Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

suomalaisten fasistien vallankaappausyritys paljas

s.partacus

tuu. Asevarkauden todellinen luonne 1 944 solmitun välirauhan jälkeen.
Olkaa kuulolla. Keskustelu teemasta alkaa lähiaikoina. Asevarkaiden koplan johtajat ja heidän tarkoitusperänsä paljastuvat. Suoritusportaasta on tarkkaa tietoa. Sodanjälkeinen Valpo ei tutkinut tai ei kyennyt tutkimaan asevarkaiden johtoryhmää. Historia avaa arkkunsa ja tapahtumat ovat taruakin ihmeellisempiä.
Suomalaisten fasistien toimet uhkasivat kansakunnan olemassaoloa. Heidän rikoksensa olisi tullut käsitellä verekseltään armeijan aseiden varastamisen laajuuden tultua ilmi.
Nimiä paljastetaan niin paljon kuin esiin on tullut. Huomautus: Vastoin kristinuskoa, jälkeläiset eivät ole syyllisiä isiensä tekoihin eikä "rosvojen" nimien paljastamisella haluta leimata sukua alenevassa polvessa.

50

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taas tulee komujaskaa trollin täydeltä. s.p ei osaa asioita muutoin kuin pravdan kautta.

      Asekätkennässä oli kyse Suomen pelastamisesta kommunismilta ja me tiedämme sen onnistuneen jopa suomikomujen onneksi. He saivat elää hyvinvoinnissa komukurjuuden sijaan mutta eivät ole näköjään oppineet elämään siinä vaan hinkuvat takaisin pakkotyöleireille, nehän niitä komujen lomaparatiiseja ovat aina olleet.

      Fasisteista ei täällä Suomessa ole koskaan ollut haittaa mutta komuloiset ovat pariinkin kertaan pyrkineet suistamaan meidät komukurjuuteen ja sitä ei voi antaa anteeksi, kun eivät edes pysty esittämään esimerkkejä hyvinvoinnista kommunistisissa yhteiskunnissa. He olisivat halunneet syöstä meidät kunnon suomalaiset kurjuuteen, hyi se kuuma paikka!

      • TimoEspoosta

        Tuolle s.partacuksen kirjoittelulla on olemassa selitys. Katsopas vaikka Wikipediasta mitä Mytomania tarkoittaa. Se selittää kaiken kyseisen nimimerkin kirjoittelusta. Ihan kaiken.


      • suomi_pelastettiin

        Kyllä se Suomen miehitysyritrystä pani velivenäläisen kahdesti miettimään kun ymmärsivät sen, että nuo aseet oli jemmattu heidän yritystään vastaan.


        Jos kaikki aseet ois luovutettu varikoille,nehän olis olleet siellä eikä saatavilla vihollista toppuuttelemaan.Asevarikot olis voinut venäläinen pommittaa tai vallata
        ja suomalaiset olis olleet aseettomia.

        Ihmettelen kuitenkin, että se vieläki tuota äkkiväärää vasemmistoa nuin korpeaa.
        Suomi pelastettiin kommunismila ja venäjän ikeeltä.

        Isänmaalliset miehet asekätkennän tekivät.Ihan sama mitä siitä joku kommunistiklikki selittää.


    • Iltalehden erikoisnumero asekätkennästä oli sittenkin hyvä. Se paljasti valtiolta aseita varastaneiden suoritusorganisaation. Suoritusorganisaation yhteydet aikaisempiin äärioikeistolaisiin ja suorastaan fasistisiin ryhmiin ovat tärkeämpi puoli kuin kiväärejä kantaneet ja piilottaneet rivitason suojeluskuntalaiset.
      Poliittinen organisaatio ja asevarkauden aatteelliset tavoitteet jäivät selvittämättä. Voi kysyä, oliko se Iltalehden tarkoitus. Pakon edessä paljastettiin muoto mutta sisällöstä vaiettiin.
      Asevarkauden tarkoitusperät ovat taruakin ihmeellisemmät. On väitetty että aseita suunnattiin kommunisteja vastaan. Sekin on mahtava valkoinen valhe ja kätkee taakseen paljon karmeampia asioita.
      Olkaa kuulolla. Kaikki paljastetaan mitä tiedetään. Nykyään tiedetään paljon enemmän kuin ennen. Konkreettiset yksityiskohdat paljastuvat. Tietolähteet ovat virallisia tietolähteitä. Julkisia ja kaikkien tarkistettavissa. Paljon on luonnollisesti tuhottu rikollisten toimesta. Riittävästi aineistoa on säilynyt. Nykynuoriso elää huhujen varassa. Nykynuorison täytyy saada oikeaa tietoa menneisyytemme mustista hetkistä. Viimeaikainen tutkimus edistää totuuden selville saamista.

      • Oliko oikeistolaisuus suomalaisuuden vastustusta kuten kommunismi sotien jälkeen, tuskin oli! Oikeistolaiset olivat aina Suomen puolesta eivätkä halunneet kommunistista epädemokratiaa maahamme.

        Kommunismin vastustus olisi tuskin ollut niin vahvaa jos olisitte luopuneet väkivallasta valtaan pääsyjenne yhteydessä mutta vallankumous ja sen väkivalta on vieläkin kuultavissa vapputapahtumienne saarnoissa joita olen muutamana vappuna ollut uteliaisuuttani kuulemassa.

        Missäänhän ei kommunismi ole päässyt valtaan demokratian keinoin, eikä kommunisti ole koskaan luottanut kansaan ja sen valintaan vaan sitä valintaa on aina rajoitettu valtaan pääsyn jälkeen.

        Voisitko nyt s.p selvittää miksi demokratia ei kelpaa kommunistille vaan hän haluaa aina diktatuuria jossa on vain yksi mahdollisuus, kumartaa kommunismille?

        Nykynuoriso tietää menneen varsin hyvin eikä kaipaa pravdaasi sitä sotkemaan. Nuoriso on nähnyt mihin kommunismi johtaa käytännössä ja osaa sen suhteen valita oikeamman tien.


      • Taisi tuo Timpan diagnoosi sinusta osua kohdalleen, olet patologinen valehtelija ja pyrit johtamaan lukijoita harhaan. Älä luota pravdaan vaan ota totuus ja faktat pohjaksi niin komusuomut kyllä putoavat silmiltäsi ennen pitkää.


      • TimoEspoosta
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Taisi tuo Timpan diagnoosi sinusta osua kohdalleen, olet patologinen valehtelija ja pyrit johtamaan lukijoita harhaan. Älä luota pravdaan vaan ota totuus ja faktat pohjaksi niin komusuomut kyllä putoavat silmiltäsi ennen pitkää.

        Laivat-palstalla oli taannoin samanlainen tapaus: Eräs mies väitti ja intti jos mitä mielikuvituksellista. Ei koskaan vastannut asiallisiin kysymyksiin, vaan väitti omiaan niistä huolimatta.
        Hän väitti mm. poliisin, syyttäjän ja Porin virkamiesten salaliitosta, väitti Porin virkamiesten lahjoneen koko länsirannikon satamien häntä vastaan ja lopuksi kirjoitti Tarja Halosenkin liittyneen samaan salaliittoon.

        Lopulta ylläpito poisti kyseisen "keskustelijan". Nykyään ei ylläpitoa ole, joten tämänkertainen mytomaanikko saa jatkaa. No, harmitonhan hän on. Mitään vaikutusta mihinkään ei hänen kirjoituksillaan ole, saati, että olisi aatetovereineen päätöksiä tekemässä.
        Kyllä lahopuutkin metsässä aikanaan kaatuvat...

        Hyvää kevättä kaikille!


      • Eipäs-liioitella

        "Iltalehden erikoisnumero asekätkennästä oli sittenkin hyvä. Se paljasti valtiolta aseita varastaneiden suoritusorganisaation...."

        Tosiasiassa Iltalehden erikoisnumero EI paljastanut yhtään mitään. Kaikki ko. jutussa olleet asiat ovat olleet tiedossa kymmeniä vuosia.


    • ALUEMESTARIT

      Rajat Auki ei siis Rajat Kiinni. Mitä todella tarkoittaa SUOMI-kuvioissa Racismus eli ROTUOPPI ja Facsismus eli RUOSKAOPPI Arvoisat SINIMUSTAT ja Porvarit? Ovatkohan nyt Natsikomut ja Natsisossut sama asia kuin KOMU ja SOSSU? Oletteko Te Arvoisat Porvarit tietoisia siitä asiasta, että on olemassa sellainen asiaryväs kuin VALTIOSOSIALISMI ja tämän alaosastot Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT? Mitä todella pitää sisällään Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT? Nyt ainakin YKSI vastaus on se, että kunkin kansallisvaltion Elinkeinoelämä pitää olla yksityisissä käsissä ainakin 80-90 prosenttisella varmuudella. Niin ja nyt Elinkeino- ja Talouspolitiikka pitää kuulemma olla MARKKINALIBERALISMI rs:n mukaista toimintaa siis jokaisen pitää valtiokuvioissa olla Oman Onnensa SEPPÄ. Meidän täytyy nyt esimerkiksi SUOMI-valtiossa lopettaa Ay-liike ja Työehtosopimusten Yleissitovuus. Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n pitää ja täytyy saada määrätä täysin ehdoitta ainakin Rivityöväestön PALKKA-, VAPAA-AIKA- ja TYÖTUNTIEHTO rs:n ympäristöön kuuluvat asiat ja asian haarat sekä näreet ja aidan seipäät.

    • ostvest

      "Oliko oikeistolaisuus suomalaisuuden vastustusta..."

      Oli. Se oli paljon pahempaa 30 luvulla ja sodassa natsien rinnalla kuin nyt. samoja kaikuja istuva hallitus tosin esittää kuin oikeistolaiset 30 luvulla "Ammattiliitot kuriin tai peräti lakkautettava". Oikeistolaisuus oli ja on isänmaan etuja vastaan noudatettavaa politiikkaa.

      • Oikeistolaisuus on se joka Suomen on nostanut hyvinvoinnin kärkimaiden joukkoon. Oletko nähnyt missään kommunismia joka on yltänyt samaan? Jos olet niin luettele ne maat jotka sosialismin voimin ovat samaan kuin Suomi yltäneet!


    • Valkoinen valhe esittää asevarkaudet olleen siksi, että kommunistien valtaantulo saataisiin estetyksi. Fasismi tukahdutti valta-alueillaan Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Baltian maissa ja muualla kommunistien lisäksi muunkin vasemmistolaisen työväenliikkeen. Fasismi on työväenliikkeen väkivaltaista tukahduttamista ja siten porvarillisen demokratian rajua kaventamista. Siinä mielessä asevarkaus kohdistui työväenliikettä ja demokratiaa vastaan. Palstan porvaripukarit ja varsinkin hölösuunimimerkki "Työeläkeläinen" kertoo totuuden sodan loppuvaiheen porvarien tarkoitusperistä. Hän esiintyy kuin konsanaan valkoisen Suomen oikeistolaiset -kommunistien varjolla voi tehdä miten julmia tekoja tahansa.
      Kapitalistiluokka pelkäsi toden teolla vastuutaan fasismin kelkkaan menemisestä. Miespuolisen nuorison verta vuodatettiin fasismin alttarille ja Suur-Suomelle. Tavoitteet menivät harakoille. Vähemmästäkin maha oli kuralla.
      Sodanjälkeisen uuden politiikan varalle valmistauduttiin pelonsekaisin tuntein. Asevarkauden tosiasialliset tarkoitusperät olivat raadollisempia. Pelkkä kommunistien valtaantulon estäminen ei riittänyt.
      Iltalehden asevarkausnumero jätti oleellisemman kertomatta. Se ei tullut esiin kunnolla edes maanpetosoikeudenkäynnissä 1 946. Maanpetoksesta oli kysymys. Maanpetosta oli luonnollisesti natsien kanssa sotaan liittyminen ja samasta oli kyse myöhemminkin. Voisi sanoa että ensimmäinen oli yksinkertainen petos mutta jälkimmäinen tuplapetos.
      Norjalla ja Tanskalla on puhtaat jauhot pussissa. Ne eivät suostuneet vapaaehtoisesti natsien vasalleiksi.

      • Jätät s.p oleellisen asian kommentoimatta, miten olisimme ilman apua selvinneet kommunismista johon suuri osa itäistä Eurooppaa alistettiin vuosikymmeniksi? Jos maahamme olisi saatu liittoutuneiden joukkoja vaikka jenkeistä niin harva olisi hanttiin pistänyt mutta ei PUNA-ARMEIJAA JA KOMMUNISTEJA MAATAMME PILAAMAAN!!

        Norjalla ja Tanskalla ei ollut suurtakaan vaaraa puna-armeijan miehityksestä mutta meillä oli koska meillä oli jopa oma viides kolonna eli komuloiset jotka himoitsivat valtaa.

        Kaikki tiedämme mihin komuvalta johti, kurjuuteen joten kiittäkää komuloisetkin nyt meitä oikeita suomalaisia kun pelastimme teidät kommunismilta.

        Kommunismin kannattaminen oli sitä pahinta maanpetosta jota saattoi sodan aikana harrastaa, hehän tänne hyökkäsivät ja yrittivät viedä maamme soviet yhteisöön kitumaan.


      • PuebloUnido

        "Valkoinen valhe esittää asevarkaudet olleen siksi, että kommunistien valtaantulo saataisiin estetyksi"

        No eikös se saatukin. Ja hyvä niin. Jos ja kun puolue kannatus on luokkaa 0,2 %, niin kyllä se tarkoittaa selkeästi, että puolue ei ole vallassa. Paljon kauemmas vallan kamareista ei taida päästä, vaikka kuinka koittaisi.


    • Hölösuu Työeläkeläinen saa taatusti sapiskaa järjestöltään mihin kuuluukaan. Hölösuu kertoo sen yksi yhteen mihin Suomen kapitalistiluokka pitkin 30 lukua pyrki. Jo ennen Talvisotaa Berliinissä laukkasi niin viralliset valtion elimet kuin suomalaisten fasistien järjestöt erikseen. Natseissa nähtiin liittolainen Suur-Suomi aatteelle mikä jäi heimosodissa kansalaissodan jälkeen toteutumatta.
      Englanti ja Ranska eivät todellakaan lämmenneet kotinatsiemme tavoitteille. Englanti esti Muurmannissa ja Arkangelissa olleiden joukkojen avulla suomalaisten valtausyrityksiä jopa Venäjälle paenneiden punakaartilaisten avulla heimosotien aikana. Lännestä ei todellakaan tullut apua "suomensukuisten" yhdistämistavoitteelle.
      Sitä ei tullut toisen maailmansodan aikanakaan. Länsi vaati alusta saakka irtautumaan natsiliitosta ja yhtymään liittoutuneisiin. Porvarihallitus pakotettiin siihen 1 944.
      Olet täysin oikeassa silloisen porvariston mielihalusta -halusta laajentaa valtakuntaa itään mahdollisimman kauas. Puhuttiin virallisesti (aluksi) kolmen kannaksen rajalinjasta ja sinne hyökkäys 1 941 vaihteessa tyrehtyikin.
      Vielä kerran todettakoon. Englanti, Ranska ja USA eivät tuolloin hyväksyneet suursuomiaatetta eivätkä hyväksy nytkään.
      Äläkä minua syytä, kun taustajoukkosi käyvät kimppuusi hölösuusi takia. Vahvistat täysin suomalaisten 30 luvun fasistien tarkoitusperät.
      Pidetään nato maamme rajojen ulkopuolella ja olkaamme itsenäisiä.

      • PuebloUnido

        Ihan mielenkiintoista tarinaa - useimmille historiasta kiinnostuneille ja historian saitilla liikkuneelle tuttua. Ei kumminkaan aivan päivänpolitiikkaa, voisi sanoa - onhan noista "Muurmannin legioonan" ajoista yms. kulunut jo lähes sata vuotta.
        Kysymys: miten Nato-jäsenyys ja kansakunnan itsenäisyys voisivat olla keskenään ristiriidassa? Pidätkö sellaisia valtioita kuin Ranska, Saksa, Espanja, Italia jne, jne, epäitsenäisinä?


      • Mitähän järjestöä s.p tarkoittaa kohdallani? Ahkerat veronmaksajatko?

        Kuten Pueblo sanoi niin ei kannata sotkea asioita, jos suomalaisia kävi Berliinissä ennen talvisotaa niin talvisodan aikana ei käynyt koska Berliini ja Moskova olivat silloin liittolaisia joka pitää ottaa huomioon. Koko talvisotahan oli Saksan ja Neuvostoliiton Euroopan jaon seurausta kuten Baltian miehitys ja Puolan jakokin.

        Tuntuu olevan s.p:lle vaikeaa hyväksyä noiden kahden sosialismin liitto 1939 vaikka se on historiallinen tosi asia. Kaikkensa hän tekee sen kiertääkseen.

        Ei noita noin 1920 tapahtuneitakaan kannata liittää 1930 lukuun koska Saksa ja Neuvostoliitto tekivät -20 luvulla paljon yhteistyötä kunnes natsit pääsivät valtaan joka hieman himmensi noiden maiden suhteita kunnes Molo-Rippe astui kuvaan.

        Meillä oli -30 luvulla suomalaiset tarkoitusperät ei fasistien! Tosin kun sinä toitotat kommunististen tarkoitusperien perään niin en arvele niiden fasististen sen kummempia olleen. Meille kuitenkin kelpaa vain suomalainen tarkoitusperä.


      • urinu
        PuebloUnido kirjoitti:

        Ihan mielenkiintoista tarinaa - useimmille historiasta kiinnostuneille ja historian saitilla liikkuneelle tuttua. Ei kumminkaan aivan päivänpolitiikkaa, voisi sanoa - onhan noista "Muurmannin legioonan" ajoista yms. kulunut jo lähes sata vuotta.
        Kysymys: miten Nato-jäsenyys ja kansakunnan itsenäisyys voisivat olla keskenään ristiriidassa? Pidätkö sellaisia valtioita kuin Ranska, Saksa, Espanja, Italia jne, jne, epäitsenäisinä?

        Pidätkö sinä niitä itsenäisinä? Salliiko natojäsenyys 100 % itsemääräämisoikeuden? Entä suurten ja pienten natomaiden keskinäisen itsenäisyyden suhde.


      • natsit_kelpasivat
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Mitähän järjestöä s.p tarkoittaa kohdallani? Ahkerat veronmaksajatko?

        Kuten Pueblo sanoi niin ei kannata sotkea asioita, jos suomalaisia kävi Berliinissä ennen talvisotaa niin talvisodan aikana ei käynyt koska Berliini ja Moskova olivat silloin liittolaisia joka pitää ottaa huomioon. Koko talvisotahan oli Saksan ja Neuvostoliiton Euroopan jaon seurausta kuten Baltian miehitys ja Puolan jakokin.

        Tuntuu olevan s.p:lle vaikeaa hyväksyä noiden kahden sosialismin liitto 1939 vaikka se on historiallinen tosi asia. Kaikkensa hän tekee sen kiertääkseen.

        Ei noita noin 1920 tapahtuneitakaan kannata liittää 1930 lukuun koska Saksa ja Neuvostoliitto tekivät -20 luvulla paljon yhteistyötä kunnes natsit pääsivät valtaan joka hieman himmensi noiden maiden suhteita kunnes Molo-Rippe astui kuvaan.

        Meillä oli -30 luvulla suomalaiset tarkoitusperät ei fasistien! Tosin kun sinä toitotat kommunististen tarkoitusperien perään niin en arvele niiden fasististen sen kummempia olleen. Meille kuitenkin kelpaa vain suomalainen tarkoitusperä.

        Kylläpä kävi. Päivän tai pari talvisodan alkamisen jälkeen suomalainen porvaristo oli ihmeissään tilanteesta kun Saksa ei tullutkaan avuksi. Matkat Berliiniin jatkuivat ja natsit kehottivat olemaan turmelematta sotakoneistoa ja ryhtymään rauhaan. Miksi? Natsit sanoivat suorasanaisesti "emme ole vielä valmiit, 2 vuoden sisällä olemme ja saatte kaiken takaisin korkojen kera". Natsit eivät halunneet menettää Suomea oman armeijansa ryhmitysalueena tulevaa hyökäystä varten.
        Suomen hallitus tukenaan fasistiset järjestöt toimivat kaiken aikaa Saksan kanssa yhteistyössä. Yhteyttä hoidettiin paljolti natsien SS-järjestön kautta. Suomesta silloinen Valpo näytteli huomattavaa osaa yhteydenpidossa.


      • TimoEspoosta
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Mitähän järjestöä s.p tarkoittaa kohdallani? Ahkerat veronmaksajatko?

        Kuten Pueblo sanoi niin ei kannata sotkea asioita, jos suomalaisia kävi Berliinissä ennen talvisotaa niin talvisodan aikana ei käynyt koska Berliini ja Moskova olivat silloin liittolaisia joka pitää ottaa huomioon. Koko talvisotahan oli Saksan ja Neuvostoliiton Euroopan jaon seurausta kuten Baltian miehitys ja Puolan jakokin.

        Tuntuu olevan s.p:lle vaikeaa hyväksyä noiden kahden sosialismin liitto 1939 vaikka se on historiallinen tosi asia. Kaikkensa hän tekee sen kiertääkseen.

        Ei noita noin 1920 tapahtuneitakaan kannata liittää 1930 lukuun koska Saksa ja Neuvostoliitto tekivät -20 luvulla paljon yhteistyötä kunnes natsit pääsivät valtaan joka hieman himmensi noiden maiden suhteita kunnes Molo-Rippe astui kuvaan.

        Meillä oli -30 luvulla suomalaiset tarkoitusperät ei fasistien! Tosin kun sinä toitotat kommunististen tarkoitusperien perään niin en arvele niiden fasististen sen kummempia olleen. Meille kuitenkin kelpaa vain suomalainen tarkoitusperä.

        Tuolle s.partacukselle on ihan turha kirjoittaa tosiasioita ja yrittää häntä ymmärtämään, ettei hänen luulonsa ja väitteensä ole totta. Hän ei kykene ymmärtämään asiaa, eikä itsekään selvittämään totuutta.

        Mutta ei siitä ole haittaa tai vahinkoa, että hän leijailee jossain mielikuvitusmaailmassa. Onpahan poissa pahanteosta...


      • urinu kirjoitti:

        Pidätkö sinä niitä itsenäisinä? Salliiko natojäsenyys 100 % itsemääräämisoikeuden? Entä suurten ja pienten natomaiden keskinäisen itsenäisyyden suhde.

        Kyllä kaikki NATO maat ovat itsenäisiä, heillä on vain yhteinen puolustusorganisaatio johon Suomenkin pitäisi liittyä jotta voisimme tulevaisuudessakin olla itsenäisiä.

        Ainakin NATO maat ovat itsenäisempiä kuin YYA Suomi aikoinaan!

        Ei taida yksikään maa olla 100% itsenäinen koska jokaisella on sopimuksia naapureidensa ja muidenkin kanssa jos ei muita niin kaupan ja talouden alalla.


      • natsit_kelpasivat kirjoitti:

        Kylläpä kävi. Päivän tai pari talvisodan alkamisen jälkeen suomalainen porvaristo oli ihmeissään tilanteesta kun Saksa ei tullutkaan avuksi. Matkat Berliiniin jatkuivat ja natsit kehottivat olemaan turmelematta sotakoneistoa ja ryhtymään rauhaan. Miksi? Natsit sanoivat suorasanaisesti "emme ole vielä valmiit, 2 vuoden sisällä olemme ja saatte kaiken takaisin korkojen kera". Natsit eivät halunneet menettää Suomea oman armeijansa ryhmitysalueena tulevaa hyökäystä varten.
        Suomen hallitus tukenaan fasistiset järjestöt toimivat kaiken aikaa Saksan kanssa yhteistyössä. Yhteyttä hoidettiin paljolti natsien SS-järjestön kautta. Suomesta silloinen Valpo näytteli huomattavaa osaa yhteydenpidossa.

        Kun piti valita natsien ja komujen välillä niin valinta oli helppo, kommunisteja emme missään tapauksessa halunneet pilaamaan Suomea! Nyt tiedämme olleemme varsin tiukasti oikeassa sillä olemme nähneet mitä kommunismi teki Itä-Euroopalle joten kajauttakaa kolminkertainen halleluja Saksalle joka meitä auttoi selviämään komusorrosta!


      • PuebloUnido
        urinu kirjoitti:

        Pidätkö sinä niitä itsenäisinä? Salliiko natojäsenyys 100 % itsemääräämisoikeuden? Entä suurten ja pienten natomaiden keskinäisen itsenäisyyden suhde.

        "Itsenäisyys" on tietysti jonkun verran joustava käsite, jos niin halutaan - jokainen voi siihen lisätä tai ottaa pois erilaisia juttuja, ihan oman makunsa mukaan. Kommareiden viesteistä ko. asian tiimoilta saa semmoisenkäsityksen, että heille täydellinen itsenäisyys = eristäytyminen, korkeintaan Venäjän kanssa oltaisiin tekemisissä. Eli jos itsenäisyys tarkoittaa ettei oikein kenenkään kanssa isommin seurustella eikä rajoja pidetä auki, tulee mieleen Bhutan. Se voisi olla malliesimerkki itsenäisestä valtiosta.
        Mitä natojäsenyyteen tulee, niin ei yhteistyö ja kommunikointi naapurivaltioiden kanssa vie itsenäisyyttä minnekään.
        Ja toisinpäin: hyvä esimerkki ei-itsenäisyydestä olivat edesmenneen Varsovan liiton jäsenvaltiot - ne olivat tosiasiassa Neuvostoliiton siirtomaita.


      • urinu kirjoitti:

        Pidätkö sinä niitä itsenäisinä? Salliiko natojäsenyys 100 % itsemääräämisoikeuden? Entä suurten ja pienten natomaiden keskinäisen itsenäisyyden suhde.

        Tuossa vielä mietin itsenäisyyttä ja se on kovasti moniselitteinen käsite.

        Pienessä mittakaavassa niin kukaan ei ole tänään itsenäinen vaan osana yhteiskuntaa. Täysi itsenäisyys vaatisi sinulta ja jokaiselta muultakin pari hehtaaria peltoa ja itse tehdyn kuokan jolla sitä kuokkia sillä itsenäisen joka ei ole muista riippuvainen tulisi itse kasvattaa ruokansa. Tuolla alalla saisit aamupuurot ja jätteitä sioille syöttämällä kinkun kerran vuodessa, mieluummin syksyllä jotta niitä molempia ei tarvitsisi heti syödä kun yhden kinkun possuja kasvaa vain perin harvassa.

        Olisitko sittenkään itsenäinen kun kuitenkin pitäisi vaatteet hankkia vaikka siannahkasta saisitkin kintaat mutta entä takki ja housut jne. Nyky ihminen tuskin pärjää itsenäisenä ja sama koskee valtioita jos emme pudota elintasoa rutkasti. Itsenäisyys ei ole siis eristäytymistä vaan yhteisössä elämistä niin valtion kuin yksilönkin kannalta. Yhteisö vaan pitää valita sopivaksi omiin ajatuksiin niin valtion kuin yksilönkin kannalta.

        Suomi ja muut läntiset demokratiat ovat varsin samankaltaisia tavoiltaan ja ajatusmaailmaltaan. Olen kuljeskellut useimmissa länsi Euroopan maissa ja jopa jenkeissä ja huomannut tapojen ja käytännön toimien olevan perin saman kaltaisia joten asuminen missä tahansa noissa tuskin tuottaisi suuria vaikeuksia. Venäjällä en ole käynyt mutta Neuvostoliitossa pariin otteeseen ja siellä elämä oli kovasti erilaista monessakin suhteessa.

        Valtiollisesti kuten yksilönkin kannalta itsenäisyys tarkoittaa sitä, että saa valita seuransa vapaasti ja vaikka vaihtaa jos entinen käy hankalaksi, tästähän meillä monella on kokemusta kun akkaa/ukkoa on vaihdettu kerran tai useammin. Ei siis ole ihme jos Suomi on kimpassa läntisten demokratioiden kanssa koska itäisiä ei edes ole vaan ne ovat diktatuuriin taipuvaisia ainakin toistaiseksi.

        Jos todella haluamme itsenäisyyttä niin muiden ei saa antaa vaikuttaa valintoihimme, se tarkoittaa pikaista liittymistä NATO yhteyteen koska siten voimme parhaiten varmistaa tilanteen säilymisen omien valintojen vapautena. Toinen naapuri kun on aina pyrkinyt määräämään mitä muut saavat joko valita tai ajatellakin.


      • Et vieläkään s.p ole kertonut mikä järjestö minua moittisi! Taidat olla pelkkä jaskanjauhaja kuten monesti olemme todenneet. Kun sinulta kysyy ihan omista ajatuksistasi niin vastausta ei yleensä saa eli et edes itse usko itseäsi ja näitä julkaisemiasi aivopieruja.

        Ole mies/nainen ja lopeta moinen, ryhdy edes puolustamaan kantojasi jos joku niistä kyselee!


    • Palstaporvarit kirjoittelivat samoja vanhoja fraaseja mihin ovat tottuneet. Pääasiassa hupitarinoita. Niitä joilla sodanjälkeinen porvaristo ryhtyi rikollisia tekojaan peittämään. Fasismi on heille kova pala. Se oli ja vaikutti ja se jätti raskaat arvet kansakunnan sisuksiiin. Eikä pelkästään arpia vaan kymmenin tuhansin hautakumpuja.
      Kansallisen totuuskomission etenemistä mikään ei voi pysäyttää. Ei sekään että murhiin ja muuhun pahaan syyllistyneet yrittivät hävittää jälkiään polttamalla tai tuhoamalla todisteita.

      Mitä tulisi tutkia. Vinkkejä historiantutkijoille ja tutkintotöiden suorittajille.
      1. Fasismin psyykkisten vaikutusten arviointia ei ole ollut lainkaan. Sotien välinen aika tuhosi valtaapitävien suhteellisuudentajun ja vainoihin joutuneet joutuivat kärsimään.
      2. Luokkasodan valkoisten murhapartioiden tutkimus nimineen. Yhteys Vaasan hallituksen päätöksiin sekä valkoisen armeijan päätöksiin suhteessa kylien isäntien omavaltaisiin murhatöihin. Punaisten tekemät terroriteot on aika hyvin tutkittu.
      3. Fasistiset järjestöt (AKS, IKL. Lapuan Liike ym ym.) ja niiden vaikutus hallitukseen ja eduskuntaan. Nehän tukivat hallituksia työväenliikkeen tuhoamiseksi yhä uudelleen.
      Hallitusten ja fas.järjestöjen yhteydet saksalaiseen ja italialaiseen fasismiin. Konkreettiset yhteydet ja joista "Suomalaiset fasistit" kirja jotain raottaa.
      4. Suomen ja NL:n suhteet 20 - 30 luvuilla suhteesa Suomen fasistisoitumiseen.
      5. Asenkätkentäsalaliiton täydellinen tutkinta johtoportaan suhteen. Tätä aineistoa on paljon tuhottu mutta yleensä arkistoista löytyy riittävästi kun etsii.
      6. Rytin salaliitto kansaa vastaan kesällä 1 944. Se ei voi olla Rytin yksilövastuulla. Konklaavi oli olemassa ja se täytyy löytää. Enää ei tarvitse olla myötätuntoinen elossaoleville. Kansalle on tärkeää saada selville totuus.
      7. Kirja suomalaisen fasismin ideologeista, ainakin tärkeimmistä. "Suomalaiset fasistit" kirja aukaisee hiukan juuria porvaristomme hakeutumisesta kapitalismin verisen muodon tukijoiksi.
      8. Valkoisen armeijan tuki toisista kapitalistisista maista ja varsinkin saksalaisavun vaikutus tulevaan politiikkaan.
      Ehkä on muutakin mutta tässä joitain ehdotuksia.

      • juuri_noin

        Ei mitään lisättävää.


      • GeneratorManager

        "Palstaporvarit kirjoittelivat samoja vanhoja fraaseja mihin ovat tottuneet"
        Pata kattilaa soimaa jne..
        Paras esimerkki "samojen fraasien" kirjoittajasta on ylivoimaisesti S.partacus. Puppugeneraattori jauhaa yötä päivää toistaen suunnilleen samat jorinat uudelleen ja uudelleen. "Asevarkaudet"-fraasi on epäilemättä tullut tutuksi kaikille. Ja uusia "paljastuksia" tulee kaiken aikaa (tosin nämä "paljastukset ovat olleet tiedossa vuosikymmeniä)


      • olet_väärässä
        GeneratorManager kirjoitti:

        "Palstaporvarit kirjoittelivat samoja vanhoja fraaseja mihin ovat tottuneet"
        Pata kattilaa soimaa jne..
        Paras esimerkki "samojen fraasien" kirjoittajasta on ylivoimaisesti S.partacus. Puppugeneraattori jauhaa yötä päivää toistaen suunnilleen samat jorinat uudelleen ja uudelleen. "Asevarkaudet"-fraasi on epäilemättä tullut tutuksi kaikille. Ja uusia "paljastuksia" tulee kaiken aikaa (tosin nämä "paljastukset ovat olleet tiedossa vuosikymmeniä)

        Kyllä nyt nimimerkki työeläkeläinen on tämän palsta ylivoimaisesti suurin puppugeneraattori.

        Työeläkeläisen lausunnoissa ei ole koskaan nyt ollut edes minkäänlaista totuuden häivääkään yhtään missään.


      • samaa.mieltä
        olet_väärässä kirjoitti:

        Kyllä nyt nimimerkki työeläkeläinen on tämän palsta ylivoimaisesti suurin puppugeneraattori.

        Työeläkeläisen lausunnoissa ei ole koskaan nyt ollut edes minkäänlaista totuuden häivääkään yhtään missään.

        Tyäkkäri ei ole mieleltään mikään terve ihminen.


      • olet_väärässä kirjoitti:

        Kyllä nyt nimimerkki työeläkeläinen on tämän palsta ylivoimaisesti suurin puppugeneraattori.

        Työeläkeläisen lausunnoissa ei ole koskaan nyt ollut edes minkäänlaista totuuden häivääkään yhtään missään.

        Nyt sinulla on tilaisuus todistaa nuo sanasi. Mitä puppua olen tänne kirjoittanut ja mikä olisi siitä mielestäsi absoluuttinen totuus?

        Et taida löyttää muuta kuin pari edellistä yhdestä väärin kirjoitetusta vuosiluvusta kun olin löynyt yhden ohi ja 9 oli muuttunut 0:ksi. Se ei todella ollit vakhe/puppu vaan rehellinen ohi lyönti.

        Nyt siis ainakin 10 lausuntoa jossa ei ole totuuden hävää, kiitos jo etukäteen koska tuskin tarvitsee jälkikäteen kiittää, et nimittäin löydä yhtäkään ajatusta joka ei joko olisi mielipide tai faktaa ja noista ei kumpikaan ole puppua vaan sitä mitä se on.


    • rtol

      Missä ne s.partacuksen aloituksessa lupaamat paljastukset ovat? Kovaa uhoamista - vähän villoja.

      • Onhan tässä paljastusta kerrakseen, s.p on paljastanut itsensä puppugeneraattoriksi ja komutrolliksi jolle totuus ja faktat eivät merkitse mitään vaan hän syöttää näppiksestään pravdaa tuutin täydeltä.


    • Sotien jälkeen kun suomalaisten fasististen järjestöjen jäsenet olivat menettäneet kaikki tavoitteensa mm. suursuomen, alkoivat kirjoittaa valkoisen Suomen historiaa uusiksi.
      Luokkasodassa he eivät nähneet lainkaan voitettujen tekemää joukkomurhaa. Sellaista ei olisi ollut olemassakaan. Jos jotain myönsivät niin vain yksittäisinä tapauksina.
      Heimosodat ja liittyminen natsien maailmanvalloitukseen muunnettiin sodiksi itsenäisyyden puolesta. Luokkasodasta tehtiin itsenäisyyssota niin että monta sukupolvea eli siinä uskossa että vasta luokkasodan päättymisen jälkeen neuvostohallitus myönsi itsenäisyyden.
      Asekätkentä pyrittiin vaikenemaan. Asenkätkennän todellinen johtokoneisto jäi selvittämättä. Virallisen Suomen, hallitusten rooli, Suomen fasistisoimisessa pyrittiin selittämään kansanvallan puolustajina kun historia kertoo selvästi fasististen järjestöjen ja hallitusten yhteistoiminnasta. Rytin petos tapattaa sotilaita natsien eduksi suomalaisia sotilaita 1 944 kesällä on nostettu sankarilliseksi operaatioksi. Totuus on että petos johti liittoutuneiden puolelta rauhanehtojen kovenemiseen. Ryti veti kesällä Suomea natsien syliin uhreista piittaamatta ja tapaus itsessään on fasistinen salaliitto kansaa vastaan. Ryti ei ollut yksin niinkuin virallisesti toitotetaan. Rytin porukka oli isänmaan pettäjien porukka. Rytiläisten petoksesta on suora yhteys maanpetokselliseen mittavaan asevarkausoperaatioon riippumatta siitä, että Ryti syrjäytettiin presidentin virasta. Rytiläisten petos jatkui.

      Kommunistit kykenivät haistamaan välittömästi sotien jälkeen poliittisen analyysin avulla suomalaisen fasismin olemuksen. Nykytutkimus tukee analyysejä konkreettisten todisteiden avulla.
      Kansakunta jotta voisi olla itsenäinen, täytyy tuntea oma todellinen historiansa tekipä se kipeää kuinka paljon tahansa.

      • Entä sitten s.p? Kommunistit paasasivat varmaan silloinkin mutta missä ne ovat tänään?

        Sen sijaan porvarillinen Suomi porskuttaa lujempaa kuin yksikään sinun kannattamasi sosialistinen valtio. En oikein ymmärrä miksi sinä noita aikoja edelleen elät vai oliko se kommunismin kulta-aikaa kun valtiollisen poliisin päällikkökin oli komulpoinen? Siksikö sitä pitää saarnata koko ajan?

        Olisiko kuitenkin kommunistisen uskonnon vuoksikin parempi tulla tähän päivään tekemään sen verran uskonpuhdistusta jotta edes joku alkaisi luottamaan kun se muutoin on pelkkä rivi historian kirjan sivulla tuo kommunismi.

        Asekätkentä oli fiksu operaatio ja sillä ehkä pelastettiin Suomi kommunismin ikeeltä. Kuka tietää miten olisi jos ei olisi kuten on?

        Meidän historiassamme kipeää tekee vain komutolleroiden aikaansaannokset, oikeat suomalaiset ovat aina pärjänneet komuloisia paremmin.

        En oikein ymmärrä sitäkään kun jatkuvasti mainostat fasistien touhuja vaikka ne ja komut ovat ihan samanlaisia törppöjä ja pelkäävät demokratiaa.


      • GeneratorManager

        "Asekätkentä pyrittiin vaikenemaan"
        Ei pyritty. Asekätkennästä on kirjoitettu varsin laajasti 1960 ja -70 -luvuilla. Etkö sinä onneton tajua, ettei media yms. jatustele vuosikymmeniä samoja asioita, uudelleen ja uudelleen. Ainoastaan jos jotain uutta ilmenee, asioihin voidaan palata. Ja kun asekätkentä on ollut varsin laajalti esillä muutamia vuosikymmeniä sitten - mitään lisättävää ko. asiaan on vaikea löytää.


    • "Kansakunta jotta voisi olla itsenäinen, täytyy tuntea oma todellinen historiansa tekipä se kipeää kuinka paljon tahansa."

      Tämä on ydinkysymys. Tämän sotien jälkeinen porvaristomme halusi kieltää. Työväenliike on tehnyt pahan virheen olemalla vuosikymmeniä hiljaa lähihistoriasta. On annettu turhan päiten tilaa oikeistolaisille ja uusnatseille jatkaa historiamme vääristelyä. Voidaan sanoa että 80 luvulla ja sen jäkeen syntyneet on päästetty turmeltumaan valkoisen valheen saastalla. Voi aivan hyvin olettaa, että 2 017 tasavallan vuosipäivää lähestyttäessä oikeistolaiset kiihdyttävät valkoisten valheiden levittämistä.
      "Suomalaiset fasistit" kirja on hyvä mutta ei täydellinen. Kirjan loppusivuilla on omituisia päätelmiä ja vastoin omia tutkittuja tietoja. Ne voi antaa anteeksi, koska valistunut lukija huomaa ristiriidat.
      Sodan ja fasismin vastaista työtä tulee jatkaa. Kapitalismin kulkiessa ehtootaan kohti väkivaltaistuvan kapitalismin vaara tulee eteen. SSS hallitus yritti pakkokeinoilla tukahduttaa työväenliikkeen eräitä osia. Yksittäiset oikeistolaiset paasaavat aks-läisten pappien mukaisesti marxilaisten tuhoamista. Jopa tappamiskehoituksia esiintyy. Aikaisempia tappamisia pidetään taivaasta annettuina lahjoina.
      Työläisiltä tarvitaan valppautta ettei sorruta isänmaata puheissa viljelevien verihurttien valtakomentoon.

      • Itsenäinen voi olla vain muista riippumaton. Ihminenkin voi olla itsenäinen vain yrittäjänä mutta silloinkin saattaa olla riippuvainen asiakkaistaan. Varsinainen palkkatyöläinen ei voi olla itsenäinen koska on riippuvainen työnantajastaan.

        Sama koskee valtioita, vain jos voi olla muista riippumaton voi olla täysin itsenäinen. YYA sopimus aikoinaan teki Suomesta vähemmän itsenäisen varsinkin koska se ei ollut Suomen oma valinta vaan pakottamalla solmittu.

        Sen sijaan NATO jäsenyys olisi pienempi rasite itsenäisyydelle koska se olisi oma valinta jos siihen mennään. On vaikeaa uskoa jotta meitä länsi uhkaisi asein jos kieltäytyisimme NATO jäsenyydestä.

        Marxilaiset ja kommunistithan eivät ole itsenäisyyden takana olleet koskaan vaan aina halunneet ison kainaloon eli Venäjä/Neuvostoliiton vasalliksi ja sen käskyjä pokkuroimaan. Näin on ollut ja tullee olemaan joskin komujen vaikutus tänään on kuin itikan pissi Päijänteessä.


    • Karl Marx: "Varsinainen palkkatyöläinen ei voi olla itsenäinen koska on riippuvainen työnantajastaan."
      Marxin perustoteamukseen voidaan yhtyä. Työläinen voi vapautua vain vapautumalla kapitalisteista. Marxin tuotannon tärkeimpiä kulmakiviä on työläisten vapautuksen tehtävä. Hänen tulee karistaa niskastaan työnsä tulosten nappaaja. Nykyaikaisessa tuotannossa vain harvoissa tapauksissa kapitalisti on mukana tuotannollisessa toiminnassa. Pääasiassa yhtiöitä pyörittävät palkkatyöläiset. Kuitenkin kapitalistit ottavat lisäarvon ja vieläpä tuotantokalustonkin haltuunsa. Molempien arvo syntyy työläisen työajalla. Varallisuuden omistus tuo valtaa rahamäärän suhteessa.
      Työläisen vapautukseen ei riitä pelkkä vapautuminen palkkaorjuudesta. Hänen täytyy vapautua porvarillisista opeista, jotka enemmän tai vähemmän ovat kansalaisten "karsinointioppeja". "Kaikkien maiden proletaarit liittykää yhteen" on ihmiskunnan ykseyden humaaninen oppi. Kapitalismissa ihmisten suhde tuotannossa luo erilaisten rotuoppien siemenet. Yli-ihminen kapitalisti armollisesti antaa työtä palkkatyöläiselle jotta tämä ei kuolisi nälkään - ja tähän työläisiä kasvatetaan ts alistamaan itse itseään.
      Työläisen vapautus on elintärkeä tehtävä. Ilman sitä yhteisön henkiset suhteet ovat alistussuhteita. Palstalla olevat pikkurahaiset porvarikirjoittajat näyttävät tuntevan asiaintilan mutta silti vaativat ihmiskunnan jakamista osiin varallisuuden perusteella. Palkkatyöläinen hänkin arvostaa joitakin toisia korkeammalle. Hän arvostaa ammattityötä ja yhteiskunnallista vastuuta. Tämä on kokonaan muuta kuin porvarilliset tai uskonnolliset rotuopit. Marxilaisuus arvostaa ihmistä hänen kykyjensä ja taitojensa mukaan.
      Fasismi porvariopeissa täytyy erottaa omakseen. Se on täysin ihmisyyden ulkopuolella olevien oppi. Työläisen alistaminen on huipussaan. Häneltä viedään tuotannollisen aseman lisäksi kaikki se mikä on korvien välissä.

      • Vapaus_vai-mikä

        Työläinen voi vapautua työnantajista helposti: Ottaa lopputilin, eikä mene enää koskaan töihin.
        Mutta ei se tarkoita, että työläselle annetaan toisten omistamaa. Silloin kyseessä on varkaus tai ryöstö. Kommarit nimittivät sitä sosialisoinniksi, jotta rikos saatii pimitettyä. Ja lopulta kaiken omisti puoluejohto kommunistisessa diktatuurissa.

        Sitäkö Suomeen haluat?


    • Epäsuora yhteys vallankaappausyritykseen 1 944. Suomalaisten kapitalistien (paperi ja metalliteollisuus) osuus valkoisessa terrorissa.

      1 920 suurkapitalistit perustivat Vientirauha nimisen järjestön lakonmurtajajärjestöksi. Pääpuuhamiehiä ja rahoittajia olivat suurella panoksella paperi- ja puunjalostusteollisuuden kapitalistit. Rafael Haarla (paperi), Gösta Serlachius, Petter Forsström (Kalkki-Petteri Lohjalta), Rudolf Walden (kenraali, paperi, Mannerheimin luottomies luokkasodassa), Einar Ahlman (Kymi Oy) ja jotka kaikki hankkkivat poliittiset kannukset valkoisten tukijoukoissa luokkasodassa. Talonpoika Vihtori Kosola toimi rikkurivärvääjävänä ja Martti Pihkala asetettiin järjestön johtajaksi. Molemmat toimivat valkoisten kuolemanpartioissa.
      Aloite tuli suojeluskuntain ylipäälliköltä Georg Didrik von Esseniltä. Hän ehdotti (1 919) suojeluskuntalaisten menevän rikkureiksi ja että lakonmurtaminen olisi isänmaallista. (SSS hallitus toimi ay-liikkeen kurittamiseksi viime syksynä EK:n, suurakapitalistien järjestö, pyynnöstä.).

      Pääosin samat nimet näkyvät Lapuan Liikkeen edeltäjän Suomen Lukon perustajina ja myös Lapuan liikkeessä. Kaiken aikaa oikeistolaisten puuhien rahoittajina esiintyy samat nimet. Kyse oli isäntävallan täydellisestä (fasistisesta) toteuttamisesta. Kansalle propagoitiin isänmaasta, uskonnosta, suursuomesta, kommunistien tuhoamisen tarpeesta, ammattiliittojen saatanallisuudesta yms. jne.. Kapitalistipiirit eivät tunnustaneet ay-liikettä neuvotteluosapuoleksi ennenkuin vasta 1 940. Silloinkin se oli manoveeri saada työläiset sotimaan fasistisen Saksan rinnalla ja sen puolesta. Liittoutuneiden voitto maailmansodassa pakotti jatkamaan "tammikuun kihlausta" sotien jälkeen. SAK:n jäsenmäärä kasvoi huimasti 1 940 luvun jälkipuoliskolla.

      • Lakot eivät ole viisas valinta vaan sopu arvoisa komu s.p! Nykyisen kaltaisia lakkoja ei saisi edes olla koska ne vain lisäävät ongelmia. Ei taida yksikään lakko olla parantanut tuottavuutta tai kasvattanut kokonaispottia josta jotain voi jakaa.

        Lakotkin on siten suunniteltava uudelleen siten, ettei kolmas osapuoli joudu niistä kärsimään vaan lakon alkaja korvaa kaikki kolmannen osapuolen tappiot korkoineen.

        Nykyinen kommunistien ideoima lakkotyyli on vanhaan aikaan ehkä ollut toimiva mutta ei sovi tähän päivään joten se on sellaisenaan kiellettävä jopa epäisänmaallisena, sinä s.p kun sitä isänmaallisuutta alvariinsa toitotat.

        Oliko joku liike aikoinaan fasistinen niin mitä sitten? Itse olet toitottamassa kommunismia joka ei ainakaan kansalle ole yhtään parempi vaihtoehto kuin fasismikaan sillä ne ovat sisaruksia joilla on sama idea, totaalinen itsevaltius ja demokratian laittomaksi tekeminen. Miksi ihmeessä haluat moista demokratian vastaisuutta? Sen saisit oikeastaan selittää! vai onko liian vaikeaa kun Marx ei ole suoraan siihen vastausta kirjoittanut? Yritä sinä jos et ole pelkkä paskahousu ja tyhjän jauhaja!


      • arant
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Lakot eivät ole viisas valinta vaan sopu arvoisa komu s.p! Nykyisen kaltaisia lakkoja ei saisi edes olla koska ne vain lisäävät ongelmia. Ei taida yksikään lakko olla parantanut tuottavuutta tai kasvattanut kokonaispottia josta jotain voi jakaa.

        Lakotkin on siten suunniteltava uudelleen siten, ettei kolmas osapuoli joudu niistä kärsimään vaan lakon alkaja korvaa kaikki kolmannen osapuolen tappiot korkoineen.

        Nykyinen kommunistien ideoima lakkotyyli on vanhaan aikaan ehkä ollut toimiva mutta ei sovi tähän päivään joten se on sellaisenaan kiellettävä jopa epäisänmaallisena, sinä s.p kun sitä isänmaallisuutta alvariinsa toitotat.

        Oliko joku liike aikoinaan fasistinen niin mitä sitten? Itse olet toitottamassa kommunismia joka ei ainakaan kansalle ole yhtään parempi vaihtoehto kuin fasismikaan sillä ne ovat sisaruksia joilla on sama idea, totaalinen itsevaltius ja demokratian laittomaksi tekeminen. Miksi ihmeessä haluat moista demokratian vastaisuutta? Sen saisit oikeastaan selittää! vai onko liian vaikeaa kun Marx ei ole suoraan siihen vastausta kirjoittanut? Yritä sinä jos et ole pelkkä paskahousu ja tyhjän jauhaja!

        Esitetty teksti työlakkojen kieltämiseksi esitetään lähes yksi yhteen kuten työväenliikkeen tuhoamista esitettiin "Vientirauhaa" perustettaessa 1 920 luvulla. Fasismin puolustaminenkin nähdään hyväksi. Hitlerin oppien nuolijoita ihme kumma löytyy nykyaikanakin.


      • arant kirjoitti:

        Esitetty teksti työlakkojen kieltämiseksi esitetään lähes yksi yhteen kuten työväenliikkeen tuhoamista esitettiin "Vientirauhaa" perustettaessa 1 920 luvulla. Fasismin puolustaminenkin nähdään hyväksi. Hitlerin oppien nuolijoita ihme kumma löytyy nykyaikanakin.

        Järkevä käyttäytyminen ei mitään Hitlerin oppeja kaipaa vaan järki kun toimii niin siitä se lähtee. Sinä nähtävästi uusnatsina tietysti haluat kehua tuota esikuvaasi, minä en!

        En tunne vientirauhaa mutta oli sillä sentään järkeviä ajatuksia, kommunistit ajoivat täällä ei kommunismissa lakkoja vaan kun kommunismi pääsi valtaan ne kiellettiin ja jos edes uskalsi ehdottaa niin henki saattoi joinain aikoina olla aika löyhässä.

        Kommunistit ovat perin kaksinaismoraalisia kuten tuostakin näkee.


    • ermesto

      von Essen on vanha saksalainen aatelissuku Saksasta Westfalenista. Sukuhaara tuli Suomeen 1 600 luvulla ja omisti Seston tilan torppareineen. Suvussa esiintyy sotilasammatit upseeritasolla. Useita edustajia on jääkäriupseereina. Aatelisto menetti 1 905 vaalijärjestyksen uusinnassa valta-asemansa. Omistuksen sijaan äänet jaettiin ääni/äänestäjä periaatteella 1 907 eduskuntavaaleissa. Aatelisto ja papisto menettivät ehdottoman poliittisen valtansa äänioikeus- ja parlamenttiuudistuksessa. Työväenluokka puolueensa kautta pääsi poliittiselle näyttämölle.

    • kokoajanhansitä

      Hui hai. Minä piilotan parasta aikaa kaikenlaisia aseita. Lentokoneita, laivoja , tankkeja
      kaikkia jalkaväen aseita sen varalle jos venäjä hyökkäisikin.

    • suomen.linja

      Fasistinen kapitalismi oli rikos porvarillista parlamentaarista kapitalismia vastaan.

      Natsijohtajat tuomittiin sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan Nürnbergin oikeudenkäynnissä. Keskityslerien rakentaminen aloitettiin heti natsien valtaannousun jälkeen. Niille suljettiin kommunistit, demareita, ay-aktivisteja ja muita epäsuotavia aineksia. AKS, Lapuan Liike, IKL ja muut fasistiset järjestöt toimivat valkoisen Suomen valtiovallan tukena samoissa toimissa.
      Vuonna 1935 juutalaisilta riistettiin Saksan kansalaisoikeudet. Lopullinen ratkaisu, Endlösung-päätös tehtiin Wannseen konferenssissa vuonna 1942. Puolaan ja Ukrainaan rakennettiin 3 valtavan suurta tuhoamisleiriä, joilla kahden vuoden kuluessa tuhottiin 5 miljoonaa juutalaista. Sitä ennen natsit tuhosivat "lentävillä" kaasutuskuorma-autoilla ja teloituksilla miljoona juutalaista. Saksa rahoitti hyökkäys- ja tuhoamissotansa ryöstämällä valloitettujen maiden keskuspankkien ja liikepankkien varat ja kiinteistöt sekä rikkaiden juutalaisten taideaarteet. Gestapon pidätys- ja tuhoamislistat olivat valmiina, kun Saksan hyökkäsi seuraavaan ja seuraavaan maahan.
      Natsit asettivat talousohjelman valtaantulonsa jälkeen sotatoimia silmälläpitäen. Autobahnat palvelivat ensisijassa sotilaiden siirtelyä varten. Aseteollisuus sai ensisijaisuuden. Bolsevikkijuutalaiset tulivat julkisesti tuhoamislistalle. Neuvostoliiton tuhoamisaie tuotiin julkisuuteen.
      Vuoden 1933 jälkeen Suomen viralliset yhteydet Saksaan moninkertaistuivat. Sotilaallinen, polittinen ja kulttuuriyhteistyö natsilaisten järjestöjen kanssa kasvoi vuosi vuodelta. Suomessa AKS ynnä muut toimivat hallituksen propagandisteina kommunistien tuhomaisen puolesta. Myös Italiasta haettiin oppia fasismista.

    • qito

      Nato ei ole fasistinen järjestö. Se on kehittyneimmän kapitalismin sotilaallinen liittouma. Nato ei esitä fasistisia teesejä mutta on kaiken aikaa olemassaolonsa aikana suuntautunut reaalissosialismia vastaan ja käynyt jäsenmaidensa toimesta lukuisia sotia. Viimeinen sotaketju USA:n johdolla Lähi-idässä synnytti valtavan tragedian. Vain vaivaisen öljyn takia, joka ei ollut kortilla oleva raaka-aine. Nato aiheutti sadalle miljoonalle ihmiselle kärsimyksiä jos Iranin kauppasaarto otetaan lukuun. Nykyinen pakolaisaalto on suurelta osin natomaidern synnyttämä.
      Nato tekee par'aikaa invaasiota Suomen maaperälle Stubbin hallituksen myytyä maamme Isäntämaasopimuksen avulla. Veronmaksajat maksavat kaikki kulut natojoukkojen toimista. Samaan aikaan media on voimistanut, mitäpä muutakaan kuin Venäjän uhkaa. Suomen talous kärsii venäjäpakotteista. Koulutuksesta leikataan mutta ministerien aamenet menevät omia etuja vastaan.

      • TimoEspoosta

        Vai tekee Nato invaasiota Suomeen...Kas kun kukaan muu ei sellaista ole havainnut! Kerro ihmeessä missä Nato joukot ovat ylittäneet Suomen rajan, niin voi mennä vaikka vastaan!
        Vai etkö Sinäkään ymmärrä, että ihan kaikki typerät väitteet eivät ns. Uppoa kansaan? Ehkä ne uppoavat sivistymäöttömiin ja kaapissa pidettyihin kommunisteihin, mutta ei muihin suomalaisiin.

        Tiedätkös muuten mihin ja miksi huomenna 23.4.2016 kokoontuu enemmän suomalaisia kuin kommarit saivat viime vaaleissa kannattajia?


      • kerho22
        TimoEspoosta kirjoitti:

        Vai tekee Nato invaasiota Suomeen...Kas kun kukaan muu ei sellaista ole havainnut! Kerro ihmeessä missä Nato joukot ovat ylittäneet Suomen rajan, niin voi mennä vaikka vastaan!
        Vai etkö Sinäkään ymmärrä, että ihan kaikki typerät väitteet eivät ns. Uppoa kansaan? Ehkä ne uppoavat sivistymäöttömiin ja kaapissa pidettyihin kommunisteihin, mutta ei muihin suomalaisiin.

        Tiedätkös muuten mihin ja miksi huomenna 23.4.2016 kokoontuu enemmän suomalaisia kuin kommarit saivat viime vaaleissa kannattajia?

        Helluntailaisten kristittyjen juhlinnat eivät ole palstan pääaiheita. He saavat jeesustella halujensa mukaan. Helluntaikirkko on muuten hyväksynyt homojen oikeudet ja on hyväksymässä kirkossa naisten oikeudet. Mitä vastaat?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe