Ihastuksen tunnustaminen

öbdkdjudkd

Olen juuri nyt ollut pari kuukautta tosi ihastunut tyyppiin jonka tunnen hyvin ja tekemisistä ollaan paljon... Ja nyt tuntuu jo siltä että haluaisin kovasti tunteet tunnustaa. Voiko ne mennä pamauttamaan näin vain? Siis tarkoitan näin lyhyen ajan jälkeen jolloin edes olen tiedostanut että pidän hänestä? Olen koittanut antaa (aika monia) ja lukea sanattomia merkkejä (monia taaskkn) ja tullut tulokseen että hänkin saattaisi hyvin tykätä minusta koko tämän 2kk aikana kun olen asaa katsellut. Toki tulkintaa haittaa se että ollaan muutenkin niin kaverillisen tuttavallisia. Yleensä olen tottunut siihen että pidän tunteen ehkä jopa vuosia itselläni kertomatta niistä. Nyt ajattelen näin että miksi odottelemaan... Kun tuntuu senverran oikealta. Kokemattomia ja nuoria kummatkin. Mutta ei silti teinejä enää. :D Kerrankin kuitenkin tuntuu siltä että voisin oikeasti tunteeni kertoa. Ja viimeksi kun tykkäsi jostakusta on useampi vuusi jo. Mistä sen tietää että hetki on hyvä kertoa se ihastus? Tunne siis on senverran vahva että voisi mennä nytkin sen möläyttämään ellei itseään hillitsisi. :D Eniten pelkää että kohtalo tuo jonkin esteen eteen.

10

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neuvosinulle

      Kyllä voi kertoa. Ensinnäkin kukapa ei haluaisi kuulla olevansa jonkun mielestä erityisen tärkeä, tuskin siitä pahastuisi kukaan ( vaikkei itse tuntisikaan samoin). Toiseksi saat itsellesi mielenrauhan ja parhaassa tapauksessa päädyt onnellisesti suhteeseen.

    • Hgyuhgj

      Kylläpä kuulostaa tutulta. Itsekkin olen pari kuukautta koettanut ottaa selvää samanlaisesta tilanteesta. Sanattomiin viesteihin sorrun itsekkin, mutta niiden tulkinta saa ainaki oman pään ihan sekaisin. Tässä olen koittanut rohkeutta kerätä hetken, ennen kuin asiasta aijon puhua. Me myös melko kokemattomia nuoria aikuisia.

    • Aloittajatässävaan

      Ainut miksi sitä vielä jarruttaa kun tyyppi on minun tosi hyvä kaverini. Että pelkää että hyvä ystävyys saattaa hankaloitua. Toisaalta ei ehkä ollenkaan välttämättä... Tyyppi ei varmaan kauhistuisi jos kertoisin. Ja sitten joo toisaalta pelkää ja tiedostaa sen että joku muu saattaa viedä hänet sillä välin kun koitan tunnustella hänen oloaan että olisikohan valmis siihen että kertoisin. Paras varmaan jotenkin ensin kosketuksin ja sanoin ja teoin niinku vielä selkeämmin. Sitä kyllä ollaan tehty kumpikin (mm. saattaa ohimennen taputtaa selkään.) Kaikesta vaan ei ole varma mikä on kaverillista ja mikä ei.. Henkilö senverran arka ettei tiedä miten sanoa ja koska... Pidän vaan kovasti. Ja mietin että onko hänen elämässä nyt otollinen aika tälläisiä suuria mennä paljastamaan kun muutenkin hänelle tapahtunut (tosin jo viikkojaviikkoja sitten) radikaaleja muutoksia elämässä. Että ehkä se on juuri se kaikista suurin syy sitentin lopulta. Kun tyyppi on niin herkkä... mutta Nytkin sellainen tunne kun taas tekemisissä ollaan että vois vaan mennä pamauttamaan sen kun pelkää että joku muu ottaa ja vie :D

    • ojpsd

      Heitänpä ajatuksen. Entä jos hän ei ole sillä tavalla kiinnostunut, silloin asia ei välttämättä ole hänelle "tosi iso juttu". Varsinkaan jos ette ole enää teinejä. Toisaalta jos kiinnostus on molemmin puolista, niin se voi olla hänelle todella iso juttu. Jälkimmäisessä tapauksessa en usko, että tämän asian suuruus hirvittävästi häntä haittaa.

      Mielestäni jos asian varsinkin ilmaisee esimerkiksi sanomalla "tykkään susta" tms. se ei varmasti aiheuta suuria onglmia. Siinä tilanteessa asia saattaisi kyllä selkiytyä tyypille.

      Parastahan tässä ketjussa on se, että joka ikinen seikka on kuin omasta suustani. Painin samassa tilanteessa ja pohdin ihan samoja asioita saamatta mitään aikaiseksi. Hyvä siis neuvoa... :D

    • Aloittajatässävaan

      Joo kiitos kovasti.... :) Pelottaa se ajatus kanssa jos se ei tykkääkään vaan on alkanut ajatella että olen ihan keskinkertainen ihminen vaan tai jotain... Mutta niin kovin joskus tuntuu että voisi pitää...

    • eräswaa

      Varmistele ensin onko hän pari suhteessa... Tai parissa suhteessa.

    • Aloittajatässävaan

      On ihan vapaa:D Tärkeä lisäkysymys... Kun hän on minun tositosi hyvä kaverini niin on alkanut tulla tunne että kaveritasolla ei pysty olemaan enää niin rennosti kunin ennen ja se harmittaa tositosi kamalasti... Ja se johtuu siitä kun alan pelkäämään että kyllä hän jonkun muun löytää ja mietin omia ja hänen sanomisiaan ihan pakosta kun haluaa etä kaikki onnistuisi. Että ei hän minuun ihastu ajattelen ja ahdistun. Ei hän minusta välitä. Huomaa että ihminen on ehtinyt tulla tässä ajassa tosi tärkeäksi... Miten tuosta tunteesta päästä eroon että ihastus henkilöön pistää miettimään liikaa (jonka kanssa oli ennen maailman helpoin olla) ja ystävyys kärsii? Mikä olisi hyvä hetki tunnustaa tunteet? Onko järkevää vaikka pienenpienellä kirjeellä? Mutta entäs sen jälkeen sitten voi olla kun tietää tyypin lukeneensa sen? Miten kohdata siteen ihminen. :D Ja jos kirjeenkin laittaa mitä siihen kannattaa laittaa. Musta sellainen voisi olla aika ihana tapa tunnustaa tunteet. Toisaalta kasvokkain parempi. Näkee heti reaktion.

      • Aloittajatässävaan

        Kun tuntuu että jos tunteeni kertoisin voisi helpottaa asiaa. Jos sanoisi ei voisi tuhkaa tunteet mutta jos juu niin voisi olla taas rennommin??? Niin kovin pidän että olisi ihanaa sanoa.

        ...

        Vaikeaa. Vai kannattaako ollenkaan jos tuntuu näin hankalalta ylipäätään. .. Mutta siis tosi rento olla.hänen kanssaan aina välillä edelleenkin. Hymy jotenkin ihan rentouttaa omat lihakset kun se tajuaa mun jutut.. Mutta niin erilaista kun ajattelee hänestä eri tavalla..

        Joskus ehkä sitäkin mietin että.hän meni sanomaan minulle vuosi sitten aika tökerösti... Mutta silti hänen kanssaan on ihana olla...


      • tdyjdfgj

        Edelleen nauran melkein ääneen, kun nämä jutu on kuin omasta päästäni. :D

        Jos oisin itse vastakkaisessa tilanteessa, eli ihastuksen kohteena, voisin ehkä toivoa tuommosta kirjettä tms. Vielä ehkä niin, ettei nähdä välttämättä seuraavan parin päivän aikana esimerkiksi reissun tms. takia. Siinä saa sitten kirjeen saanut rauhassa lukea kirjeen ja miettiä miten asiaan vastaa, on niitä samanlaisia fiiliksiä tai sitten ei. Jos sanoo suoraa/kirjoittaa kirjeen, omasta mielestäni kannattaa ehkä mahdollisimman rehellisesti kertoa omat ajatukset. Myös siitä epävarmuudesta, mikä on tällä hetkellä päällä. Kannattaa tarkentaa myös sitä, että et haluaisi kaverisuhdetta menettää vaikkei samanlaisia tunteita sinua kohtaan olisikaan.

        Jos että teinejä enää ole, niin luulisi että asiat menee hyvin etiäpäin, on niitä molemminpulisia fiiliksiä tai sitten ei. Pakit varmasti hetken kirpasee, mutta varmasti se siitä sutjaantuu, kun muutama päivä vierähtää. Näin siis uskoisin omalla kohdallani menevän.


      • aerhsrt

        Ai niin, ja mitä tulee tökerösti sanomisiin tai loukkaantumisiin. Niitä tulee vastaan myös parisuhteessa, joten siitä ei kannata kantaa huolta, jos kaverista muuten tykkää. :P


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe