Mitä tiedät Kreikasta ?

mitäs.sanotte

Täytyy tunnustaa, että nyt tämä niin paljon tapetilla ollut maa, on mulle muuten aika tuntematon paikka. Se mitä tiedän on sinistäkin sinisempi taivas ja meri.Koskaan en ole siellä käynyt, vaikka kerran olin jo sine aikonut mennä , vuosisata sitten..

" Motto; Eleftheria i thanatos – Vapaus tai kuolema"

Kreikkalaiset tuntuvat haluavan olla, itsenäisiä hintaan mihin hyvänsä ja sehän on näkynyt noissa EU:n neuvotteluissakin. Muilta ei ohjeita oteta vastaan, vaikka se oli omaksi parhaaksikin. Eli ehkä jotain yhteistäkin meillä suomalaisilla ja Kreikkalaisilla on. Mutta yksi ero meillä on: Me haluamme maksaa velkamme , jos sitä otamme, no sitä on surullisen paljon nyt. Ehkäpä tämä uusisukupolvi on elänyt ylivarojensa.
Ajattelin alunperin ehdottaa, että myydään tämä Suomi niminen pläntti, ja muutetaan koko jengi Kreikkaan ! Siten saadaan uudet naapuritkin, niin olisihan se vaihtelua, tähän ainaseen purnaamiseen tuosta tietystä naapurista.
Meillä kun on osaamista, vähän kaikesta ja Kreikalla on teollisuutta aika vähän, niin eiköhän me yhdessä saada Kreikka/suomikin taas kukoistukseen.

Ja ilmastohan siellä on tosi upea, niin jäis taakse tämä surkea aika jota jotkut kesäksikin sanovat ? Onko tänäkään suvena ollut a baut 3 säällistä päivää, joita voi kesäksi kutsua ?

" Kreikassa vallitsee välimerenilmasto, joskin pohjoisosan vuorilla on ilmasto melko mantereinen. Kesä on lämmin tai kuuma, sateeton ja lähes pilvetön kausi kestää kolme kuukautta. Merituulet vilvoittavat saaristossa, mutta suurkaupungeissa kuten Ateenassa helle voi käydä pakahduttavaksi. Sateet ajoittuvat lähinnä talveen. Lunta voidaan saada kaikkialla Kreikassa, mutta saaristossa se on harvinaista. Alavilla alueilla se ei jää maahan juuri koskaan. Kevät ja syksy ovat lyhyitä välivuodenaikoja jolloin sää on vaihtelevaa

Kreikan sään erityispiirre on auringonpaisteen suuri määrä. Sitä saadaan talvellakin viitisen tuntia, kesällä "

Helleenien tasavalta
" Kreikka, Kreikan tasavalta eli Hellas, virallisesti Helleenien tasavalta (kreik. Ελληνική Δημοκρατία, Ellinikí Dimokratía), on valtio Etelä-Euroopassa, Balkanin eteläkärjessä. Kreikka käsittää myös Dodekanesian saaret ja Pohjois-Egean saariryhmän kreikkalaiset saaret. Kreikan naapurimaat ovat Albania, Makedonian tasavalta, Bulgaria ja Turkki. Väkiluku on noin 10,8 miljoonaa ja pinta-ala noin 132 000 neliökilometriä. Maan pääkaupunki on Ateena.
Vuoteen 1843 kuningas hallitsi yksinvaltiaana (absoluuttinen monarkia). Syyskuussa 1843 syntyi levottomuuksia, joiden rauhoittamiseksi kuningas Otto I suostui kutsumaan kaksikamariset valtiopäivät koolle ja hyväksymään maalle perustuslain.

Kuningaskuntana Kreikka oli vuoteen 1924, jolloin monarkia lakkautettiin, ja perustettiin toinen helleenien tasavalta. Kreikka palasi monarkiaan vuonna 1935 ja uudelleen tasavallaksi vuonna 1974. Jälkimmäinen monarkia päättyi seitsemänvuotiseen sotilashallitusten kauteen.

Toisessa maailmansodassa Kreikka joutui saksalaisten miehittämäksi. Miehityksen seurauksena yli 100 000 ihmistä kuoli nälkään. Lisäksi miehitysaikana yli 50 000 juutalaista vietiin Kreikasta Auschwitzin keskitysleiriin ja Thessalonikissa asuneista yli 50 000 juutalaisesta valtaosa surmattiin keskitysleireissä tai kaupungin urheilustadionilla.[9] Sodan jälkeen maassa käytiin Neuvostoliiton tukemien kommunistien ja Yhdysvaltain tukemien antikommunistien välillä vuoteen 1949 kestänyt sisällissota, jonka kommunismin vastustajat voittivat. Tämä johti vuosikymmeniä kestäneeseen jakoon, jossa vasemmistolaiset ja oikeistolaiset kyräilivät toisiaan. Vuonna 1967 sotilasjuntta syrjäytti kuninkaan ja demokraattisesti valitun hallituksen ja kaappasi vallan. Juntta kaatui 1974 ja 1975 Kreikasta tuli tasavalta. Vuonna 1981 Kreikasta tuli EEC:n jäsen.[6]

Vuoden 2009 loppupuolella Kreikan talous luisui akuuttiin kriisiin. Lokakuun 2009 ennenaikaisten vaalien jälkeen pääministeriksi tuli PASOK-puolueen Georgios Papandreu. Toukokuussa 2010 euroalueen valtiot ja IMF myönsivät Kreikalle 110 miljardia euroa lainaa viideksi vuodeksi maan talouden pelastamiseksi. EU-maiden osuus tästä oli 80 miljardia.[10] Papandreu erosi marraskuussa 2011 maan ajauduttua velkakriisissään umpikujaan ja muodostettiin Loukás Papadímoksen johtama kokoomushallitus."

Pääkaupunki Ateena

Muita kaupunkeja Thessaloniki, Patras, Lárisa, Iraklion
Pinta-ala
– yhteensä 131 957[1] km² (sijalla 95)
– josta sisävesiä 0,867 %
Väkiluku (2011) 10 815 197[2] (sijalla 76)
– väestötiheys 80,91 / km²
– väestönkasvu 0,083[1] % (2011)
Viralliset kielet kreikka
Valuutta euro (EUR)
BKT (2013) sijalla 51
– yhteensä 267 miljardia USD[1]
– per asukas 23 600 USD
HDI (2012) 0.860[3] (sijalla 29)
Elinkeinorakenne (BKT:sta)
– maatalous 3,3[1] %
– teollisuus 17,9[1] %
– palvelut 78,9[1] %
Aikavyöhyke UTC 2
– kesäaika UTC 3
Itsenäisyys
– Osmanien valtakunnasta
Julistautui 25. maaliskuuta 1821, tunnustettu 1829

Motto; Eleftheria i thanatos – Vapaus tai kuolema

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kreikka

22

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yrittänyt.laitettiin

      Ette näköjään mitään, miksi edes yrittääkkään..:(

    • 417

      "Mutta yksi ero meillä on: Me haluamme maksaa velkamme , jos sitä otamme, no sitä on surullisen paljon nyt. Ehkäpä tämä uusisukupolvi on elänyt ylivarojensa."

      Vikahan ei ole Kreikan vaan rahajärjestelmän, missä kaikki raha on korollista velkaa.

      Vuonna 1790 Mayer Armschel Rothschild julisti, että
      ”antakaa minulle valta kontrolloida valtion rahavaroja. Niin tämän jälkeen ei ole enää mitään merkitystä kuka pitää valtaa”.

      Rotschildit ovat voimallisin suku illuminatissa, okkultisteille he ovat kuin jumalia. Illuminati hallitsee maailmaa, mediaa, lääketiedettä, koulutusta, rahajärjestelmää.

      Tässä rahajärjestelmä kuvattuna lyhyesti:

      Kuvitellaan, että olet yksittäisessä pankkitornissa ympärilläsi koko maailma. Sinulla on monopoliasema, koska tornisi on ainoa. Maailma ympärilläsi tarvitsee jotain ostamisen ja myymisen välinettä, vaihdon välinettä, jotta tavaroiden ja palveluiden ostaminen ja myyminen kävisi kätevämmin kuin pelkkänä vaihtokauppana. Sinä sitten luot paperirahaa tornissasi tätä vaihtoa varten, ja raapustat paperinpaloihin joitakin numeroita osoittamaan niiden arvon.

      Luovutat tätä setelirahaasi ympärilläsi olevalle maailmalle lainana korkoa vastaan. Oletetaan, että olet lainannut ympäröivälle maailmalle 100 000 euroa (tai markkaa tai mitä hyvänsä nimeksi annatkin) 5%:n korolla. Mikä on todellisuus? Todellisuus on se, että koko ympärilläsi olevassa maailmassa on rahaa liikenteessä 100 000 euroa. Maailman on kuitenkin maksettava sinulle takaisin tuo 100 000 euroa plus korko 5 000 euroa (5%) = 105 000 euroa. Liikenteessä ihmisillä on rahaa yhteensä 100 000 euroa ja takaisin heidän on maksettava 105 000 euroa vuoden päästä (vielä enemmän pitemmän ajan kuluessa). TAKAISIN ON MAKSETTAVA ENEMMÄN KUIN LIIKENTEESSÄ ON EDES RAHAA! ENEMMÄN KUIN RAHAA ON OLEMASSAKAAN! Korkoonhan ei luoda erikseen rahaa, sitä luodaan vain velaksi otetun summan verran.

      Koska sinulla on monopoli, ihmiset eivät saa mistään tuota ylimääräistä 5 000 euroa. Maailman sisäiset osto- ja myyntitapahtumat eivät mitenkään vaikuta liikkeellä olevan rahan määrään, eivät myöskään luonnonrikkaudet, ahkera työnteko, omaisuus tms.

      Näin yksinkertaisesti olet saanut koko maailman orjaksesi. Voit säädellä aivan kaiken. Ihmiset pystyvät (kokonaisuutena katsoen) maksamaan sinulle tuon korko-osuuden vain OTTAMALLA LISÄÄ LAINAA sinulta. Myönnät tietenkin lisää lainaa maailmalle, koska maailma velkaantuu sinulle yhä enemmän. Tälle uudellekin lainalle on maksettava korkoa, ja niin maailma velkaantuu väkisin sinulle yhä enemmän, eikä velkaorjuutta voi estää mitenkään. Maailma tuhoutuu automaattisesti velkaorjuuteen.

      Myönnät tietenkin lainaa vain vakuuksia vastaan. Näin saat kiinnityksen ihmisten omaisuuteen myöntämäsi summan verran. Koska velkakierre koko ajan väkisin syvenee, saat kiinnitykseesi pian liki koko maailman omaisuuden. Kun velkakupla on kypsä eikä kukaan enää voi ottaa lainaa, järjestelmäsi romahtaa (ja siihen olet pyrkinytkin), jolloin lainojen vakuutena ollut omaisuus siirtyy sinulle, kun ihmiset eivät enää kykene maksamaan lainojaan sinulle takaisin. Kun romahdustila on selvitetty, aloitat taas kierroksen alusta lainaamalla ympärilläsi olevalle maailmalle rahaasi velaksi. Taas syntyy velkakupla, uusi romahdus, ja rikastut jälleen suunnattomasti vakuuksien verran.

      Voit siis hallita tilannetta koko ajan, ja kaikki alat ja tasot tottelevat sinua.
      Tämmöinen on Suomalaisille myyty EU:n järjestelmä. Se köyhdyttää meitä koko ajan, ja hyvin tehokkaasti.

      • 417

        Eli siis pankit luovat rahaa tyhjästä, kun ihmiset ottavat velkaa, siihen luodaan uutta rahaa enter-näppäimen painalluksella. Ja tästä velasta peritään sitten korko, vaikka se on luotu tyhjästä. Kaikki maailmassa liikenteessä oleva raha on jonkun ottamaa velkaa.


      • Aivanniin

        Puhut täysin totta. Voi kun useimmat ihmiset saisivat tietää nämä asiat!


      • tolkkua.kehiin

        " Vikahan ei ole Kreikan vaan rahajärjestelmän, missä kaikki raha on korollista velkaa. "
        No,kai Kreikalla on joskus omaakin rahaa ollut, ennen EU:ta ? Mihin se katosi?
        Ja mediassahan on väitetty, että Kreikan pankeissa on kultaharkkoja pilvin pimein ?
        "Mutta yksi ero meillä on: Me haluamme maksaa velkamme , jos sitä otamme, no sitä on surullisen paljon nyt. Ehkäpä tämä uusisukupolvi on elänyt ylivarojensa."
        Suomen nuoret poliitikon klopit, on tuhlanneet rahaa , vailla mitään järkeä.

        Mitä tekemistä Kiinalla on Kreikan kanssa, vai on Kreikka saanut avustusta Kiinaltakin ?
        "Kiinan pörssit ovat keskiviikkona jatkaneet laskuaan. Pörssejä painavat alaspäin erityisesti Manner-Kiinan rahamarkkinoiden ongelmat sekä vääntö Kreikan tulevaisuudesta euroalueessa. Suuret suomalaissijoittajat suhtautuvat Aasian jättitalouden pulmiin kuitenkin rauhallisesti, sillä nopeat pörssivaihtelut varsinkin Manner-Kiinan pörsseissä ovat tavallisia. Lisäksi suomalaisyhtiöistä painotetaan, että Kiina-riskit on tarkkaan punnittu.

        Viime vuosina hurjaa vauhtia kasvanut Kiina ei talousloikasta huolimatta ole eläkerahastojen näkökulmasta sijoituskohteena vielä kovin houkutteleva sen epävarmuuden ja rahamarkkinoiden sulkeutuneisuuden vuoksi.

        – Sijoituksistamme on Kiinan listatuilla markkinoilla noin prosentin verran erilaisten rahastojen kautta, mutta niistä valtaosa on Hongkongin markkinoilla ja alle 20 prosenttia Manner-Kiinan puolella. Prosentin osuus on lähtökohtaisesti aika pieni, työeläkevakuutusyhtiö Varman sijoitusjohtaja Reima Rytsölä sanoo.

        Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisella oli yhtiön tulostiedotteen mukaan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä noin viisi prosenttia sijoituksista Kiinassa.

        – Suomalaisten eläkeläisten ei tarvitse olla huolissaan Kiinan pörssien tuoreista tapahtumista. Sijoitamme isoihin yhtiöihin, joista pystymme tekemään analyysiä. Eläkesijoittajilla osakkeiden hintavaihtelu on riskimittari, koska meidän pitää saada eläkkeet maksettua. Pyrimme hakeutumaan kohteisiin, joissa riski on pienempi, eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vanhempi salkunhoitaja Rami Vehmas toteaa. "
        http://yle.fi/uutiset/elakeyhtiot_vakuuttavat_suomalaisten_kiinan_sijoitukset_ovat_turvassa/8138567


      • 417
        tolkkua.kehiin kirjoitti:

        " Vikahan ei ole Kreikan vaan rahajärjestelmän, missä kaikki raha on korollista velkaa. "
        No,kai Kreikalla on joskus omaakin rahaa ollut, ennen EU:ta ? Mihin se katosi?
        Ja mediassahan on väitetty, että Kreikan pankeissa on kultaharkkoja pilvin pimein ?
        "Mutta yksi ero meillä on: Me haluamme maksaa velkamme , jos sitä otamme, no sitä on surullisen paljon nyt. Ehkäpä tämä uusisukupolvi on elänyt ylivarojensa."
        Suomen nuoret poliitikon klopit, on tuhlanneet rahaa , vailla mitään järkeä.

        Mitä tekemistä Kiinalla on Kreikan kanssa, vai on Kreikka saanut avustusta Kiinaltakin ?
        "Kiinan pörssit ovat keskiviikkona jatkaneet laskuaan. Pörssejä painavat alaspäin erityisesti Manner-Kiinan rahamarkkinoiden ongelmat sekä vääntö Kreikan tulevaisuudesta euroalueessa. Suuret suomalaissijoittajat suhtautuvat Aasian jättitalouden pulmiin kuitenkin rauhallisesti, sillä nopeat pörssivaihtelut varsinkin Manner-Kiinan pörsseissä ovat tavallisia. Lisäksi suomalaisyhtiöistä painotetaan, että Kiina-riskit on tarkkaan punnittu.

        Viime vuosina hurjaa vauhtia kasvanut Kiina ei talousloikasta huolimatta ole eläkerahastojen näkökulmasta sijoituskohteena vielä kovin houkutteleva sen epävarmuuden ja rahamarkkinoiden sulkeutuneisuuden vuoksi.

        – Sijoituksistamme on Kiinan listatuilla markkinoilla noin prosentin verran erilaisten rahastojen kautta, mutta niistä valtaosa on Hongkongin markkinoilla ja alle 20 prosenttia Manner-Kiinan puolella. Prosentin osuus on lähtökohtaisesti aika pieni, työeläkevakuutusyhtiö Varman sijoitusjohtaja Reima Rytsölä sanoo.

        Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisella oli yhtiön tulostiedotteen mukaan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä noin viisi prosenttia sijoituksista Kiinassa.

        – Suomalaisten eläkeläisten ei tarvitse olla huolissaan Kiinan pörssien tuoreista tapahtumista. Sijoitamme isoihin yhtiöihin, joista pystymme tekemään analyysiä. Eläkesijoittajilla osakkeiden hintavaihtelu on riskimittari, koska meidän pitää saada eläkkeet maksettua. Pyrimme hakeutumaan kohteisiin, joissa riski on pienempi, eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vanhempi salkunhoitaja Rami Vehmas toteaa. "
        http://yle.fi/uutiset/elakeyhtiot_vakuuttavat_suomalaisten_kiinan_sijoitukset_ovat_turvassa/8138567

        Niin, kyllä tähän jotakin tolkkua pitäisi saada, mutta se ei onnistu ilman Jeesuksen väliintuloa.

        Ilm.6

        12. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
        13. ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
        14. ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
        15. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
        16. ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
        17. Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"


      • 417 kirjoitti:

        Niin, kyllä tähän jotakin tolkkua pitäisi saada, mutta se ei onnistu ilman Jeesuksen väliintuloa.

        Ilm.6

        12. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
        13. ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
        14. ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
        15. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
        16. ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
        17. Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

        >Niin, kyllä tähän jotakin tolkkua pitäisi saada, mutta se ei onnistu ilman Jeesuksen väliintuloa.
        Voi voi. No sittenhän meillä ei ole mitään toivoa, sillä Jeesus ei tapojensa mukaan edelleenkään tule panemaan tikkua ristiin, jos vertaus sallitaan.
        Tietysti on hyvä että tähdet eivät putoile maahan, sillä siitä konkurssista ei selviytyisi edes bakteeri.


      • 417

        "Tietysti on hyvä että tähdet eivät putoile maahan, sillä siitä konkurssista ei selviytyisi edes bakteeri."

        Ilmestyskirjassahan käytetään paljon vertauskuvia, ei sitä pidä ottaa kirjaimellisesti kaikessa.


      • oletko.sinä
        417 kirjoitti:

        "Tietysti on hyvä että tähdet eivät putoile maahan, sillä siitä konkurssista ei selviytyisi edes bakteeri."

        Ilmestyskirjassahan käytetään paljon vertauskuvia, ei sitä pidä ottaa kirjaimellisesti kaikessa.

        " Ilmestyskirjassahan käytetään paljon vertauskuvia, ei sitä pidä ottaa kirjaimellisesti kaikessa."
        Tässä tapauksessa kyllä otan ihan kirjaimellisesti. Kun ydinsota ruhjoo maapallon rusinaksi, niin kyllä siinä jo tähdetkin tippuu. Ja se on edessä usko tai älä. Mutta minä en silloin halua olla maanpäällä, vaan taivaan riemujuhlissa.


      • 417
        tolkkua.kehiin kirjoitti:

        " Vikahan ei ole Kreikan vaan rahajärjestelmän, missä kaikki raha on korollista velkaa. "
        No,kai Kreikalla on joskus omaakin rahaa ollut, ennen EU:ta ? Mihin se katosi?
        Ja mediassahan on väitetty, että Kreikan pankeissa on kultaharkkoja pilvin pimein ?
        "Mutta yksi ero meillä on: Me haluamme maksaa velkamme , jos sitä otamme, no sitä on surullisen paljon nyt. Ehkäpä tämä uusisukupolvi on elänyt ylivarojensa."
        Suomen nuoret poliitikon klopit, on tuhlanneet rahaa , vailla mitään järkeä.

        Mitä tekemistä Kiinalla on Kreikan kanssa, vai on Kreikka saanut avustusta Kiinaltakin ?
        "Kiinan pörssit ovat keskiviikkona jatkaneet laskuaan. Pörssejä painavat alaspäin erityisesti Manner-Kiinan rahamarkkinoiden ongelmat sekä vääntö Kreikan tulevaisuudesta euroalueessa. Suuret suomalaissijoittajat suhtautuvat Aasian jättitalouden pulmiin kuitenkin rauhallisesti, sillä nopeat pörssivaihtelut varsinkin Manner-Kiinan pörsseissä ovat tavallisia. Lisäksi suomalaisyhtiöistä painotetaan, että Kiina-riskit on tarkkaan punnittu.

        Viime vuosina hurjaa vauhtia kasvanut Kiina ei talousloikasta huolimatta ole eläkerahastojen näkökulmasta sijoituskohteena vielä kovin houkutteleva sen epävarmuuden ja rahamarkkinoiden sulkeutuneisuuden vuoksi.

        – Sijoituksistamme on Kiinan listatuilla markkinoilla noin prosentin verran erilaisten rahastojen kautta, mutta niistä valtaosa on Hongkongin markkinoilla ja alle 20 prosenttia Manner-Kiinan puolella. Prosentin osuus on lähtökohtaisesti aika pieni, työeläkevakuutusyhtiö Varman sijoitusjohtaja Reima Rytsölä sanoo.

        Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisella oli yhtiön tulostiedotteen mukaan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä noin viisi prosenttia sijoituksista Kiinassa.

        – Suomalaisten eläkeläisten ei tarvitse olla huolissaan Kiinan pörssien tuoreista tapahtumista. Sijoitamme isoihin yhtiöihin, joista pystymme tekemään analyysiä. Eläkesijoittajilla osakkeiden hintavaihtelu on riskimittari, koska meidän pitää saada eläkkeet maksettua. Pyrimme hakeutumaan kohteisiin, joissa riski on pienempi, eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vanhempi salkunhoitaja Rami Vehmas toteaa. "
        http://yle.fi/uutiset/elakeyhtiot_vakuuttavat_suomalaisten_kiinan_sijoitukset_ovat_turvassa/8138567

        Moni varmaan ihmettelee, miksi Jumala sallii tämmöisen epäoikeudenmukaisuuden ja sortamisen, miksi Jumala ei tee mitään ja tuhoa näitä pahantekijöitä? Ei siinä ole sen kummempaa kuin, että ihmiset saavat mitä ansaitsevat, jumalaton kansa on ansainnut jumalattomat hallitsijat. Ettekö ole lukeneet Raamatusta, että Jumala ei anna itseään pilkata, mitä ihminen kylvää, sitä myös myöhemmin niittää? Jumalaton Suomen kansa käyttää rahansa pelkästään omaksi turmiokseen ja kyllä voi kauhistellen katsoa tätä Suomen kansan moraalia ja arvoja. Ja vielä pitäisi lisää saada rikkautta, että voisi tuhota elämäänsä entistä enemmän ja varmasti päätyisi lopulta helvettiin. Suomen jumalaton kansa ei tarvitse rikkautta vaan parannuksentekoa synneistä ja kääntymistä Jumalan puoleen, niin sitten nämä aineellisetkin asiat järjestyvät. Jos sama meno jatkuu luvassa on kaikkien aikojen ahdistus tulevaisuudessa.


      • niin.totta

        " Suomen jumalaton kansa ei tarvitse rikkautta vaan parannuksentekoa synneistä ja kääntymistä Jumalan puoleen,"

        Kyllä Suomessa on uskoviakin. Ja Jumala säästi Niiniven, jos edes YKSI uskova löytyi.
        Suomen kansa äänestää, kaikenmaailman julkimoita eduskuntaan, joilla ei ole siitä tehtävästä mitään HAJUA ! Sipiläkin tuli aika puskista, menee vuosia ennenkuin saa rutiinia.
        Miksi pääministeriksi ei valittu jotain kokeneempaa.
        Ja kuka ylipäänsä äänestää keskustaa ? Keskusta hallituksessa on palkansaajan surma, se on nähty aina.

        Parannussaarnaa Suomelle : Jumalan suunnitelma Suomessa profetia
        Riikka Halko ja Jari Ilmoinen.
        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=45212

        Tuossa linkissä on niin osuvasti kerrottu Suomen hengellisestä tilasta.


      • 417
        niin.totta kirjoitti:

        " Suomen jumalaton kansa ei tarvitse rikkautta vaan parannuksentekoa synneistä ja kääntymistä Jumalan puoleen,"

        Kyllä Suomessa on uskoviakin. Ja Jumala säästi Niiniven, jos edes YKSI uskova löytyi.
        Suomen kansa äänestää, kaikenmaailman julkimoita eduskuntaan, joilla ei ole siitä tehtävästä mitään HAJUA ! Sipiläkin tuli aika puskista, menee vuosia ennenkuin saa rutiinia.
        Miksi pääministeriksi ei valittu jotain kokeneempaa.
        Ja kuka ylipäänsä äänestää keskustaa ? Keskusta hallituksessa on palkansaajan surma, se on nähty aina.

        Parannussaarnaa Suomelle : Jumalan suunnitelma Suomessa profetia
        Riikka Halko ja Jari Ilmoinen.
        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=45212

        Tuossa linkissä on niin osuvasti kerrottu Suomen hengellisestä tilasta.

        Kyllähän Suomessa on osaaviakin poliitikoita, esim. Jyrki Katainen kyllä tiesi hyvin, miten rahajärjestelmä toimii. Katainen tosin kävikin Bilderberg-kokouksissa, mihin osallistuu esim. Rotschildeja ja muita maailman omistajia.

        "Nykyinen valtiovarainministeri on myös paljastanut velkarahan suuren salaisuuden suorassa tv-lähetyksessä. Jyrki Katainen nimittäin sanoi joulukuun 17. 2008, A-stuidion vieraana että pankkeja pitää pääomittaa valtion lainoilla - jotta ne sitten voivat lainata kymmen kertaa enemmän luottoina.
        Hetkinen - siis miljardi pankeille - ja heps - jos riittävän moni allekirjoittaa lainahakemukset pankit voivat näin Kataisen mukaan luotottaa 10 miljardin verran. Todellisuudessa vivutuskerroin on huomattasti suurempi. Maailmalla pankkien on todettu vivuttaneen pääomiaan jopa satakertaisesti. Tämä on yksi vaiettu syy nykyiseen talouskriisiin."

        http://talousdemokratia.blogspot.fi/2009/11/haluatko-sinakin-uuden-rahajarjestelman.html


      • 417

      • 417
        417 kirjoitti:

        Mistä on kysymys Bilderberg-kokouksessa, Katainen vastaa:

        https://www.youtube.com/watch?v=2OMAv8zmItY

        Suomestahan vakiovieras Bilderberg-kokouksissa on ollut Jorma Ollila.

        Jorma Ollila on vieraillut myös Jacob Rothschildin kartanossa Lontoossa, kuten myös Arnold Schwarzenegger, jonka Jacob Rothschild valitsi Kalifornian kuvernööriksi.

        "Among those invited to Waddesdon Manor were the likes of James Wolfensohn, president of the World Bank, Jorma Ollila, chief executive of Nokia and De Beers chairman Nicky Oppenheimer."

        http://www.gnosticliberationfront.com/arnold__buffett.htm


      • ProfetianKaipuu
        417 kirjoitti:

        Kyllähän Suomessa on osaaviakin poliitikoita, esim. Jyrki Katainen kyllä tiesi hyvin, miten rahajärjestelmä toimii. Katainen tosin kävikin Bilderberg-kokouksissa, mihin osallistuu esim. Rotschildeja ja muita maailman omistajia.

        "Nykyinen valtiovarainministeri on myös paljastanut velkarahan suuren salaisuuden suorassa tv-lähetyksessä. Jyrki Katainen nimittäin sanoi joulukuun 17. 2008, A-stuidion vieraana että pankkeja pitää pääomittaa valtion lainoilla - jotta ne sitten voivat lainata kymmen kertaa enemmän luottoina.
        Hetkinen - siis miljardi pankeille - ja heps - jos riittävän moni allekirjoittaa lainahakemukset pankit voivat näin Kataisen mukaan luotottaa 10 miljardin verran. Todellisuudessa vivutuskerroin on huomattasti suurempi. Maailmalla pankkien on todettu vivuttaneen pääomiaan jopa satakertaisesti. Tämä on yksi vaiettu syy nykyiseen talouskriisiin."

        http://talousdemokratia.blogspot.fi/2009/11/haluatko-sinakin-uuden-rahajarjestelman.html

        Riikka Halko varoitti meitä tästä kaikesta


    • Jumala.ei.välitä

      Tiedän, että noin 88% kreikkalaisista on kristittyjä. Aika moni on siellä siis rukoillut apua Jahvelta.

      Kumma kyllä, mitään apua ei ole ilmeisesti saatu.

      • esimerkillistä

        Jumala ei välitä,sillä hänellä on kiireitä huolehtia palvontamenojensa sujuvuudesta helluntaiseurakuntien nuortenilloissa ja varmistaa,että savukoneet ja äänentoistot ovat kunnossa ja mahdollisimman moni saa kokea manifestaatioita hengessä,hyvässä tai pahassa,väliäkö sillä,kunhan kolehtihaavi heilahtaa.. Lapsiparat. KUKAAN ei välitä,ellet SINÄ välitä.


      • aina.joku.muu

        " Aika moni on siellä siis rukoillut apua Jahvelta."

        Marialta he apua hakevat, eivät Jeesukselta.

        " KUKAAN ei välitä,ellet SINÄ välitä."

        Välitätkö itse ? Mitä teet muiden hädän keskellä ?


    • DoctorT

      Eiköhän tässä Kreikan kriisissä olla luomassa rakennuspalikoita Kymmenvaltioliittoon?

      Muistaakseni Olavi Kokkonen Ilmestyskirja avautuu-kirjassa (Aikamedia 2002) näin kaavailee.

      • lopunaikaa

        Niin, joskus muistelen kuulleeni Raamattutunnin lopun ajoista ja tästä, että
        2 valtiota irtautuu tästä Kymmenvaltioliittosta.


    • KreikkalainenLaiskuri

      Kreikkalainen, mahdollisesti geneettinen perintö:
      Laiskuri vatsa ?
      Kreetan mies laiska ja lihava, petollinen ja väärä ?

    • ja.nyt.on.pa

      Niimpä mihin rahat on haaskattu ? Tuhlarintasku on tyhjä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe