Varatut miehet

karatriina

Nyt ärsyttää. Profiilissani kerron, että etsin seuraa vapaasta miehestä. Tästä huolimatta yhteyttä ottaa miehet joilla suhdestatus: varattu,avioliitossa,avoliitossa, jokin muu. Mikä älyttömintä, saattavat kuvailla itseään sanoilla: luotettava, rehellinen, kiltti, avoin, naista kunnioitava tms. Varmaan on juuri näitä kaikkia siinä parisuhteessaankin joo...valmiina pettämään.

Älkää ukkomiehet ja jossain epämääräisessä suhdesopassa elävät miehet laittako viestejä jos sellaisia ei nimenomaan teiltä varatuilta pyydetä!!!!

18

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vapaamies-

      Minä olen vapaa mutta et vastannut kuitenkaan.

    • Kaltainentoiselle

      Luulisi löytyvän samanlaisissa tilanteissa olevia naisia, joista löytää seuraa. Sinkuille sinkkuja kiitos.

    • kunnioitusta

      Hyvä aloitus. Nimittäin juurikin tuo profiilin sisältö on niin naurettavaa monella varatulla...naista kunnioittava ym.
      Naista kunnioittaa mies on sellainen, joka ei ole hakemassa minkäänlaista seuraa toisista naisista.

    • 40v-sinkkumies

      Ne varatut on niin hurmaavia että naiset niille vastailee mutta ei meille vapaille.

      • Ai niinkö aloittaja kertoi?


      • 2tr43r32r4

        Noin se vaan menee aloittaja taas on poikkeus joka vahvistaa säännön. Vapaat miehet on naisista nahjuksia ja luusereita ne haluaa jahdata ukkomiehiä.


    • Miehen_mieli

      Osa miehistä ei kai osaa lukea, mikä sinänsä on hyvä merkki miehen tyhmyydestä. Ja onhan mies aikamoinen idiootti, kun mainitsee olevansa "varattu" tai "jokin muu" ja silti kaipailee sinkkunaisilta seuraa. Jokainen sen tietää, että sinkkunaisille tulee muutenkin viestejä vapailta miehiltä, joten miksi ihmeessä he ottaisivat sieltä lukuisten sinkkujen joukosta jonkun varatuksi itsensä tunnustavan?

      Sama muuten iän kanssa. Jos hakee seuraa ikäisistään kolmekymppisistä, niin viisikymppiset äijät tulevat jatkuvalla syötöllä märisemään, että mikä on, kun seura ei kelpaa. Kuka haluaa jonkun isänsä ikäisen äijän ukon, kun satoja omanikäisiä on tarjolla? :D Kyllä on vanhoilla kurpilla suuret luulot itsestään, kun omanikäiset naiset ei kelpaa, vaan on saatava se 20-30-vuotias. No, ainahan sitä saa haaveilla...

      P.S. onneksi joukossa on myös fiksuja tapauksia. :)

      • Naisen_ylirohkeus

        Paljon on myös lukutaidottomia naisia. Joko eivät lue ollenkaan miehen profiilista löytyviä tietoja tai eivät välitä hänen asettamista ehdoista mitään, silti kirjoittavat. Ja samalla tavalla ottavat yhteyksiä vain nuorempiin miehiin. Onneksi muutama harva poikkeus. Näillä periaatteilla vain todella harvat tulevat löytämään toisensa.


      • kauheetJaRohkeat
        Naisen_ylirohkeus kirjoitti:

        Paljon on myös lukutaidottomia naisia. Joko eivät lue ollenkaan miehen profiilista löytyviä tietoja tai eivät välitä hänen asettamista ehdoista mitään, silti kirjoittavat. Ja samalla tavalla ottavat yhteyksiä vain nuorempiin miehiin. Onneksi muutama harva poikkeus. Näillä periaatteilla vain todella harvat tulevat löytämään toisensa.

        Oho, oletko saanut viestejä liian kauniilta ja fiksuilta naisilta?


    • salasinkku

      Onneksi minun 50v mieheni oli fiksumpi ja esiintyi ihan sinkkuna. Nauroin kuollakseni kun hän jäi kiinni. Etsi seuraa 30v-50v naisista. 30v? Minun kaljamahainen kaljuuntuva rupsahtanut ukkoni? Minä tietysti rakastin häntä sellaisenaan makkaroineen ryppyineen ja raskausarpineen eikä haitanneet eturauhasvaivat ja muutkaan krempat. Minulle hän oli maailman komein mies ja näin hänessä sen nuoruuden hurmurin kaikesta huolimatta. Jatkamme nyt eri teitä. Ei ole nuoria naisia löytynyt. Hiljaista on vanhempienkin kanssa. Minä taas yllätyin että vapautumiseni aiheutti parikymppisten miesten tulvan elämääni. En ole mikään puuma eikä lähes lasteni ikäiset miehet innosta. Tässä ei nyt kukaan saanut mitä halusi.

      • sivupersoonako

        Heh, aivan kuin oma kirjoitukseni. Mies haki seuraa netistä, nykyään siis ex. Oli urheilullinen, harrasti monta kertaa viikossa juoksua ja kuntosalia, piti kuulemma olla kunnossa kun teki paljon töitä varsinaisen työn ohella, kuulemma kokki? muita töitä että sitä rahaa siis riitti, mainitsi esim. portsari- ja laivakeikat.
        Tais tuolla olla joku sivupersoona asustelemassa sisällään, pieni, pullea, vatsakas, ei liikuntaa yhtään, ja vielä mukamas kokkikin ;)))
        En tosiaan osannut edes suuttua, nauroin katketakseni...


      • salasinkku

        Minunkin mieheltä näköjään löytyi urheiluharrastusta ja korkeakoulututkintokin. Oli niin maailmantuntijaa että deitti ilmoituksen mukaan. Paskanmarjat. Umpimielinen perussuomalainen ja mitään kouluja ei ollut jaksanut loppuun asti lukea. Suurimman osan ajasta asui kaljatölkin pohjalla ja internetissä. Yöt runkkasi pornolle. Kyllä minä tiesin, että sillä oli aina jotain sivusuhteita menossa joidenkin kapakkaruusujen kanssa, mutta katsoin läpi sormien. Nyt en kyllä enää muista miksi. Hyvähän juttu loppujenlopuksi tämäkin oli nyt kun on aikaa kulunut. Minä olen tajunnut, että elämähän on aivan mahtavaa ilman miestä. Nyt voi täysin keskittyä omaan hyvinvointiin ja elämään. Olen tavannut mukavia ihmisiä ja alkanut harrastaa kaikenlaista kun suhde ei ole enää viemässä voimia.


    • Makeamaistuu

      Vieras vittu kullin herkku sekä päinvastoin. Kyllä se laittaa yrittämään.

    • Miettinyt.mitä.teen

      Sinkkuna JO 20-vuotta, no kuitenkin on ikäero, välimatka, maaseutu , nämä kriteerit ovat kuitenkin ne joihin kompastuu tälläkin kertaa hakea "tositarkoituksella" rinnalleni.

    • VittuakoVastailetteNiill

      Kenenkö niitä viestejä pitäisi laittaa????? Itse olen ehdottoman vapaa eli sinkku mutta ei silti kenellekään kelpaa. Jostainsyystä naimisissa olevalla kaverillani jolla on kotona muija ja kolme lasta niin silti hän (valitettavasti) hakee tuolla sinkkuna seuraa ja kysyntää on niin että en voi käsittää. Mitä hän on mulle niitä viestejään esitellyt niin eipä paljoa tunnu painoarvoa naiset toisten suhteille antavan. Hän on kyllä jossainvaiheessa aina kertonut että suhteessahan tässä mutta se ei naisia ole liikuttanut sen enempää. Totuus on se että jos mies on komea on silloin aivan sama onko hän sinkku vai varattu. Naisia on jonoksi asti.

      • mulle-kelpaa

        Tunnustan. Minulle kelpaa naimisissa oleva kaveri vallan mainiosti. En halua seurustella. Kyse ei kuitenkaan ole siitä onko vapaa vaiko varattu. Kyse on miehen taidoista ;)


    • Miettinyt.mitä.teen

      Siis onko sinulla suomi24-profiili johon viittaat yhteydenottojamme sinkkumiehiltä? kun itselläni ei ole minkäänlaista profiilia suomi24:ssa , koska aikoinaan suomi24 sähköpostini meni jumiin ja jouduin poistamaan koko profiilini.
      Siinä meni hyviä ystäviä ja yhteistietoja, no mitäpä tässä surkuttelemaan asiaa. Menen eteenpäin ja etsin kumppania, ei ole luurankoja kaapeissa ja mitään irtosuhteita.

      Onnea vaan sinulle katariina.

    • Luomakunnankruunuko

      Joitakin ihmisiä ei vaan kiinnosta mitä toiset toivoo, kun se oma napa on universumin keskipiste.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe