Olkaa varuillanne, teitä seurataan !?!

tyhmempi

Tämä koskee kaikkia, joita on varoitettu, vaikka hekään ei sääntöjä ole noudattaneet, jotka ovat varoittaneet.
Oman edun tavoittelijoita liikkuu ja ne ei ole alempiarvoisia kaikki, he ovat vaan tietämättömän tarkoituksellisia omissa toimissaan, jokainen heistä ajattelee vain omaa parastaan, ei heidän palveluksessa olleita.
Tarkoituksena on nimenomaa etsiä sellaisia, jotka etsii heille heidän omasta parastaan, kunhan vain heillä menee hyvin...nämä etsityt eivät pysy, miksi....siinä on heillä ajattelemista.
Eihän he ole kaikkia sääntöjä ole noudattaneet, mutta heillä menee hyvin ;)

38

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hääh1

      Täh?

    • tyhmempi

      Nämä sääntöjä noudattamatta jättäneet rikastuu vain, vaikka väittävät etteivät heillä ole varaa, mutta varaa on nenäpäivään, vaikka olisi neniä joille maksaa...niin tälläkin puolen rajaa.
      Etsivät halvalla tekijöitä, jotka tekevät muutakin, mitä heidän kuuluu tehdä tai heidän pitää tehdä enemmän mitä he osaavat, vaikka eivät itsekkään tajuaa mitään, siitä, mistä maksavat muille.
      Sanovat vaan, että ole onnellinen, että sait tehdä ja olla meillä, vaikka me tehtiin väärin, mutta kun meillä menee ihan hyvin...muullahan ei ole mitään väliä, vaikka me rikotaan sääntöjä.

    • tyhmempi

      Aikoinani kuulemiani juttuja heistä en nykyään enää yhtään ihmettele, millainen kohtelu ihmisillä on ihmisiä kohtaan, olisi pitänyt olla sanomatta mitään, olisi ptänyt tehdä vaan, vaikka tiesi, että kaikki ne on väärin ja olen vieläkin samaa mieltä, kuulemiani juttuja huom. kuulemiani, en lukemiani, niinkuin hän itse tekee ja lukee sosiaalista mediaa ja haravoi negatiivisia asioita sos.mediasta, kissan viikset, huhut liikkuu ihmisten suusta toiseen suuhun ja korviin, mutta ei hänen korviin asti, koska hänestä puhutaan aina, nyt puhutaan hänestä, vaikka kyseessä on ihan jotain muuta, pienenä vinkkinä, ei kannata teetättää mitään ulkopuolisella, koska ulkopuoliset tietää, millainen maine hänellä on YÖK se on minulle lopun ikääni.

    • tyhmempi

      Tänäänkin kuulin juttuja.....KUULIN, en lukenut juttuja NÄISTÄ kelvottomista tyypeistä, jotka maksoivat huonosti ja käyttäytyivät heidän palveluksessa ihmisille sopimattomasti.
      Kaikki jotka harjoittelivat heidän palveluksessaan, sanoivat että YÖK, ihmettelen miksi tuollaisia on olemassa, sillä he eivät ole ihmisiä, he ovat pienellä budjetilla liian isoa palaa haukkaavia koiria, jotka räksyttävät heti, kun saavat valtaansa käyttää, olen kuulluut kaikki jutut suusta suuhun, suusta korvaan menetelmällä.
      Se on sama kun mato-ongella yrittäisi valasta kalastaa.

    • Boldenars

      Mepä ei väliteä tuosta hevonhaileeta ja sulle suositellaan ammatti-ihmisten kans asiointia, olet nimittän sekaisin kun kärpänen paskapökäleessä.

      • tyhmempi

        Syyhän on se, ettet ymmärrä, mistä on kysymys, tässä on kysymys ihan oikeasta asiasta, jossa isompi rikkaampi tallaa köyhän maan rakoon, eli työläinen ja työnantaja. Kaikki tietää, että isompi tekee väärin, muttä köyhempi jää luuta kaluamaan.
        Nimiä en julkaise, sillä tämä rikkaampi kyttää tätä palstaa, mutta hänelle voin sanoa, että kuulen oikeassa elämässä enemmän tästä rikkaasta, joka jatkaa sitä samaa rataa, siinä ei naamakirjat auta. Kyllähän tässä hoitoa tarvii se rikkaampi, minä en tee nykyään mitään.


      • imelenkkiä

        sinä olet sekopää ja siinä kaikki


      • tyhmempi

        Sekopää......mielenkiintoinen ilmaisu, loukatusta orjana olemisesta ja vielä alipalkattuna.
        No..kaikki elää omilla avuillaan, toiset elää ja nauttii orjana olemisesta ja vielä kun taukojen puheenaihe oli kaikkea muuta kuin työn parantaminen, kotonakin kuulema puurolla elivät.
        No...minä olen mielummin sekopää, kuin orjana tietämättömyydessä ja puhumattomuudessa.


      • tyhmempi

        Kuulostaa ihan samanlaiselta kuin sen rikkaan kommentti, jonka orjana olin, sillä silloin ollaan orjana, kun maksetaan alle minimipalkan, orjilla ei ole varaa olla edes ammattiyhdistysliikkeissä, eikä rikkaalla ollut MUKA varaa ottaa palkasta ammattiyhdistysliikkeen maksua, vaikka ammttiyhdistysliike olisi sama, mitä alaa se rikkaan palveluksessa olo on :(


    • toope2

      Eihän Yt-neuvotteluakaan tarvitse muuttaa...yt-neuvottelu tarkoittaa rikkaan ilmoitus vähentää orjia, pienimmissä rikkaissa ei yt- neuvottelua edes mainita, sillä mitäpä köyhä töillä tekee, kunhan rikas vaan rikastuu, Keskustaakaan ei kannata äänestää Lehtomäen osuus Talvivaarasta oli aika iso, kun Talvivaara käynnistettiin, joten äänestämättä jättäminen kannattaa, koska kaikki puolueet puhuu paskaa ):

    • orjienorja

      Jos olet orjana rikkaalle, jossa on vähemmän kun 10 orjaa, ota lopputili, sillä saat sen kummankin, koska alle 10 orjan palvelukset eivät kelpaa rikkaalle, koska välienselvittelijää ei ole ja orjan työehtoja rikotaan, työehdot sanoo rikas orjien omistaja, minä antaisin alle 10 hengen rikkaille oman vallan tehdä töitä, rikkaat keskenään eivät tarvitse työehtoja, saavat kusettaa toisiaan ihan rauhassa.

    • viisastunutta

      Pikkurikkailla on meno villimpää, heillä on orjina sellaisia, joilla asuntovelka sanoo sen, että pittä olla orjana, vaikka ei kannattaisi, koska asuntovelka jää lyhentämättä, jos lomautus iskee, no tuollaiset pikkurikkaat pitää kehityskeskusteluja, jossa orjat vain kerjää lisää liksaa saamatta sitä.

    • löööööööljh

      Vaikka ei olisi varuillaankaan, meitä seurataan, pikkurikkaitten kätyrit, jotka kokivat orjiensa loukkaavansa heitä, tosiasiassa heidän palveluksessa ollessaan häntä...orjaa loukattiin, häneltä vaadittiin työssään sellaista, jota hänen ei olisi tarvinnut tehdä, mutta sen sanon, jos se tuijotus ei lopu yli vuoden näkemättömän ajan jälkeen, jatkuu se mikä ei ole koskaan loppunutkaan ja tiettäväksi pikkurikkaalle, ei teistä ole laitettu sellaista tietoa esille, jota kaikki ei tietäisi jo ennestään ja se johtuu siitä, miten olette entisiä orjia loukanneet omalla tavallanne, joka perustuu johonkin, jota ette itsekkään ymmärrä, tai ymmärrätte kyllä, mutta ajattelette vain, että teillä menisi paremmin, kun orjillanne

      • jlkööööööööööööö

        paikkakunta on pieni, orjat loppuu, koska pikkurikkaat kohtelee orjiaan huonosti, tuskin toinen paikkakunta palkkaa omia orjiaan


    • orjienorja

      Koska pikkurikkaan kätyri puhuu niitä näitä, mutta ei koskaan niistä asioista, mikä tähän johti, puhun minäkin mitä puhun....tarkoittamatta yhtään mitään....eli diipä dääpä jne....

    • eipikkurikas

      Naamakirjaan kaveriksi pyytäminen ei ratkaise ongelmia, orjien asioista pitää puhua siellä, missä on orjina, eikä täällä, jossa ei ole vastaajaa, naamakirjassahan ei saa keskustella asioista mitä tehdään pikkurikkaitten palkollisena, joten pikkurikkaat pyytäessään naamakirjakaverikseen on orjan ahdistelua, halu seurata, mitä orja tekee vapaa-aikana, he eivät tiedä, että orja käyttää yksityisviestejä keinona pitää yhteyttä pelkästään OIKEISIIN kavereihin ja siellähän voi HAUKKUA nykyistä....entistä pikkurikasta, jonka orjana on ollut.
      Jos orja saa varoituksia pikkurikkaan palveluksessa ollessaan sen paikan asioita pohdiskellessaan, voi kysyä, kannattaako juuri tämä pikkurikas tehdä orjatyönsä ihan itse, tai jos palveluksessa ollessaa pitää keskustella DIIPA DAAPA asioita, joita vihaan täydestä sydämestä, keskustelumuoto, jossa ei puhuta...tarkoiteta mitään on täyttä sontaa, palveluksessa ollessani en keskustele omista asioistani vaan pelkästään sen paikan asioista, missä olen palkollinen, jos niissä on ongelmia, yritän kysyä pääseekö niistä eroon,viimeksi jouduin epäsuosioon, koska kyseessä oli valuutta, jota pikkurikas säästää ja kumminkin jakaa sitä ulkomaille orvoille, mutta pikkurikkaan palveluksessa olleita pikkurikas riistää vuodesta toiseen maksamalla alihintaista korvausta.

    • orjienorja

      Teitä seurataan siitä asti ja loppuikänne, kun olette jossain rikkaan tai pikkurikkaan palveluksessa orjana.
      Kaikki lähtee puhumattomuutena, merkkinä siitä on, ettei palveluksessa puhuta siitä mitä teette orjana ollessanne, sitten jos puhutte, pikkurikas tai rikas ei vastaa sanomisiisi.
      Siellä puhutaan jotain sellaisia pintapuheita, asioita joita en puhuisi edes palveluksessa ollessani, sitten pikkurikas...rikas tekee sellaisen ratkaisun, johon jompikumpi puoli jättää oman arvionsa......kumminkin pikkurikas esittää sellaisia tyhmiä kysymyksiä, miksikähän me ei saada orjia palvelukseen, kohtelua voisi miettiä ja jättää ne pintapuheet puhumatta, tehdä töitä.....säästämättä joka asiassa ja opettelemalla puhumaan ihmisten kanssa.....ja jättää ne tyhmät vitsit kertomatta, orjat nauraa yleensä tyhmille vitseiille, ei niille vitseille.

    • HUHHUHkjkjiujhd3

      Täh?

      • viinanmyyjä

        Niiin seuratkaahan rekitiellä pyöriii uusi honda acordi .jonka omistaja ei ole ollut ikinä semmoisissa töisssä jossa pitäää veroja maksaaa...


    • eyyyyyyyyyyyyyyy

      Miten voi olla puhumatta ja kertoa tyhmiä vitsejä.....no se onnisttuu vain heiltä

    • orjienorja

      Orjana ollessa viimeisin paikka, joka jäi mieleen puhumattomuudesta itsestäänselvyytenä, mitä piti tehdä, vaikka kukaan ei koskaan tiennyt, mitä piti tehdä.
      Pikkurikkaat tällä alalla on vaativia orjille, koska vaatimukset koski sellaisiakin töitä, mitä kukaan ei hallinnut, arvostelin enimmäkseen, koska käytäntö osoitti, ettei mikään toiminut ja orjana ollessa.

    • orjienorja

      Pikkurikkaat muutenkin kirjoittavat, kertovat sellaisia kertomuksia seuraaaville orjille, että mitä edellinen orja teki väärin ( heidän mielestään ), tai siihen, mitä orja on ennen itse tehnyt, mutta tämä pikkurikas sanoi jo omassa viisaudessaan, ettei heillä ole perehdytetä lainkaan, ne orjan hommat vaan pitää tietää, vaikka ei hallitsekkaan niitä.
      Siinä vaiheessa ajattelin, että voisin mennä vaikka pyramideja rakentamaan, sehän on oikeata orjan työtä,,,,palkaksi saisi vain ruoskan iskuja,,,,,näin täälläkin tehtiin, tai kaikki tehtiin ilmoittamatta ja pyytämättä, joku aamu pikkurikkailtaa jäi aamupuuro syömättä ja se loppui pyytämättä ja kierolla pelillä, vihjailemalla, enpä sitä paperin palasta näytä kenellekkään, koska onneksi sain itseni pois alalta, jota olin tehnyt kauan.

    • orjienorja

      Se on varma, että kunhan tässä työstän omia orjapaikkojen muistelua, tämä pikkurikas huonon palkan maksaja, joka vaatii orjan tehtävissä tehtävän töitä, joita orja ei hallitse, teen muistelujen kirjan ja julkaisen sen, tekipä tämä orjapiiskuri mitä tahansa, sillä tiedän miksi ihmiset vaihtaa orjapaikkoja niin taajaan, puhuminen muustakin kun metsästyksestä työn aikana, pikkurikas voisi laittaa rahaa muuhun kuin taukohuoneeseen, laittaisi rahaa työaikana työpaikalla tapahtuviin työtapoihin, eikä jossain rekiurilla moottorikelkoilla ajamiseen, joka maksaa montasataa oravannahkaa / h, maksaisi nämäkin oravannahat orjan tilille, niin alkaa orjallakin työ maistua........muistelukirja on jo aloiteltultu ja siitä tulee omakustanne ;)

      • orjienorja

        Orjapiiskuri vaihdatti kattolampuja niin, että otti joka toisen kattolampun pois, mutta palaneiden tilalle laitettiin käytettyjä lamppuja ja aikoinaan orjaksi sinne mennessä, orjapiiskuri smaltalking tyylillä naureskeli, ettei työkoneisiin tarvii mitään kortteja ( nykyään kuulema on ) eikä kukaan nykyään pidä kesälomaansa toukokuussa, mutta todellisuus paljastui, he itse ovat joka kesä pois samaan aikaan ja heillä on omat festarit toisaalla, orjat teki lomalistaa, todellisuudessa lomat oli aina samaan aikaan.


      • orjienorja

        Orjapiiskuri käytti omia lomiaan orjien haitaksi, joskus orjat lähetettiin lomalle ilman palkkaa, koska orjilla ei ollut kertynyt lomaa, pidettiin lomaa ilman palkkaa, joku suostui siihen toinen taas ei.....tämä aika on sellaista, jolloin arvotaan poislähtijät, jos ei suostu, ei osaa työtään...


    • hfgfg

      Orjapaikoista surkein, jossa orjapiiskuri hymyili ja puhui samltalking tyylillä...huom. aina kun hymyili, oli tiedossa keppiä..

      • hfgfg

        Eihän orjapiiskuri osannut, kun smaltalking tyylillä puhua, koska silloin ei tarkoiteta mitään....huomasin sen, kun orjapiiskuri tykkäsi omasta äänestään ja nauroi omille vitseilleen.....niitä vitsejä ei ymmärretä kun heidän omissa piireissään-


      • hfgfg

        smaltalking jatkuu edelleen, oli kuunneltava, vaikka kävelin karkuun, hänellä suu kävi..... ):


      • hfgfg

        ......muistutti minua, miksi en viihtynyt siellä ):


      • orjienorja

        Samanlaistahan se oli olla orjana pikkurikkaalla, kun pikkurikkaan kätyri pyrki väkisin juttusille, 2-3 vuotta sitten aiheet oli samat, nyt oli vain se ero orja ei enää etsinyt töitä samalta alalta, enkä saanut varoitusta työasioitten puhumisesta, koska siinä orjatehtaassa ei orja saanut tietää, mitä tuotteella tehtiin, mitä itse valmistit....siksi tulikin sutta, koska millit heitti vähän....käyttötarkoitus salattiin .... ;)


      • orjienorja

        Mieluummin on epäpätevä orja, kun menisi tuollaiseen paikkaan enä töihin, työtavat erikoiset, ei tietoakaan stantardista,,,,,,kuulin taas linnut lauloi, orjat vaihtuu ja ovat orjina sen ajan kun pakotetaan.....


    • tottako9

      Onko totta että meitä seurataan ?

    • tyhmempi

      unohtui mainita olen gay-homo

      • lepsu12

        gay-homouskin unotuu tuolla orjapiiskurilla :(
        Saattaa aamulla huomata, että onkin lepsu :(


      • orjienorja

        Kyllä siellä orjapiiskurien osalta joskus itsekehu haisi niin pahalta, vaikka yleensä kaikki oli mennyt päin helevettiä, välillä tuntui olo kun homolla, toisena päivänä olin lepsu ;)
        EN LÖYTÄNYT PAIKKAA TYÖNJOHDON TAKAPUOLEN LÄMMITTÄJÄNÄ ;)


      • AIKATYÖPANKKILAINEN

        En tiedä takapuolenlämmitäjistä, mutta jos tässä orjatyöpaikassa sovelletaan yhteikuntasopimusta, kun sitä on sovellettu jo vuosia, ennen kuin kukaan keksi edes koko sanaa, se on se sisäänteko / joustojen teko, minä ehdotin jo ulostekoa, sisäänteko on toinen nimitys aikapankista, tehdään sisään tunteja ja työnantaja määrää, milloin saat pitää vapaat pois HEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH EK


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe