EUsta liittovaltio, Suomen vesivarat keinotellaan

suomi-taistoon-nouse

ulkomaille. Sipilä ja Berner ovat jo aloittaneet.

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/07/suomen-eu-eroa-on-kiirehdittava.html

Saksan liittokansleri Angela Merkel paljasti jo 2012 vuoden alussa sen, että tässä on tavoitteena yhteinen liittovaltio, joten fasistien peli on selvä.

En silti voisi kuvitella, että Merkel olisi se hullu diktaattori, joka Saksassa vielä hyppäisi tuon EU-fasistien haaveileman liittovaltion puikkoihin. Sen täytyisi silloin olla vähintäänkin jonkin uusi Hitler, koska ei muuten tuollainen fasistinen propaganda menisi läpi enää tähän nykyajan EU-maiden väestöön.

Mutta fasisti-eliitin epäonni on se, että Brexit äänestyksen aikana hyvin monen EU-uni tuli päätökseen ja tämä todellisuus on ollut jotain hyvin karmeaa näille, jotka ovat tästä eurounesta heränneet.

Eurounessa elävät myös monet Suomen EU eroa pelkäävät poliitikot, jotka pelkäävät että Suomen tuleva EU ero veisi heidän tulevat eliitin lupaamat palkkiovirat pois. Näitä palkkiovirkoja kun on ollut tähänkin asti mm. suoraan Brysselissä. Joten helppohan se on tuijottaa omaa napaansa ja todeta, että "puheet euroerosta ovat vastuuttomia". Katainen ei puhu tässä vastuun kohdalla kuin vain omasta itsestään, koska hänen kaltainen Kokoomuslainen ajattelee vain itseään.

Näiden pienen eliitin salaseurojen väliset sopimukset mm. Suomen Natoon viemiseksi ja sotilaallisen konfliktin keskelle viemiseksi ovat vakavia maanpetoksia, joista kuuluisi lukea sotarikostuomioita. Mutta koska tässä Suomen tapauksessa kenraali-kabineteissa on käyty salaisia neuvotteluja Suomen liittämiseksi Saksaan. Sekä solmittu jo Britannian kanssa puolustusyhteistyö, niin se osoittaa sen miten tämän maan itsenäisyys on enää vallanhimoisen porukan pelinappuloita sekavalla shakkilaudalla.

Syy siihen miksi Suomi joutui muiden suuryhtiöidenkin pelinappulaksi johtuu siitä, että makaamme edelleen tämän yli 800 miljardin euron arvoisen pohjavesiesiintymän päällä. Sitä himoitsevat lukuisat monikansalliset yhtiöt ja se keino millä Rothschildien pankkisuku täältä nuo pohjavedet aikoo varastaa on velkaannuttaminen.

Sillä keinoin he ovat ryöstäneet myös muita lukuisia maita. Sillä siinä vaiheessa kun valtionvelka ylittää tietyn maksimirajan ja päätyy roskalainoihin, niin tuossa vaiheessa velkoja voi jo alkaa vaatimaan luonnonvarojen myyntiä ja sitäkin on jo täällä suomessa tapahtunut kun taloudellisesti kannattavia valtionyhtiöitä yksityistetään ulkomaille velkojien vaatimuksesta.

Vaikka tämä suomen tuleva EU-ero maksaa meille jotain n. 20 miljardia euroa, niin lopulta markkaa devalvoimalla saavutetaan lopulta työllisyysaste sille samalle tasolle, mitä se oli vielä noina vanhoina hyvinä aikoina.

9

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinkävi

      Onhan sanottu että päätökset tehdään koko EUn parasta ajatellen eli yksittäiselle, varsinkaan pienellä, maalla ei ole vastaansanomista jos päätetään että esimerkiksi EUn ydinjätteet on EUlle parasta sijoittaa Suomeen.

      • Itserakkautta.yms

        Ei Sipilä pysty estämään liittovaltion perustamista, joten olisi syytä valmistautua FIXIttiin ja heti.

        Sipilä tekee taas mamua-talo-kaltaisen typeryyden, jos alkaa suosia EU:n profiilin nostoa Suomessa. Tänne ei pidä ottaa EU:n puheenjohtajakautta, se on kallis ja turha, Sipilää yritetään lahjoa,eikä se ymmärrä sitä.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016071121892192_uu.shtml

        Saksan Deutsche Bank ehdottaa ensimmäiseksi EU-tukipaketiksi 150 mrd euroa ja sen jälkeen tietysti säännöllisin välein, vaikka alueilla ei ole palkkatyötä. Deutsche Bankilla on tällä hetkellä maailman suurimmat riskit, vaikka itse valtiolla menisi hyvin, ko. pankki on korviaan myöten veloissa. Eläke- ja muut sijoitukset on pantu ns. "tienaamaan" rahaa pankille, eikä niitä olekaan saatu takaisin ja kannattaviksi.

        Vain hullu ihminen ei ymmärrä, miksi nuoleskellaan ja tarjotaan maailman polttopisteessä oloa Suomelle. Se tietää taas Sipilän mamuseireenikutsua Arabian maille ja täällä ei kyllä siihen enää pinna riitä.


      • Eikö.usko.tekstiä

        Detsche Bankin valtavien velkojen kokoa kuvailtaessa viitattiin mm. Amerikan pankkiromahdukseen, johon käytettiin veronmaksajien rahaa n. 475 mrd dollaria. Nyt Goldman Sachs on palkannut entisen EU-komissaarin, Barroson lobbaamaan Brexitin jälkeistä tilannetta. Melko todennäköisesti G & S myös tulee lahjomaan tätä kautta (kiristäminen, vanhat ystävänpalvelut, kiitollisuudenvelka, vetoaminen yms.) komissaarit, virkamiehet, valtioiden päämiehet, että G & S "suunnitelmat" (?) USA:n kaltaisesta liittovaltiosta lähtisivät EU:ssä etenemään.

        Se on mm. palkannut asiantuntijakseen joskus myös väestöekonomi Dambisa Moyoa, joka haluaa tuoda hyvinvointivaltioiden elätettäviksi kolmannen maailman 18-25-vuotiaat, nyt Soroksen on sanottu järjestäneen tuon kaltaiset väestöinvaasiot Eurooppaan.

        Deutsche Bankin johtaja pyytää tällä viikolla ensimmäiseen velkatukipakettiin 150 mrd euroa, joka ei varmasti tule jäämään ainoaksi, koska sen velka on 20 x suurempi kuin Saksan valtion budjetti ("20 kertaa suurempi kuin Saksan BKT: sta.")

        "Deutsche Bank Poses The Greatest Risk To The Global Financial System": IMF
        by Tyler Durden
        Jun 30, 2016 5:58 AM

        http://www.zerohedge.com/news/2016-06-29/imf-deutsche-bank-poses-greatest-risk-global-financial-system

        "Over three years ago we wrote "At $72.8 Trillion, Presenting The Bank With The Biggest Derivative Exposure In The World" in which we introduced a bank few until then had imagined was the riskiest in the world.

        As we explained then "the bank with the single largest derivative exposure is not located in the US at all, but in the heart of Europe, and its name, as some may have guessed by now, is Deutsche Bank. The amount in question? €55,605,039,000,000. Which, converted into USD at the current EURUSD exchange rate amounts to $72,842,601,090,000.... Or roughly $2 trillion more than JPMorgan's.""

        [= "Yli kolme vuotta sitten me kirjoitti" at $ 72,8 biljoonaa, esittely Pankki With Suurin Johdannaissopimukset Exposure In The World ", jossa me Otettiin muutama penkki siihen asti oli kuvitellut mitä vaarallisinta maailmassa.

        Kuten selitimme "sitten" pankki kanssa yhden suuren suurimman johdannainen altistumista ei sijaitse Yhdysvalloissa lainkaan, mutta Euroopan sydämessä, ja sen nimi, kuten jotkut ovat saattaneet arvata jo on saksalainen pankki. Kyseinen summa? € 55.605.039.000.000. Joka muunnetaan USD vaihtokurssin mukaan EURUSD määrät $ 72.842.601.090.000 .... tai karkeasti $ 2 biljoonaa yli JPMorgan. ""]

        At $72.8 Trillion, Presenting The Bank With The Biggest Derivative Exposure In The World (Hint: Not JPMorgan)
        by Tyler Durden
        Apr 29, 2013 2:04 PM

        http://www.zerohedge.com/news/2013-04-29/728-trillion-presenting-bank-biggest-derivative-exposure-world-hint-not-jpmorgan

        Independent Traderin juttu. Joko tästä on tekstiä talouslehdissä?

        1. "Deutsche Bank Poses The Greatest Risk To The Global Financial System": IMF
        by Tyler Durden
        Jun 30, 2016 5:58 AM
        http://www.zerohedge.com/news/2016-06-29/imf-deutsche-bank-poses-greatest-risk-global-financial-system#comment-7756794

        2. Deutsche Bank on the brink of bankruptcy 25.06.2015
        [=Suomeksi: Deutsche Bank konkurssin partaalla]
        http://independenttrader.org/deutsche-bank-on-the-brink-of-bankruptcy.html

        Grafiikka lukuina:
        "DB total derivative expose: 54,7 trillion €
        Euroalueen GBD: 9,6 trillion €
        Saksan GBD: 2,7 trillion €"

        Otteita Google-käännöksestä:
        [="Deutsche Bank on toiseksi suurin investointipankki maailmassa. Kumulatiivinen sen omaisuuden arvo 2000 miljardia euroa ja talletukset huippu yli 570 miljardia euroa.
        - ongelma Deutsche Bank"


        "Deutsche Bank is the second largest investment bank in the world. Cumulatively its assets are worth 2 trillion EUR and deposits peak over 570 billion EUR.

        The real problem of Deutsche Bank is its exposure on derivative market. The sum of just under 55 trillion EUR is 20 times bigger than the GDP of Germany. Majority – 70% - of all derivatives are interest rate derivatives and they are secured with government bonds.

        Problems with huge pool of derivatives (only JP Morgan is ahead by small margin) were soothed in the last two years by the hike of government bond prices which are the pillar of securities of the derivatives."

        [= "Saksalainen pankki on toiseksi suuri suurimman investointipankin maailmassa. Kumulatiivisesti sen omaisuuden arvo 2 triljoonaa euroa ja talletukset huippu yli 570000 miljardia euroa.

        Todellinen vaiva saksalainen pankki on sen altistumisen johdannainen markkinoilla. Summa vajaat 55 biljoonan euron on 20 kertaa suurempi kuin Saksan BKT: sta. Suurin osa - 70% - kaikista johdannaiset ovat korkojohdannaiset ja ne on varmistettu valtionlainat.

        Ongelmia valtava uima johdannaisten (vain JP Morgan on edellä kuin pieni marginaali) on rauhoitti kuorman toinen vuosi vaellus valtion joukkolainojen hinnat Mitkä ovat pilari arvopapereiden johdannaisen. "]


      • Tapahtumien.tiedot.2016

        Edellisen kommentin tausta lähteitä:

        Angela Merkel tuli ulos: suunnitelmana EU:n liittovaltio
        Teemu Kammonen
        Luotu: 25.1.2012 17:54
        http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/119648-angela-merkel-tuli-ulos-suunnitelmana-eun-liittovaltio

        Komission entinen puheenjohtaja Goldman Sachsin Brexit-neuvonantajaksi
        8.7.2016 Taloussanomat
        http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2016/07/08/komission-entinen-puheenjohtaja-goldman-sachsin-brexit-neuvonantajaksi/20167297/12

        "Euroopan komission entinen puheenjohtaja Jose Manuel Barroso on nimitetty yhdysvaltalaisen investointipankki Goldman Sachsin neuvonantajaksi.
        Pankin tiedotteen mukaan Barrososta tulee Lontoosta käsin toimivan Goldman Sachs Internationalin yhtiöstä riippumaton puheenjohtaja (non-executive chairman) ja hän toimii myös pankin neuvoantajana."

        Ekonomisti: Eurooppa on vakavasti sairas – pankeille saatava 150 miljardin tukipaketti
        10.7.2016 (päivitetty 11.7.2016 08:11)
        Taloussanomat–Bloomberg
        http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2016/07/11/ekonomisti-eurooppa-on-vakavasti-sairas-pankeille-saatava-150-miljardin-tukipaketti/20167314/12

        "Saksalaisen Deutsche Bankin pääekonomistin mielestä veronmaksajien ei pitäisi joutua Euroopan pankkien ongelmien maksumiehiksi.
        "
        "Eurooppaan tarvitaan pankkikriisin uhan vuoksi suuri tukipaketti samaan tapaan kuin Yhdysvalloissa finanssikriisin aikaan. Tätä mieltä on Deutsche Bankin pääekonomisti David Folkerts-Landau saksalaislehti Welt am Sonntagin haastattelussa.

        Hänen mukaansa Euroopassa riittäisi pienempi paketti kuin aikoinaan Yhdysvalloissa, jossa valtio auttoi pankkeja 475 miljardilla dollarilla eli noin 430 miljardilla eurolla."

        Mervyn King: the eurozone is doomed
        28 February 2016 • 10:14pm
        http://www.telegraph.co.uk/business/2016/02/28/mervyn-king

        Lord Mervyn King: 'Forgive them their debts’ is not the answer
        By Mervyn King
        28 February 2016 • 10:13pm
        http://www.telegraph.co.uk/business/2016/02/28/lord-mervyn-king-forgive-them-their-debts-is-not-the-answer/

        A disaster zone that's dominated by the Germans: Ex-Bank chief King's verdict on euro project
        11.3.2016
        http://www.dailymail.co.uk/news/article-3488483/A-disaster-zone-s-dominated-Germans-Ex-Bank-chief-King-s-verdict-euro-project.html
        "- Mervyn King warned 'one-size-fits-all currency' was doomed
        - He said Germany's rise to power created 'enormous tensions' in Europe
        - But refuses to take sides in referendum debate in interview with Daily Mail"

        Juncker Refuses To Speak English In Address To EU Parliament
        by Tyler Durden
        Jun 28, 2016 8:19 PM
        http://www.zerohedge.com/news/2016-06-28/juncker-refuses-speak-english-address-eu-parliament


      • Uskoo.ja.ei.usko

        Ja tässä vielä, ennen pakolaisinvaasiota, joskus keväällä, huhtikuussa 2015 julkaistu EU-suunnitelma ottaa Keski-Aasiaan ja Keski-Afrikkaan saakka humanismin intressi. Mitään ei puhuta siitä, kuka maksaa lystin, tämä on suoraan siirtomaapolitiikka ja eurokraattien pohjattoman vallanhimoa.

        EU on aikeissa ottaa maapallon hanskaan, aluksi alemme "vallata" Keski-Aasiaa ja Keski-Afrikkaa. Laadukasta sakkia vaan eu-eliitille.

        EU Wants An Empire" - Brussels Plans To Expand Into Middle East, Africa
        by Tyler Durden
        Jul 1, 2016 8:00 PM
        http://www.zerohedge.com/news/2016-07-01/eu-wants-empire-brussels-plans-expand-middle-east-africa

        "Submitted by Joseph Jankowski via PlanetFreeWill.com"

        G-käännös:
        [= "EU haluaa maailmanvallan "- Bryssel suunnitelmat laajentaa Lähi-itään, Afrikkaan

        Lähettäjä Joseph Jankowski kautta PlanetFreeWill.com,

        EU: n viimeisin ulkopolitiikan asiakirja, otsikolla "yleisen strategian Euroopan unionin ulko- ja turvallisuuspolitiikan", kehotetaan laajentamaan unionin vaikutusvaltaa alueilla niin pitkälle kuin Keski-Aasiassa ja Keski-Afrikassa.

        Siinä hahmotellaan myös "asteittaista synkronointi ja keskinäinen sopeutuminen" eri jäsenmaiden yksittäisten puolustusstrategioita.

        Tiivistelmä asiakirjassa todetaan:
        #Se on kansalaistemme etujen investoida sietokyvyn valtioiden ja yhteiskuntien itään ulottuu Keski-Aasiaan, ja etelään alas Keski-Afrikassa. Nykyisen EU: n laajentumispolitiikka, uskottava liittymisprosessin maadoitettu tiukka ja oikeudenmukainen ehtoja on hyvin tärkeää lisätä kestokykyä maiden Länsi-Balkanilla ja Turkissa. Euroopan naapuruuspolitiikan (ENP), monet ihmiset haluavat rakentaa tiiviimpiä suhteita EU: meidän kestävän vetovoimasta voivat edistää muutosta näissä maissa."] "

        Mogherinin vallanhimoiset suunnitelmat tästä:

        Haku: " A Global Strategy for the European Union’s Foreign And Security Policy"
        http://www.iss.europa.eu/uploads/media/Towards_an_EU_Global_Strategy.pdf

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14359457/putin-oikeassa---venaja-1500km-paassa-rajasta

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14352538/eusta-supervaltio--salainen-suunnitelma!

        Haku: " A Global Strategy for the European Union’s Foreign And Security Policy"

        https://www.google.fi/search?q=A Global Strategy for the European Union’s Foreign And Security Policy&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=App3V63tJIur8wfMi4TQDA


      • Kun.mitään.ei.uskota
        Eikö.usko.tekstiä kirjoitti:

        Detsche Bankin valtavien velkojen kokoa kuvailtaessa viitattiin mm. Amerikan pankkiromahdukseen, johon käytettiin veronmaksajien rahaa n. 475 mrd dollaria. Nyt Goldman Sachs on palkannut entisen EU-komissaarin, Barroson lobbaamaan Brexitin jälkeistä tilannetta. Melko todennäköisesti G & S myös tulee lahjomaan tätä kautta (kiristäminen, vanhat ystävänpalvelut, kiitollisuudenvelka, vetoaminen yms.) komissaarit, virkamiehet, valtioiden päämiehet, että G & S "suunnitelmat" (?) USA:n kaltaisesta liittovaltiosta lähtisivät EU:ssä etenemään.

        Se on mm. palkannut asiantuntijakseen joskus myös väestöekonomi Dambisa Moyoa, joka haluaa tuoda hyvinvointivaltioiden elätettäviksi kolmannen maailman 18-25-vuotiaat, nyt Soroksen on sanottu järjestäneen tuon kaltaiset väestöinvaasiot Eurooppaan.

        Deutsche Bankin johtaja pyytää tällä viikolla ensimmäiseen velkatukipakettiin 150 mrd euroa, joka ei varmasti tule jäämään ainoaksi, koska sen velka on 20 x suurempi kuin Saksan valtion budjetti ("20 kertaa suurempi kuin Saksan BKT: sta.")

        "Deutsche Bank Poses The Greatest Risk To The Global Financial System": IMF
        by Tyler Durden
        Jun 30, 2016 5:58 AM

        http://www.zerohedge.com/news/2016-06-29/imf-deutsche-bank-poses-greatest-risk-global-financial-system

        "Over three years ago we wrote "At $72.8 Trillion, Presenting The Bank With The Biggest Derivative Exposure In The World" in which we introduced a bank few until then had imagined was the riskiest in the world.

        As we explained then "the bank with the single largest derivative exposure is not located in the US at all, but in the heart of Europe, and its name, as some may have guessed by now, is Deutsche Bank. The amount in question? €55,605,039,000,000. Which, converted into USD at the current EURUSD exchange rate amounts to $72,842,601,090,000.... Or roughly $2 trillion more than JPMorgan's.""

        [= "Yli kolme vuotta sitten me kirjoitti" at $ 72,8 biljoonaa, esittely Pankki With Suurin Johdannaissopimukset Exposure In The World ", jossa me Otettiin muutama penkki siihen asti oli kuvitellut mitä vaarallisinta maailmassa.

        Kuten selitimme "sitten" pankki kanssa yhden suuren suurimman johdannainen altistumista ei sijaitse Yhdysvalloissa lainkaan, mutta Euroopan sydämessä, ja sen nimi, kuten jotkut ovat saattaneet arvata jo on saksalainen pankki. Kyseinen summa? € 55.605.039.000.000. Joka muunnetaan USD vaihtokurssin mukaan EURUSD määrät $ 72.842.601.090.000 .... tai karkeasti $ 2 biljoonaa yli JPMorgan. ""]

        At $72.8 Trillion, Presenting The Bank With The Biggest Derivative Exposure In The World (Hint: Not JPMorgan)
        by Tyler Durden
        Apr 29, 2013 2:04 PM

        http://www.zerohedge.com/news/2013-04-29/728-trillion-presenting-bank-biggest-derivative-exposure-world-hint-not-jpmorgan

        Independent Traderin juttu. Joko tästä on tekstiä talouslehdissä?

        1. "Deutsche Bank Poses The Greatest Risk To The Global Financial System": IMF
        by Tyler Durden
        Jun 30, 2016 5:58 AM
        http://www.zerohedge.com/news/2016-06-29/imf-deutsche-bank-poses-greatest-risk-global-financial-system#comment-7756794

        2. Deutsche Bank on the brink of bankruptcy 25.06.2015
        [=Suomeksi: Deutsche Bank konkurssin partaalla]
        http://independenttrader.org/deutsche-bank-on-the-brink-of-bankruptcy.html

        Grafiikka lukuina:
        "DB total derivative expose: 54,7 trillion €
        Euroalueen GBD: 9,6 trillion €
        Saksan GBD: 2,7 trillion €"

        Otteita Google-käännöksestä:
        [="Deutsche Bank on toiseksi suurin investointipankki maailmassa. Kumulatiivinen sen omaisuuden arvo 2000 miljardia euroa ja talletukset huippu yli 570 miljardia euroa.
        - ongelma Deutsche Bank"


        "Deutsche Bank is the second largest investment bank in the world. Cumulatively its assets are worth 2 trillion EUR and deposits peak over 570 billion EUR.

        The real problem of Deutsche Bank is its exposure on derivative market. The sum of just under 55 trillion EUR is 20 times bigger than the GDP of Germany. Majority – 70% - of all derivatives are interest rate derivatives and they are secured with government bonds.

        Problems with huge pool of derivatives (only JP Morgan is ahead by small margin) were soothed in the last two years by the hike of government bond prices which are the pillar of securities of the derivatives."

        [= "Saksalainen pankki on toiseksi suuri suurimman investointipankin maailmassa. Kumulatiivisesti sen omaisuuden arvo 2 triljoonaa euroa ja talletukset huippu yli 570000 miljardia euroa.

        Todellinen vaiva saksalainen pankki on sen altistumisen johdannainen markkinoilla. Summa vajaat 55 biljoonan euron on 20 kertaa suurempi kuin Saksan BKT: sta. Suurin osa - 70% - kaikista johdannaiset ovat korkojohdannaiset ja ne on varmistettu valtionlainat.

        Ongelmia valtava uima johdannaisten (vain JP Morgan on edellä kuin pieni marginaali) on rauhoitti kuorman toinen vuosi vaellus valtion joukkolainojen hinnat Mitkä ovat pilari arvopapereiden johdannaisen. "]

        "Se on mm. palkannut asiantuntijakseen joskus myös väestöekonomi Dambisa Moyoa, joka haluaa tuoda hyvinvointivaltioiden elätettäviksi kolmannen maailman 18-25-vuotiaat, nyt Soroksen on sanottu järjestäneen tuon kaltaiset väestöinvaasiot Eurooppaan. "

        Kyseisen afrikkalaistutkijan asiantuntemusta ovat käyttäneet myös Maailman pankki, Soroksen Project Syndicate -organisaatio ja lisäksi Goldman Sachs.

        Suomi24:ssa voi tehdä nimihaun: "Dambisa Moyo", mm. kehitysyhteistyökeskustelut sekä Wikipediassa että netissä valtavasti tietoa. Projektisuunnitelmat eivät ole mitään pikkujuttuja, rahaa kuvitellaan olevan valtioilla ja tämä on hyvä kuppauskeino, vedotaan köyhyyteen ei puhuta lännessä jo koulutettujen vastuusta hoitaa omat alueensa kuntoon.


    • Hetimiten.rakenteluun

      Omat vedet hyötykäyttöön
      mm Vuotos Kollaja Sierilä jne.
      Kukaan ei niitä vesiä vie, pilvet tuo ylämäkeen, ja köröttelee vesi alamäkeen sähköä tehden.
      Vastaa useita tankkiautollisia öljyä viikoittain.

      • kerrotarina

        tikapuut, vesiämpäri ja kuusenoksa niin ymmärretään!


    • Anonyymi

      Suomea viedään kohti eu liittovaltiota kaikessa hiljaisuudessa. Jatkuvasti syntyvillä uusilla direktiiveillä (lakipykälillä) Suomen kansallinen lainsäädänto ohitetaan ja laillinen määräysvalta ja kontrolli siirretään unionille. Suomen kansan yhtenäisyys ja identiteetti pyritään tuhoamaan massamaahanmuutolla ja demoralisoinnilla. Oma maatalous ajetaan alas ja Suomesta tehdään riippuvainen ulkomailta tulevasta ruoasta. Mittavilla elvytyspaketeilla (mm. kreikka, italia) Suomi sidotaan unioniin. Maat, metsät, järvet, joet, pohjavedet ja kallioperä sekä luonnolliset monopolit kuten sähköverkko myydään ulkomaalaisille.
      Kantasuomalaisiin kohdistuva verotus nousee, edut ja tuet lasketaan minimiin. Suomalaisia yhdistävä kristinusko lakkautetaan valtionuskontona ja moraaliset arvot käännetään päälaelleen. Kansakunta heikennetään soijalla, ja prosessoiduilla roskaruoalla. Suomalaisten yritystoiminta tehdään mahdottomaksi verotuksen, säädösten ja uuden "vihreän" ilmastopolitiikan avulla. Seurauksena tästä yrityksiä lopetetaan kannattamattoma ja suuryritykset siirtyvät ulkomaille. Samalla Suomi sidotaan entistä riippuvaisemmaksi unionin avustuksista. Moni näistä kohdista on jo toteutunut tai toteutuu parhaillaan.

      Tulevaisuuden näkymät eivät ole sen paremmat. Eu liittovaltion armeija palauttaa ruotuun vastaan pullikoivat osavaltiot voimakeinoin. Suomen asutus siirretään muutamaan suurkaupunkiin. Loppu maa muutetaan luinnonpuistoksi, jossa Eu eliitti käy metsästämässä ja kalastamassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      194
      1621
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1424
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1228
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1179
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      120
      1085
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1065
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      133
      1023
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      234
      989
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      62
      969
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      89
      950
    Aihe