Turhaanko2017

Surusilmä2017

Mun nettideittailua voisi kuvata neulan etsimiseksi heinäkasasta.Mukavia miehiä kyllä löytyy,mutta ei sitä,jonka kohdalla tuntuisi että Jes. Tämä on se oikea.Etsin rakkautta.Ja ei,minulla ei ole mahdottomia vaatimuksia.Se oikea tunne vaan puuttuu.

28

515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tkdman

      Montako kertaa tapaat näitä miehiä, ennen kuin luovutat heidän kohdallaan? Kestävä tunne ei aina synny heti. Saatat tietysti olla oikeassakin. Olen itse naisvaltaisella alalla oleva mies, en harrasta nettideittailua, mutta se kemia kohtaamisista vaan puuttuu. Tapasin viime kesänä yhden aivan upean naisen, mutta tapailumme kaatui lopulta olosuhteisiin, jotka estävät yhteisen tulevaisuuden.

    • ikuinen-sinkku

      Etsit siis komeaa miestä kuvien perusteella. Et voi tietää kuka on hyvä kumppani pelkän profiilin perusteella. Se komea mies ei aina ole se paras kumppani mutta naiset ei sitä ymmärrä. Siksi kohtaamisia ei tule kun tavis naiset ei halua taviksiin tutustua.

      • Turhaanko2017

        Yleensä tapailen kuvattomia.Tottakai ulkonäön täytyy miellyttää,mutta ei mulla mitään komeus vaatimuksia ole.Kokonaisuus ratkaisee.


      • ettäsillai
        Turhaanko2017 kirjoitti:

        Yleensä tapailen kuvattomia.Tottakai ulkonäön täytyy miellyttää,mutta ei mulla mitään komeus vaatimuksia ole.Kokonaisuus ratkaisee.

        Riippuu miten hyvän nettideittailun jälkeen tapaat. Deittaili se Axl Smithin vaikka 3 kuukautta ensin tutustuen ja ei varmasti jäänyt ulkonäkökään epäselväksi. Tuskin kannattaa edes aloittaa nettideittailu kenenkään kanssa, jolle ei jo sydän siki ennen sitäkin tai viimeistään ensimmäisten viestien ja kuvien jälkeen louhokselta.
        "Siis, jos todella haluaa löytää tien jonkun luokse, se löytyy deep deittaamalla, ei speed deittaamalla."
        http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/sinkuille/?x2249716=6062731


    • kymppi_pikkuhousuista

      Huijarihan se voi olla ... hmmm, mut näyttää kasvoilta luotettavalta... hitsi, mä nyt kuitenkin kokeilen miten käy jos teen lisä tuttavuutta tähän koistukseen. Sittenpä tiedän oliko se sitä oikeata vai ei, hih hih hi.

      Näikö ne naiset funtsailee sielä deiteillä

      • kymppi_pikkuhousuista

        komistukseen, siis


      • tuttureittikauppaan

        ai meinaatko mennä vaateostoksille, onko hyviä tarjouksia


      • ruusunnuppuja
        tuttureittikauppaan kirjoitti:

        ai meinaatko mennä vaateostoksille, onko hyviä tarjouksia

        Kantsii ostaa 5 koko vaatekertaa, kun saa vaatteisiin sopivan naisen kylkiäisenä.


      • kymppi_pikkuhousuista

        ai, tulee kaupantekiäisinä.


      • ruusunnuppuja
        kymppi_pikkuhousuista kirjoitti:

        ai, tulee kaupantekiäisinä.

        Joo. Kantsii kokeilla tarjousta, jos miellyttää mallivartalot.


      • kymppi_pikkuhousuista

        sivistyneesti, kiitos, kiitosh, kiitosh (perääntyy kumartaen).


    • Huikeamies

      Tavataan huomenna illalla.

    • ikuinen-sinkku

      Axl smith ei olisi saanut niin paljon pillua ilman hyvää ulkonäköä. Joten kyllä se ulkonäkö on se minkä perusteella nainen miehen valitsee. Axl kotona ramppasi jatkuvasti naisia nussimassa ja sitten se mies olikin joku jännämies joka kuvasi naisia. Sellaiset tyypit saa naisia vain ulkonäön perusteella.

    • PariutumisenKirous

      Minulla on teoria että nettiin jää paljon niitä hieman vaativampia tai ei niin hyviä tapauksia, sillä ne paremmat tapaukset pariutuvat paljon nopeammin. Ja varsinkin keski-ikäiset tietävät jo hyvin pitkälle mitä haluavat kumppanilta, joten kaksi sellaista sitten yhteen... ei ole helppoa.

      • Toivotontapaus

        Itsekin jouduin kai pariutumaan liki huomaamatta. Ensimmäinen pari vain oli pitkätyösteisempi, niin toinen pari vain ilmaantui. Itse olen liki onnistumassa vuorottelussa sitä toki virallisesti ehdottamatta. Kuitenkaan en sentään uskalla kaiketi tuoda parejani yhteen, kun ei ole ensiajattelemalta helppoa hyvinkin keski-ikäiselle. Pareja on varmaan vaikea panna päällekkäin. Vaativa olen kyllä yrittänyt olla. Vielä nuorien parieni syntymäajalla on eroa 10 päivää,


    • 41v-sinkkumies

      Ei naiset todellakaan tapaa kuvattomia. Lopeta se valehtelu heti. Nainen haluaa aina kuva miehestä.

      • Surusilmä2017

        Kyllä tapaa


      • kymppi_pikkuhousuista

        Hurja munkki käynyt jos nainen lähtee treffeille ettei kuvaa ole antanut. Ehkä puhelin tekstiveiesti treffeille pääsee. Sitten ne katto silleen oudosti fndsailee sanomatta mitään et onko mies sitä tätä vai ei mitään, takoituksella ovat häiritsevän hiljaa


      • Surusilmä2017
        kymppi_pikkuhousuista kirjoitti:

        Hurja munkki käynyt jos nainen lähtee treffeille ettei kuvaa ole antanut. Ehkä puhelin tekstiveiesti treffeille pääsee. Sitten ne katto silleen oudosti fndsailee sanomatta mitään et onko mies sitä tätä vai ei mitään, takoituksella ovat häiritsevän hiljaa

        Muutaman kerran kun puhelimessa juttelee,niin jo jotain tietää.


      • EllenFein

        Nuissa missä neuvotaan, niin kerrotaan myös että keskustelu puhelimessa jää pintapuoliseksi ja liki viimeiseksi vaihtoehdoksi, kun niin ei siis tutustu/tutustuta. (Tai ei tarvitse soittaa lainkaan. Ei edes ennen useamman kuukauden tapaamista.) Vaikka pidemmillä meileillä pitää ensin luoda pohja sille puhelinkeskustelulle, jos eivät ole jio muutoin perusfaktat tiedossa ja kumppanit eivät liki edes muutoin tunne toisiaan.
        "Pidä mailit kevyinä. Tekstiviesti-, puhelu- ja Skype-keskustelut saisivat maksimissaan kestää 15 minuuttia ja naisen tulisi aina olla se, joka lopettaa keskustelun." Rules II


    • joeronnutmyös

      Minua jotenkin säälittää kun katson mainosta jossa eri ihmisiä hakemassa kumppania, itsekkin aikoinaan hain sieltä ja sain kyllä komean, mutta olikin ihminen, joka ei ajatellut kuin itseään.

    • n28hki

      Monenko miehen kanssa kävit ulkona? Itselläni vasta 13 mies kolahti, eikä hänkään ensimmäisillä treffeillä ns. Järisyttänyt minun maailmaa 😁 mies on paljon ujompi, rauhallisempi ja syvällisempi kuin oikeastaan kaikki exäni ja hän vielä kaiken lisäksi puhui ekoilla treffeillä tosi paljon työstään... mikä oli tosi tylsää kuunneltavaa. Tokilla treffeillä mies vasta oli enemmän oma itsensä ja meillä oli tosi hauskaa. :)

    • nelikymppinenmies

      Se on vähän kun lottoa pelaisi. Naiset luulee olevansa voittajia kun tapaavat vain niitä komeita miehiä. Montako kertaa se komea mies olikin huono mies luonteeltaan.

      • hgfhdffghfh

        Jep, ja miehelle se lottovoitto on jos ylipäänsä pääsee treffeille.


    • miumaunau

      Itse huomaan että huono mennyt parisuhteeni on kuin haamuna takaraivossani. Haluaisin ihmisen lähelleni, mutta kuitenkin sitten alkaa pelottamaan. En tiedä mitä pelkään. Varmaankin että menetän taas tilanteen hallinnan ja oman minuuteni. Harmi, että joku mies jota tapaan saattaa tulkita taas sen, että ei minua sitten kiinnostanutkaan, omaksi viakseen ja huonommuudekseen. Nyt olen treffi tauolla, ja koitan päästä näistä peloistani eroon. Tilanetta on pahentanut muutama playeri, johon olen vielä tyhmyykksissäni hairahtant.

    • sj123

      Yleensä keskitytään seuranhaussa ulkonäköön. Sehän on selvä, että ulkonäönkin pitää miellyttää, että voi jatkoa ajatella. Mutta sitten se luonteiden yhteensopivuus. Siitä se sitten on lopulta kiinni, syntyykö "kipinää" ja suhdetta. Erilaisissa deittipalveluissa on tähän tarpeeseen persoonallisuustestejä, jonka perusteella saa sitten omaan persoonallisuuteen sopivia kumppaniehdotuksia: http://bit.ly/deittiseuraa

    • OnneaJoo

      Miten jollain voi olla aikaa ja halua tutustua kymmeniin ihmisiin, viestitellä ja tapaillakin? Sehän jo itsessään kertoo työttömästä luuserista tai mt-ongelmista.

    • Yxvaa

      Itse näen että olemalla aito oma itsensä riittää, vaistoan epäaidot henkilöt välittömästi. Pari kertaa olen profiilin luonut, molemmilla kerroilla parin kuukauden viestittelyt tuoneet tuloksen. Kannattaa muistaa, että sitä ritaria valkoisen ratsun selässä on turha odottaa, sellaista ei ole kuin saduissa. Liian moni kai elää uskossa, että minulle kyllä löytyy parempaa, eletään jossain ihmeellisessä kuvitelmassa jossa elämä on auvoista päivä toisensa jälkeen. Uskotellaan että MINÄ olen täydellinen ja hyvä ihminen, kumppanin pitää olla sitä myös. Ja sitten kun se elämä näyttää nurjan puolensa, ei osata tulla toista vastaan vaan laitetaan peli poikki, tuossa toisessa on vikaa, saan kyllä uuden paremman elämän. Okei, lifestylebloggaajat ja parisuhdegurut? lehtien palstoilla ruokkivat näitä aatteita, sinun ei tarvitse sietää sitä tai tätä, kuusi merkkiä siitä onko kumppanisi narsisti soopaa. Ja mitä tekee tyhmä kansa, nielee kaiken tuon moskan koukkuineen päivineen.
      Parisuhde, avoliitto, avioliitto vaatii toisen sietämistä, se on jatkuvaa toisen ihmisen erilaisuuteen törmäämistä, vastaan tulemista ja myötäilyä. Terveellä tavalla tietenkin, vaikeistakin hetkistä selviää olemalla aidosti toisen rinnalla, elää elämää kaikkine kolhuineen.
      Toinen juttu on, jos suhde muodostuu jonkun epävakaan kuvitelman päälle, otetaan henkilö laastariksi tai vain sen vuoksi että muillakin on.
      En kritisoi kenenkään valintoja, jotkut elää valheessa ja suhteet kariutuvat yksi toisensa jälkeen, siitä vaan ei ole minulta pois. Itse koen että parisuhde on kahden kauppa, se vaatii töitä molemmilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe