Millaisia kuvia miehillä tulee olla?

kysymyksiänaisille

Nainen, miten miesten kuvat nettideitti profiilissa vaikuttavat vastaamiseesi miehille? Kuvathan on se suurin tekijä josta katsotaan vastataanko? Eri tutkimusten mukaan naisten on hyvä olla sisätiloissa profiilikuvassaan ja miesten ulkona. Mikä kuvissa vaikuttaa kaikkein eniten vastaamiseesi miehelle? Miehen pitää ainakin hymyillä? pitääkä kaikissa kuvissa? Montako kuvaa miehellä on hyvä olla? Vaikuttaako niiden määrä vastaamiseesi? Ja onko mies vain niin komea kuin hänen huonoin kuvansa? Entä pitääkö miehen olla tekemässä jotain mielenkiintoista? Ja oletetaan että mies olisi nyt ihan peruskomea, vai pitääkö olla paljon keskimääräistä komeampi että vastaat? Onko miehen profiilitekstillä vain n. 10% merkitys vastaamiseen?

Entä mikä sitten inhottaa? Varmaankin tuijottavat, totiset ja kirvesmurhaajan näköiset? Millaisille miehille et kuvan perusteella vastaa?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5vuodenkokemuksella

      Vaikka mies olenkin niin vastaampa kuitenkin; Ihan kokemuksesta voin sanoa että nuo kauheat kikkailut mitä koitat tuossa kysellä, on ihan turhia.Oikeastikkin.
      Ehkä tosiaan on tärkeintä olla siistin näköinen ja mielellään hymyillä. Jos taas näyttää kirvesmurhaajalta kun hymyilee, kannattaa ottaa joku neutraalimpi ilme. Pääasia ettei ole otsa rypyssä ja/tai vihaisen näköinen.

      Itse henk.koht. olen tullut tulokseen että nettideitti.. on nettideitti. Se ei vain ole kaikkien juttu (lue: vain tietyn ihmisryhmän). Ainahan voi tietysti laittaa edustavat kuvat ja avartavan profiilitekstin.Eriasia on taas, kuka huomaa ja osaa lukea rivien välistä ne oikeasti hyvät ihmiset/ itselleen hyvän puolison. Ei kannatta siis heittää kirvestä kaivoon jolleii onnistu. Kuten sanoin.. nettideitti on nettideitti.

      • totisiaJAarvaamattomia

        Ei hymyilessä kirvesmurhaajalta vaan ilme on muuten kuin psykopaatilla/kirvesmurhaajalla.


    • Nettinetta

      Hyviä ja tuoreita, liian monella vanhemmalla miehellä on joku 10 vuotta vanha kuva, missä hiukset on vielä tallella ja painoakin paljon vähemmän. Ja komppaan edellistä, hymyä ja siistin näköinen naamakuva - ei mikään uimarantakuva. Niitäkin näkee, missä mies röhnöttää jossakin aurinkovarjon alla eikä kuvasta näe muuta kuin ison mahan ja pienet uimahousut. Niin ja aurinkolasit pois, silmien pitää näkyä. Miehen profiiliteksti ja ensimmäinen viesti vaikuttaa ainakin itsellä 80 %. Jos teksti/viesti on hyvä eikä kuvakaan ole (sen naisen mielestä) kauheimmasta päästä, ja jos nainen kokee, että vastaa sinun kriteereitäsi, niin varmasti saat vastauksen. Tietenkin tämä on vain minun mielipiteeni.

      • Mitämieltä

        Voiko samalle naiselle pistää uuden viestin jos ehostaa profiilia? Ja tuo viestiinkin enemmän sisältöä.


      • wpkokw
        Mitämieltä kirjoitti:

        Voiko samalle naiselle pistää uuden viestin jos ehostaa profiilia? Ja tuo viestiinkin enemmän sisältöä.

        Voi, kunhan ei heti seuraavana päivänä. Mutta joskus tulevaisuudessa kyllä.


    • epojkpokel

      No en kyllä tiedä, miksi kuvittelet että ylipäätään pitää olla kuva, jotta nainen vastaa? Itse kun nettideittailin, niin sillä oliko kuvaa vai ei, oli aika pieni merkitys. Löysin kumppanin nettideiteistä, ja hänellä ei kuvaa ollut. Itse olen kauniiksi kehuttu ja sopusuhtainen nainen, pukeudun siististi yms. Ja kyllä miehenkin ulkonäöllä on merkitystä parinvalinnassa, toki. Mutta sillä ei vielä ole väliä, onko profiilissa kuvaa vai ei.

      Profiilitekstillä on merkitystä siinä mielessä, että se voi työntää pois. Tärkein seikka on ne faktat, eli onko perus jutut kunnossa. (Esim polttaako vai ei, elämäntilanne, koulutus yms.) Jos niissä on jokin kohta pahasti pielessä suhteessa omiin odotuksiin, niin sitä ei voi paikata millään.

      Sen sijaan heikohkon tai lyhyen profiilitekstin voi paikata mukavalla kirjoittelulla, kuvan puuttumisen voi paikata sillä että tapaa livenä ja näyttää ihan ihmiseltä.:)

      Mutta jos se kuva on, ja sitä profiilitekstiäkin on, niin kuvissa ällöä on yli-itsevarmuus, mauttomuus (paidattomat, tupakan poltto, kaljan juonti, käsimerkit...), hapan naama, todella erikoiset vaatteet.

      Profiilitekstissä kannattaa olla rento ja aito. Ei liikaa esitä mitään, ja kertoo avoimesti millainen on ja mitä etsii.

      • uteliaanavaankysyn

        Miten sitä uskaltaa toista tavata, jos ei ole yhtään nähnyt miltä toinen näyttää?


      • uteliaanavaankysyn kirjoitti:

        Miten sitä uskaltaa toista tavata, jos ei ole yhtään nähnyt miltä toinen näyttää?

        Miksi ei uskaltaisi? Eihän siihen kuvaankaan voi luottaa, se voi olla vanha, photoshopattu tai jopa ihan toisen ihmisen kuva. Ja jokainen ihminenhän joka tapauksessa järjestää ensimmäisen tapaamisen julkisella paikalla, joten eihän se turvallisuuteen mitenkään vaikuta onko toista nähnyt vai ei. Vaikka ei kai se muutenkaan vaikuttaisi, yhtä lailla joku sekopää voi olla ihan omalla kuvallaan liikkeellä.

        Jos pelottaa, että tulee kohdalle niin ruma ihminen, että muut ihmiset naureskelevat, niin silloin ei ole ylipäänsä kypsä nettideittailemaan tai deittailemaan muutenkaan. Eihän silloin kehtaa liikkua sellaisten ystävienkään kanssa, jotka ovat rumia tai vammaisia.

        Jos pelottaa, että treffit menevät hukkaan, kun toinen ei olekaan kiinnostava, niin siitäkin voin todeta, että 90% todennäköisyydellä ne menevät hukkaan joka tapauksessa, jos niin ajattelee. Se on hyvin harvinaista, että nettitreffit johtaisivat molemminpuoliseen kiinnostukseen JA vielä sitä pitemmälle.


      • Mikäpelottaa
        uteliaanavaankysyn kirjoitti:

        Miten sitä uskaltaa toista tavata, jos ei ole yhtään nähnyt miltä toinen näyttää?

        Se ulkonäkökö toisen ihmisen kohtaamisessa pelottaa? Onko ruma ihminen enemmän vaarallinen kuin komea? =D Eihän treffien sopiminen velvoita mihinkään muuhun, kuin ilmestymään paikalle ja juttelemaan tovin aikaa. Jos ei sitten ulkonäkö miellytä, niin ei tarvitse tavata toista kertaa. Silti voi kohteliaasti ihminen ihmiselle jutustella. Eikös?

        Treffit sovitaan tietysti aina julkiselle paikalle ja päiväaikaan. Vai kutsutko kotiisi ventovieraita?


    • pukeudu

      Inhottaa nämä lippahattuun ja T-paitaan pukeutuneet. Mutta... siinäpähän sivistyksensä näyttävät.

    • deittidaami

      Komeita! Ulkonäkö on tärkeä! Koittakaa tajuta jo se miehet! En vastaa rumille. Jos et oo hyvännäkönen ihan sama noi kuvaustekniset asiat, sori vaan.

      • Kerroppasitten

        No mitkä piirteet ovat komeita, kuvaile ja pistä vaikka kuvaakin kehiin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe