjoituksestasi päätellen voisit itse olla opettaja , tosin jo aikaa sitten loppuunpalanut. Ja, jos et ole loppuunpalanut opettajana, niin muutoin sitten ihmisenä olet aika raunio noilla mielipiteilläsi. Terapiaan lähete!

        Höpö höpö. Mut mikä mahtaa olla sinun ongelmasi? Kyllä se kasvatus ja varsinkin sen puute lähtee KOTOA. Vai etkö sinäkään uskalla omia lapsias kasvattaa?


      • Opettaja opettaa
        Luuserivanhemmat kirjoitti:

        Höpö höpö. Mut mikä mahtaa olla sinun ongelmasi? Kyllä se kasvatus ja varsinkin sen puute lähtee KOTOA. Vai etkö sinäkään uskalla omia lapsias kasvattaa?

        He he, melko kökköä dialogia ja argumetointia. Toki olen uskaltanut kasvattaa lapseni, mutta metodeihini ei ole kuulunut lyöminen tai huutaminen, Kasvatus on näet aivan jotain muuta.


      • kasvatukset
        Opettaja opettaa kirjoitti:

        He he, melko kökköä dialogia ja argumetointia. Toki olen uskaltanut kasvattaa lapseni, mutta metodeihini ei ole kuulunut lyöminen tai huutaminen, Kasvatus on näet aivan jotain muuta.

        Voi olla, että "Luuserivanhemmat"-nimimerkki on autoritäärisen kotikasvatuksen suosija vanhempieni tapaan, ja siinähän tehostuskeinoja ovat lyöminen, huutaminen, vyö ja "koivuniemenherra".

        Nykyisessä transmodernissa kasvatuksessa Steinerin, Freinerin ja ranskalaisten kehittämä vapaa kasvatus on ainoa sallittu kasvatustyyli. Postmodernissa yhteiskunnassa kultaisen keskitien ohjaava kasvatus oli mieleeni, mutta en saanut kokea sitä.


      • tavismies99

        uah!! anna mun nauraa ... transmoderni.... uuaaahhh.... suomalaiset naiset antavat poikalapsilleen - eritoten sen jälkeen kun ovat miehen kodistaan ulos savustaneet - todellista transvestiittikasvatusta tosiaan: jätkillä on korvakorut ja puhuvatkin kuin ämmät porkkananvärisissä housuissaan ...
        MIkä nykysuomalaista nuorta oikein vaivaa? Osaamista ei ollenkaan tai hyvin vähän. Ei voi ottaa töihinkään, kun mielenkiintona on kännykkä ja vain kännykkä.


    • :) ;)

      Olihan tuolla Kyläsaaren ylä-asteellakin muuan rehtori, joka meni kylläkin jo farssin puolelle kilahtamisineen.

      • Anonyymi

        Topi?


    • epäpätevä

      Eikös se yksi opo suositellut vain Kiljavaa?

    • Hoopio

      Päivän Sk:n etusivulla oli yksi täälläkin ääniä saanut, jotenkin olen vahingoniloinen, kun hän joutuu "kärsimään" melusta :)

    • Rantasaari

      Oi voi .. ovat pullamössöpojat saaneet vähän liikuntaa koulussa ja nyt täällä porataan kauheita traumoja...


      hahhhhaahhhhhhhh.......

      • Hei haloooo

        Mielummin pullamössö kuin lasten kiusaaja!


    • Von Särkkä

      Syö sit pullaa ja porraa lopun elämäää

      hahhhhhhhhaaaaaaaaa..oikein itkettäää

    • rtyf

      Sipilä!! Länsi-Porin yläaste. Siinä oli oikein yks.. Sensuroitu.

    • Laudatur kuitenkin

      Hanna oli varmasti pätevä, mutta ihmistuntija hän ei ollut. Olisi ehkä sopinut paremmin yläasteen opettajaksi huumorinsa perusteella.
      Lukiossa häneltä puuttui kyky ja halu nostaa vähän kelkastapudonneet takaisin kyytiin. Hän kukaties ehkä yrittikin sitä nolaamalla huonompia oppilaita, ja tarkoituksenaan saada nämä sillä tavoin ryhdistäytymään. Käytännössä tämä tapahtui niin, että lempioppilailta kysyttiin sellaisia kysymyksiä, joihin jokainen luokalla osasi vastasi. Ei niin helpoilta taas kysyttiin sellaista, johon vain harva huippukaan tiesi vastauksen. Toiset tämä tapa kuitenkin masensi, ja toiset taas nousivat vastarintaa, niinkuin itselleni kävi.Siitä sitten seurasi numeron putoaminen seiskasta neloseen lukioaikana. Juuri tämä kyky nostaa on hyvän opettajan tunnusmerkki -ei muodollinen pätevyys.
      Myönnän kyllä, etten varmasti ollut mikään helppo tapaus, vaikkei muiden opettajien kansa vaikeuksia ollutkaan.

      • Anonyymi

        Ossi laittoi Hannaa ruotuun tehokkaasti 👍.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ossi laittoi Hannaa ruotuun tehokkaasti 👍.

        Niin laittoi 😃. Poika kävi Ossin juttusilla ja ruotsinkielen opettaja vaihtui lennossa. Alkoi numerot nousta. Hanna taisi olla vähän piikkinä lihassa Ossille.


    • Oranssi solu

      Herralahdessa oli 1980-luvulla tosi ilkeä ja v****mainen ope tyttöjen käsitöissä. Joka luokalta nosti jokun oppilaan jota erityisesti pilkkasi. Häneltä ei saanut kysyä neuvoa, huusi henkilökohtaisuuksia oppilaista. En muista nimeä. Oli siellä muitakin outoja opettajia, tässä keskustelussa on jo mainittu ainakin yksi mies, joka oli todella kummallinen ja nätisti sanottuna epäkohtelias. Joku sanoi ylempänä että oli laulanut pilkkalauluja oppilaista, uskon sen muun näkemäni ja kuulemani perusteella!

      • Oranssi solu

        Jaa täältä on poistettu maininta kiusaavasta miesopettajasta. Tai sitten se oli toisessa keskustelussa. Kuitenki.


    • Rippilapsi

      Sellainen pappi, joka opetti myös monessa koulussa. Puhui kovalla
      äänellä kuin transsissa. Jäi hyvin mieleen, mitä sanoi. Ollut jo vuosia
      edesmennyt. Rauha hänen sielulleen.

      "MAAILMAN TAPAHTUMIA RAAMATUN VALOSSA: ISRAEL PAMAUTTAA ARABIT YDINPOMMILLA. SE ON TULEVA HARMAGEDDON."

      • er6jnm

        ok mä kun koulua kävin oli yksi uskonnonopettaja jonka jo porukalla tajuttiin olevan vain palkattu opettaja .
        Kymmenen v myöhemmin itse tulin mukaan just kokenena eikä opettaja na kuin ulkopuolinen. Kai sen näkee ken on aidosti uskova Jeesukseen


    • Selviytyjätär

      Hyvä kommentti!

    • ??+?

      Porkan Jumbo oli ilkeä tai sitten väärin ymmärretty, outo huumori kenties?

      • synt. 1958

        Jumbo oli kyllä outo ja vähän yksinäinenkin, mutta mä tulin sen kanssa hyvin toimeen.


      • Terapeuttista avautua
        synt. 1958 kirjoitti:

        Jumbo oli kyllä outo ja vähän yksinäinenkin, mutta mä tulin sen kanssa hyvin toimeen.

        No, en ole ainoa, joka on koulussa saanut traumoja tämä ketju antaa loistavan kuvan ilkeistä ihmisistä eli opettajista, jotka ovat tehneet monen koulunkäynnistä helvetillistä. En tunne sääliä moisia hirviöitä kohtaan, vaikka monet ovat jo housunsa kastelevia vanhuksia tai edesmenneitä. Mutta toivon, että dementia ei suo heille armoa unohtaa tekojaan. Ja toivon vielä, että he muistavat tekonsa yhtä hyvin, kuin heidän oppilaansakin. Hyvää Uutta Vuotta meille laillistetun koulukiusaamisen uhreille!


      • ysiysi

        Jumbo oli kiva opettaja , opetti meijä luokalle musiikkia Pojille piti kovan kurin ,kun välkkäri alkoi , jumbo tuli , käytävä oli tyhjä hetkes .


    • A.r.t.Y

      Näin vanhemmalla iällä kun muistelee vanhoja opettajiaan ja koulua ylipäätään tulee mieleen, miten voikin aikuiset ihmiset käyttäytyä niin huonosti ja lapsellisesti! Ei se korkea koulutus näköjään kerro ihmisen fiksuudesta yhtään mitään..

    • LIISA.NARSISSI
    • VammainenNarsismi

      Liisa on jo ruttuinen kurttu, mahtaa olla narsistille kova paikka kun peilistä katsoo vastaan vanha uurteinen naama jota persoonallisuushäiriö ei todellakaan kaunista.

      • Anonyymi

        Liisa? Liikunnanopettaja Kyläsaaren koulusta? Ei niin kivoja muistoja hänestä.


    • Arse500

      Porissa ei ole kuin hyvä opettajia.

    • Porinvaari

      Kylläpä ovat ajat muuttuneet.Ennen opettajat kiusasivat oppilaita.
      Nykyisin oppilaat kiusaavat opettajaa.

      • kaikenlaisia-o

        Parempi niin, enää ei isompi kiusaa pienempää. Tavoite tietysti siihen.ettei ketään kiusata.


    • Ketuttaavieläkin

      Juupa juu, ilkeitä paskiaiset olivat opettajat vielä seiskytluvulla. Työläisen kakarat ja herrasväen lapset saivat ihan eri kohtelua ja numerot ei työläisen kakaralla todistuksessa olleet koskaan kasia parempia, vaikka koenumerot olisivat siihen oikeuttaneet. Koenumeroita eivät sentään uskaltaneet peukaloida alaspäin, koska kokeet vietiin kotiin aina allekirjoitettavaksi ja olisihan se työläisvanhempi huomannut, jos oikeasta vastauksesta ei olisi saanut pisteitä. Tosi ikäviä muistoja!!!

      • Anonyymi

        Muistaako joku, kun opettaja kysyi, minkälaisessa talossa oppilas asui? Onko kivitalo vai puutalo 😂? Kivitalossa asuminen nosti statusta 😄.


    • NopeastiOnAikaMennyt

      Oi niitä aikoja ;D ...Villi oli nuoruus ja hymyssä suin muistan Kuninkaahaan yläasteella 7 ja 8 luokat ja tais olla vuosi -84 kun Pirkkalaan muutin, vm68 siis,...vahingossa tänne keskusteluun eksyin ja ehkäpä uteliaisuus siitä, että mitähän luokkakavereille kuuluu ja tietysti tuo sydämellinen "Tatti" siis luokanvalvoja...herättivät muistoja...Onkohan luokkakaverit hengissä. t.Jarmo

    • Kummastuttaa

      Ihan kiva ele ylläpidolta poistaa osa viesteistä!!! Totta ei siis saa puhua ilkeistä lapsia rääkkäävistä sadistisista aikuisista!

    • seppohovipienovirtuoosi

      Riihikedossa tai nykysessä psyllissä ne kaks naisliikuntamaikkaa oli melkosia peräreikiä. Olisko nimet ollu anita ja sen toisen sukunimi oisko ollu varis. Emmä muista

      • 4621468

        Muistan kauhulla edelleen molemmat. Tässä ketjussa toisesta puhuttu ennenkin mutta yp mennyt poistamaan viestit.


      • Anonyymi

        Samoin Riihikedon -80-luvun uskonnonopettaja ja silloinen rehtori, nimiä kun ei saa nykyään mainita Suoli24:llä.


      • Anonyymi

        Nää on melkoisia legendoja.


    • dtuwru

      Hallavaara Nais opettaja Toejoen koulu aikoinaan ,kun ekaluokalle menin kouluun niin.
      Aika yllätys kun käski luokan eteen ja nyt seisot tunnin nurkkaan häveten koska et tervehtinyt minua aamulla portilla ,kun kouluun tulit

      ja tämä on totta ma

      • opettaja99

        No, opeitkos tervehtimään silloin ja nyt.


    • dtuwru

      Kiinnittää huomion miksi tässä aiheessa on sanomattoman paljon poistettuja kannanottoja ?
      Kyllä pitäisi saada sanoa , niinkuin se on....

      • Varpuseneväät

        Tuskinpa kuitenkaan toivot itseäsi ruodittavan täällä nimellä. Totuus on, että taatusti olet jonkun suututtanut, jotakin kohdellut huonosti, ja joku on sinulle katkera, oli ammattisi mikä vaan. Onhan tämä palsta täynnä ei-opettajaihmisten nimeltä herjaamista...

        Moderaattorilta oikea linja. Kiitokset hyvästä työstä!

        Ja tiedoksi. Minullakin oli ilkeitä opettajia, on ilkeitä naapureita ja kollegoita. Ja minulla on oikeus näin ajatella. Julkinen herjaaminen on kuitenkin toinen asia.


    • Anonyymi

      Cygnaeuskoulussa oli 50-60luvulla opettaja sotainvalidi. Hänellä oli kova tarve kannustaa parempien perheiden lapsia mutta me tavalliset siivoojan kakarat ei paljon apuja saatu. Minulle hän sanoi kerran että sinun älynlahjasi viittaavat vahvasti lapionvarteen.
      Olinkin sitten elämäntyöni merillä jungmannista kapteeniksi josta virasta jäin eläkkeelle 2014.
      Tuota opettajaa joka nyttemmin on jo vainaja en sittemmin koskaan kunnioittanut hitusen vertaa.

    • Anonyymi

      Kuka on onnistunut kaivamaan näin vanhan keskustelun esiin?

    • Anonyymi

      Eläkkeelle jäänyt narsisti Liisa, todella kipeä henkilö, mahtaa siellä olla kotona mukavaa ja entä tyttäret, onkohan ollut ihan terve lapsuus.

    • Anonyymi

      Ketä kiinnostaa.? Nyt on 2022.

      • Anonyymi

        Esimerkiksi sinua. Vai miksi kirjoittelet tänne?


      • Anonyymi

        Kyllä kiusaavan, elämää pilanneen opettajan muistaa oppilas vielä vanhanakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kiusaavan, elämää pilanneen opettajan muistaa oppilas vielä vanhanakin.

        Komppaan.
        Sekä kiusaavat opettajat että mukavat opettajat ovat jääneet mieleeni. Sen sijaan ns. neutraalit (puolikivat, puoli-ilkeät) opettajat eivät pysy yhtä hyvin mielessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kiusaavan, elämää pilanneen opettajan muistaa oppilas vielä vanhanakin.

        Kyllä. Kolme vuotta yläastetta riitti pilaamaan mielenterveyden koko loppuelämäksi. Kiusaavalla opettajalla siinäkin iso rooli.


    • Anonyymi

      Ilkeistä en tiedä mutta tyhmimmät on taatusti Winnovan Sotella. Muutama hyvä ja fiksu mahtuu joukkoon mutta pääosin kyllä niin yksinkertaista sakkia että täytyy todella onnitella heitä, jotka tuolta onnistuvat jotain oppia saamaan.

      • Anonyymi

        Sote-alalla on tunnetusti myös tyhmimmät opiskelijat.


    • Anonyymi

      Riihikedossa/Psyllissä useampi opettaja oli melkoinen ihmisperse. Osa jopa osallistui koulukiusaamiseen ottamalla itselleen silmätikkuja niistä luokan hiljaisista oppilaista.

      Nimiä en viitsi mainita kun ne poistetaan heti.

      • Anonyymi

        Narsisti-Liisa osallistui koulukiusaamiseen, erittäin pässi tapaus


      • Anonyymi

        Minulle jäi samat muistot.


    • Anonyymi

      Rantarääkkä oli paras ope. Laittoi pullapojat järjestykseen.

    • Anonyymi

      Höpö höpö itkua. 70-luvulla kävin yhteiskoulua ja sen jälkeen porin poika-lyseoo kun potkittiin pois yhteiskoulusta. Ja näin jälkeenpäin mietittynä aivan syystä. Onneksi jotain ilmeisesti ymmärsin kun lyseossa aloitin ja muistan opettajat edelleen. Pälsin Jussin , Hannan ja Pojun. Eikä kenestäkään pahaa sanottavaa vaikka melkoisia persoonia olivatkin. Ainakin sain melko hyvät eväät elämään.

    • Anonyymi

      Heikki Hasse Huopalainen. Maailman surkein ruotsinkielen opettaja. Ihan nolla ja kävi itseään pienempiin käsiksi.

    • Anonyymi

      Porissa oli minun nuoruudessani aivan kamalia opettajia. Olin hiljainen, ujo ja tunnollinen oppilas. Ikinä en aiheuttanut häiriötä ja käyttäydyin kunnolla. Mutta olin liikunnassa lahjaton ja sosiaalisilta taidoiltani vähän kehno.

      Annapa olla kuinka jouduin urpolasten ja kiusaajaopettajan silmätikuksi. Luokanvalvoja oikein asetti minut muiden edessä naurunalaiseksi ja vähätteli kiusaamiskokemuksiani avoimesti. Myöhemmin selvisi että oli pahimman kiusaajani PERHETUTTU! Ilmankos sitä kiusaamista katsottiin sormien läpi.

      Palkkana tästä kaikesta tuhottu itsetunto ja mielenterveys. Kiusaajat eivät mitään vastuuta koskaan joutuneet ottamaan. Ne perkeleen urpot.

      Onneksi en asu enää Porissa. Ne urpot asuu.

      • Anonyymi

        Poraat täällä etkä ole kostanut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poraat täällä etkä ole kostanut?

        On taas niin elämänkoululaisen kommentti, että.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On taas niin elämänkoululaisen kommentti, että.

        Sä oot nössö paskahousu, ylennät itseäsi vapisemalla, tutkintotasollasi ei ole merkitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sä oot nössö paskahousu, ylennät itseäsi vapisemalla, tutkintotasollasi ei ole merkitystä.

        Nyt tulee Porin kallulta kunnon settiä, seuraavaksi varmaan uhoat vetäväsi turpaan?

        Jotkut ne vaan jää ikuisiksi yläkoululaisiksi.

        Kyllä sillä tutkintotasolla ja sitä mukaa myös ansiotasolla on tässä yhteiskunnassa merkitystä ja paljonkin. Olen sentään saanut elämässäni jotain aikaiseksi, toisin kuin nämä työtä ja vastuuta välttelevät porilaiset luuserit.

        Se tässä sapettaa, että joutuu maksamaan tuloistaan aivan älyttömästi veroja joilla sitten ruokitaan näitä yhteiskunnan elättejä. No mutta, kunnallisvero ei sentään mene Poriin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt tulee Porin kallulta kunnon settiä, seuraavaksi varmaan uhoat vetäväsi turpaan?

        Jotkut ne vaan jää ikuisiksi yläkoululaisiksi.

        Kyllä sillä tutkintotasolla ja sitä mukaa myös ansiotasolla on tässä yhteiskunnassa merkitystä ja paljonkin. Olen sentään saanut elämässäni jotain aikaiseksi, toisin kuin nämä työtä ja vastuuta välttelevät porilaiset luuserit.

        Se tässä sapettaa, että joutuu maksamaan tuloistaan aivan älyttömästi veroja joilla sitten ruokitaan näitä yhteiskunnan elättejä. No mutta, kunnallisvero ei sentään mene Poriin.

        Sinä kallu poraat täällä palstalla tulleesi koulukiusatuksi, kun sitten joku pitää puoltasi niin sinä alat vittuilemaan puolustajallesi.
        Ehkä ansaitsit kaiken paskan jonka sait osaksesi, toivottavasti sinua kiusataan lisääkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä kallu poraat täällä palstalla tulleesi koulukiusatuksi, kun sitten joku pitää puoltasi niin sinä alat vittuilemaan puolustajallesi.
        Ehkä ansaitsit kaiken paskan jonka sait osaksesi, toivottavasti sinua kiusataan lisääkin.

        Menikö Porin kallulla noin pahasti tunteisiin?

        Ymmärrän jos hermot kireällä. Tili tyhjänä ja toimeentulotuki tulee vasta kuun vaihteessa?

        Avauduin aivan aiheellisesti kiusaamisesta, joka jatkui jopa ilkeän porilaisopettajan kannustamana ja mahdollistamana. Nämä kiusaajat eivät ole elämässään saaneet mitään aikaan ja he kyllä ovat paskansa ansainneet. Heille aivan oikein, ettei heistä tullut mitään.

        Kertoo jotain sinusta, jos vittuilu on mielestäsi "puolustamista". Onneksi kaltaisiasi ei tarvitse enää katsella.


    • Anonyymi

      Narsisti biojäte Liisa on vanha selluliittiperseinen paska

      • Anonyymi

        Ai, kiitti.


    • Anonyymi

      Winnovassa raksapuolella kivioja pekka vammautti lapsen loppuelämäks..
      Tiesi rikkinäisestä koneesta,ja siit et kone oli käyttökiellos.

    • Anonyymi

      Monta hirveää opettajaa muistuu mieleen omilta kouluajoilta. Nimiä en viitsi kertoa. Kyllä jokainen itse muistaa ne kamalat opettajat.

      Ei ihme, että Porin kouluissa kiusataan paljon kun monesti opettajatkin osallistuvat siihen. Kiusaamisesta on turha kertoa kun ei kiusattua oteta tosissaan ja asiaa vähätellään urakalla.

      Korkeintaan tehdään lasuilmoitus. Siitä kiusausta. Porissa kiusaamisen kulttuuri elää vahvana.

    • Anonyymi

      Voitaisiin vetää välistä ja ottaa ilkeimmät oppilaat ja vieläkin ilkeimmät oppilaiden vanhemmat jotka kumma kyllä vaikka ovatkin moniongelmaisia ja useimmiten itseaiheuttaneet ongelmansa saavat kumma kyllä äänensä kuuluviin parhaiten ja vaativat että muut oppilaat pitäisi sopeutua koko soppaan.Tästä on seurannut monien oppilaiden kohdalla yksityisopetukset siis normaali perheiden kohdalla ja useimmiten itse rahoitettuina.Ehkä joku muistaa aikaa taaksepäin aina 60 luvun alkuun kun oli sellainen opistio mitä kansa kutsui linnakadun yliopistoksi sinne ne jästipäät monine oireineen pantiin ja välitunneilla oli järjestystä pitämässä muun muassa K.Lamminen nyt pitäisi olla samanlainen ja sinne voisi pistää kokonainen perhekunta oppia ottamaan ja oppia vastaanottamaan tosin nyrkein ja hiuksia ja naamaa riipien mutta sehän oli molemminpuolista oppia.

    • Anonyymi

      Tässä ketjussa tuotu paljon muistoja Riihikedon/Psyllin opettajista. Valitettavasti kommentit katoaa aina heti, jos on vähänkin nimiä tai tunnistettavissa. Pitää olla niin ympäripyöreä.

      Kävin tuossa koulussa yläastetta joskus. Oli elämäni kamalimmat kolme vuotta. Eikä vähiten niiden törkeiden opettajien takia. Ei ihme että kouluissa kiusataan niin paljon, kun opettajatkin osallistuu siihen.

      Nykyään se yläaste on kai kokonaan lakkautettu. On kai pelkkä lukio nykyään. Hyvä vaan. Toivottavasti opettajakunta on laitettu myös täysin uusiksi.

    Ketjusta on poistettu 52 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      Suomen sosialidemokraattinen puolue
      22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe