Melusta ei voi valittaa...

ndkndd

Asun siis kerrostalossa. Yläkertaani on muuttanut nuori työtön juoppo joka kuuntelee varsinaista teinien jumputus musaa päivällä ja jopa aamuyöhön asti joka päivä. Pumputus kuuluu siis ihan asuntooni asti. Ongelma on siinä että en uskalla naisena mennä sanomaan niille kännisille miehille saattavat vaikka lyödä ja sen jälkeen varmaan uhkauslappuja tulee postiluukusta. Toiseksi isännöitsijälle tai talonmiehelle ei voi valittaa melusta koska ovat jotain sukua tai nuoren vanhempansa tuntevat talonmiehen ja isännöitsijän hyvin eli tiedämme kaikki kenen puolella isännöitsijä ja talonmies ovat eivätkä puutu millään tavalla sen nuoren musiikin soittamiseen aamuyöllä. Kerran kun sen nuoren seinä naapuri valitti musiikin soittamista yöllä isännöitsijälle niin kappas isännöitsijä oli vain todennut ettei voinut puuttua asiaan ja puolusti poikaa ettei se mukava poika voi olla se musiikin soittaja. Seuraavana päivänä isännöitsijä taisi sitten sille nuorelle sanoa asiasta koska musiikki alkoi soida entistä lujempaa. Jos soitan poliisit paikalle aamuyöllä niin miten käykään? Kun nuoret näkevät ikkunasta tai parvekkeesta että poliisi auto ajaa pihaan niin varmasti loppuu musiikki ja sitten ovat hiiren hiljaa ja kun poliisit lähtevät niin musiikki alkaa uudestaan. Joten mitä tässä pitäisi tehdä kun isännöitsijälle tai talonmiehelle ei voi valittaa tai siis voihan heille valittaa melusta mutta kun eivät usko meitä asukkaita kun puolustavat sitä juoppo nuorta.

24

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4134134

      Ilmoita vaan poliisille. Kyllä poliisi asialle jotain osaa tehdä.

    • Getlostfuckers

      Mene tekemään kanne kotirauhan rikkomisesta. Äänität meteliä. Muista esimerkiksi samalla kuvata teksi-tv:n sivua niin näkee ajanlkohdat. Tämän jälkeen olet vahvoilla.Itselläni on seinänaapurista varsinainen viddeokollaasi joka öisestä ulinasta ym...häiriköille vaan postimerkit perseeseen.

    • Huomannut5

      Tuskinpa ne naapurit koko ajan on yöllä ikkunasta kyttäämässä jos kerran ryyppäävät. Poliisiauto ajaa sen 10 sekuntia ilman vilkkuja ja sireeniä pihaan ja menet avaamaan alaoven hiljaa.

    • KuulokeErkki

      Ite olen vanha, työtön, eronnut, sairas, köyhä juoppo ja kuuntelen musaa yötä päivää. Käytän kuulokkeita ja kertaakaan ei ole naapurit valittaneet. Suosittelen kuulokkeita musiikin kuunteluun. On stereokuva laajempi, äänten erottelu toimii, huoneakustiikka ei pääse sotkimaan soundimaailmaa että ympäristön äänet eivät niin helposti haittaa musiikin kuuntelua. Kohtuu volyymilla tietenkin ettei tarvi hommata kuulolaitetta myöhemmin.

    • olisikoapuja

      Miten voisiko jollekkin moottoripyöräkerholaiselle maksaa hieman jotta kävisivät huomauttamassa melusta. Jos ystävällinen huomautus ei auta sitten hieman vahvempi.

      • NoJos

        Voihan niitä tilata ovelle jos alakerranämmä haluaa oikein kunnolla turpaansa niin että kulkee kepeillä seuraavat kaksvuotta, kannattaa kuitenki miettiä vähän kenen oven taakse alkaa porukkaa tilailemaan.


      • Jdjhs

        Harmi etten tunne ketään siitä porukasta. Olisi käynyt sen kusipään ovella jo aikoja sitten.


      • ytttttt
        NoJos kirjoitti:

        Voihan niitä tilata ovelle jos alakerranämmä haluaa oikein kunnolla turpaansa niin että kulkee kepeillä seuraavat kaksvuotta, kannattaa kuitenki miettiä vähän kenen oven taakse alkaa porukkaa tilailemaan.

        Jos jotain naapurille sattuu, niin kyllä ensimmäisenä syytetään sitä naapuria, joka on uhannut tämänlaisella viestillä, ja onneksi poliisi pystyy saamaan selville tämänkin viestin lähettäjän.


      • werdftghyj
        ytttttt kirjoitti:

        Jos jotain naapurille sattuu, niin kyllä ensimmäisenä syytetään sitä naapuria, joka on uhannut tämänlaisella viestillä, ja onneksi poliisi pystyy saamaan selville tämänkin viestin lähettäjän.

        Eipäs siinä pelkkä syyttely paljon auta. Pitää olla jotain näyttöäkin ja pelkästään se että naapuri on valittanut, ei riitä oikeudessa ja hyvä niin. Häiriköt kuriin.


      • Paskahousujen_ulinaa

        Käykää itse siellä ovella vai pelottaako.


    • vieras1

      Päivä päivältä häiriköt tulevat yhä julkeimmiksi, ymmärtäen oman "koskemattomuutensa". Sen lisäksi monikulttuurisuus lisääntyy. Tällaisessa tilanteessa asunnon vaihto ei aina auta. Eli vain muutos laissa voi auttaa tilannetta. Tehdään se yhdessä! Allekirjoittakaa adressi. http://www.adressit.com/naapureiden_hairintaa_vastaan

    • Muusikonhairitsema

      Et voi muuta kuin muuttaa pois. Meidän talossa nämä häiriköt on vahvoilla aina, edes isännöitsijän valitukset ei auta. Katsoin parhaaksi olla tuhlaamatta energiaani asioihin joille on voimaton tekemään mitään, etsin talon jossa tuttu omisti kämpän ja kehui hiljaiseksi.

      Ikäni vuokralla asuneena olen oppinut sen että mitä ongelmaisempi olet ja mitä kyvyttömämpi elämään muiden ihmisten kanssa, sitä vaikeampi sellaista on laittaa ruotuun. Julkeat itsekkäät ihmiset eivät välitä. Kannattaa siis vain olla tarkkana minne muuttaa.

    • Turpiin.vaan

      Saatanan lampaat, häiriköille vedetään turpaan vaikka olisivat diplomaatteja. Jotain paskasakkia ei pidä pelätä, turpiin vaan!

      "MTV: Vantaalaismies raivostui “jalla jalla” –musiikista: arabidiplomaatti sai nyrkistä naamaan – mitä tekikään diplomaatin vaimo?

      Vantaalla 41-vuotias mies oli hermostunut, kun hänen kertomansa mukaan naapurissa asunut saudiarabialainen diplomaatti oli soittanut kovaa ”jalla jalla” –musiikkia.

      Diplomaattimiehen mukaan 41-vuotias naapuri oli tullut tönäisemään häntä kahdesti ja lyönyt sen jälkeen nyrkillä kasvoihin. Diplomaatin mukaan hän ei ollut soittanut musiikkia kovaa, vantaalaismies taas kiisti lyöneensä – käräjäoikeus kuitenkin uskoi diplomaattia lyömisasiassa.

      MTV:n mukaan viime joulukuussa sattunut lyömisepisodi oli aiheuttanut ongelmia diplomaattipariskunnan suhteeseen, kun sittemmin takaisin Saudi-Arabiaan matkustanut vaimo oli alkanut pitämään miestä heikkona.

      MTV:n mukaan vantaalaismies sai tapahtuneesta ja myöhemmin sattuneistaa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta yhteensä vajaan neljän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Mies joutuu maksamaan diplomaatille 1900 euron korvaukset."

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1417402671186.html

    • 50-luvun.tyyliin

      Älä melua älä pauhaa. Älä riko toisten kotirauhaa.
      Pitäisi olla itsestäänselvyys kaikille

    • teiniteknoa_alakerrassa

      Jos asiallinen huomautus metelistä ei ole auttanut, soitat poliisit paikalle. Niin yksinkertaista se on.

      • Elämän_äänet

        Muistakaa myös itse hiipiä villasukat jalassa ilman yhtään ääntä.


      • tohtori.tukkimato
        Elämän_äänet kirjoitti:

        Muistakaa myös itse hiipiä villasukat jalassa ilman yhtään ääntä.

        Meluamisen ja sipsuttelun välissä on myös tapoja elää ilman että ärsyttää naapureita. 130db amispopin luukuttaminen ei ole normaalia elämistä, se on jo kotirauhan rikkomista.


      • Elämän_äänet
        tohtori.tukkimato kirjoitti:

        Meluamisen ja sipsuttelun välissä on myös tapoja elää ilman että ärsyttää naapureita. 130db amispopin luukuttaminen ei ole normaalia elämistä, se on jo kotirauhan rikkomista.

        Normaali kävely on naapurien ärsyttämistä, muista villasukat.


      • we3weyghryhtr4
        Elämän_äänet kirjoitti:

        Muistakaa myös itse hiipiä villasukat jalassa ilman yhtään ääntä.

        Ja ikää oli...? Musiikin huudattaminen niin että se kuuluu toisten asuntoihin, ei ole elämän ääntä. Muuta korpeen jos et osaa elellä ihmisiksi.


      • tohtori.tukkimato
        Elämän_äänet kirjoitti:

        Normaali kävely on naapurien ärsyttämistä, muista villasukat.

        Keskustelen vain henkisesti aikuisten kanssa. Sä et ole sellainen.


    • Raitis_Jukka

      Älkää valittako, antakaa ihmisten häiritä

    • pakotatte.toimimaan

      Minun mieestäni kaikki meluajat saisi sulkea jonnekin pimeään koppiin loppuiäksi.

      Itssehään he pakottavat toiset reagoimaan siihen häirintään. Kun muut haluaisivat vain asua puuttumatta naapurien elämään millään tavoin.

      Itseäni on vituttanut eniten mennä soittamaan kenenkään ovikelloa ja näytellä ystävällistä että anteeksi nyt mutta täällä on huono äänieristys, voisitko ystävällisesti pistää musiikin vähän hiljemmalle....Kun haluaisin vain asua rauhassa pukahtamatta kellekään yhtään mitään. Tervehtisin kyllä, mutta siinä kaikki.

    • jh678

      Kyllä melusta voi valittaa.

      Suomi24:n palstoille on vain pesiintynyt tyyppejä, joille on kunnia-asia päästää ääntä mahdollisimman paljon mihin vuorokauden aikaan hyvänsä. Se on sitä elämää, jota he kehottavat muita hankkimaan.

      Täällä ollaan vahvasti sitä mieltä, ettei terve ruumis eikä varsinkaan sairas mieli työtä kaipaa. Päivät ja yöt ja tyhjyyden ihmisen sisällä voi yrittää täyttää mahdollisimman kovalla äänellä.

      • totta.turiset

        Jostain se on jokaisen hankittava asiat millä ylpeilee. Melun pitäminen on elämäntapameuhkaajille osoitus mieskunnosta ja siitä että on elossa. Muuten ei ole elämää, jos siitä omasta eivät kaikki muutkin joudu osalliseksi tahtomattaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe