Audi ei ikinä ollutkaan "Teknistä etumatkaa"

mb.e2017

Ei kunnon bensiini -ja dieselhybrideitä, ei teknistä edistystä kuten tässä:

https://www.youtube.com/watch?v=eS81h8J2Y3E

2017 M-B E Class

Ajo-omaisuudetkin Audeilla vähän niin ja näin, kuten myös tylsähkö sisustus. Mutta teinipojat ja lippispäät tykkää nykyään niin kovasti Audeista, oi ihanaa!

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Botti321432

      Aika jännä muuten. Olen koittanut jo varmaan viikon löytää Youtubesta ja muutenkin jotain, missä haukuttaisiin jotain nyky-audin ominaisuutta ihan lyttyyn. Vähään samaan tapaan kuin Fordin park assist, joka videoiden perusteella parkkeeraa päin peetä. Mutta en ole löytänyt yhtikäs mitään, paitsi jotain ikivanhojen kaarojen käynnistysvaikeuksia.

      Vähän hämmentävää, kun kaarat tämän forumin perusteella kuitenkin on yksiä ja samoja kuin muutkin VW:n autot. Luulisi, että edes Skodan vesijutut, mutta ei niin ei :(

      • teknologiakysymys

        Löytyykö tuon ylläolevan videon ominaisuuksia? Tai siis ei löydy, mutta kysymys kuuluukin että kuinka monen vuoden odotus että Audiinkin vihdoin saa?

        Nyt ei myöskään kyselty Fordin Park Assistista, vaikka hienoahan mielestäsi on Audia varmasti heikompiin verrata. Todellisuudessa Mercedes on enemmän Audin kilpailija kuin Ford, joka tekee ihan perusautoja eikä väitä olevansa Premium-merkki


      • Botti321432

    • audistitorsenilla

      Audin etumatka on liikaa viestiketjun aloittajalle... E- mesestä puhumattakaan! Audit ja Mercedekset kyllä kiinnostaa kun tällä palstalla viihtyy mutta kelan päivärahoilla rahkeet riittää vaan suunsoittoon. Auto on huono sijoitus,jos se yhtään lohduttaa. Suosittelen bussin käyttöä.

    • apinaakoijataan

      Audin peli paljastui jo aikoinaan siitä, kun audin mainokset olivat kaikkien venelehtien, varsinkin purjehdus, vakiosivuntäytettä ihan ylenmäärin. Kyllähän mainosraha lehdille kelpaa, ja sillä saa maksettua sen paksun ja kiiltävän painopaperin. Mutta audin touhu on tyhmimmällekin pintaliitäjäjupille läpinäkyvää: Pelkkää pikkuvarakkaiden rahastusta, ja pienten perintörahojen tai vekselivelkojen kanavoimista volsukauppiaan taskuihin. Äärialkeellisella vedätyksellä, eli myymällä "hiukan parempaa" volsun osista kyhättyä liikennehäirikköautoa kovaan hintaan. Ja joka päivä saa jonkun uunon koukutettua. Sitä se kapitalismi tarkoittaa. Apinaa koijataan, niin kuin kummeli asian ilmaisee.

    • audikiimaa

      Naurattaa myös Audien myyminen erillisissä "Audi Centereissä". Ihan hyvin voisi myydä samalla tekniikalla varustettuja Audi A3, VW Golfia ja Seat Leonia rinnakkain saman katon alla.

      Ainiin, mutta silloinhan asiakas ehkä tajuaisi, että maksaa vähintään 20% kalliimman hinnan pelkästä logosta.

      Karvalakki Audiahan tulee muutenkin liikenteessä jatkuvasti vastaan, toisaalta on epävarmoille ja epätoivoisille ihmisille hyvä, että pomolla on samanmerkkinen autp, jos vaikka pääsisi luikertelemaan hierarkiassa ylöspäin sen avulla. Myös lippispäät ja amiksen räkänokat ovat ilmeisen kiintyneitä nykyään Audeihin ainakin kun katukuvaa katselee ja niitä erilaisia Audiviritelmiä.

      Laadun tai ketterien ajo-ominaisuuksien kanssa perus-Audeilla ei ole mitään tekemistä. Audipojut ja muut "merkkiään" kiivaasti puolustelevat ja ihannoivat palstalaiset toki väittävät muuta. Se johtuu yleensä siitä, että kun on niin vähäiset tai vajaavaiset kokemukset erilaisista autoista. Turhaan eivät tuhansilla autoilla ajaneet autotoimittajatkaan ylistä ja kiitä takavetoisen ajodynamiikkaa ja ketteryyttä etuvetoihin nähden.

    • härskimeininkivaan

      Ja ihan on mietitty sekin ennakkoon, että nää audin bensakoneet ei kestä juuri yli 100 tuhannen ajoa, maksimissaan 150 tuhatta. Koska siinä vaiheessa on hyvä hetki lempata se raato halpaan hintaan näille räkänokkalippispäille. Ei ne osaa eikä ymmärrä mitään purnata, vaikka pannu lasahtaa käsiin. Nöyränä poikana romarille etsimään vaihto-osia toisesta samanlaisesta raadosta!

      • autokauppias.naureskelee

        Jep, amisautoksi kelpaa ja kokemattomat pojuthan maksaa innoissaan että saa kaahailla ja lesoilla jollakin tuning-Audilla, vaikka vähän vanhemmallakin häkkiritsalla kaupungilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe