Kysymyksiä Abrahammille

Ööprähämm

Kun riehut palstoilla kaiken maailman Kiovan kapinallisista, niin kerropa, mistä Itä-Ukrainan kapinalliset saivat aseensa?

Oliko joka talossa rynnäkkökiväärit ihan vaan tarkkuusammunnan harrastukseen? Harrastiko nuoriso hulvatonta hurjastelua raiteilla panssaroiduilla ajoneuvoilla? Tarvitaanko peltopyyn metsästykseen ilmatorjuntaohjuksia, jotka ohiammunnassa vahingossa pudottavat matkustajakoneen?

Mistä aseistus putkahti Itä-Ukrainaan?

18

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bvgtrw

      Eihän se vastaa, kun asiaa kysytään. Suoltaa vain perslävestään päättöttömiä möläyksiä ja usemmiten kommentoi niitä itse,

      • velotor

        Näin tuo ressukka todella toimii ja on niin tietomiestä niin tietomiestä.
        Toistaa kremlin tuottamaa skeidaa päivät pitkät.
        On vähän kuin pieni kakara joka tönii takaapäin ja heti juoksee karkuun ettei joutuisi vastaamaan teoistaan.


    • Abrahamm

      Kerroppa jos tiedät miksi länsi Venäjää syyttä Ukrainan sodan aloittajaksi, vaikka Poroshenko itse sen tunnusti sen ja aloitti. Venäjää voi vain syyttää 2 mijardin avustuksesta ja ilaisesta kaasusta (myös varastetusta), velkakirjojen ostosta !?

      Ja sanoppa kumpaa väkisin miehitetään, Guantamoa vai Krimiä demokraattisestikin ? Oliko Kiovan vallankaappaus perustuslain mukainen ja lännen johdattelema ja nyt aseistama ,koulutuksineen.
      Obama on tunnustanut alullepanon !

      Et varmaan vastaa, kun olet raukka ?

      • TässäHiemanFaktaa

        Kaveri voi vastata itse, mutta oikaisen sinun kestovalheitasi ennen sitä.

        Ukrainan sodan aloitti Venäjä, ei Ukraina. Putin itse on myöntänyt miehittäneensä Kriminkin ja julkisesti palkinnut miehitykseen osallistujat. Poroshenko ei ollut tuolloin Ukrainan presidentti.
        Venäjä varasti Krimin ja sitten vielä kehtaa syyttää Ukrainaa jostain pikku kaasulaskusta. Venäjää vastaan jatkuvasti puolustautumaan joutuva Ukraina on luonnollisesti melkoisissa talousvaikeuksissa, jolloin laskut Venäjälle eivät varmasti ole ensimmäisenä mielessä. Tämän ymmärtää jokainen.

        Krim miehitettiin sotavoimalla ja miehitetään edelleen. Sitähän ei edes Putin ole kieltänyt. Kansanäänestyksen irvikuva järjestettiin venäläisten sotilaiden valvonnassa ja huolehdittiin, ettei vastustajat pääse edes äänestämään. Mikään maa ei ole hyväksynyt miehitystä eikä 'kansanäänestyksen' tulosta.

        Kiovan vallankaappaus oli seurausta, kun Ukrainan demokraattisesti valittu parlamentti oli hyväksymässä kansan tahdon mukaisesti neuvotellun taloudellisen yhteistyön syventämistä EU:n kanssa, mutta Venäjän painostuksesta silloinen presidentti pyrki estämään yhteistyön etenemisen. Venäjälle kun Ukrainan lähestyminen länteen ei sopinut, ihan niinkuin Venäjällä olisi muka joku oikeus estää itsenäisen valtion itsenäistä päätöksentekoa.
        On luonnollista, että kansa hermostuu, kun heidän elämäänsä yritetään rajoittaa Venäjän toimesta. Ukrainalaisten mielestä on varmaan epäoikeudenmukaista, kun naapurimaat ovat kehittyneet elintason ja demokratian osilta ja muutenkin huimasti liityttyään EU:iin niin he eivät saisi muka pyrkiä samaan. Ei varmasti tunnu oikeudenmukaiselta jämähtää venäläisen surkean elintason tasolle ja riskeerata edes se vähäinen demokratiakehitys, jota Ukrainassa oli tapahtunut.

        Jos Guantamossa asiat eivät ole ok, niin ei anna mitään oikeutta Venäjälle hyökätä Ukrainaan eikä miehittää Krimiä.

        Eihän asiat muuten ole Venäjälläkään ok ihmisoikeuksien, demokratian ja kansalaisvapauksien osalta. Eikä Venäjä ole oikeusvaltiokaan missään mielessä. Tavallisten ihmisten enemmistön elintasokaan ei ole länsimaisittain katsoen edes tyydyttävällä tasolla. Oligarkit on tietysti toinen asia.
        Venäjän vähätkin rahat menee sotavalmisteluihin ja armeijaan.


      • Joxanen

        Oletko tehnyt laskelmia siitä kuinka paljon Neukkula on kupannut Ukrainaa kommunismin aikana?
        Suomea vastaankin lähettivät sotilaita ukrainasta Talvisodassa Raatteen Tiellä heitä kaatui ainakin 17 000 täysin turhaan ?
        Jos joku on jollekkin velkaa niin Venäjä on velkaa Ukrainalle ja paljon!


    • Krasduk
      • Bulabula

        Tähänkään meidän röllikkä Abrahammilla ei ole mitään sanottavaa?
        Et pysty kumoamaan tuotakaan linkin tietoa.


    • eipäyllätä

      Hyökkäys on paras puolustus ajattelee Abrahanm.
      Eipä tullut vastausta avaajan kysymykseen, sen sijaan TässäHiemanFaktaa:lta tuli varsin tyhjentävä vastaus Abrahammille, siis täyttä FAKTAA.
      Tuollainen pelkuri aloittaa typeriä avauksia ja kehtaa vielä muita haukkua raukaksi! Säälittävää touhua Abrahammilta.

    • Ööprähämm

      Kommentoin nyt vielä aloittajana,vaikka ketjussa on yllä esitetty tärkeitä faktoja. A:lta jäi vastamaatta (tietysti) kysymykseeni: mistä tuli ja edelleen tulee aseistus Itä-Ukrainan kapinallisille?

      Toistettakoon vähän lähihistoriaa:

      "Marraskuussa 2013 presidentti Viktor Janukovytš hylkäsi EU:n kauppa- ja yhteistyösopimuksen Venäjän mieliksi. EU ei ollut suostunut tinkimään oikeusvaltiokriteereistä. Ainakin 100 000 Janukovytšiin pettynyttä mielenosoittajaa valtasi Kiovan kadut.[28] Mielenosoitukset yltyivät tammikuussa 2014 väkivaltaisiksi. Helmikuun kolmannella viikolla yhteenotot poliisin ja mielenosoittajien välillä leimahtivat entistä vakavammiksi, parikymmentä ihmistä kuoli ja satoja loukkaantui.[29] Janukovytš erotettiin 21. helmikuuta.
      Osa ukrainalaisista on ollut tyytymättömiä Janukovytšiin ja Ukrainan nykytilaan. Toisaalta oppositio oli hajanainen.[28]
      Ukrainan valtiontalous joutui koetukselle, kun valtaan noussut hallitus kertoi, että Janukovytšin hallitus oli ryöstänyt yli 50 miljardia euroa valtion varoja.[30] Yhdysvallat ja Eurooppa antoivat Ukrainalle tämän jälkeen talousapua ja lainoja.
      Toukokuun lopussa järjestettiin presidentinvaalit. Petro Porošenko voitti vaalit ensimmäisellä kierroksella. Hän sai yli puolet annetuista äänistä.[31]"
      - Wikipedia
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ukraina

      Todettakoon lisäksi, että Janukovytš ennen raukkamaista pakoaan palkkasi rikollisjengejä pahoinpitelemään ja murhaamaan tunnettuja toisinajattelijoita. Maidanin mielenosoitukset muuttuivat väkivaltaisiksi vasta Janukovytšin komennetuua kaartinsa ampumaan mielenosoittajia.

      Ukrainan nykyinen parlamentti ja presidentti on valittu rehellisillä vaaleilla, ainakin venäläiseen vaalisirkukseen verrattuna, joten mistään Kiovan kapinallisista ei voi puhua. Venäjän aseistama sota Itä-Ukrainassa oli alkanut ennen tätä.

    • K-G-B

      Ei kuulu vastausta Abrahammilta! Siis kuka aseisti Itä-Ukrainan kapinalliseset?

      Lisäksi Abrahamm voisi vastata, miten vaaleilla valittu Ukrainan parlamentti ja presidentti Porošenko voivat olla hänen mielestään "Kiovan kapinallisia"?

    • kompassi-ja-kartta

      Kun asiat eivät suju Kremlin tahdon mukaisesti, alkaa loputon ulkopuolisten tahojen syyttely ja omien toimien (myös laittomuuksien) puolustelu ja peittely.
      Sama toistuu kaikkien poliitikkojen, sotilaiden ja valtioiden osalta, Venäjä ei ole tässä asiassa mikään poikkeus.
      Olisi kuitenkin terveellistä jossakin vaiheessa tunnustaa erehdyksensä, korjata virheellinen kurssi (ainakin itselleen) ja lopettaa vähitellen saman moneen kertaan todetun valehtelun puolustelu.

    • Abrahamm

      Ukrainan molemilla lapinallisilla oli ja on Venäläiset aseet ja molemmat saaneet Venäjältä taloudellista ,kuin rahallista apua.
      Mitä Kiovan kaappaukseen tulee, jossa ajettiin perustuslaillinen presitentti maanpakoon väkivallalla, eikä demokraattisessa järjestyksessä. Kiovan raha ja kaasuvarkaat, eivät Obaman kanssa hyväksyneet Venäjän kanssa kauppasopimusta, EU:n siasta, vaikka se vain jäi auki. ? Tuliko jo selväksi Poroshenkon natseillekin

      • selvä-pyy

        Itä-Ukrainan kapinalliset saavat aseistuksensa siis Venäjältä.


      • Bulabula

        Katos Abrahammia vihdoin myöntää venäjän olevan koko Ukrainan sodan takana.
        Jos ei venäjä olisi kaiken takana Krim olisi rauhallista Ukrainainaa ja idässäkään ei olisi mitään taisteluita.


      • Ööprähämm

        Eihän Janukovytš ollut enää presidentti luikkiesaan karkuun. Hänet oli erotettu vakavien rikosepäilyjrn takia 21.2.2014. Eikä häntä väkivalloin karkoitettu, vaan hän itse pakeni salaa. Paon syynä oli pelko joutua oikeuteen hänen valtiolta kavaltamastaan 50 miljardista eurosta ja muista rikoksista.


    • humppatirallaa

      No täällähän abraham myöntää venäjän osallisuuden mutta toisissa ketjuissa ylistää venäjää ja syyttää muita sotien aloittajiksi vaikka venäjä ne on aloittanut.
      On siinä meillä melkoinen dissosiatiivinen identiteettihäiriöinen henkilö kirjoittelemassa päivät pitkät täällä.

      • OttoPelle.Kusinen

        Täyshöperö koko ukko. Suoltaa samaa paskaansa monelle foorumille riipuumatta mikä foorumi on kyseessä. Jos hullun syöttiin ei kukaan tartu, niin kommentoi itselleen.
        Osaa äidinkieltä niin huonosti, että aluksi epäiltiin entiseksi Toksovan sikakolhoosin paskakuskiksi. Ihan kotimaisesta jätteestä kuitenkin tehty.
        Vanha kansa sanoisi, että "köysien puutteessa irti".


    • siksnauroi

      Aabraham oli sanaton ja Saara vaan nauroi vaikka oli jo toistasataa vuotta vanha ja yllättäen paksuna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2868
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2164
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe