Heikko älykkyysosamäärä vahvistaa ennakkoluuloja.

RasistiOnTyhmä

Ovatko rasistit tyhmiä? Uusi tutkimusväite: heikko älykkyysosamäärä vahvistaa ennakkoluuloja.

Tuore kanadalainen tutkimus iskee suomalaisittainkin tulenarkaan aiheeseen ja vihjaa, että älykkäät ihmiset ovat avarakatseisempia kuin vähemmän älykkäät.

Ontariossa sijaitsevan Brock-yliopiston tutkimus osoitti, että ne ihmiset, joiden älykkyysosamäärä oli matala lapsuudessa, omaksuivat todennäköisemmin ennakkoluuloisia uskomuksia ja konservatiivisia sosiaalisia asenteita aikuisina.

Psychological Science -lehdessä julkaistun tutkimuksen vetäjä oli psykologian professori Gordon Hodson, jonka mukaan aineisto viittaa huolestuttavaan kierteeseen: matalan älykkyysosamäärän omaavat ihmiset turvautuvat muuta väestöä useammin muutosvastarintaan ja vahvoihin ennakkokäsityksiin.

27

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • agfdg4t4

      Hei sinä kukkahattutäti joka jaksaa jauhaa samaa paskaa useaan eri viestiin. Painu sinäkin Irakiin raiskattavaksi niin ei tarvitse täällä itkeä.

      • 17.v

        Kukkahattu ei tajuaisi vaikka olisi kuinka monta moloa perseessä samaan aikaan.Sotalapset vaan leikkii.


      • RasistiOnTyhmä

        Voi meijä pientä ja tyhmää. Ekaks se on kukkahattuSETÄ, 25-vuotta kamppailu-urheilutaustaa. Kukkahattu on siis ihan helvetin ISO. Toisekseen te hysteerisesti täällä pelkäätte raiskauksia, heti toisessa lauseessa toivotte raiskausta. Koittakaa nyt pässit päättää, mitä te oikein haluatte. Raiskataan, vai ei ??


    • NäinValitettavastiOn

      Mutta nythän tähän on tulossa korjausliike kun saamme viimeinkin korkealle koulutetut älyköt maahamme oikein sadoin tuhansin. Enää emme pian ole AIV:n rehunobelin ja Taatan sympatianobelin varassa muutaman vuoden kuluttua.

    • suomenmies

      Jos rasisti on tyhmä niin olen mielelläni tyhmä

      • Todellisuudessa älykkyys ja luovuus ovat ihmisen lajiominaisuuksia. Aloittajan väite älykkyysosamäärän vaikutuksesta on fasistinen.

        Lue lisää: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13855520/alykkyys-ja-luovuus-ovat-ihmisen-lajiominaisuuksia

        Fasismi perustuu yli-ihmisoppiin ihmisyksilöiden välisestä eriarvoisuudesta.
        Rasismi perustuu rotuerotteluun ihmisyhmien välisestä eriarvoisuudesta.

        Muukalaiskammo (ksenofobia) ei sinänsä ole kumpaakaan eikä sitä voi pitää tietoisena ideologiana. Se on tiedostamatonta ja tietämättömyys synnyttää ihmisissä pelkoa.

        Muukalaiskammoa kannattaa torjua vuorovaikutusta lisäämällä. Fasistit ja rasistit sen sijaan pyrkivät mobilisoimaan muukalaiskammoa kiihottamalla ihmisiä vihaan.


      • TikahdunNauruun

        Tää KOKO PALSTA on TÄYNNÄ fasisteja, et jos et nyt yrittäis temmata sitä teidän puolustukseen.


    • SeAvarakatseinen

      Jokohan löytyi tältä "Maahanmuutto -palstalta", niin viisas Ei-rasisti = nimim. "rasisti on tyhmä", joka osaa ratkaista / kumota tämä Roy Beck´in havainnollisesti esittämän maahanmuutto (immigration) ongelman ?

      LiveLeak.com - Roy Beck - Immigration Gumballs
      http://www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

      Linkissä asia on asia tekstitetty suomeksi, jos nimim. "rasisti on tyhmä" ei ole selvinnyt suomalaisesta peruskoulusta.

      Olisiko ratkaisu, että ne ylimääräiset noista 80 miljoonasta, saataisi jotenkin syntymättömiksi. Nythän NE symbolisesti videossa heitetään lattialle.

      Kukaan ei ole esittänyt ratkaisua? Kiinalaisilla oli vähän siihen suuntaan....

      • AloittajaTarkennatko

        Todella hyvä video jonka normaali järjenjuoksun omaava ymmärtää, mutta havainnollistaa kivasti myös aiheen aloittajalle suomalaiset suututtaneen ongelman. Aloittajan kannattaisi hieman erotella, mitä hän näkee rasismina ja mitkä asiat ovat tilastollista realismia ja faktaa.
        Onko rasismia väittää, että muslimit syyllistyvät prosenttuaalisesti useammin raiskauksiin kuin muut suuret uskontoryhmät, tilastollisestihan tämä on faktaa.
        Onko rasismia väittää valkoisia paremmiksi uimareiksi ja mustia nopeammiksi juoksijoiksi, tätäkin on tutkittu ja huomattu fysiologiset erot jotka tämän aiheuttavat. Myös älykkyys osamäärä on pohjoismaalaisilla keskimäärin korkeampi kuin lähi-itäläisillä ja afrikkalaisilla. Onko näiden faktojen arvionti rasismia?

        Enemmän epäilen matalaa tai matalahkoa älykkyysosamäärää henkilöillä, jotka sivuuttavat tilastot ja antavat tunteiden ohjata päätöksen tekoa, sekä huutavat kaikkia erimieltä olevia rasisteiksi.

        Itse en laske rasismiksi mitään tilastollista faktaa, joka kiistattomasti pystytään osoittamaan. Myös hieman järjellä ajateltuna ja historiaan perehtymällä, myös aloittaja huomaa/voisi huomata miten kultuurit ovat onnistuttu sulauttamaan, siitä ei paljoa hyviä esimerkkejä ole. Ainoastaan uskonnoton monikulttuurisuus voisi toimia, mutta sekin edellyttäisi yhteistä kieltä, sekä tasaista kuolutusastetta, työllisyyttä ja yhteisen hyvän eteen työskentelyä.

        Esimerkkinä.
        Amerikka monikultuurisuuden kauhukuva jossa ghetoissa köyhä mustat ammuskelevat ja tekevät huumekauppaa, lähes ainoana elinkeinonaan.
        Siittä amerikkalaiset saavat kyllä syyttää itseään, mutta miksi suomeen joku haluaisi samaa. Täällä lapset voivat mennä itse kouluun ja leikkiä ulkona viellä melko turvallisesti, siksi kysynkin miksi hankkia ongelmia muualta?


    • voeyhrenkerran

      On totta, että suvaitsevaisina itseään pitävien keskuudessa ennakkoluulot ovat suurimmat. Heidän joukkopsykoottisessa ennakkoluulossaan kaikki turvapaikkaa hakevat ovat hädänalaisia, vaikka asiasta ole mitään faktatietoa, eikä sitä useimmiten voidan edes selvittää.

      "Suvaitsevaiston" enemmistö leimaa myös ennakkoluuloisesti kaikki maahanmuuttoa vastustavat rasisteiksi, vaikkei asialla ole mitään tekemistä rasismin kanssa kuin hyvin harvan kohdalla, enemmistö vastustaa maahanmuuttoa rationallisin syin, joita ovat faktoihin perustuvat taloudelliset ja sosiaaliset perusteet. "Suvaitsevaiston" enemmistö leimaa myös vihapuheiksi kaiken maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin kohdistuvan kritiikin, vaikka se perustuisi puhtaisiin faktoihin. Suvaitsevaisto sitaateisssa, koska kyseiset ihmiset eivät edusta suvaitsevaisuutta, vaan äärimmäistä ahdasmielisyyttä ja joukkopsykoottista ennalta valittua maailmankuvaa, jota horjuttavilta faktoilta he sulkevat silmänsä ja korvansa.

      Kerron tässä joitakin faktoja maahanmuuttokriittisyyden perusteeksi. Kuten huomaatte, niissä ei ole mitään ennakkoluuloista eikä rasistista, vaan täyttä realismia.

      Maahanmuuttoviraston ilmoittama 15.000 euroa vuodessa pitää sisällään vastaanottokeskuksen palvelut, mukaan lukein vastaanottoraha turvapaikan hakijalle. Turvapaikanhakija, samoin kuin oleskeluluvan saanut, työllistävät kuitenkin valtavasti viranomaisia ja tulijat käyttävät myös yhteiskunnallisia palveluita laajemmin, joten Frontin arvio lienee todellakin varovainen.

      Nykyisellä vauhdilla turvapaikanhakijoita tulee maahan vähintään 200.000 vuodessa, eikä heitä saada vuoden aikana juurikaan palautettua ja vaikka saataisiinkin, lisää tulee koko ajan. Aiemman kokemuksen perusteella irakilaisten ja somaliasta tulleiden työllistyminen on erittäin vähäistä ja nykyisessä työllisyystilanteessa vielä heikompaa, lisäksi se vie valtavasti aikaa.

      200.000 turvapaikanhakijaa maksaa yhteiskunnalle vähintään 4 miljardia vuodessa välittömiin kuluihin ja palveluihin, Frontin laskelman mukaan 6 miljardia vuodessa. Heistä ainakin puolet jää Suomeen, mikä tarkoittaa sitä, että asuntojen rakentamiseen tarvitaan 10 miljardia rahaa yhden vuoden tulijamäärää kohden. Jos virta jatkuu samana, Suomen vuosittaiset menot lisääntyvät seuraavasti nykytilaan verrattuna:

      1. vuoden jälkeen 4-6 miljardia vuodessa asuntoihin 10 miljardia.
      2. vuoden jälkeen 8-12 miljardia vuodessa asuntoihin 10 miljardia lisää
      3. Jne. Eli menot kasvavat vuosittain 4-6 miljardia ja jokaista vuotta kohden tarvittaisiin 10 miljardia pelkästään asuntoihin.

      Ei tarvita montaa vuotta, kun Suomi on konkurssissa. Hallitus on pistänyt pään pensaaseen ja näpertelee pikkuasioita, toivoen vain että tulijaturva tyrehtyisi itsestään. Stubb lisäksi valehtelee julkisesti härskisti, että ensi vuonna turvapaikanhakijoista aiheutuvat menot kasvavat 150 miljoonalla.

      Taloudellisen katastrofin lisäksi hallitsematosta, nykyisen kaltaisesta maahanmuutosta seuraa sosiaalinen katastrofi.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031319350781_uu.shtml

      • Maahanmuuttokriitikoiksi itseään kutsuvien joukossa on sekä fasisteja, rasisteja että muukalaiskammoisia ja nimenomaan "heidän joukkopsykoottisessa ennakkoluulossaan kaikki turvapaikkaa hakevat ovat hädänalaisia".

        Tämä on yksi juuri niistä kipukohdista, joista muukalaiskammoisten mielessä alkaa salaliittoteorioiksi etenevä panikointi, jonka johdonmukaista etenemistä myöhemmässä vaiheessa tukee valikoiva tiedonhankinta, jotta huteran rakennelman sisäinen jodonmukaisuus ja siihen tukeutuva identiteetti eivät horjuisi.

        Yleensä kiihkottomasti turvapaikanhakijoihin suhtautuva ja asioita edes pintapuolisesti päivälehdistä seuraava onneksemme tietää panikoitsijoista poiketen varsin hyvin sen, että:

        "Suuri osa turvapaikkahakemuksista hylätään, mutta usein myönnetään oleskelulupa toissijaisen suojelun, humanitaarisen suojelun ja yksilöllisen inhimillisen syyn perusteella. Vuonna 2014 Suomesta haki turvapaikkaa 3 651 henkilöä. Turvapaikkapäätöksistä myönteisiä oli 1 346."

        Lue lisää: https://fi.wikipedia.org/wiki/Turvapaikanhakija


      • Iltapäivälehdistäkö

        Olenkin ihmetellyt kehen enään puree iltapäivälehtien propaganda epäjohdonmukaisuuksineen.
        Ensin kaikki hädänalaisia, nyttemmin kanta muuttunut.
        Kuvia naisista ja lapsista->nyttemmin todettu, että lähes kaikki miehiä.
        Ei vaikuta rikostilastoihin maahanmuutto keskusten lähellä, leimattiin rasistien huuhaaksi.-> nyt poliisi ilmoitti rikosten lisääntyneen merkittävästi ja tutkinnassa nimen omaan turvapaikanhakijat.

        Suosittelen kaikille lukemaan myös muista lähteistä uutiset ja muodostaa, niistä sitten kannan,.
        Nyt iltasanomat uutisoi venäjä:kohteena ei isis ja lähteenä takuulla puolueeton amerikkalais viranomainen. En sinänsä lähtisi suoraan julkaisemaan vastapuolen kirjoitusta faktana vaikka se omaa luuloa tukisikin.
        Jos maahanmuutto olisi edes jossain valossa kannattavaa iltasanomat julkaisisi välittömästi tilastot, nyt mennään vain propaganda pohjalla, niinkuin heidän monissa muissakin uutisissa.


    • wpoenopw

      Se nyt on todettu tieteellisissä tutkimuksissa jo kauan aikaa, että ÄO nykyisten mittareiden mukaan mitattuna ei todellakaan anna kokonaiskuvaa ihmisten älykkyydestä. Liian moni osio puuttuu koko laskentatavasta, että se antaisi edes keskivertoisen kuvan kunkin yksilön älykkyydestä.

    • Peterpanpan

      Tällaisen maahanmuuton vastustaja ei ole rasisti. Hän on älykäs ja asioista paremmin perillä kuin sen puolustaja. Vastustaminen perustuu faktoihin, miljardien lisäkustannuksiin vuodessa, mitä taloutemme ei kestä ja valtaviin sosiaalisiin ongelmiin, koska:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031319350781_uu.shtml

    • Vajukit_on_vaara

      Tyhmyys yhdistää KAIKKIA hyysäreitä. Heidän älynsä vajavaisuus estää heitä näkemästä tekemiensä päätösten vaikutuksia pidemmällä aikavälillä. Kyky loogiseen päättelyyn on olematon ja henkilö on poikkeuksetta matemaattisesti lahjaton. Tällainen henkilö on tidotusvälineitten ja huijreiden manipuloitavissa tekemään mitä hyvänsä, koska näin he luulevat pääsevänsä parempiin piireihin, he ovat selkeästi suurin ryhmä hyväksikäytöissä mitä erilaisimmissa asioissa. Taloudesta hyysäri ei ymmärrä yhtään mitään. Heidän mielestään varat tulevat valtiolta, jolla on rahaa loputtomiin ja siksi olisi hölmöä olla käyttämättä sitä. Maahanmuuttaja on heille mahdollisuus olla parempi kuin muut. Maahanmuuttaja on heille pitkällä tähtäimellä orja, joka tyytyy samaan kuin kotimaassaan, eli tekemään kaikki paska isommat työt Eurolla päivässä.
      Lyhyesti sanottuna hyysäri on älyllisesti valjuksi jota lopulta käytetään joka puolelta hyväksi, kuten tulemme näkemään.

    • Lindholm_Koo

      Heikko älykkyysosamäärä ainakin lukuisten tutkimusten mukaan heikentää ihmisen kykyä rationaaliseen päätöksentekoon ja vahvistaa ihmisen tunneperäisiä päätöksentekomotiiveja. Nykyinen kriisi on puhtaasti seurausta kykenemättömyydestä faktojen objektiiviseen tarkasteluun ja kokonaiskuvan ymmärtämiseen. Mikäli oikeat välttämättömät toimet oltaisiin heti alussa tehty pakolaisten hukkumiskuolemilta ja koko kriisiltä oltaisiin vältytty. Eli jos rasistit on alhaalla, suvakit menee vielä siitäkin pohjasta läpi. Kiitos asian nostamisesta esille.

    • KaikkiEIolerasismia

      Ehdottomasti samaa mieltä! Nimenomaan rasistit ovat älykkyysosamäärältään heikkolahjaisia. Harva vain nykyisistä maahanmuuttoa vastustavista suomalaisista on rasisti. Erittäin harvalla on maahanmuuton vastustamisen taustalla rasistinen tai syrjivä peruste. Taloudellisten asioiden ja maahanmuuton negatiivisten vaikutusten ymmärtäminen ei ole rasismia. Raiskauksien, väkivaltarikosten ja kustannusten pelko ei ole rasismia. Tilastot eivät valehtele. Tosin teidän määritelmänne mukaan nekin ovat varmasti jonkinasteisesti rasistisia.

      • EnKiistä

        Juuri meinasin kirjoittaa vastaavan tekstin kanssasi, eli Suomessa jonka viellä voi onneksi kirjoittaa isolla alkukirjaimella, on sekoitettu realismi ja rasismi keskenään pahankerran.


    • HumanumAllYes

      Älykäs tietää mihin voi ja kannattaa uskoa ja kyseinen tutkimus ei ole sellainen mihin kannattaa uskoa.

      Älykkyysosamäärällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa onko tämän nykyisen maahanmuuttoasian puolesta vaiko vastaan. Lyhyesti siis maahanmuuttokriittinen ei ole yhtään huonompi älyykkyysoamäärältään.

      Itseasiassa jos asiaa johonkin suuntaan hilaa niin maahanmuuttokriittinen on jopa älykkäämpi kuin ne, jotka eivät halua ja edes viitsi nähdä niitä ongelmia mitä tämä nykyinen meno aiheuttaa ja on jo aiheuttanut meillä Suomessa.

      Ei ole kovinkaan älykästä sellainen touhu mm. että pakolainen/turvapaikan hakija inisee ruoasta ja majoituksesta kun pitäisi olla tyytyväinen ettei täällä tarvi pelätä henkensä puolesta ja väistellä niitä luoteja --> totuus kuitenkin on, että nämä ns. turvapaikanhakijat suurelta osin on jotain ihan muuta kuin oikeasti pakolaisia ja sen nyt näkee mm. heidän käyttäytymisestään, kunnostaan jne. puhumattakaan jo niistä rikoksista mitä he ovat jo täällä tehtailleet.

      Kovinkaan älykästä ei ole sellainen median ja hyysäreiden toiminta jossa ne oikeat ongelmat lakaistaan maton alle ja sanotaan, että ei niitä ole tai ovat yksittäistapauksia.

      Pitäsii kellojen jo kilkattaa siitä, että suurin osa on näitä Irakista tulleita.

      Samaan aikaan voivotellaan kun ei ole asuntoja (mm. Helsingissä on 24000 asuntojonossa ja n. 5000 pakolaista tulossa tähän jonoon ja ohittavat kantaväestön todennäköisesti). Samaan aikaan jätetään omat vanhukset hoitamatta ja ovat samoilla vaipoilla 1-2 päivää ja ruoka ei ole kovinkaan aina hyvää ja paljon on täällä omia syrjäytyneitä, joita ei hoideta ja joille ei kotia anneta ja joiden takia ei tälläistä "sydämmen syvyydestä" tapahtuvaa auttamista ole tapahtunut.

      Ääliöt auttaa vain pakolaisia muttei oman kansan syrjäytyneitä ja niitä ketkä apua tarvitsee.

      Ei ole koivinkaan älykästä sanoa n. 3 kertaa, että harkitaan rajalle tarkastusten palauttamista kun se olisi jo pitänyt tehdä, arviolta Suomessa on nyt jossain päin maata useampi tuhat pakolaista joista ei tiedetä yhtään mitään.

      Oman maan tulee suojella kansalaisiaan ja pitää heistä huolta, näitä asioita on myös säädetty perustuslaissa mutta sen yli tallotaan mm. hallituksen /eduskunnan sekä myös median toimesta joka värittää ja antaa sellaisen kuvan suomalaisista, että täällä asuu vain rasisteja ja kylmiä ihmisiä.

      Ehkä kannattaisi kuunnella täällä enempi näitä muutamia maahanmuuttajia, jotka ovat kansa kanssa samaa mieltä että kaikki eivät ansaitse turvapaikkaa eivätkä ole täällä oikeista syistä ja sanovat myös että maassa maan tavalla.

      Ja jos nyt puhutaan suvaitsevaisuudesta niin jokainen toki voi mennä vaikka Saudi-Arabiaan ja kertoa olevansa kristitty ja haluavansa perustaa kirkon ja kulkea vaimonsa kanssa shortsheissa ja katsoa mitä tapahtuu ---> siellä ei kauheasti suvaita meidän tapoja joten kukakohan on suvaitsevainen ja kuka ei ja kuka kääntää sen poskensa ja kuka ei sekä kuka pyllistää ja kuka ei.

      Vain ääliö yhdistää heikon älykkyysosamäärän ja ennakkoluulon toisiinsa kun näillä ei todellisuudessa ole juurikaan tekemistä. Ennakkoluuloa kun on joka sosiaaliluokassa ja niin köyhissä kuin rikkaissa sekä kaikissa ihmisissä.
      Ennakkoluulo sitä paitsi ei ole edes läheskään niin negatiivinen asia kuin siitä kirjoitetaan vaan se on yksi elämän perusedellytyksistä kun puhutaan henkiinjäämisestä, tyhmä ei huomaa vaaraa eikä ole siihen nähden ennakkoluuloinen, ennakkoluulo on myös viisautta välttää mahdollinen huono asia.

      Ja jos joku nyt luulee, että olen rasisti tai natsi tai pakolaisia vihaava keski-ikäinen äijä niin pahasti menee pieleen, mä olen juurikin ns. maahanmuuttajan kanssa naimisissa ollut jo 30 vuotta ja kolme lasta ja tiedän myös mitä on oikea rasismis Suomessa ja sen ulkopuolella.

    • Onko_tosiaan_näin

      No niin, on päästy asiaan ja kumottu yksi tutkimus "älyllisin" selityksin.
      Mistähän johtuu, että meidän suomalaisten älykkyyttä uskallettaessa arvostella, osa naurahtaa ja osa nousee takajaloilleen?
      Maailmassa on hätää, joka tällä kertaa koskettaa meitä jokaista, ei pelkästään tilipussiamme verojen muodossa.
      Saanko nyt tuossa aiemmin perusteltua älyllistä ajattelua avukseni, miten autamme kansainvälisen suojelun tarpeessa olevia ihmisiä sivistyneen valtion keinoin?

      Näillä palstoilla on ollut hyviä ja rakentaviakin kommentteja, pyydänkin ettei takerruta sellaiseen minkä sisimmässämme tiedämme turhaksi. Päättäjillä on enemmän tietoa tilanteesta kuin meillä kadun tallaajilla, mutta he tarvitsevat rakentavia esityksiä ja tukea päätöksilleen. Suomi joutuu tekemään osansa ja meistä itsestämme on kiinni millaiseksi asetelma muuttuu.
      Muistetaan vielä, että aina joku hyötyy. Rikollisuuden tukeminen maailman hädän kustannuksella ei ole hyväksyttävää.

      • Autamme parhaiten itseämme ja muita, kun äänestämme toisin ja torjumme nykyisen epäisänmaallisen hallituksemme leikkauspolitiikan. Sen vuoksi tavallisen suomalaisen, erityisesti köyhimpien suomalaisten, maksettavaksi laitetaan kansainvälisten suursijoittajien osinkotulot ja ulkomaiset veroparatiisivarat. Näin kansalle palautetut varat, noin 10 miljardia (10.000.000.000) vuodessa, voidaan käyttää suomalaisten työllisyyden ja hyvinvoinnin parantamiseen ja lohkaista siitä nykyisen hallituksen leikkaama 0.2 miljardia korkoineen kehitysapuun, jotta pakolaisongelmaa nykyistä tehokkaammin voitaisiin hoitaa myös sen lähialueella.


    • Raakalaisia.ei.tänne

      Ei siinä ennakkoluuloja tarvita kun maahan rynnii tuhansia islamisteja lähi-idästä tuomaan julmaa ideologiaaansa eurooppaan.
      Jos kukkahatut vielä epäilevät niin opetelkoon englantia ja katsokoon faktat internetistä.

    • eipahaeikärasisti

      Johan se itse Aatukin heräsi,tuollainen väite on kuin suoraan kopioitu natsien käsikirjasta. Kanadan tutkijoilla on nähtävästi magneettiset navat vaihtaneet paikkaa,olen lukenut ,että niin voi käydä myös koko maapallolle. Mikä on muuten näitten ÄO, jotka ovat sotineet ja tapelleet tuhansia vuosia lähi-idässä eikä loppua ole näkyvissä?

    • lillukanvarsia

      Tyhmyyttä on jättää huomiotta ne kustannukset joita maahanmuutto aiheuttaa.
      Tyhmyyttä on jos ei tiedä että Suomella on jo 100 miljardia velkaa ja lisää tehdään.
      Tyhmyyttä on jos ei ymmärrä mistä raha maaahanmuutton sadaan.
      Tyhmyyttä on sivuuttaa ne ongelmat joita hallitsematon maaahanmuutto aiheutta.
      Jos olet älykäs ja avarakatseinen tiedostat nämä. Jos olet älykäs ratkaise asiat kaikille parhain päin.

    • EtteiTotuusUnohdu

      Allee, opp ja yyylöspäin. Nnnäääin !

    • ProofOfConsept

      Rasistien piipittääminen on täysin epätoivoista, säälittäviä vasta-argumentteja. Tiede on tiedettä, siksi että tulokset voidaan toistaa ja todistaa. Tää 24-suolinkaisten palsta on kuningasesimerkki tutkimuksen paikkansapitävyydestä. Koe voidaan toistaa täällä tuhansia kertoja päivässä, tulos on aina sama, ootte vaan tyhmempiä.

    • Fanjunkare

      Ja hyysäreiden ennakkoluulot, että maahanmuuttajat ovat aina ja automaattisesti rikkaus ja voimavara sekä kaikki maahantunkeutujat ovat hätää kärsiviä pakolaisia, sitten eivät olekaan ennakkoluuloja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1912
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe