Naapurin vainoaminen

entiiämitäteen

Tätä tapahtuu liian paljon; vainoamista. Eräs ihminen voi kostaa kaikille tai kelle vaan ja alkaa vainota ihmistä. Keksii tarinoita ja alkaa kyttäillä. Jopa laskee wc- käynnit tai montako vierasta jossain käy. Ei oo normaalia. Onneksi on tullut laki, joka on tehnyt vainoamisesta ja toisten asioiden seuraamisesta rikoksen.Vainottu menettää yöunet ja on kokoajan puolustusasemissa. Vainoaja on kuin koulukiusaaja.

18

853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ElämäOnOiIhanaa

      Koulu- ja työpaikkakiusaaminen ovat jo yhteiskunnassa myönnettyjä tosiasioita. Kerrostalokiusaaminen on vain yksi muoto lisää millä meitä hemmotellaan.

      • MitenOisi

        Pienet tappohommat, kiusaajat pitäis kaikki tappaa kolmanteen polveen.


    • Niinse

      Niin.. Tuota olen itsekin miettinyt.. Ja pahempi juttu kun siihen tulee mukaan tietynlainen uhkailu ja asioiden vääristely. Tehdään siitä 'uhrista' syyllinen kaikkeen. Tietty se toimii tiettyyn rajaan saakka.. Siihen asti kunnes joku ulkopuolinen (tai useampi) huomaa asioiden todellisen laidan. Sen jälkeen tyypit (eli kiusaajat) joutuvat itse altavastaajiksi.. Kun ei heidän sanaan usko enää kukaan. Tiedän et niin on käynyt..
      Itse olen todennut et sellaisen ihmisen mielenterveys ei ole kohdillaan.. Mut ymmärtääkö sellainen henkilö itse tilaansa. Enpä oikein usko..

      • VanhaVaanija

        Ei vainoaja välttämättä lähtökohtaisesti ole sairas päästään, vanhuuskin tuo mukanaan kaikkivoipaisuuspsykoottisuutta.
        Joskus on kovin vaikeaa luopua elämän aktiviteeteista jos on ollut esim kiireinen lvi-suunnittelutoimiston omistaja, siihen tyhjyyteen on vain pakko keksiä jotain ajankulua eläkkeellä ollessaan, muuten kaali lahoaa lopullisesti.

        Siinä tietysti kuvitteellinen valta saattaa näytellä suurta osaa kun toimii siten että se kostautuu kolmessa polvessa, mutta meitä on niin pirun moneen junaan.


      • PohjaanVaan

        Vaikka oli vainoaja sitten liikkeellä millä diagnoosilla hyvänsä, kaikkien etu olisi painaa se suohon pitkällä seipäällä.

        Taikka sitten niiltä vois lapset liukastua, luulis edes sen pysäyttävän.


      • esimerkkiä

        Tuleeko esimerkkiä mieleen tälläisestä kiusaamistapauksesta?


      • petrikuuisto
        PohjaanVaan kirjoitti:

        Vaikka oli vainoaja sitten liikkeellä millä diagnoosilla hyvänsä, kaikkien etu olisi painaa se suohon pitkällä seipäällä.

        Taikka sitten niiltä vois lapset liukastua, luulis edes sen pysäyttävän.

        en kenenkään lapsia lähtisi tietysti he vuosien mukana oppivat uskomaan vanhenpien jutut todeksi ja liittyvät runsaslukuiseen vainojainen joukkoon asiat saattavat olla myös niin että kerätään porukkaa ympärille mahd.paljon jos joku todella sairaat olivat sitten missä asemassa itse tahansa haluavat johonkin rikokseen syyllisen näin vainoamalla ja eri menetelmillä saadaan ko.henkilö tuomittua ilman että vaioajien omat osuudet rikoksiin tulevat iknä julki provosointi ohjailu sekäpoliisin puoluettomuuden hämmentäminen kuka tahansa napsastaa pitkästä vainosta t.petri kuusisto p.s todennäköisesti minut tapetaan
        tämä tiedoksi ees lehdistölle että tulevaisuudessa olisi ennnalta ehkäisevä vaikutus


    • tällaista
      • jyrsijäperhe

        Tätä harrastavat Sami ja Tiina, sosiopaattigangstalkingrottaperhe. Ei ole hyväntahtoista, mutta addiktoituneita ovat ja riippuvaisia.


    • Huvittavanaapuri

      Sitä on sellaista "hyväntahtoista" kyttäilyä ja vainomista, kun eläkkeellä olevalla yksinäisellä ihmisillä ei ole muutakaan tekemistä kuin seurata mitä naapurit tekevät.
      He tietävät kaikki asiat talossa, ja ovat aina auliisti tietojaan muille ihan kysymättäkin kertomaan.

    • värväävätlapsensakin

      Porukan värvääminen vainoamaan yhtä:
      Addiktoitunutta ja riippuvaista touhua, jota harrastaa gang stalking psykopaattirotta:

      Eristäminen ja vihjailurikollisuus -mustamaalaus ilkeillä, perättömillä ja valheellisilla jutuilla -maineen tuhoaminen -fantasiahahmon luominen uhrista -keskustelu uhrista tarkoituksellisessa muodossa ulkopuolisten kuullen/nähden huhumyllyn käynnistämiseksi/epäluulojen herättämiseksi -mielipideohjaus uhria vastaan -tekosyillä vainoaminen -vainon levittäminen työyhteisöön, asuinympäristöön ja harrastuksiin -häpäisyrikollisuus, mm.julkinen häpäisy ja häpäisyrangaistus uhrin stalkaaminen -uhrin elämän tarkkailu -seurailu -tarkkailuksi tulemisen tunteen kasvattaminen uhrissa -kotirauhan rikkominen -häirintä -puskaradio ja mustalistatyyppinen ajattelumalli -vainon levittäminen sinne, missä uhri liikkuu ja vaikuttaa - PROVOKAATIOT -tarkkailuntunteen aiheuttaminen uhrille,epäluuloisuuden kasvattaminen ja ajojahdintunteen kasvattaminen -katuteatterit -skitsofreniaan sopivien "harhojen" järjestäminen erilaisia tilanteita luomalla -puhuminen uhrista tämän kuullen niin, että uhri joutuu epäilemään ,koskevatko puheet häntä ja miksi puhutaan -yksityiskohtaisen tiedon käyttäminen uhrin kuullen, joko pilkallisesti, mitä hänestä muka luullaan tai tarkoituksellisesti niin, että uhrille tulee kiusatuksi tulemisen tunne tai tarkkailuksi tulemisen tunne, esim. uhri jää miettimään, miksi joku puhuu, tietää tai luulee sellaista -yritetään saada uhri reagoimaan, esim.esittämään syytöksiä provokaatioiden jälkeen, jolloin voidaan syyttää harhaiseksi, reagoimaan väkivallalla, jolloin voidaan saada uhrille rikosrekisteri tai selvittämään provokaatioihin osallistuneita, jolloin uhria voidaan syyttää vainosta -perättömien juttujen kertominen uhrille, jolloin tämän puhuessa eteenpäin, voidaan syyttää kiusaamisesta, kunnianloukkauksesta tai vainoamisesta -

      • hhhoih

        puhuit asianytimeen pet rikuuusisto


    • psykopatiaavaatii

      Eristäminen ja vihjailurikollisuus -mustamaalaus ilkeillä, perättömillä ja valheellisilla jutuilla -maineen tuhoaminen -fantasiahahmon luominen uhrista -keskustelu uhrista tarkoituksellisessa muodossa ulkopuolisten kuullen/nähden huhumyllyn käynnistämiseksi/epäluulojen herättämiseksi -mielipideohjaus uhria vastaan -tekosyillä vainoaminen -vainon levittäminen työyhteisöön, asuinympäristöön ja harrastuksiin -häpäisyrikollisuus, mm.julkinen häpäisy ja häpäisyrangaistus uhrin stalkaaminen -uhrin elämän tarkkailu -seurailu -tarkkailuksi tulemisen tunteen kasvattaminen uhrissa -kotirauhan rikkominen -häirintä -puskaradio ja mustalistatyyppinen ajattelumalli -vainon levittäminen sinne, missä uhri liikkuu ja vaikuttaa

      • khjkhhk

        samamieltäternpetrikuusisto


    • vaatiipsykopatiaa

      PROVOKAATIOT -tarkkailuntunteen aiheuttaminen uhrille,epäluuloisuuden kasvattaminen ja ajojahdintunteen kasvattaminen -katuteatterit -skitsofreniaan sopivien "harhojen" järjestäminen erilaisia tilanteita luomalla -puhuminen uhrista tämän kuullen niin, että uhri joutuu epäilemään ,koskevatko puheet häntä ja miksi puhutaan -yksityiskohtaisen tiedon käyttäminen uhrin kuullen, joko pilkallisesti, mitä hänestä muka luullaan tai tarkoituksellisesti niin, että uhrille tulee kiusatuksi tulemisen tunne tai tarkkailuksi tulemisen tunne, esim. uhri jää miettimään, miksi joku puhuu, tietää tai luulee sellaista -yritetään saada uhri reagoimaan, esim.esittämään syytöksiä provokaatioiden jälkeen, jolloin voidaan syyttää harhaiseksi, reagoimaan väkivallalla, jolloin voidaan saada uhrille rikosrekisteri tai selvittämään provokaatioihin osallistuneita, jolloin uhria voidaan syyttää vainosta -perättömien juttujen kertominen uhrille, jolloin tämän puhuessa eteenpäin, voidaan syyttää kiusaamisesta, kunnianloukkauksesta tai vainoamisesta -

      • SaunanTaakse

        Nirri veke tollasilta.


    • TiFi

      Vainoaminen on rikos, naapurin vainoaminen ei tee siinä mitään poikkeusta.
      _____
      Vainoaminen

      Joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muuten näihin rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti vainoaa toista siten, että se on omiaan aiheuttamaan vainotussa pelkoa tai ahdistusta, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä yhtä ankaraa tai ankarampaa rangaistusta, vainoamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
      RL 25: a § (13.12.2013/879)
      _____
      http://indietarget.blogspot.fi/2015/06/tiedoksi-vainoajille-ja.html

    • kyttääjät.net

      Tietoa Kyttääjänetistä
      Kyttääjät avattiin kesällä 2014. Saitin esikuvana ja innoituksen lähteenä on vahvasti ollut Suomen Kerrostalokyttääjien pitämä Kyttaajat.net-sivusto.
      Harmillisesti sen toiminta päättyi jo vuosia sitten.
      Eräiden netissä kiertävien huhujen mukaan Suomen Kerrostalokyttääjät sai niin paljon huomiota osakseen, että sen ylläpitäjät hukkuivat työpaljouden alle. Tätä tietoa, tätä huhua, ei ole varmistettu eikä toisaalta vielä kumottukaan.


      Tietoa yhdistyksestä
      Etelä-Suomen Kerrostalokyttääjät ry. on vuonna 1965 perustettu järjestö, joka valvoo ns. "kyttääjien" etuja. Kyttääjät ovat tunnollisia kansalaisia, jotka valvovat vapaa-aikanaan kerrostalossa naapuriensa elämää ja taloyhtiön järjestystä.

      Yhdistys pyrkii vaikuttamaan valvotun asumisen kehittämiseen ja tinkimättömän asumisdemokratian toteutumiseen Suomessa. Toimintaamme leimaa paikallisosastojen aktiivinen sisäinen tiedotus sekä pyrkimys virheettömiin arkistoihin.

      Arkistot osoittavat, että järjestäytynyt kyttäys mainittiin jo niin aikaisin kuin vuonna 1115 eräässä saksalaisessa kirjakokoelmassa, mutta se tuli suuren yleisön tietoon vasta 1600-luvun alussa, jolloin Etelä-Saksassa julkaistiin kirjoitukset Fama Fraternitatis (v.1614) ja Confessio Fraternitatis (v.1615).

      Omakoti- ja rivitaloasukkaat tiedustelevat usein kantaamme heidän oloihinsa. Järjestömme on kiinnostunut naapurien valvonnasta myös tämän tyyppisessä asumisessa, ja tulemme julkaisemaan siihen liittyvää aineistoa tulevaisuudessa WWW-palvelussamme. Toimintamme painopiste on kuitenkin kerrostaloasumisessa.
      Yhdistyksemme alkutaival sijoittuu maan etelärannikolle, mutta nykyisellään jäseniä ja toimintaa on myös muualla Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe