Roolipeli 2

markkari

Kyllä. Ensimmäinen keskustelu on tullut täyteen ja aloitamme jo toista. Hiljaa hyvä tulee ja kerrankin tiivistyksestäni on hyötyä. Laittakaa hahmoesittelynne alkuun ja jatketaan siitä mihin jäätiin.

UUDET PELAAJAT TERVETULOA JA MUKAAN VAAN!!!

Siis miljöönä toimii maaginen valtakunta, jota johtaa tyrannimainen keisari. Aika on keskiajan ja renesanssin välillä. Maailmaan ei ole vedetty rajoja, joten saa keksiä uuden paikan tai kansan, jos innostusta on. Keksittyjä kaupunkeja ovat: Sarkon, Raxus ja pääkaupunki Elevera. Sarkonista on väki vähentynyt kapinan synnyttäneen verilöylyn takia, mutta siitä lienee jäljellä vielä puolet. Raxus on Odenorin (Siiliön hahmon) vallassa ja täytetty vartioivilla epäkuolleilla. Elevera ei ole joutunut vielä kosketuksiin kapinan kanssa ja siellä onkin miltei murtumaton puolustus sekä tarkasti vartioitu keisarin palatsi.
Nykyhetki 14.1.15: Kapina keräilee itseään Valador-nimisen nahanvaihtajan sekä Noora- nimisen persoonallisuushäiriöisen naisen komennossa varjojen hyökkäykseltä. Noora pakeni varjojen ottaessa hänet kohteekseen. Varjoja komensi Damon, kostonhimoinen erakko, mutta joka joutui pakenemaan kapinan saadessa apujoukkoja: Nico, taikuutta vihaava salamurhaaja, sekä Jeffrey, demonia kantava taikuri, saapuivat apuun "sattumalta".
Eira, Damonin puolella (vastahakoisesti) työskentelevä haiseva pummityttö vartioi SOA:n raunioilla ruumiita ja juttelee sinne päätyneen Nooran kanssa.
Sillä aikaa Odenor, vanha, mutta vahva pimeä maagi, suunnittelee keisarin kukistamista Raxusissa. Hänelle armeijan toimittanut Adrien, sairas muodonmuuttaja, kerää voimia Sarkonissa.

So... Let the game continue?

77

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • inspector_

      (olisi hyvä jos kaikki rekisteröisi)

      Olen jumissa suojani alla. Kuulen pari kertaa aaveiden sihinää ja panssariini kohdistetut iskut alkavat harvenemaan. Joku auttoi minua!
      Odotan että kaikki aaveet kuolevat. Happikin alkaa pian loppumaan.

    • (Laitan hahmoesittelyn myöhemmin)

      "Hei Noora." sanon yrittäen kuulostaa hiukan ystävällisemmältä. "Tiedätkö mitä tuolla matkan päässä tapahtuu?"

    • "Siellä on taistelu. Ja tulipalo," sanon.
      "Saatan palata sinne aamulla, mutta nyt musta ei oo siellä apua. Viholliset on varjoja, enkä pärjää niille."

    • Noora puhuu hiukan omituisesti, tuumin. Sitten kohautan olkapäitäni.
      "Täällä on ollut parina viime päivänä paljon taisteluita, joissa itsekin olen ikävä kyllä ollut mukana." selitän tökkien nuotiota kepillä. "Voinko kysyä, miten päädyit tänne metsään? Taisin nähdä sinut silloinkin, kun torni oli vielä pystyssä."

    • (linkkaan aiemman osan siltä varalta, että jotakuta kiinnostaa saada tarkempia tietoja aiemmista tapahtumista)

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12958698

      "Kuljin kapinallisjoukon perässä turvapaikan toivossa. Nyt kai sitten kuulun sen nahanvaihtajan joukkoihin... Tai ehkä mä jopa oon jotenkin alijohtaja..."
      Hymyni levenisi, jos se enää voisi. "Se tyyppi taitaa olla ihastunut muhun."
      Aion kysyä, josko Eira tietäisi ei-hengenvaarallisen työpaikan, johon voisin hakea, mutta Jones haluaa päästä teurastamaan ihmisiä, joten vaikenen.

    • "Minä olin humalassa ja satuin liittymään tiesmihin järjestöihin ja kapinoihin. Sitä ennen olin.... noh, juoppo. Pyrin kyllä käymään pesulla järkevin väliajoin, mutta nyt päälleni kipattiin heiniä ja ylitseni käveli hevonen sekä velho." selitän. "Sen jälkeen taistelin erään pyromaanin kanssa Nahanvaihtajaa vastaan ja sitten kai nahanvaihtajakin liittyi kapinaan. Sitten päädyimme tornille ja tornille hyökänneet sotilaat veivät minut rasvaletin luokse, joka halusi opastajan tornille, jotta voisi tappaa nahanvaihtajan." lopetan minielämänkertai selityksen ja vinistän Nooralle. "Nooooh, pidätkös sinä sitten Nahanvaihtajasta? Minusta hän vaikutti aika.... kiviseltä."

    • kanegriffin

      (sori. oli pakko koeilla mut ei toistu.)
      painan kylkeäni sen vuotaessa runsaasti verta. revin paitani loput siteeksi estämään verenhukan ja jatkan matkaa, mutten suoraan tornille. tarvitsen jonkin, minkä avulla saan tytön mukaani, sillä jopa hän saattaisi pystyä listimään minut nyt. vaikken uskokkaan hänen tekevän sitä.
      ja siinä kävellessäni, mietin, mihin isken. nahanvaihtaja ei pelkää varjojani tai kuolemaa. hän ei pelkää kylmää terästä tai tulta. mutta hän katsoi siihen tyttöön niin... ja teki hänelle oman erikoisen haarniskansa. hän on heikkoina naisiin, tai vain tähän yhteen. kumminvain, tiedän millä saan hänet murrettua.

    • markkari

      (Höhöö unohdin säännötkin, mutta kai te ne tiedätte.)
      Pidän Igniksen voimat yhä kehossani, kun lähestyn kivimöykkyä. Mikä hitto tämä tyyppi on? Koputan kuorta ja kuulostelen. "Hei kaveri. Ketään kotona?" Vilkuilen samalla muita aseistettuja miehiä varmuuden varalta.

      • inspector_

        (sori viivästys)

        Aaveet taisivat kuolla. Joku koputtaa panssariani ja nousen ylös ja huomaan tuijottavani kohti jotakin poppamiestä. "Sinäkö minut pelastit?", kysyn murahtaen ja valutan kivipanssarin maahan. Sitten muistan nooran. "Noora!", huudahtan hätääntyneenä. "Nooooraaaa!", huudan täysillä kiven vahvistamalla äänelläni.


      • Siiliö
        inspector_ kirjoitti:

        (sori viivästys)

        Aaveet taisivat kuolla. Joku koputtaa panssariani ja nousen ylös ja huomaan tuijottavani kohti jotakin poppamiestä. "Sinäkö minut pelastit?", kysyn murahtaen ja valutan kivipanssarin maahan. Sitten muistan nooran. "Noora!", huudahtan hätääntyneenä. "Nooooraaaa!", huudan täysillä kiven vahvistamalla äänelläni.

        (Nico)

        Vihollisemme ovat näemmä kuolleet. Näen kivijätkän, joka ilmeisesti oli voittaneen osapuolen johtajan. Hänen luokseen kävelee outo tyyppi ja hetken päästä kivijätkä huutaa jotain. Ratsastan hänen luokseen.
        "Tervehdys! Autoin teitä taistelussa. Kertoisitteko, mistä tämä taistelu syttyi?" sanon. Laskeidun hevosen selästä ja laitan miekan huotraan.
        "Nimeni on Nico. Hauska tavata", sanon ojentaen käteni.


    • markkari

      Nostan kulmiani tärykalvojeni yrittäessä räjähtää. "Se nimi on kyllä Jeffrey, mutta mitäpä pienistä." Ilmeisesti hänellä on muuta tekemistä, kuin kuristamiseni. Sitten täysin tuntematon hyyppä tulee viemään kunnian. "Hassua. Minustakun näytti siltä, että palo raivasi möröt. Ei miekka."

      • Siiliö

        (Nico)

        Käännän katseeni outoon tyyppiin.
        "Sepä hienoa. Mitä sinä siitä tarkalleen ottaen hyödyt?" kysyn. Enpä voi väittää, että hän olisi antanut minulle hyvää ensivaikutelmaa.


      • markkari
        Siiliö kirjoitti:

        (Nico)

        Käännän katseeni outoon tyyppiin.
        "Sepä hienoa. Mitä sinä siitä tarkalleen ottaen hyödyt?" kysyn. Enpä voi väittää, että hän olisi antanut minulle hyvää ensivaikutelmaa.

        "En paskaakaan. Itseasiassa, olisi kai pitänyt jättää teidät kuolemaan." Kohautan olkiani ja vilkaisen hänen miekkaan. Surkeaa taikuutta. Oikea olisi leikannut kaiken kerralla. "Mutta tehtyä ei taida saada tekemättömäksi. Harmi." Esitän viimeisen sanan miehelle erittäin sarkastiseen sävyyn ja käännyn kivikaveriin. "Miksi varjot olivat teistä kiinnostuneet?"


    • Olen vastaamassa kysymykseen, kun kuulen Valadorin huutavan nimeäni. En pääse edelleenkään pystyyn, vaikka pystynkin jo hieman liikkumaan. Harkitsen tappavani Eiran saadakseni Saastalta lisävoimia, mutta päätän jättää sen tekemättä. En halua tappaa viattomia, eikä minulla mitään kiirettä ole.
      "Odottakoon aamuun. En pääse juuri nyt edes jaloilleni," sanon puoliksi itselleni.

    • "Minä voin auttaa." sanon avuliaasti ja kysymättä kiskon Nooran ylös. "Hän saattaa sinua etsiessään polttaa puoli metsää. Pystytkö kävelemään?"

    • (eli lähes velton lihasmassan haarniskan nostaminen, jonka toteuttaa juoppo (eli todennäköisesti aika huonokuntoinen ihminen) jolla ei käsittääkseni ole enää niitä velholta saatuja voimiakaan... Well, this is so good idea)

      "En pysty, ja tuskin sä muo jaksat koko matkaa kantaa," vastaan.

    • ;D

    • (Adrealiinin voimalla ja muistaakseni Noora ei ollut mikään isokokoinen. Älä valita.)

      Muo? MUO? Tuskin hän muonastakaan on puhumassa. Mistä ihmeestä hän on kotoisin?
      "Ai." päästän tytöstä irti. Yhtäkkiä minulle hirveä halu kiskoa hänet helvettiin täältä, vaikka nilkoista jos on pakko. Rasvaletti voi ilmestyä takaisin (ellei ole jo kuollut, sitten olemme haamujen ruokaa) enkä tiedä, miten hän suhtautuisi Nooraan ja jos Nahanvaihtaja kerta on ihastunut Nooraan....
      Voi paska. Paska. Paska. Paska.
      "Olet lirissä, kun Rasvaletti ilmestyy tänne." sanon. Tai sitten minä olen lirissä, kun Nahanvaihtaja ilmestyy tänne.
      Olisiko nyt sopivan rankka tilanne pullon avaamista varten?

    • kanegriffin

      pääsen sen samaisen kallion juurelle, minne jätimme viimeksi koiran. se tuijottelee halkeamasta, odottaen minulta jotain. "typerä rakki... raahaa olematon ruhosi tänne!" ärähdän sille ja se astelee luimistellen halkeamasta ja murisee. "saat jotain kunhan päästään sen tytön luokse. älä ruikuta." huokaisen ja nousen sen selkään. hitto kun sattuu! koiralla lieneekin tarpeeksi hyvä hajuaisti tytön löytämiseen, vaikka saattaisin löyhkän perusteella suunnistaa hänen luokseen vaikka umpikuusikossa. hurtta nuuhkii hieman ja lähtee sitten juoksuun minä selässään.

      • inspector_

        Huomaan poppamiehen ilmeen kun huudan. "Anteeksi, suojattuni on vain kateissa", sanon pala kurkussa. Ojennan käteni ja sanon kunnioittavasti: "Valador Pimeämieli, nahanvaih-". En ehdi puhua loppuun kun paikalle karauttaa joku ritarinkaltainen. Hän sanoo auttaneensa meitä ja huomaan että hänen miekassaan on pyhä lumous. Hmm, mistä lie tuon miekan saanutkin.

        Poppamies ja ritari alkavat pikkuhiljaa riitelemään. Ennen kuin tilanne muuttuu astetta vakavammaksi, sanon käskevästi: "Minä olen Valador Pimeämieli, nahanvaihtaja, ja komennan näitä *ympärille katsominen* sotureita, joilla on kivipanssarit. Etsin suojattuani, hoikka tyttö joka lähti metsään, ja minulla on kiire löytää hänet. Esittäytykää ja kertokaa kykynne niin saatte liittyä seuraani. Tarkoituksenani on kostaa pimeälle velholle, joka petti minut, ja kaataa epäoikeudenmukaisen keisarin tahto."


      • Siiliö
        inspector_ kirjoitti:

        Huomaan poppamiehen ilmeen kun huudan. "Anteeksi, suojattuni on vain kateissa", sanon pala kurkussa. Ojennan käteni ja sanon kunnioittavasti: "Valador Pimeämieli, nahanvaih-". En ehdi puhua loppuun kun paikalle karauttaa joku ritarinkaltainen. Hän sanoo auttaneensa meitä ja huomaan että hänen miekassaan on pyhä lumous. Hmm, mistä lie tuon miekan saanutkin.

        Poppamies ja ritari alkavat pikkuhiljaa riitelemään. Ennen kuin tilanne muuttuu astetta vakavammaksi, sanon käskevästi: "Minä olen Valador Pimeämieli, nahanvaihtaja, ja komennan näitä *ympärille katsominen* sotureita, joilla on kivipanssarit. Etsin suojattuani, hoikka tyttö joka lähti metsään, ja minulla on kiire löytää hänet. Esittäytykää ja kertokaa kykynne niin saatte liittyä seuraani. Tarkoituksenani on kostaa pimeälle velholle, joka petti minut, ja kaataa epäoikeudenmukaisen keisarin tahto."

        (Laitan vihdoin tännekin hahmoesittelyni.

        Nimi: Nico

        Sukupuoli: Mies

        Rotu: Ihminen

        Randomi tietoa: Kuuluisa ja taitava palkkasoturi, joka on erikoistunut eliminoimaan haitallisia taikaolentoja.

        Kyvyt: Hyvin nopea ja ketterä. Uskoo osaavansa väistää minkä tahansa fyysisen iskun. Taitava käyttämään lyhyttä yhden käden miekkaa. Tarkkasilmäinen ja osaa käyttää jousta.

        Varusteet: Hyvin kevyt haarniska, joka suojaa pääadiassa vain muiden muassa magialta ja tulelta ja vain hieman fyysisiltä iskuilta. Lyhyt yhden käden miekka, jousi ja nuolia sekä useita magialta suojaavia koruja ja artifakteja. (En tiedä, onko tuo paras mahdollinen sana.)

        Historia: Muuten melko tavallinen häiskä, mutta normaalia useammat hänen läheisistään ovat saaneet surmansa agressiivisten taikaolentojen tai mielipuolisten maagien käsissä.

        Luonne: Oikeudenmukainen. Suostuu tappamaan vain olioita, jotka ovat selkeä uhka yhteiskunnalle. Saattaa vaikuttaa päällisin puolin kylmältä, kovalta, kyyniseltä, piittaamattomalta ja jopa tunteettomalta, mutta kun hänet oppii tuntemaan, hän on oikeastaan hyvin tunteellinen, lojaali ja ystävällinen henkilö.

        Ulkonäkö: 170-senttinen, kaksikymmentäviisikesäinen mies. Hänellä on tummanvihreät silmät ja vaaleanruskeat lyhyet hiukset. Ei kovin lihaksikas, muttei hinteläkään. )

        "Vai olet sinäkin velhojahdissa? Niin satun olemaan minäkin. Kuten jo sanoin, olen Nico ja olen valtakunnan tunnetuimpia palkkamiekkoja. Parhaiten minut tunnetaan tavastani metsästää vain haitallisia taikaolentoja. On ihme, ellet ole kuullut kyvyistäni ja teoistani", kerron kääntäen katseeni takaisin Valadoriin.


      • markkari
        Siiliö kirjoitti:

        (Laitan vihdoin tännekin hahmoesittelyni.

        Nimi: Nico

        Sukupuoli: Mies

        Rotu: Ihminen

        Randomi tietoa: Kuuluisa ja taitava palkkasoturi, joka on erikoistunut eliminoimaan haitallisia taikaolentoja.

        Kyvyt: Hyvin nopea ja ketterä. Uskoo osaavansa väistää minkä tahansa fyysisen iskun. Taitava käyttämään lyhyttä yhden käden miekkaa. Tarkkasilmäinen ja osaa käyttää jousta.

        Varusteet: Hyvin kevyt haarniska, joka suojaa pääadiassa vain muiden muassa magialta ja tulelta ja vain hieman fyysisiltä iskuilta. Lyhyt yhden käden miekka, jousi ja nuolia sekä useita magialta suojaavia koruja ja artifakteja. (En tiedä, onko tuo paras mahdollinen sana.)

        Historia: Muuten melko tavallinen häiskä, mutta normaalia useammat hänen läheisistään ovat saaneet surmansa agressiivisten taikaolentojen tai mielipuolisten maagien käsissä.

        Luonne: Oikeudenmukainen. Suostuu tappamaan vain olioita, jotka ovat selkeä uhka yhteiskunnalle. Saattaa vaikuttaa päällisin puolin kylmältä, kovalta, kyyniseltä, piittaamattomalta ja jopa tunteettomalta, mutta kun hänet oppii tuntemaan, hän on oikeastaan hyvin tunteellinen, lojaali ja ystävällinen henkilö.

        Ulkonäkö: 170-senttinen, kaksikymmentäviisikesäinen mies. Hänellä on tummanvihreät silmät ja vaaleanruskeat lyhyet hiukset. Ei kovin lihaksikas, muttei hinteläkään. )

        "Vai olet sinäkin velhojahdissa? Niin satun olemaan minäkin. Kuten jo sanoin, olen Nico ja olen valtakunnan tunnetuimpia palkkamiekkoja. Parhaiten minut tunnetaan tavastani metsästää vain haitallisia taikaolentoja. On ihme, ellet ole kuullut kyvyistäni ja teoistani", kerron kääntäen katseeni takaisin Valadoriin.

        "Jeffrey. Sano vain Jeff. Olen... kiertelevä taikuri." Esittelen itseni toverillisesti ja annan Igniksen irtautua kehostani. Voisin mainita hänetkin, mutta mitä turhia; eihän häntä kukaan näkisikään. "Ja autan mielelläni kapinayrityksessäsi. Oletkin jo huomannut temppujeni hyödyllisyyden."


      • inspector_
        markkari kirjoitti:

        "Jeffrey. Sano vain Jeff. Olen... kiertelevä taikuri." Esittelen itseni toverillisesti ja annan Igniksen irtautua kehostani. Voisin mainita hänetkin, mutta mitä turhia; eihän häntä kukaan näkisikään. "Ja autan mielelläni kapinayrityksessäsi. Oletkin jo huomannut temppujeni hyödyllisyyden."

        "Kyllä kyllä, kaveri", vastaan huolestunut sävy äänessäni. "Entä sinä?", kysyn miekkamiehelta.


      • Siiliö
        inspector_ kirjoitti:

        "Kyllä kyllä, kaveri", vastaan huolestunut sävy äänessäni. "Entä sinä?", kysyn miekkamiehelta.

        "Voisin liittyä kapinaankin, kunhan olen sitä ennen lunastanut keisarilta palkkioni", sanon.


      • inspector_
        Siiliö kirjoitti:

        "Voisin liittyä kapinaankin, kunhan olen sitä ennen lunastanut keisarilta palkkioni", sanon.

        Tyhmä mies kun paljasti aikeensa suoraan. Muodostan kädestäni pitkän veitsen ja yhdessä silmänräpäyksessä pidän sitä uhkaavasti valeritarin kurkulla(?). "Vai sellaista peliä!", sanon raivoissani.


      • markkari
        inspector_ kirjoitti:

        Tyhmä mies kun paljasti aikeensa suoraan. Muodostan kädestäni pitkän veitsen ja yhdessä silmänräpäyksessä pidän sitä uhkaavasti valeritarin kurkulla(?). "Vai sellaista peliä!", sanon raivoissani.

        "Keisarin puppelipoikia?" Rykäisen ja katson miekkamiestä. Päästään tuostakin eroon heti. "Kerrotko vielä mikä oli se tehtäväsi, ennen kuin päitä putoaa?" Tuijotan toruvan näköisenä.


      • Siiliö
        markkari kirjoitti:

        "Keisarin puppelipoikia?" Rykäisen ja katson miekkamiestä. Päästään tuostakin eroon heti. "Kerrotko vielä mikä oli se tehtäväsi, ennen kuin päitä putoaa?" Tuijotan toruvan näköisenä.

        (Näyttää siltä, ettette lukeneet aiempaa viestiäni -_-

        "Vai olet sinäkin velhojahdissa? Niin satun olemaan minäkin. Kuten jo sanoin, olen Nico ja olen valtakunnan tunnetuimpia palkkamiekkoja. Parhaiten minut tunnetaan tavastani metsästää vain haitallisia taikaolentoja. On ihme, ellet ole kuullut kyvyistäni ja teoistani", kerron kääntäen katseeni takaisin Valadoriin.)

        "Kuten sanoin, jahtaan pimeää velhoa", vastaan tyynesti.
        "Ette tosiaan ole tainneet kuulla minusta koskaan? En tapa olioita, jotka eivät ole haitaksi muille. Voin myös sanoa, että inhoan keisaria siinä, missä tekin", kerron ja pyöräytän silmiäni. Nyt täytyy pitää pää kylmänä. Jos kivihäiskä osoittaa hyökkäämisen merkkejä, loikkaan taaksepäin ja valmistaudun taisteluun. Tietenkään en voita, mutta kuolempahan miekka kädessä.


      • markkari
        Siiliö kirjoitti:

        (Näyttää siltä, ettette lukeneet aiempaa viestiäni -_-

        "Vai olet sinäkin velhojahdissa? Niin satun olemaan minäkin. Kuten jo sanoin, olen Nico ja olen valtakunnan tunnetuimpia palkkamiekkoja. Parhaiten minut tunnetaan tavastani metsästää vain haitallisia taikaolentoja. On ihme, ellet ole kuullut kyvyistäni ja teoistani", kerron kääntäen katseeni takaisin Valadoriin.)

        "Kuten sanoin, jahtaan pimeää velhoa", vastaan tyynesti.
        "Ette tosiaan ole tainneet kuulla minusta koskaan? En tapa olioita, jotka eivät ole haitaksi muille. Voin myös sanoa, että inhoan keisaria siinä, missä tekin", kerron ja pyöräytän silmiäni. Nyt täytyy pitää pää kylmänä. Jos kivihäiskä osoittaa hyökkäämisen merkkejä, loikkaan taaksepäin ja valmistaudun taisteluun. Tietenkään en voita, mutta kuolempahan miekka kädessä.

        "ja silti teet töitä hänelle?" puristan silmäni viiruiksi ja työnnän kaulaani eteenpäin ahdistaen häntä. sitten pudotan sen taakse ja nostan hymyn naamalleni. "mahtavaa!" totean päästääkseni jätkän pälkähästä. samaa maata kuin minä: palkkion keruun jäljeen voidaankin puukottaa heti selkään!


      • inspector_
        markkari kirjoitti:

        "ja silti teet töitä hänelle?" puristan silmäni viiruiksi ja työnnän kaulaani eteenpäin ahdistaen häntä. sitten pudotan sen taakse ja nostan hymyn naamalleni. "mahtavaa!" totean päästääkseni jätkän pälkähästä. samaa maata kuin minä: palkkion keruun jäljeen voidaankin puukottaa heti selkään!

        (sori siiliö, unohin jo ton äskeisen viestin)

        Vedän kiviterää vähän kauemmaksi miehestä mutta pysyn varuillani. "Eli keisari ei lähettänyt sinua tappamaan minut? Hyvä, sillä minullakin on kana kynittävänä velhon kanssa." Vedän kiviterän käteni sisään ja muodostan käteni, mutta siirrän vaivihkaa tikarin kehoni sisään ja sieltä ranteeni alle.

        "Jos autat minua nyt löytämään tytön, ehkä luotan sinuun", sanon miekkamiehelle ja sitten käännyn taikurin puoleen: "Sama pätee sinuun, Jeff". Sitten käsken kaikki sotilaani koolle: "Sotilaat, syökää mitä löydätte, hoitakaa haavoittuneet ja olkaa valmiina hyökkäysten varalta. Minä palaan kohta". Sitten pinkoan juoksuun ja viittoan uusia tuttujani seuraamaan.


      • Siiliö
        inspector_ kirjoitti:

        (sori siiliö, unohin jo ton äskeisen viestin)

        Vedän kiviterää vähän kauemmaksi miehestä mutta pysyn varuillani. "Eli keisari ei lähettänyt sinua tappamaan minut? Hyvä, sillä minullakin on kana kynittävänä velhon kanssa." Vedän kiviterän käteni sisään ja muodostan käteni, mutta siirrän vaivihkaa tikarin kehoni sisään ja sieltä ranteeni alle.

        "Jos autat minua nyt löytämään tytön, ehkä luotan sinuun", sanon miekkamiehelle ja sitten käännyn taikurin puoleen: "Sama pätee sinuun, Jeff". Sitten käsken kaikki sotilaani koolle: "Sotilaat, syökää mitä löydätte, hoitakaa haavoittuneet ja olkaa valmiina hyökkäysten varalta. Minä palaan kohta". Sitten pinkoan juoksuun ja viittoan uusia tuttujani seuraamaan.

        Lähden hölkkäämään Valadorin perään. Tämänkin takia on hyvä omistaa kevyt haarniska.


    • markkari

      "Juoksentelu on niiiiiiin vanhanaikaista." Huokaisen heidän lähtiessä pinkomaan varmaankin sen Nooran perään. Ignis asettuu minuun ja teen pienen leijailemisloitsun, jonka voimalla lähden seuraamaan uusia... ystäviäni.

    • kanegriffin

      saavun raunioille ja mulkoilen koiran selästä ympäriinsä, näkemättä tyttöä. 'Eira perkele... uskaltanut livistää?' ajattelen kierrellessäni koiran kanssa raunioita. en uskalla huutaa, sillä nahanvaihtaja saattaisi kuulla. "etsi hänet. nopeasti." sihahdan koiralle, joka pistää nuuhkien

    • Poppamies leijuu ohitsemme. Hmm... Tuo sattaisi säästää aikaa, mutten ota riskiä. Saavumme raunioille vartin sisällä ja alan huutamaan vahvistetulla äänelläni: "Nooooraaa! Missä helvetissä olet!?". Sitten potkaisen turhautuneena kiven jalkojeni juuresta.

      • markkari

        "Voisin jopa väittää Nooran olevan joko vaimosi tai siskosi, kun noin kovasti kiljut." Oletan pidellessäni särkeviä korviani. Vilkuilen kivikasalle ja huomaan savuavia nuotioita sekä ruumiita siellä täällä. "Kannattaisi muuten varoa, ellei osa teistä ole juuri istunut iltaa täällä." Huomautan osoittaessani nuotioita.


    • (JT, huhuu??)

      Nooraa huudetaan. Vatsaani vääntää. Tämä ei mene hyvin. Ihmettelen, kuinka aukiolla olevat eivät ole vielä huomanneet meitä.
      Minulla ei tosin aikomustakaan korjata asiaa.

    • Valadorin huudot kuuluvat jo aika läheltä.
      "Oon täällä," huudan. "Ei mitään hätää. Oon vain liian väsynyt liikkuakseni."

    • Tunnen äkillistä halua napata Nooraa hiuksista ja tunkea hänen päänsä jonnekin kuraan. Hillitsen itseni, kiskon hiukseni naaman eteen roikkumaan ja koitan näyttää viattomalta ohikulkijalta.

    • kanegriffin

      huuto kuuluu ja lisää sen perään. koira hölkkää kivikasaa ympräri ja näen edessäpäin Eiran raahaamassa sitä nahanvaihtajan pikku suojattia. kauempana huomaan myös itse pääpaskiaisen ja sen ratsumiehen. heidän seurassaan on joku, joka taisi aiheuttaa ne liekit.
      etäisyyttä meidän ja Eiran välillä on vähemmän, kuin hänen ja nahanvaihtajan, joten en jää odottelemaan. nykäisen varsijouseni esiin ja ampuen nahanvaihtajaa kohti, lähdemme juoksuun Eiran luokse. hänen kohdallaan yritän vetäistä molemmat tytöt selistä kyytiin

    • Älähdin, kun joki nappaa minut mukaansa. Yritän rimpuilla irti (?). Huutaisinko apua? Noh, auttajatkin tappaisivat minua. Noora on tässä ainoa, joka selviäisi hengissä.
      "Minun ei ollut määrä auttaa sinua enää." sähisen murhaavasti Rasvaletille. Tai oletan sen olevan Rasvaletti, sillä tuskin monella on yhtä isoa koiraa.

    • Joku hyypiö nostaa minut jonkinlaisen ison koiran kyytiin. En ehdi ajatella, vaan lyön käteni koiran selästä sisään(?), ja yritän katkaista selkärangan.

    • kanegriffin

      "suunnitelmiin tuli muutos. älä riehu" murahdan Eiralle ja huomaan sen toisen yrittävän hapuilla koirani sisuksia. "ja kaivele sinä neiti vaan rauhassa. se päättää itse, minkä kohdan pitää kiinteänä." selitän ja vilkaisen nahanvaihtajaa. hänellä olisi ylivoima, jos taistelisimme, mutta jos emme, hän jäisi jälkeen. "vauhtia!" käsken koiraa ja se pistää taas juoksuksi

      • Siiliö

        Tajuan, ettemme saa jalkaisin tuota kiinni. Otan nopeasti jouseni esiin, asetan nuolen ja alan tähdätä. Vihollinen on jo jonkun matkan päässä, kun nuoli singahtaa jousestani. Toivotaan, että osuin.


      • inspector_
        Siiliö kirjoitti:

        Tajuan, ettemme saa jalkaisin tuota kiinni. Otan nopeasti jouseni esiin, asetan nuolen ja alan tähdätä. Vihollinen on jo jonkun matkan päässä, kun nuoli singahtaa jousestani. Toivotaan, että osuin.

        "Öhh, ei hän ole vaimoni eikä siskoni vaan eräs tyttö, josta on koitunut minulle apua. Olisi raukkamaista hylätä hänet", vastaan nolona. Sitten kuulen Nooran äänen ja alan juoksemaan äänen suuntaan. Juuri kun ehdin paikalle, nuoli viuhahtaa kylkeni vierestä ja sitten kuulen sähinää ja väkivallan ääniä. Kiristän vauhtiani mutta juuri kun ehdin paikalle, näen kauhukseni että Noora on jonkinlaisen Nuckelaveen koiraversion selässä. Perkele näitä epäkuolleita. En uskalla edes lähestyä koiraa. Ritari ampuu nuolen, joka menee koiran lävitse eikä koura ole moksiskaan siitä. Kamalaa. Muutun kivirenkaaksi ja alan seuraamaan miestä niin nopeasti kun voin. (Välimatkaa 100 metriä)


    • kanegriffin

      nahanvaihtaja seuraakin jo, enkä voi vielä alkaa taisteluun tällä kyljellä. ja tällä kuormalla koirakin väsyy takaa-ajosta. huudan apua metsään ja lapsivarjo ilmestyy jälleen. "näytä piilopaikka!" käsken sitä ja se lipuu edellemme ja alkaa johdattamaan koiraa. tiedän nahanvaihtajan olevan immuuni nuolille ja varjoille, joten en juuri voi häntä hidastaa.

    • Koira ei suostu kuolemaan, enkä tässä asennossa ylety lyömään miestä. Päätän siis odottaa, että pysähdymme, jotta voin taistella kunnolla.

    • markkari

      Kiva hurtta. Haluaisin samanlaisen, mutta päätän ajatella sitä toiste ja lähteä auttamaan Valadoria. Lisään vauhtia liitooni ja pääsen hänen vauhtiinsa kiinni. En voi ampua loitsuillani mitään, sillä saattaisin osua tyttöihin, jotka tuo apina on napannut. Kumpikohan lienee Noora?

    • kurpizza_Eira Venn

      (Njäh, en jaksa nyt kirjautua)

      "Haista paska." mutisen Rasvaletille. Mietin, mihin lapsikummitus on viemässä meitä. Varmaan jonnekin, jossa on lisää kummituksia ja kuolleita.

    • kanegriffin

      "ole onnellinen että löysin sinut. pettureille ei taida olla sijaa kivisydämmen leivissä." virnuilen.
      lapsivarjo näyttää läheltä mäen, jossa ammottaa valtava kallionkolo. se johtaa pimeään tunneliin maan alle ja kolon yläpuolella seisookasa valtavia kivenlohkareita, jotka on tuettu parruilla. varjo liitää parruihin ja ne alkavat murtua, kun syöksymme koiran selässä pimeyteen. kuulen takaa, kuinka kivet jyrisevät alas ja peittävät sisäänkäynnin, niin ettei valon sädekkään pääse sisään.

    • Haluaisin haukkua Rasvaletin maan rakoon, mutta en saa sanaa suustani, kun menemme maan alle. Ahtaan paikan kammoisena tämä on viimeinen paikka, jonne haluaisin mennä. Toisaalta, täällähän olisi helppoa "eksyä". En ehkä löytäisi ulos, mutta verrattuna kuseen, johon olen pääni tunkenut, se ei ole paha vaihtoehto.
      Vedän henkeä varovasti ja koitan rauhoittua.

      • inspector_

        (mulla ei kirjautuminen jostain syystä toimi puhelimella)

        Mies ja hurtta katoavat metsään ja sitten kuulen jyrinää. Ehdin paikalle ja muodostaudun ihmiseksi. Näen harmikseni, kuinka valtavat kivenjärkäleet vyöryvät kukkulan rinnettä pitkin. Lähden juoksemaan kohti kivikasaa etsiäkseni ruumiita.


    • kanegriffin

      tunneli jatkuu vain, joten emme pysähdy. jos jäisimme siihen suuaukolle nahanvaihtaja pääsiai jossain vaiheessa lävitse. lapsivarjo palaa ja kertoo tunnelin johtavan kilometrin päähän, suoraan Sarkonin edustalle. huomaan toisen tytön olevan väsynyt, joten voinen sitoa hänet vasta kaupungissa. Eira taasen... tuskin hän yrittää paeta, sillä tietää tämän paikan jokaisen kolon kuhisevan varjoja. "hyvää työtä Eira. olen todella ylpeä." päätän kylmätä tyttöjen välejä

    • Hyvää työtä? Ensimmäinen kerta, kun minua kehutaan haistattelun takia. Vai olinko kuulevinani sarkasmia hänen äänessään? Yritän keksiä jotain nasevaa sanottavaa.
      "Pidä sinä vain se rasvainen turpasi kiinni. Jos nyt osaat, lupausten pito ei ainakaan näytä onnistuvan." ärisen lopulta. Haluan pois täältä.

      • kanegriffin

        "ikävää että sanot noin. käskinhän sinua pysymään vartioimassa raatoja, mutta tuolla sinä jo raahasitkin viattomia tyttöjä pitkin metsiä." vastaan. "mukavaa, kun olet oma-aloitteinen."


    • markkari

      Huomaan lähemmäksi lennettyäni kivien sortuneen, mutten usko, että he olisivat kuolleet. Valador tutkii jo rykelmää, joten päätän kutsua ratsumiehenkin tänne. Aurinko on vasta nousemassa, joten valo saattaisi vielä toimia. Otan kukan rintataskustani ja sytytän sen palamaan. Tulipallo nousee ylemmäs ja alkaa loistamaan, kun laskeudun Valadorin luokse. "Nythän se tyttösi vasta kusessa onkin. Kumpi se heistä muuten oli? Sillä toinen näyttää olevan sen varjomiehen puolella." Kysäisen Valadorilta.

    • Mitä vittua se selittää? "Heitä kyydistä, jos ei seura miellytä, mutta älä auo päätäsi." totean vihaisena.

      • Siiliö

        Pääsen perille viimeisenä ja huomaan kiviröykkiön. Miten ajattelitte raivata tuon tieltä? Minulla ei ainakaan ole ideaa.


      • Siiliö
        Siiliö kirjoitti:

        Pääsen perille viimeisenä ja huomaan kiviröykkiön. Miten ajattelitte raivata tuon tieltä? Minulla ei ainakaan ole ideaa.

        (Up)


    • "Se tyttö, jolla oli metallinen haarniska", totean itku kurkussa. Sitten todellinen raivo valtaa minut ja isken kivisellä nykilläni yhden itseni kokoisen kiven murkaksi. Ja lysähdän heikkona maahan melkein yhtä nopeasti.

      "M-mi-minulla ei ole iseoita enää", sanon heikkona uusille kavereilleni.

    • kanegriffin

      "enhän minä nyt rikoskumppaniani kyydistä heitä. lojaalius on harvinaista herkkua näinä päivinä." totean päivän valon pilkistäessä kaukana tunnelin päässä pienenä pisteenä. "kun päästään ulos niin köytät tämän ja voit yrittää riisua haarniskankin. sitten mietimme seuraavaa siirtoa."

    • Kurpizza_

      Hahaa. Luule vaan. Huokaisen helpotuksesta nähdessäni valoa tunnelin päässä. Pian ulkona....

    • Tuo tyttökö muka sitoo minut? Hän on käytännössä jo kuollut.
      Toisaalta Eiran ja miehen välillä on selvästi jotain. Ja mies taas käskee koiraa. Ehkä pitäisi vain liittoutua heidän kanssaan...

    • markkari

      "Ei ideoita? Jos et voi sulatua tuon läpi, raivaamme sen!" Tuhahdan ja päätän näin taas saavuttaa hieman lisää luottamusta. Otan silinterihattuni käteen ja pyöräytän kättäni sen päällä. "Tähän hätään voidaan vetää vaikka kaneja hatusta." Tungen käteni sisään ja nostan sieltä pienen pehmojäniksen, jota käytin joskus surkeissa tempuissani lasten viihdykkeenä.

    • kanegriffin

      tässä kun on aikaa, voisi vaikka puhua suoraan tuolle tytölle. ehkä hän vaikka tajuaisi. "kuule neitiseni... hommahan on nyt sillä sijalla, että työni on listiä miesystäväsi. en ala selittämään miksi, mutta jos et venkoile vastaan, niin tässä ei tarvitse mennä enää kuin yksi henki." aloitan. perhana, kun jaksaa vihloa tätä kylkeä! "ei siis enää verenvuodatusta tai murhia. jos teet niinkuin käsketään, ei satu." lupaan. jospa Eira osaisi vielä pitää päänsä kiinni...

    • "Lupauksesi kuulostaa hyvältä, mutta tyttöystäväsi taisi sanoa juuri, että et ole kovin hyvä pitämään lupauksia," vastaan miehelle.

      • Siiliö

        "Hmmm... minusta ei kuulosta järkevältä, että vihollisemme olisi ratsastanut suoraan umpikujaan. Sehän olisi typerää. Luolalla täytyy siis olla toinen suuaukko täällä jossain", ajattelen ääneen.


    • "Miesmakuni ei ole yhtä huono kuin tämän hetkinen hygieniani, kiitoksia vain." sanon Nooralle kylmästi. Toivottavasti Rasvaletti päättäisi ottaa hänet uudeksi liittolaisekseen. Rasvaletille ei vaivaudu sanomaan enää mitään, hän ei vastaa tai hölisee jostain ihan aiheeseen kuulumattomasta.

    • kanegriffin

      "mutta hänpä ei toiminut kuten käskin. ja voi, kunpa minulla olisikin se onni, että saisin näin hienostuneen ja upean ihmisen vierelleni." esitän pidätellen naurua. ei tytössä muuta, mutta tekisi nyt kyllä mieli lätkäistä naamaan.

    • markkari

      "Sitähän minäkin. Puskii Julius!" Viskaan lelun ilmaan ja laskeutuessaan maahan se on kolmetonnia painava tappajajänis. Sillä tosin on yhä pinkki turkkinsa, mutta nyt repeytyneistä saumakohdista valuu täytteen sijaan sulaa kiveä ja sen punaiset silmät liekehtivät. Jänöni örisee Valadorinkin ääntä matalammalla ja hönkäilee polttavaa ilmaa. Julius the Bunny ryhtyy raivoisasti karjuen siirtämään kiviä puskien niitä päin. Vartissa lohkareet onkin siirretty ja pupuni palaa entiseen tilaansa ja piilotan sen hattuuni. Päästän Igniksen irti kehostani ja nojaudun siirrettyjä kiviä vasten huokaisten.

      • Siiliö

        Katson ällistyneenä ja painan mieleeni: tuota kaveria ei saa aliarvioida.


    • Viisaasti päätän pitää suuni kiinni. Tunneli loppuu vihdoinkin (?) ja loikkaan alas koiran selästä.

    • markkari

      (Mitä hittoa? :'D Kane? Joku trolli? Voiskohan joku nyt selittää; miks???)

      • Ahaas, äsken poistin viestin, jossa hyökkisit yksisarvisella Siiliön kimppuun ja laitoit hänelle postimerkin perseeseen (ja ulos maasta))


    • markkari

      Siis siitä just kysyinkin, kun netti taitaa olla tarpeeks hidas että ehdin lukea. Toi oli jo toinen kerta

    • UudistusTuleeJaSaapuu

      Tännekin ilmoitan, että nimimerkkini on ilmeisesti viety ja toistaiseksi olen nimellä UudistusTuleeJaSaapuu ja jossain vaiheessa keksin jotain.

      -Siiliö-

    • Inspector_

      Ällistyn taikurin kykyjä. Jaahas, siinä meillä on soturi. Toivo antaa voimia jäseniini ja nousen ylös. "Viekö tuo taika energiaa?" Kysyn taikurilta. (Vastaat)
      "Tulkaa mukaani niin pistän nekromaanin tilille teoistaan!", huudan ja hyökkään tunneliin väistellen sulia kohtia kivestä. Laavaa en pysty käsittelemään. Kaipa sekin taito on opittava, ajattelen juostessani. "Onko soihtuja?", kysyn

    • UudistusTuleeJaSaapuu

      "Minulla on aina mukana yksi", sanon ja kaivan soihtuni esille. "Pimeillä olioilla tuntuu olevan joku outo alkukantainen halu elää pimeissä ja inhottavissa paikoissa", selitän sytyttäen samalla soihdun.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      420
      2916
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      98
      2237
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1874
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1873
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1707
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    7. 157
      1196
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1032
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe