Sinkkumiehen osa

DMTKS

Paljon on puhuttu sinkkuudesta. Millainen on vl- sinkkumies ja sinkkunainen.
Meitä on yhtäpaljon erilaisia, kuin naimisissa oleviakin.
Itse olen sinkku omasta tahdostani. Usein aloitteenteko on annettu miesten tehtäväksi. Jos mies ei tee mitään, naiset alkavat tekemään sitten itse niitä aloitteita.
Useimmiten naiset pyrkivät antaa eritavoin signaaleja. En muuta käyttäytymistä ketään kohtaan, jos koen heidän suunnalta tulevan signaaleja, koska havaintoni voi olla myös väärä. Normaalistihan ihastuva saattaa langeta signaaleihin ja rakkaus vie sitten mennessään.
Sitten on niitä rohkeampia tapauksia, jotka tulevat ihan juttelemaan ja kertomaan kiinnostumisestaan. Nekään tilanteet eivät minua pelota. Uskon, että puhumalla asiat aina selviää. Olen yleensä kertonut suoraan kantani loukkaamatta minua lähestynyttä naista. Tosin en tiedä, kuinka raskaasti ottavat pakit. Onneksi tällainen on harvinaista. Elämäni aikana vain kolme on uskaltanut lähestää näiden asioiden tiimoilta mua.
Muut lähestymiset ovat olleet enemmän vihjailevan tyylisiä. On sanottu vaikka, että sinä se oot aina niin freshi... Iloinen jne. Susta tulis varmaan hyvä isä jne.
Näissäkin olen voinut todeta, että no, ihminen se olen minäkin. En yhtään parempi, kuin muut. Sitä paitsi koen, ettei musta edes olisi hyväksi isäksi.

Vaikka olen tyytyväinen sinkkuuteeni ja haluaisin myös pysyä sinkkuna, saatan tuntea lievää kiinnostusta toisinaan naisiin. Seuroissa on paljon sellaisia mielenkiintoisen oloisia naisia, joihin olisi kiva tutustua, mutten vain pääse heihin tutustumaan. Isossa siionissa kun on niin paljon porukoita. Täytyisi aina tietää joku, jonka kautta päästä uusiin piireihin. Kerran satuin pääsemään kylään, jossa oli salaa ihailemani nainen. Ja hän tuli saman tien juttelee mulle. Tästä seurasi vielä puhelinsoittoja ja yhteisiä kävelyjä. En kuitenkaan missään vaiheessa tullut täysin varmaksi tunteistani, joten siitä ei lopulta tullut mitään. Pidin kokoajan naisen kartalla, missä mennään. En halunnut antaa hänelle turhaa aihetta. Kerroin hänen positiivisista puolista, mutta totesin, että tällä hetkellä mun tunteet ovat vain nämä ja musta se on vähintäänkin, kuin oikein todeta ne hänelle. Näin ei tule tilannetta, jossa toinen kokee, että hänen tunteillaan on leikitty. Tämä on yhä mun kaveri, eikä meillä enää ole mitään sellaista säpinää. Uskon, ettemme kumpikaan enää edes mieti toista mahdolliseksi puolisoksi. Hän ehkä haluaa miehen, mulle parempi osa on sinkun osa! Ja siihen on syynsä, mutten niistä tässä sen enempää avaudu.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvin_kirjoitit

      Mielenkiintoinen kirjoitus. Oletko jakanut vuoteen, ts. rakastellut näiden kiinnostavien naisten kanssa?

    • 822

      Ehkä aloittajalle on suotu yksin eläjän voima. Harvalla on kuitenkaan lihan himot niin hallinnassa, ettei ole vaimolle tarvetta.
      Esiaviolliset suhteet on kiellettyjä hedelmiä. Niitä pystyy vain uskova vastustamaan.
      Raamattu kehoittaa ottamaan vaimon lihan himojen välttämiseksi. Ei ole hyvä käydä kukasta kukkaan. Murhetta siitä seuraa.
      Aloittajan ikä jäi piiloon. Sekin vaikuttaa ratkaisuihin. Iän myötä kypsyy ymmärtämään elämää enemmän. Toivottavasti aikasi tulee seurakunnalle hyödyksi ja rakennukseksi ja Jumalalle kunniaksi.

    • helpostusta

      siis sinkkumies saa niinpaljon suuta ja piparia kun haluaa jos vaan on supliikki. nuoret mimmit opettelevat mielellään suuhoitoja ja hieman muutakin, vanhemmat ihan sitä itseään. moni liitto on niin väljähtänyt kun on menty 18v naimisiin ja kotona on kaikki seksi loppunut. ei ne himot mihinkään katoa. Pitää vaan hoitaa asiat niin ettei "uskollin" vaimo narahda. on kokemusta useista kiihkeistä rouvista

    • Fleshlight_auttaa

      Fleshlight helpottaa paineita. On jopa parempi kuin oikea. Suosittelen kokeilemaan.
      Googleta Fleshlight.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe