Miesten "taso"

Turhautunut_nainen

Olenko joku luuserimagneetti vai onko yli 40 v miesten taso oikeasti näin surkea? Yli puolet yhteydenottajista työkyvyttömyyseläkkeellä, useilla jopa mielenterveysongelmia. Harrastuksena "dvd:n katselu" . Loppuhuipennukseksi "väliaikaisesti asuu vanhempien luona" !! Siis häh?

Kyllä tälläinen tavallinen työssäkäyvä nainen harrastuksilla ja sosiaalisella elämällä etsii jotain muuta kuin kotona istuvaa peräkammarinpoikaa. En etsi mitään kiiltokuvapoikaa ja nämäkin aivan tavallisen suomalaisen miehen näköisiä, jotkut lyhyitä ja ylipainoisiakin. Eli ulkonäkö ei minulle merkitse paljoakaan. Em. asiat käyvät yleensä ilmi vasta muutaman treffien jälkeen. eikö noinkin tärkeitä asioita voi kertoa jo heti alussa. Aivan hukkaanheitettyä aikaa.

Vai kuinka moni mies itse vastaisi vastaavalle naiselle?

42

1572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seksimagneetti

      Itse en ole saanut viestiä vastaavilta, mutta melkein pääsääntöisesti parisuhteessa olevilta.

      • poppisisko

        Samat havainnot itselläni. Varatut hakee seksiseuraa. Pilke silmäkulmassa, piristystä harmaaseen arkeen, aamupäivä tapaamisiin ja ties millaisin sanakääntein ilmaistuna sama asia. Ja näitä on PALJON!
        Ihmetyttää.


    • 81476587

      Sinä se varmaan olet sitten huippuyksilö, kun voit toisia luusereiksi haukkua.
      Sinkkuna olet silti itsekin. Sen olen huomannut, että naiset jotka korostavat etteivät ole pinnallisia ovat sitä varmasti.

    • outofbox

      Oon yli 40, eronnut (pitkästä liitosta), asun koiran kanssa omakotitalossa n 10 kilsaa kaupungista, käyn töissä, opiskelen, treenaan tavoitteellisesti, syön monipuolisesti ja terveellisesti (joten olen myös hyvässä kunnossa), kokkaan itse ruokani alusta loppuun (en syö eineksiä), olen huumorintajuinen, avoin, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä, ja ikäistäni nuorekkaampi (siis myös miehet ovat ihmetelleet, et näytän n 3-kymppiseltä). En ole mikään sysiruma, jotkut ovat kehuneet jopa komeaksi (ihan tavallinen minä oon). Harrastan myös taidelajeja (soitan, piirrän, kirjoitan), käyn joskus kalalla, laittelen puutarhaa, nikkaroin ja remontoin. Puhun tunteista ja osoitan niitä (kyllä, voin kävellä käsi-kädessä, halata ja suukotella julkisesti). En ole kontrolloiva tai mustasukkainen - minusta jokaisella on oikeus myös omaan elämään ja harrastuksiin, sekä ystäviin. Itsellänikin on enemmän naispuolisia kavereita ja ystäviä, kuin miespuolisia.
      Profiili ollut pariin eri otteeseen, olen etsinyt ensisijaisesti 'treffiseuraa', 'ystävyyttä' ja 'jotain muuta', sillä haluaisin tutustua ihmiseen ennen suhteeseen ryhtymistä. Tämän kaiken edellä olevan olen myös profiileissani kertonut, eikä ainuttakaan yhteydenottoa ole tullut (poislukien tietojenkalastelu-yritykset). Olen itse tehnyt aloitteita ja käynytkin treffeillä. Melkein kaikki ovat johtaneet seksiin, jopa useamman kerran, kunnes olen pistänyt poikki. Osa naisista on jopa ajanut n 100km suuntaansa pari-kolme kertaa viikossa luokseni sekstaamaan. Kyllä seksi ihan kivaa on, mutta olisin kaivannut vähän enemmän. Näiden naisten kanssa minulla ei ole ollut mitään yhteistä, juttelu ja keskustelu on ollut piinaavan väkinäistä. Niinpä tein päätöksen, että etsin kumppanin ihan elävästä elämästä ja unohdan nämä nettitreffit. Ja kyllä, paremmalta näyttää näin.

      • outofbox

        Ja lisäyksenä tuohon edelliseen, että olen kertonut jokaiselle naiselle melkolailla heti alussa, että minä en tee aloitetta seksiin, vaan annan naisen tehdä sen, jos siltä tuntuu. Eu sillä, etten kestäisi pakkeja, mutta vältytäämpähän ainakin kiusallisilta väärinkäsityksiltä. Ja aina kun seksiin on päädytty, on aloite tullut naiselta. En siis ole mikään "pillun perässä" juokseva seksiaddikti. Osaan kyllä hoidella itseni kädelläkin, jos niin kovin hornittaa ;)


      • TuhtiMela

        Taidat olla homoseksuaali?


      • outofbox
        TuhtiMela kirjoitti:

        Taidat olla homoseksuaali?

        Sori, et taida olla mun tyyppiä. Sitähän sä kysyit ;)


      • hyvääkesää

        Kukaan kunnollinen nainen ei sinua helposti huoli tuon kertomasi jälkeen. Aivan sama olla otettavissa kuin olla ottaja. Tuolla asenteella tulet saamaan edelleenkin pelkkää seksiseuraa. Valitettavasti. Deittailla voi, mutta intiimimpi kuuluu parisuhteeseen. Ehkä kuitenkin löydät keskustelutaitoisen naisen, joka käy päällesi heti kun avaat ulko-oven :)


      • Gdlorzrl

        No plluahan se selvästi on vaan hakemassa, kunhan kehuja kalastelee


    • 4tg45g245g245g

      Kumma ettei mun profiili ole iskenyt parin-kolmen vuoden aikana varmaan kuin 2 naiseen ja loput sitten jotain venakkoja joista tiedä mitä ne on..

      Ei kelpaa: On vene merelle eikä mitään soutuvene edes :) Ihan asuttava sellainen.
      Vanhemmilla on kesämökki järven rannalla, minua se nyt ei ole enää kiinnostanut mutta jos vaikka jonkun kivan naisen kanssa palo sinne heräisi uudelleen, jos meinaan naista kiinnostaa mökkeily niin kyllä löytyy. Työssä olen käynyt koko ikäni, ikää on 41.
      Asun espoonlahdessa.

      Totuus voi olla mun suhteen se että haluanko edes elää kenenkään kanssa mutta se että naiset ei todellakaan ota edes yhteyttä, valinnan varaa siis täytyy olla aika paljon.
      Vai olisiko niin että naiset ei vaan sitä aloitetta tee ns koskaan.

      Oli miten oli mutta näin on.

      Sieltä se 224 deitin profiilien seasta löytyy, 41v espoolainen. Tällä hetkellä esittely tekstissä ei ole lue mitään, voishan sinne lisätä vaikka
      "Miesten "taso" niin tiedät kuka olen.

      • Riiiiiiiiii

        Jospa korostaisit ilmoituksessa sitä millainen olet luonteeltasi ja minkälaista naista etsit, etkä sitä mitä omistat?


    • mittansa.kullakin

      Mun vuoden takainen 40 treffiseurani löysi yllättäen toisen naisen, harrastuksensa kautta, kuulemma. Sitä edellinen 45-v. urho häipyi yhtäkkiä vilkkaassa viestittelyvaiheessa täysin ilmoittamatta, vaikka omien sanojensa mukaan olikin etsimässä "vakavaa parisuhdetta", "patarehellinen periaatteen mies" ja "onnekas" kun oli "löytänyt" minut. Siis lähes täydellinen paskanjauhaja.
      Sen vuodentakaisen kans oltiin treffailtu jo melk. 1,5 kk livenä kahvittelun, promenadien ja juttelun merkeissä, koska hän ilmoitti heti alkuun ettei halua kiirehtiä. Toisin sanoen: minä en kiinnostanut häntä tarpeeksi, joten hän jätti takaportin auki ja luikki mäkeen heti kun horisonttiin ilmestyi seksikkäämpi naaras (sattumalta näin sen muijan ja näyttävä blondihan se tietenkin on). No onnee vaan blondille, sillä miehen profiili näytti olevan yhäkin vaan olemassa....
      Itse vedin oman profilini pois etten ainakaan tule kusetetuksi kolmannen kerran peräkkäin näiden patarehellisten "tavallisten suomalaisten miesten" toimesta.
      Tutustumisen kohteena onkin nyt ulkomaalaistaustainen sinkkuherrasmies joka vaikuttaa aidosti kiinnostuneelta, treffaillaan työnkin merkeissä ja keskustellaan paljon. Hän sananmukaisesti omistautuu minulle, ei vilkaisekaan muita naisia silloin kun on seurassani, mikä tuntuu hassulta, kun on tottunut siihen, että miehen katse kääntyy heti kun näkökenttään tulee toinen nainen.
      Olen onnellisempi kuin aikoihin ja kesälomastakin ollaan jo juteltu, joten hyvältä vaikuttaa. :) Voimia sulle!

      • sataseitsemän

        Juu, sulla on halu tulla kusetetuksi ja nyt ringissä on sitten ulkomaan gigolo.


    • Tuo nettitreffimaailma on jotenkin vääristynyt ja pahasti.

      Kyllä nelikymppisillä tervepäisillä asiansa hoitaneilla miehillä on kuitenkin runsaasti kysyntää, vanhempien, omanikäisten ja reilusti nuorempienkin keskuudessa, joten "tavallisella" nelikymppisellä naisella on ihan tekemistä, varsinkin jos tuo "tavallisuus" merkitsee pönäköitynyttä olemusta ja lyhyttä tätitukkaa.

      • Niin ja työkyvyttömyyseläkkeellä olevilla ja mielenterveyspotilaillahan ei saisi olla mitään oikeutta lähettää tavallisille naisille viestejä ja etsiä rakkautta.


      • Vaivaisneiti

        On se outoa etten ole yhtään tuollaista miestä löytänyt? Missä sitten ne työkyvyttömät pitkäaikaissairaat miehet piileksii? :P
        (huom.työkyv. ei tarkoita suoriltaan köyhää.. Terv.14-vuotiaasta lähtien työelämässä heilunut entinen inssi-nainen, jonka sydän päätti alkaa temppuilemaan..)

        Ymmärrän kyllä aloittajaa. Periaatteessa työkyvytön tarkoittaa yhteiskunnan pohjasakkaa.. Siispä etsin kaltaistani miestä. Mökit ym löytyy omasta takaa niin sopivasti hullukin mies kelpaisi nurkkiin.. Tähän mennessä vain ne ns.terveet normaalit miehet ovat pommittaneet viestein. -> katsovat kuvaa mutta eivät lue profiiliani :/. Joojoo, olen hoikka (sairaudet pitää sutjakkana hah) ym "kivaa epäolennaista" vaan statukseltani heikko.

        Kaikki sympatiani miehille, joilla ei myöskään ole asiat sujuneet terveyden kanssa. :)
        Vaikkakin.. Osa tuntuu haikailevan juuri aloittajan kaltaisten perään jostain syystä. Eräskin totesi "Kyllä edes toisen on oltava terve suhteessa.." Kivat hälle.


    • 40v-sinkkumies

      Myönnän että olen työtön mutta olen kyllä täysin terve. Käyn salilla, minulla on 12 kk jäsenyys, käyn veneilemässä ja kalassa usein ja en makoile aina sohvalla. Olen hyväkuntoinen terve, en polta röökiä enkä käy baareissa. No eipä kelpaa terve mies naisille vaan niitä alkoholisteja naiset treffailee kun niistä ne aina ovat kertoneet näilläkin palstoilla.

      • persseesta

        Niin totta niin totta, parit viestit kun vaihdetaan alkaa kolmas kysymyksellä mitä juot, tämä siis naisilta, ei helvett eikö elämässä muuta ole kuin kaljan litkiminen, kiinnostaa ihan vi tusti mille se viininlitku tuoksuu ja maistuu.

        Ei ole raittiilla kunnollista ja terveellistä elämää viettävällä miehellä mitään asiaa noille markkinoille.


      • 20plus8

        "No eipä kelpaa terve mies naisille vaan niitä alkoholisteja naiset treffailee kun niistä ne aina ovat kertoneet näilläkin palstoilla."

        niin... ehkä naisilla jotka ei treffaile alkoholisteja ei ole tarvetta täällä aisaa puida. harvemmin tällä palstalla kukaan on onnistuneista treffeistä/suhteesta kirjoittanut. yleensä vain jos jotain negatiivista kerrottavaa.


    • vinkkaajaa

      Jos tänne saisi linkkailla profiileja, niin ei olisi kovin vaikeaa löytää aloittajalle useita varteenotettavia vaihtoehtoja näille hänen löytämilleen tapauksille. Mutta jatka etsintää.

      • kesädeitit

        Kyllähän tänne voi linkata profiilinsa, joten tässäpä oiva tapaamispaikka kaikille kunnollisille 40 miehille ja naisille :D


    • olettesurkimuksia

      Naiset niitä luusereita on. Pelkkä miehen ulkonäkö kiinnostaa naisia. Jos lähettää kuvan niin nainen lopettaa vastaamisen eli nainen piti miestä rumana vaikka 40 v naiset itse on lihavia ja rumia

      • eijaN

        No mitäpä sinä siinä menetät, jos ruma ja lihava nainen ei ole kiinnostunut sinusta?


    • 11O7

      Et kai oikeasti kuvittele löytäväsi miestä nettideiteistä???

      Siis häh!!

      Mene ulos maailmaan ja katsele sieltä lihatiskiä.

    • EiSeNytNiinKamalaaOle

      Öö, ite 41v mies.... hampaat surkeassa kunnossa, .. poltan tupakkaa ja alkoholiakin kuluu ... moninaiset vaivat : kipuja polvessa yks kaks, ranne kipeä yks kaks, lonkka särkee yks kaks... kaljuuntuminen vaivaa... samoin varpaiden kynnet vänkkyrässä, ilmeisesti jokin jalkasieni.... mut jees silti mulla seisoo aamuisin :P

      • aamiainenmaistuu

        Voisitko ottaa yhteyttä ?


    • Shole

      Koeta jaksaa. Kyllä sieltä löytyy se korkeakoulutettu sivistynyt raitis ja savuton mies.
      Pääset emännäksi valkoiseen kallilla maulla sisustettuun isoon taloon. Pihalla on farmariaudi ja sulle uusi pieni auto kauppakassiksi.
      Kaikki näkevät onnenne. Kaikki ne, joilla ei ole kokemusta siitä, että sellaisten kattojen alla on eniten paskaa.
      Suomessa tehtaillaan nykyään ennenkaikkea työttömiä, niitä tulee koko ajan lisää. Jos olet sitä mieltä, että työttömyys tekee ihmisestä huonon, niin olet ansainnut tuos skenaarioni.

    • qwe222

      Suomi24 treffit. Missä suomen nirsoimmat naiset tapaavat epätoivoisimmat miehet.

    • totuus.naisista

      Ei naisten tasokaan kovin häävi ole. Naisille tärkeintä on ulkonäkö vaikka eivät olisi itse koskaan treenanneet.

    • KaurisMies_Tku

      Kovin pintapuolista tekstiä. Itse toivoisin löytäväni rehellisen naisen joka kunnioittaisi kristillisiä arvoja. Joka tykkäisi luonnosta eikä vain ostoskeskuksista. Toisten mollaaminen sellaisista asioista joille toinen ei voi itse mitään on minusta tyhmää. Moni on joutunut työttömäksi vastoin tahtoaan. Asuin itsekin jonkin aikaa kotosalla kun hoidin syöpää sairastavan äitini hautaan. Kaikkeen voi olla joku syy. Individualismia korostetaan liikaa tässä yhteiskunnassa.

      • rehehellinenhihhuli

        "Itse toivoisin löytäväni rehellisen naisen joka kunnioittaisi kristillisiä arvoja."

        Ymmärrätkö aivopierusi?


    • henri_rintala

      tekis mieli kertoa ap:lle elämästä.

      olen päälle 40v osatyökyinen, hoidin iäkkään äitini asioita, kun valmistuin ammattiin 90-luvun alussa niin tuli lama. ennen tuota sain kelalta kuntoustuen nimellä kulkevaa työkyvyttömyyseläkettä. Kun valmistuin ammattiin aika paskoilla papereilla, niin kela otti työkyvyttömyyseläkeen pois ja tilalle tuli sen ajan peruspäivärä ja töirä oli sit todella huonosti eikä niitä sillon edes haettu... jopa kelan virkailijakin ihmetteli miksi näin... No, yks ihminen voi ottaa pataansa enemmän... ja toistenkin puolesta.

      Tapasin joskus 80-luvulla ikäiseni terveen tyrön joka olisi ollut valmis hakemaan vaikka kuun taivaalta että olisi saanut olla kanssani....

      Olen jo aiemmin sanonut sen, että minun ikäinen ihminen oli nuorena tianteessa jossa ei tehty mitään nettideittailua, ei ollut kännykkää tai sähköpostia... Avautumatta tässä sen enempää... niin olen itse tiedostanut sen asian, että en tule koskaan menemään toisen siivelle... Se on aivan tosi, että jos minä saan nettona jonkun 700e kuukaudessa säälirahaa, niin minulla ei ole mitään asiaa työssäkäyvän ihmisen elämään.... Kaikilla on oikeus siihen mitä he itse ansaitsevat ja jos juttu muuttuu vakavaksi, niin sillon kyllä viimeistään ne elämässä pärjäämisen asiat on tuotava kumminkin puolin esiin toiselle. Kummankin on pystyttävä tuomaan yhteiseen elämään järkevästi sitä hyvää... ja kummallakin on jäätävä sitä omaakin elämäää.. Kukaan ei voi antaa toisella niin paljoa anteeksi, että toinen voi tulla toisen siivelle... ei edes silloin jos toinen perii kymmenen miljoonaa euroa ja tienaa työssään sata tuhatta vuodessa.

      Minullakin on kriteetrit teihin arvon naiset... vaikka minulla ei ole varaa valita ketään... saan sen mitä minulle tarjotaan, niin kyllä minullakin on kriteerit naisen iän ja ulkonäön puolesta... en ole niin epätoivoinen että aivan pultsariin ja sairaanloiseen mielipuoleen menisin.

      Netissä on helvetin helppo huijata ja tulla huijatuksi. Saat puhua läpiäpäähäsi niin paljon kuin vain rohkeat... kyllä minälin chatissa olin ja olin addu. Ei minunkaan tarvitse itseäni avata toiselle aivan täysin.... joskus avasin ja sain kokea häpeää kun seuraavalla kerralla minut oli jollekin nickille bannattu tai sitten oli pahimillaan puhutta jopa ylellä minusta... tuntematon ihminen sitten tulee puhumaan ylellä kaikkea ja se oli pakko ottaa vastaan.... ei auttanut se että pyysi toista lopettamaan....

      Kyllä minäkin katson telkkarista DVD:tä...en käy missään massatilaisuuksissa, vaan olen omissa oloissani.... käyn kaupassa ja teen ruokaa... tänään en tiedä mitä teen... vai käynkö ostamassa vaan jotain valmista....

      Ja arvatkaa arvon naiset mitä pelkään.... Suomessa on paljon aivan normaaleja terveitä ihmisiä jotka on kusseet luottotietonsa..... En todellakaan halua omien asioitteni keskellä tutustua ihmiseen joka on mennyt vipuun ja nainut sellaisen ihmisen joka ei osannut hoitanut hoitaa omia asioitaan, vaan meni johonkin parfyymin peittmään paskakasaan..... Se on todella noloa kun joku asiansa sotkenut sitkee vielä toistenkin asiat......

      Enempää en avaa itseäni tästä... Se oli todella outo tilanne kun joutuu jäämään yksin syiden takia joille itse ei voinut mitää..... Kummeleitten Henri Rintalan sanoin...MÄ HÄPEEN TEITÄ! KOKO MAAILMA HÄPEE TEITÄ....

      • henri_rintala

        Yks lisäys tai pari

        Kerran sanoin itseni luuseriksi työvoimahallinen työntekijälle, nii hän torui. Kuntoutus psykologi melkee purskahti itkuun kun kuuli asioita....

        Itselläni on unelmia.... mutta ei harhaluuloja...

        Ja se yks juttu... Menkää ihmiset kylälle kulkemaan ja tavatkaa siellä ne ihmiset... nettideiti ja chatit on syvältä... niin syvältä...


    • Eipeikko

      On meitä varmasti kunnollisiakin. Tässä ei olla marjanpoimijoita,työelämässä ollaan vaikka mittarissa 50 plus. Talo ja mökki maksettu ja yritetään vielä viistoistavuotta. Että ihan kunnolisiakin on vaikka et minua hakupalstalta löydäkkään. Jos hätä ,kilhauta,,,

    • RomaAmor

      Kyllä Suomessa on tasa arvo menossa jo siinä että molemmilla pitää olla omat TULOT / MENOT !

      Tiedän monta tyyppiä jotka " notkuvat " suhteessa kun saavat siitä rahallista hyötyä !

    • pippelispomo

      Seiskan naiset hakevat liian usein kympin miestä

      Sinkkujen jatkuvasti kasvava määrä johtuu osin miesten ja naisten epärealistisista odotuksista kumppaneille.

      Rakkausvalmentajat Mia Halonen ja Mervi Makkonen ovat siitä yhtä mieltä. Suomalaissinkkuja on aika vähän herätellä. Kaksikon mukaan toiselta vaaditaan hirveästi erilaisia juttuja, mutta ei ollenkaan katsota täytetäänkö itse ne kriteerit.

      Näin kärjistäen sanottuna seiskan naiset hakevat kympin miestä ja päinvastoin.

      Kuulostaa ihan hirveän pinnalliselta, mutta nämä ulkonäköjutut ovat monelle tärkeitä. Nyt tuntuu siltä, että ihmiset eivät hallitse itsetuntemusta kovin hyvin, Halonen toteaa.

      Yksi esimerkki on se, että kirjoitetaan toiveita siitä unelmien kumppanista. Siinäkin näkyy usein todella kovat odotukset. Eräskin kuvaili jopa tarkkaan, millaiset samettihousut hänen unelmakumppanillaan on.

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/297898-deittigurut-seiskan-naiset-hakevat-liian-usein-kympin-miesta

      Deittigurut: Seiskan naiset hakevat liian usein kympin miestä

      Mervi Makkonen ja Mia Halonen olivat kurssikavereita heidän opiskellessaan rakkausvalmentajaksi. Nyt he auttavat suomalaisia löytämään rakkautta. Johanna Erjonsalo

      RAKKAUS???Epärealistiset odotukset ja haave jalat alta vievästä rakkaudesta pitää yhä useamman sinkkuna.

      Sinkkujen jatkuvasti kasvava määrä johtuu osin miesten ja naisten epärealistisista odotuksista kumppaneille.

      Rakkausvalmentajat Mia Halonen ja Mervi Makkonen ovat siitä yhtä mieltä. Suomalaissinkkuja on aika vähän herätellä. Kaksikon mukaan toiselta vaaditaan hirveästi erilaisia juttuja, mutta ei ollenkaan katsota täytetäänkö itse ne kriteerit.

      –?Näin kärjistäen sanottuna seiskan naiset hakevat kympin miestä ja päinvastoin. Kuulostaa ihan hirveän pinnalliselta, mutta nämä ulkonäköjutut ovat monelle tärkeitä. Nyt tuntuu siltä, että ihmiset eivät hallitse itsetuntemusta kovin hyvin, Halonen toteaa.

      Seiskan naiset hakevat kympin miestä.”

      Sekä Halonen että Makkonen ovat vuosia auttaneet ihmisiä löytämään rakkauden rakkausvalmentajina. Samalla heille on muodostunut käsitystä siitä, että mikä menee pieleen. Halosen mukaan nykykäsitys romanttisesta jalat alta -rakkaudesta on liian ahdas.

      –?Kuka vielä 30 vuotta sitten ajatteli niin, että puolison tulee viedä heti jalat alta. Tällainen romanttis-seksuaalinen hullaantuminen on ihan viime vuosikymmeninä tullut juttu, joka johtuu paljon Hollywoodista ja meille myydyistä unelmista.

      –?Muualla maailmassa länsimaalaisia pidetään ihan hulluina, kun ajattelemme tekevämme sen elämämme tärkeimmän päätöksen sen perusteella kuka kiinnostaa eniten baarissa kello yhden aikaan yöllä.

      Deittivalmennuksilla on kysyntää. Makkonen kertoo käyvänsä usein luennoimassa ja pitämässä kursseja työväenopistossa. Asiakkaita hänellä on vuosien mittaan ollut satoja.

      –?Asiakkaat ovat eronneita, pitkäaikaisia sinkkuja tai jopa pariskuntia. Joskaan en tee pariterapiaa, vaan valmennan ainoastaan toista osapuolta. Yhteistä kaikille on, että he ovat omaan elämäänsä kyllästyneitä ja haluavat muutosta.

      Makkonen aloittaa uuden asiakkaan kanssa aina kartoittamalla asiakkaan elämäntilanne ja menneisyys. Mitä on tapahtunut ja mistä mahdolliset ongelmat voisivat johtua.

      –?Yksi esimerkki on se, että kirjoitetaan toiveita siitä unelmien kumppanista. Siinäkin näkyy usein todella kovat odotukset. Eräskin kuvaili jopa tarkkaan, millaiset samettihousut hänen unelmakumppanillaan on.

      Usein tuntuu, että ihmistä skannataan päästä varpaisiin ja sitten tehdään päätös.”

      Makkonen neuvoo parisuhdetta haluavia lähtemään liikkeelle isoista kokonaisuuksista, kuten arvoista. Molemmat kehottavat ihmisiä olemaan rohkeampia ja keskustelemaan enemmän, vaikka toinen ei heti sytyttäisikään.

      –?Usein tuntuu, että ihmistä skannataan päästä varpaisiin ja sitten tehdään päätös. Miksi ei voisi jutella 15 minuuttia ja katsoa lähteekö se juttu liikkeelle. Ylipäätänsä sinkkujen suurimpia syntejä on pelko tehdä aloitteita. Sen purkamista yritämme valmennuksessakin tehdä.

      Ps.jos tänne asti jaksoit lukea...katso peiliin ja mieti oletko seiskan nainen vai alle,koska kympin ihmisiä ei ole ollenkaan..ei miehiä eikä naisia..

    • henri_rintala

      Aina joku sanoo, että on kunnollinen. Voiko ihminen itse määritellä että on kunnollinen.... se on aivan muiten ihmisten määriteltävä kuka on kunnollinen ja se mitä kunnollinen on, nii on aina katsojan silmässä...... Tosiaan jos asut vanhempien nurkissa ja imuroit huoneesi ja cd:t on siististi telineessa yms... niin vot sanoo, että mä oon kunnollinen....

      Tos muutama vuosi sitten oli telkkarissa Maajussille morsian. Se on aina ollut mielenkiintoinen ohjelma... Tulen kyllä katsomaan sitä jatkossakin... mutta nyt kiinnittyi huomio pariin asiaan... Se on aivan eri asia jos on ison sukutilan perillinen ja on periaatteessa useita miljoonia kiinni siinä systeemissä ja on paljon myös omaa henkilökohtaista varallisuutta.... kun se että on joku ns. kaupunkilainen muutaminen satasineen.... Kyllä siinä tilan toimitusjohtajana bisneksiä pyörittäessä on aivsn erillaiset vaatimuikset ja kynnys aivan eritasolla kuin meillä joilla on ihan satasia se turvattu varallisuus....

      Jos haluaa määrittää toisen kunnollisuuden niin sitä ihmistä on seurattava jonkin aikaa ja hankkiuduttava sisäpiiiriin ja päästävä melkee katsoo miten ne asiat oikeesti sujuu ja miten säännöllisesti... ihan kevyillä piirteillä sitä ei voi sanoa... moni mattapintakin on kiiltävää kun teatteria näytellään...... Miettikää sitä kun kehutte itseenne.... Ja kaikkien elämä ei todellakaan ole mitää helppoa.... Se on säälittävää miten jotkut menee ... varsinkin naiset menee halpaan ja liian pitkälle ennekuin se miehen totuus tulee esiin ja joskus se vipuun mennyt sit menettää jotain todella arvokasta....

      Mä todellakin olen sitä mieltä, että netti ei ole oikea tapa etsiä mitään oikeaa... kaikki on samaa paskaa myös netissä ku livessäkin...

      MÄ HÄPEEN TEITÄ... TE HÄPEETTE ITSEENNE KAIKKI HÄPEE TEITÄ!

    • kevätliinu

      Olen tavannut nettideitin kautta kevään aikana neljä 40 miestä ja kaikki ovat olleet fiksuja ja mukaviakin miehiä. He olivat keskenään erinäköisiä, osa pidempiä osa lyhyempiä, komeita ja tavallisen näköisiä, erilaisissa ammateissa ja erilaisilla parisuhdetaustoilla. Pari heistä melko varakkaita ja pari ihan tavallista taatelintallaajaa. Erilaisuudestaan huolimatta kaikki ok-miehiä.

      Joten en moiti nettideittaavia 40 miehiä, siellä on vaikka miten kivoja kavereita ja tosimielellä liikkeellä. On ollut mukavia treffejä eikä ketään miehistä ole tuntunut haittaavan, että olen aivan tavallinen peruspirkko. Jatkotreffejäkin olisi tarjolla.

      Joten eikun tutustumaan ja treffeille vaan naiset.

      • viiiakraaa

        oli vissiin surkeita sängyssä nuo?


    • kevätliinu

      Ei ole tapana mennä ekoilla treffeillä sänkyyn joten en tiedä heidän sänkytaidoistaan.

    • henri_rintala

      Mun mielestä seiskan nainen on varmaa parempi ku joku joka pitää itseään ysin tai kympin arvonen... ihmisessä on niin monta asiaa... ja niitä ei todellakaan nettideiteillä

    • Hype

      Mikä vtun seiskan nainen ja kympin mies? Juupajuu, kun ihan "Rakkausvalmentaja" sanoo, että elämän lähes tärkeimpään kumppaniin eli seurustelu-, -avo tai aviokumppaniin ei saisi asettaa liian korkeita kriteerejä?

      Ihan sama kuin sanoisi, että kun on ostamassa asuntoa, pitää tyytyä siihen asuntoon, mitä asuntoesittelijä sinulle esittää tai että et saa ostaa sellaista autoa, mitä haluat...

      Se on ihan jokaisen oma asia asettaa ne kriteerit kumppanilleen. Lopputuloksestahan jokainen itse sitten on vastuussa.

      Itse olen mieluummin yksin, kuin tyydyn johonkin vähempään, kuin minulle sopiva. Kokeiltu on, ei toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe