Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Egyptiläisten armeeja löytynyt

nenada

Mooseksen perään lähtenyt egyptiläisten armeeja luultavasti löytynyt http://www.dailymedia.info/archaeologists-discover-remains-egyptian-army-biblical-exodus-red-sea/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisäystä

      Israelilaiset lähtivät Egyptin orjuudesta 1482 eaa. ((1481 eaa.)). Tuolloin Egyptiä hallitsi Thutmosis II joka oli todennäköisesti se Faarao joka sotajoukkoineen hukkui Punaiseen mereen yrittäessään tuhota Israelilaiset. "Egyptiläinen piirtokirjoitus kuningatar Hatsepsutin (1490-1468 eaa.) ajoilta mainitsee eräiden alamaisten lähdön Egyptistä ja hyökyaallolta vaikuttavan luonnonilmiön." Lähde: Kirjasta Aikojen arvoitukset (Valitut Palat 1987).

    • Ev.lut

      Miten tämä mormonismiin liittyy?

      • RaamattuRaamattu

        "Miten tämä mormonismiin liittyy?" Suuren Babylonin tytärkirkko (ev.lut-kirkko) ei vielä ollut saanut alkunsa.


    • Tarkkaväännös

      2Moos.15:4. Faraon vaunut ja hänen sotajoukkonsa hän suitsi mereen, hänen valitut vaunusoturinsa hukkuivat Kaislamereen. Biblia. Pharaon vaunut ja hänen sotaväkensä syöksi hän mereen. Hänen valitut päämiehensä Punaiseen mereen.

    • Lähdetietojen_tarkistus

      Kunnon uskovaisen ei pitäisi levitellä tällaisiä valheita; sielusi tähden tarkista ensikerralla uutisen oikeellisuus.

      Suosittelen sinulle, että tarkistaisit lähdetiedot ennen kuin uskot näihin uskomattomiin tarinoihin. Tuonkin tarinan alkuperä juontaa juurensa Ron Wyatin sylttytehtaalle, jonka olisit saanut selville muutamalla klikkauksella googlesta. Lisäksi olisit havainnut, että artikkelissa mainittua professoria ei ole olemassakaan ja että artikkelia on julkaistu ainakin vuodesta 2008 eteenpäin.

      • Hahahah niksi googlettaa kun saan vastauksen heti täällä!


      • Kiitos. Taas toimi!


    • Höpölöpsis

      Ensinnäkään Raamatuntutkijoiden mukaan kirjoittajat eivät tarkoittneet Kaislamerellä Punaista merta vaan välimeren lahtea. Toisekseen kyse on pelkästä jäynästä, kuten siinä usein hehkumassasi Los Lunasin kivessä. No, arvostelukyvyttömyytesi näkyy jo siin, että uskot Smithin satuihin.

      Tässä sinulle Nenskulainen faktaa fucktan sijaan:

      Summary of eRumor:

      The remains of a large, ancient Egyptian army were found at the bottom of the Red Sea.


      The Truth:

      This hoax was started by a fake news report that was published by a satirical website.

      World News Daily Report falsely reported that the remains of a large Egyptian army from the 14th century BC were found at the bottom of the Red Sea. The report was quickly shared nearly 200,000 times on Facebook.

      The website’s disclaimer states that all its articles “are fiction, and presumably fake news.”

      The eRumor claimed that the size of the ancient army and the dramatic way that the soldiers were killed corroborated “the biblical version of the Red Sea Crossing, when the army of the Egyptian Pharaoh was destroyed by the returning waters that Moses had parted.”

      The eRumor claimed that Professor Abdel Muhammad Gader led the expedition on behalf of Cairo University’s Faculty of Archaeology. But that name doesn’t appear in an online database of Cairo University scholars.

      The article also shows a picture of an Egyptian khopesh and claims that the blade was found near a “richly decorated chariot” at the bottom of the Red Sea. However, the photo was taken from a wiki page called Deadliest Fiction.

      • Hei HALOO! ei taida olla valoo ... laitoin linkin tänne saadakseni tietää JUURI nuo sivut jotka te armollisesti heti minulle annoitte! Ei kysymyksessä ollut MITENKÄÄN että uskoisin asiaan vaan siis halusin nimenomaan todistaa näiden EI mormonitutkijoiden olleen väärässä!


      • Höpölöpsis
        nenada kirjoitti:

        Hei HALOO! ei taida olla valoo ... laitoin linkin tänne saadakseni tietää JUURI nuo sivut jotka te armollisesti heti minulle annoitte! Ei kysymyksessä ollut MITENKÄÄN että uskoisin asiaan vaan siis halusin nimenomaan todistaa näiden EI mormonitutkijoiden olleen väärässä!

        Heh... Ja se Los Lunasin kivi?


      • kaksipisteto
        nenada kirjoitti:

        Hei HALOO! ei taida olla valoo ... laitoin linkin tänne saadakseni tietää JUURI nuo sivut jotka te armollisesti heti minulle annoitte! Ei kysymyksessä ollut MITENKÄÄN että uskoisin asiaan vaan siis halusin nimenomaan todistaa näiden EI mormonitutkijoiden olleen väärässä!

        Eihän kyseessä ole kukaan tutkija vaan nimi on keksitty, tutkimus ja tulokset myös. Mitä nyt siis todistit? Teillähän on "tutkijoita" jotka tosissaan puhuvat löytymättömistä Amerikan israelilaisista, heidän kulttuuristaan ja jopa sodistaan. Löytöjä on tasan yhtä paljon kuin tuon vitsilehden artikkelissa :ei yhtään. Et siis älynnyt sitäkään että kukaan tutkija ei ollut väärässä .


    • alienjahve

      Juutalaisten Jahve oli oikeasti alien. Nämä alienit olivat yhteydessä ihmiskuntaan vielä siinä vaiheessa kun pyramidit rakennettiin ja valitsivat Mooseksen ja juutalaiset "valituksi kansakseen" johdattaakseen ihmiskunnan monoteismiin. Alienit ovat aina olleet vaikuttamassa ihmiskunnan taustalla, tosin tietenkin salassa. Tämä on täysin selvää ja Raamatussakin kerrotaan "taivaan pojista" jotka todellakin ovat alieneita. Universumissa on ilmeisesti selvittämättömiä asioita tiettyjen ryhmittymien välillä, eli "sota taivaissa" on edelleenkin käynnissä joltain osin.

      Nämä alienit järjestivät tuonkin tapahtuman vaikuttamalla teknologiallaan mereen. Enää nämä alienit eivät tietenkään voi järjestää vastaanvanlaisia asioita, koska he tietenkin paljastuisivat.

    • Höpölöpsis

      Älä välitä Nensku-kulta. Itse Joseph Smithkin jäi housut nilkoissa kiinni...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe