Eroon masennuksesta ja stressistä

Onneaaa

Kaikki haluu eroon masennuksesta ja stressistä.
Ja olemme varmaan kokeillut kaikkea keinoja päästäkseen eroon niistä. Voisimme vaikka kokeilla tämän keinon, joka on ilman lääkkeitä.
Helppo keino, ei muuta kuin valitse rauhallista ja hiljaista paikkaa ja kuuntelee esim: omassa huoneessa tai ennen nukkumaanmenoa.

https://youtu.be/0LJKUEe7xAw

Aina kannattaa kokeilla

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VHHkannattaja

      Vähähiilihydraattisella ruokavaliolla on saatu posetiivisia kokemuksia mielenterveyden hoidossa. VHH:ta noudattamalla ravinto on tasapainoinen. Nykyiset suositukset ovat luonnollisten rasvojen välttelyä, kuten nolla maitotuotteet.
      Ihminen kehittyäkseen tarvitsee rasvaa, sillä aivot toimivat rasvalla ei vehnäjauhoilla.
      Tri William Davis kutsuukin tällaisia ihmisiä sämpyläaivoiksi.
      Oli miten oli, niin jossain on vikaa, sillä mielenterveys ja niihin rinnastettavia lääkkeitä suomalaisista käyttää yli miljoona ihmistä. Iso luku.

    • elintavatkuntoonn

      Meitä on vuosikymmeniä huijattu sanomalla, että mielenterveyden ongelmat johtuvat aivojen kemian häiriöstä, mikä on todellakin täyttä roskaa. Sen sijaan psyykenlääkkeet aiheuttavat aivojen kemian häiriön, josta ei ole ulospääsyä.

      Serotoniinista (aivojen välittäjäaine) määrää elävässä ihmisessä ei voi mitata, saatikka seurata lääkkeiden vaikutusta hoidon aikana. Noin 90% serotoniinista tuotetaan suolistossa. Sen tuotantoa ja erittymistä on mahdollista muuttaa ruokavaliolla. Aivoissa on lymfasuonia myös. Vääränlainen bakteerikanta suolistossa häiritsee välittäjäaineiden muodostusta ja aiheuttaa monenlaisia ongelmia aivojen toimintaan ja samoin yliaktivoi immuunipuolustusta, joka on esim. diabeteksen, astman ja reuman taustalla.

      Aivojen kehittyminen alkaa jo kohdussa ja siihen vaikuttaa merkittävästi äidin ravitsemus. Nämä asiat ovat olleet tiedossa jo vuosikymmeniä.

      Joka vuosi yli 4000 suomalaista joutuu eläkkeelle masennuksen takia, jota on hoidettu lääkkeillä. Masennus hoituu kyllä, ruokavaliolla sekä terapialla, mutta ei lääkkeitä syömällä.

      Moni kärsii tietämättään erilaisista ravinnepuutoksista. Yleisimmät ravinnepuutokset ovat kalan Omega-3 rasvahapot (EPA ja DHA), rauta, folaatti, B12-vitamiini, D-vitamiini, jodi, seleeni, magnesium, sinkki ja K2-vitamiini, joka on äärimmäisen tärkeä verisuonten ja luuston hyvinvoinnille.

      Masennusta aiheuttavat eniten: lapsuuden traumat, joihin ei auta aivojen kemiaa sotkeva lääkitys, vaan terapia. Myös aikuisena voi tapahtua ikäviä asioita, jotka masentavat. Tähänkään ei auta aivojen kemiaa sotkeva lääkitys, vaan terapia.

      Lisäksi masennusta aiheuttavat: unihäiriöt eli huono nukkumarytmi eli tahallinen yökukkuminen, ravintoainepuutokset, roskaruoka, roskaviihde, päihteet, ulkoilun puute, maailmankatsomuksen puuttuminen, liikunnan puute, nettiriippuvuus ja sosiaalisten taitojen puute.

      Nämä ovat elintapavirheitä jotka ovat itse korjattavissa.

      Yhteiskunta vaan on valitettavasti niin avuton, että elintapavirheistä tulevillekin masennuksille annetaan jonkin sairauden nimi ja ruvetaan sitten sitä lääkitsemään haitallisilla lääkkeillä.

      Tätähän lääketeollisuus ja sitä myötäilevä lääkärikunta haluaa että eivät tulot vähene.

      Masennuslääkkeillä ei tätä ongelmaa kuitenkaan auteta yhtään.

      Lääkärikoulutuksessa ei ole ravitsemusta lainkaan ja näinollen lääkärit eivät pysty kartoittamaan potilaansa ravitsemustilaa. Mitään vitamiinimittauksia ei edes tehdä.

      Voiko ruokavalio parantaa ?

      Valitettavan usein lääkäreiden kanta moneen sairauteen on, ettei ruokavaliolla ole merkitystä. Jos ihan maalaisjärjellä ajattelee, olisihan se ihmeellistä jos se mitä suuhunsa laittaa ei mitenkään vaikuttaisi siihen, miten ihminen voi.

      Ravinnosta ja ravintolisistä, joilla korjataan ravintoainepuutokset, jotka vaikuttavat olennaisesti myös aivojen hyvinvointiin, ei saa kuitenkaan sellaisia voittoja kuin uusista synteettisistä lääkkeistä, joita lääketehtaat kehittelevät.

      Esimerkiksi lievän ja keskivaikean masennuksen kohdalla lääkityksen vaikuttavien aineiden teho on vain hiukan plasebovaikutusta suurempi.

      Masennus ei parane vaan kroonistuu kun ihminen syö mielialalääkkeitä. Masennuksen lääkehoito on tehotonta, silti lähes 500 000 suomalaista syö niitä. Tämä sen takia koska lääkäri kirjoittaa hanakasti lääkereseptin masentuneelle. Lääketeollisuuden napanuora lääkäreiden täydennyskoulutukseen on katkaistava. Vasta sitten voidaan järkevöittää masennuksen hoito.

      Psykiatriasta on tullut lääketeollisuuden kultakaivos. Pitäisi olla tieteellisesti perusteltua, että psyykenlääkkeiden käyttö on hyödyllisempää kuin ei-käyttö.

      Vaadi päästä julkisella puolella terapiaan ja keskustelemaan. Psykiatrit ja yleislääkärit yrittävät painostaa ja mainostaa SSRI-lääkkeiden käyttäjäksi, mutta kannattaa pysyä lujana. Vaadi pelkkää keskusteluterapiaa ongelmiisi.

      Ja ennenkaikkea oikeanlainen (ei virallinen) ravitsemus täytyy laittaa kuntoon, jotta paranemista voi tapahtua.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm

    • VHH_kannattajat_ry

      Ehdottomasti asiallinen kirjoitus. Täytyy aina muistaa, että me olemme sitä, mitä syömme.
      Alkuperäisiä ruokasuosituksia laadittaessa mukana on ollut muun muassa McDonald's.
      Myöhemmin suosituksia on muunneltu mutta ei kovinkaan paljon terveellisempään suuntaan. Edelleen pitää välttää rasvoja ja lautanen tulee sisältää paljon hiilihydraatteja. Energian saannissa rasvat on tärkein osa.
      Sydänmerkin on saanut sellaiset tuotteet, jotka ovat suorastaan terveysriski, kuten esimerkiksi sokerikorput. Raha siinä pelaa eikä ihmisen terveys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe