Pakolaisten vastustajat eivät käsitä

Noora-PiaNauppi

että tänne suuntautuva pakolaisuus maksatetaan vain yleisen turvallisuuden, sosiaaliturvan, julkisen terveydenhoidon, Kela-etuuksien, koulutuksen sekä työttömyysturvan tasoa laskemalla. Jostain rahat on otettava, ei siinä sen kummemmasta ole kyse. Pakolaisuutta vastustavat yleisimmin köyhät ja vähävaraiset sekä pienituloiset koska he eivät halua luopua mistään saavutetuista etuisuuksistaan pakolaisten hyväksi, eli aika itsekästä porukkaa. Parinkymmenen prosentin toimeentulotukien ja työttömyysturvan laskulla saavutettaisiin pakolaisille parempi mahdollisuus tulla taloudellisesti toimeen suomessa.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pekkkis

      hmm.. kuinka alas sosiaaliturvaa voidaan laskea ottamalla tänne lisää matuja? koska mielestäsi matuja on tarpeeksi? entäs tuo terveydenhuolto, tasoa lasketaan ja otetaan samalla lisää matuja. eikö terveydenhuoltoa pitäisi pikemminkin lisätä koska ihmisten kokonaismääräkin kasvaa? no eipä voida koska pitää matut elättää. sitten kun tuo mainitsemasi toimeentulotukien ja työttömyysturvan 20% lasku on saavutettu, niin mitäs sen jälkeen kun rajat on auki ja matuvirta kasvaa kasvamistaan? kuinka alas nuo voidaan laskea? koska matuja on tarpeeksi? matut elätetään veronmaksajien rahoista, ja vokkien suuret vuokrat niiden omistajille (harjavallan vuokra vuodessa n.3.6milj eur), poliisin työllistäminen, terveydenhuollon työllistäminen.. se raha mikä matuihin on jo mennyt, sillä olisi hoitanut pitkälle oman maan asioita kuntoon.

    • yhteistyölläonnistumme

      Suomi on EU:n jäsen, joten emme voi täällä päättää pakolaisten määrää.
      Pitää sopeutua tilanteeseen ja yrittää kääntää tilanne parhaiten päin.
      Turhalla pelon ja vihan lietsomisella voidaan vain tehdä vahinkoa.

      • pekkkis

        Miksi esimerkiksi unkari voi päättää ettei ota? Pelkästään poliittisesta tahdosta kiinni koko juttu. Päättäjämme ovat totaalisia idiootteja. Tajuatko ettei tulijoiden virta lopu ikinä kehitysmaista? En oikein tiedä mitä tarkoitat tuolla tilanteen kääntämisellä parhaaksi päin, koska kokoajan tilanne huononee. Irakilaisiakaan ei tarvitse kohta enää kotouttaa millään tavalla, koska suuri osa vastaan tulevista puhuu irakia.


      • Tapulinkeisari

        Suomi rikkoo koko ajan EU:n määräyksiä, tosin ne on semmosia että veronmaksajaa kustaan silmään esim. Käytetyn auton maahantuonnista on laittomasti peritty veroja kohta 15 vuotta...


    • PoikaNäppärästä

      Tässä persuille ja muille pakolaisuuden vastustajille vähän miettimistä. Pakolaisuuteen satsanneet yritykset nimittäin työllistävät valtavasti ihmisiä ja maksavat huikeasti veroja, yhteiskunta hyötyy loppupeleissä pakolaisuudesta vaikka moni toisin väittää.

      • pekkkis

        hmm, eli kun veronmaksajat maksavat vaikka harjavallan vokin omistajille vuodessa 3.6milj, siitä tulee veroina takaisin 30% suurinpiirtein? loppu menetetään vokin omistajille. Mitä yhteiskunta hyötyy?


    • huomennaTallinnaan

      Täysin samaa mieltä. Lisäksi jokaiselle suomalaismiehelle pitää ommella pillu, jota voivat tarjota maahanmuuttajille. Kohta naiset eivät riitä, joten tulevaan pula-ajan tuotteen loppumiseen pitää varautua ajoissa.

    • piipaapiipaauiuipiipaa

      maksaako se ylimäätästä kun satalinnassa näyttää jokapäivä vierailevan sekä paloauto hälytyksineen, että myöskin poliisit, näinkö ne matut meitä työllistää?

      • tosio

        Harjavaltalaisten ei tarvitse puuttua Pori asioihin.


      • Onsenytihme
        tosio kirjoitti:

        Harjavaltalaisten ei tarvitse puuttua Pori asioihin.

        Meinaatko että satalinnan matut on erilaisia kuin liinaharjan?


    • ähvätti

      Paljonko mielestäsi ovat esim. työttömyyden kustannukset Suomessa? Käänsitkö englanninkielestä, etkä muistanut, ettei kaikilla ole tuota miljardia, eli biljoonia euroja menisi? Vahinkoja sattuu, ei siinä.
      Omien laskujeni mukaan rahaa tarvitaan maahanmuuttajien asuttamiseen pelkästään seuraavien 8 vuoden aikana 193 500 000 000€. Ei taida 20% riittää.
      2014 Taloussanomien mukaan KELA ja työttömyyskassat maksoivat työttömyysturvaa 4,7 miljardia, jos siitä leikataan 100%, menee yli 40 vuotta, ennen kuin 8 vuoden aikana tulleiden asuttaminen maksetaan, eli leikata pitänee vähän muualtakin. Haluaisin kuulla HYVIÄ ehdotuksia, että mistä rahnat. Tyhjästä ne eivät tule, emmekä saa edes enää painaa lisää.

      • Pekkkis

        Asiallista tekstiä! Ja pysytään realismissa. Kiitos suvakkien puolesta, he voivat ehkä jopa oppia jotain! Tuskin silti.


      • ähvätti

        Yritetään lyhyesti: Tänä vuonna 15 000, ensi vuonna 25 000, aina 10 000 enemmän kuin edellisenä vuonna. Kaikki yhdistävät perhettään neljällä sukulaisella. 8 vuotta. Paljonko tulee? 2 000 000?
        Rakennetaan 2 miljoonakaupunkia, moottoritiet, rautatiet, vedenpuhdistamot, ydinvoimala (1 kpl?) ym. pientä. Alkaako menemään realismin puolelle? Karkea arviohan tuo on, mutta mikäli ei ole mielestäsi sinne päin, saat laskea itsekin. Odottelen omaa arviotasi.
        Yksi vaihtoehto on tappaa suomalaiset ainakin lähes sukupuuttoon, jolloin asunnot vapautuvat pakolaisille. Vai minne me muka menemme?
        2 000 000 tyyppiä myös tarvitsevat rahaa, terveydenhoitoa ym. Sanotaanko 10 000€/nuppi/vuosi? Tekeekö se nyt 20 000 000 000€/vuosi vai 20 000 000€? Saa laskea, jos koneessa riittää nollia. Anna palaa.


      • ähvätti
        Pekkkis kirjoitti:

        Asiallista tekstiä! Ja pysytään realismissa. Kiitos suvakkien puolesta, he voivat ehkä jopa oppia jotain! Tuskin silti.

        Etkö aio edes yrittää suoriutua yksinkertaisesta plus- ja kertolaskusta? Ja minut tuomitsit silti valehtelijaksi? Ex-vaimo käyttäytyi yhtä fiksusti toisinaan. siksi ex...


      • pekkkis
        ähvätti kirjoitti:

        Etkö aio edes yrittää suoriutua yksinkertaisesta plus- ja kertolaskusta? Ja minut tuomitsit silti valehtelijaksi? Ex-vaimo käyttäytyi yhtä fiksusti toisinaan. siksi ex...

        Tipuin kärryiltä mitä tarkoitat valehtelijalla? en ole tietääkseni valehtelijaksi väittänytkään. realismilla tarkoitin juuri noita lukujasi, tai siis ne ovat realistisia mutta reilusti silti alakanttiin. tänävuonna 15000 pakolaista? uusin arvio on 50.000 pakolaista tänävuonna, mikä tuskin pitää paikkansa. Suomeen saapuu joka päivä yli 300 pakolaista, eli todellinen luku on jotain päälle 300.000/vuosi. Hallitus tuskin uskaltaa sitä sanoa ääneen, arviota vaan nostellaan hissunkissun. Ei sun 20.000.000.000€ taida ihan riittää 10 vuoden päähän ;)


    • Vaihdetaankansa

      Suomen rajavalvonta toimii erittäin hyvin, kun valvotaan suomalaisten kaljan ja autojen tuontia maahan, vaikka EU:n keskeinen periaate on ihmisten, rahan ja tavaran vapaa liikkuvuus.

      Ihmiset liikkuu liukkaasti sisään laittomatkin ja rahat ulos, mutta tiettyjen tavaroitten liikkuvuus tökkii pahasti.

      Miten tässä näin kävi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1413
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe