treffeille pääsmisen vaikeus

besd

Netissä viestitelty jo pitkään naisen kanssa. Kysyin häntä kahville. Oli hieman kiinnostunut lähtemään.. selitti kuitenkin perään kiireitä lähipäivinä... Ok, hän antoi järkevän syyn, uskon kyllä että oli kiireitä.. mutta noitten kiireitten jälkeen on jatkettu viestittelyä, tosin hieman harvemmin... eikä hän ole tehnyt mitään vastaehdotusta. Tässä on kuitenkin tehty selväksi, että minulla on vapaata ja hänellä on ne kiireet. Pitääkö minun nyt pyytää uudelleen vai odottaa hänen ehdotusta? Ärsyttää kun minulle aloitteen teko ollu jo iso ponnistus muutenkin niin nyt sekään tahdo riittää! En tahdo vaikuttaa miltään vonkaajalta ja olla uudelleen kyselemässä. Ääh, miks tämä on niin vaikeeta...

10

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OliskoSeKamalaa

      Mitä jos se haluukin vaan viestitellä eikä lähteä mihkään treffeille, jos pitääkin sua vaan viestittely-tuttuna?

    • Treffeillekin

      Sinuna odottaisin aloittaako nainen vielä keskustelun. Jos ei, unohda, ei ole kiinnostunut.
      Jos ottaa yhteyttä, kysy kohta uusiksi reippaasti uusiksi että "nooh, nähdäänkö :)"

      Nettideiteissä kannattaa pitää kynnys kysyä treffeille matalalla, ei mitään "ponnisteluja". Aika harva kontakti kuitenkaan johtaa treffeihin asti tai siitä vielä pidemmälle. Itse oon nainen ja meen siis tuolla periaatteella, se ehdottaa ensin ketä näkeminen enempi kiinnostaa, joskus minä ja joskus mies :)

      • besd

        Kiitos, tuo kuulostaa hyvältä plänilta.

        Toisaalta tässä on silleen, että hän ei ole ollut treffeillä edes muutamaan vuoteen. Joten hänellä voi olla sitä kynnystäkin. Vaikea sanoa kumpaa kiinnostaa enemmän. Periaatteessa naisen on helppo saada muitakin miehiä... joten kaivank itelleni kuoppaa tällä suunnitelmalla sitten... Mie kyllä yritän aina pitää ite matalaa kynnystä tapaamiselle ja omasta luonteesta, ujoudesta johtuen se vaatii rohkeita ponnisteluja. Elikkä olen kyllä rohkea ja toimin yleensä kun jotain haluan... mutta tämmöinen tuplaponnistelu vie jo voimia... ja tuhlaan vielä tällä menolla oman lomanikin tämän kanssa tuskailuun :D


      • Treffeillekin

        Totta, naista voi jännittää lähteä treffeille. Jos hän ottaa yhteyttä, juttele mukavia ja ole kiinnostunut hänestä aidosti. Voit sanoa, että tavataan ihan kaverimielellä toisianne kurkaten jossain kahvilla vaan, ettei tehdä asiasta nyt mitään mörköä :). Auttaa häntä suhtautumaan asiaan rennommin.

        Minäkin aikanaan jännitin ekoja treffejä tosi paljon ja kesti 3 vkoa ennenkuin uskalsin mennä :) Ei sit kummankaan mielestä synkannutkaan livenä, joten haaskattiin vaan toistemme aikaa, höh.
        Onnea matkaan!


      • besd kirjoitti:

        Kiitos, tuo kuulostaa hyvältä plänilta.

        Toisaalta tässä on silleen, että hän ei ole ollut treffeillä edes muutamaan vuoteen. Joten hänellä voi olla sitä kynnystäkin. Vaikea sanoa kumpaa kiinnostaa enemmän. Periaatteessa naisen on helppo saada muitakin miehiä... joten kaivank itelleni kuoppaa tällä suunnitelmalla sitten... Mie kyllä yritän aina pitää ite matalaa kynnystä tapaamiselle ja omasta luonteesta, ujoudesta johtuen se vaatii rohkeita ponnisteluja. Elikkä olen kyllä rohkea ja toimin yleensä kun jotain haluan... mutta tämmöinen tuplaponnistelu vie jo voimia... ja tuhlaan vielä tällä menolla oman lomanikin tämän kanssa tuskailuun :D

        Mun mielestä sun pitäis kysyy. Ei se ota jos ei annakaan. Jos nyt sit jahkaat sen kysymisen kaa, niin toinen voi alkaa ajattelee, et sä et ookaan niin kiinnostunu.
        Huonoimmillaan se voi johtaa siihen, et teidän jutusta ei tuu mitään. Ja sit josku myöhemmin jos satutte juttuun, niin nainen voi sanoo, et hän niin olis toivonu sun sillo joskus kysyvän häntä ulos sun kanssas. Mut kun sä et tehny niin hän ajatteli, et et sä ollukaan hänestä kiinnostunu.
        Niiet ei kannata antaa tilaisuuden luisuu pois käsistä. Rohkaistut ja kysyt vain. Parempi sekin on, et saa sit vastauksen, kuin se, et sä funtsit sun lopun elämääs sitä, et olisko pitäny kysyy. Ja harmittelet menetettyy tilaisuutta.


    • Pyyttää uudelleen. Kai nainen haluaa ymmärtää kuinka sisukas olet ja haluatko todella treffeille tai oletko vain nettikirjoittelija )) Elämä ei ole joskus niin yksinkertäinen kun koulussa yläasteella opetetaan. Joskus se toimii toisiin kun "ehdotin ja nainen suostui ja ym ym" )))

    • aihehuomautus

      Huomatkaa, ettei kaikki kirjoittelijat netissä ole hakemassa treffiseuraa, tai kumppania. Jotkut tykkää vaan kirjotella.

      Sekin voi vaikuttaa missä kirjottelu alkanut, jos jollain treffinhakusivuilla niin se kai kertoo jo jotain. Jos vaan chatissa niin silloin ei välttämättä halua kuin jutella vaan.

    • järkikäteen

      Kyllä nyt nopeesti ehtii kahvilla nähdä vaikka mitä kiireitä muuten ois.. sille järjestää aikaa mikä kiinnostaa. Sillä on tietenkin "kiireitä" muiden treffattavien kanssa ja sun vuoro on sitten ehkä joskus jos muut ei ollukaan niin kiinnostava. Kun nyt näyttää siltä ettei näinkään tuu käymään ja harventaa viestittelyäkin, pitäs jo viimestään tajuta että se luultavasti vaan miettii tarviiko sanoo suoraan että ei tästä tuu mitään, jos et tässä vaiheessa jo tajua.
      Aivan turhaa pelkästään viestietellä pidempään, kun se oikee näkeminen kuitenkin on se ratkaseva tuleeko koko hommasta mitään (useimmiten ei).

    • Mikpol

      Vinkki kaikille miehille nettideiteillä: Älkää miettikö liikaa älkääkä odottako mitään. Kysykää ja olkaa aktiivisia, mut ei kannata liikaa elätella toiveita treffeistä tai mistään muustakaan. Sit vasta voi vähän miettiä pidemmälle jos pari kertaa näätte. Hälläväliä-asenne auttaa kestämään tota pas*** ja sit kaikki muu on positiivisia yllätyksiä!

      • gffggdsdgdfgd

        Hyvä neuvo mutta käytännössä on vähän vaikea suhtautua hälläväliä asenteella asiaan jota pitää tärkeimpänä koko elämässä.
        Olen ollut parisuhteessa ja tiedän miten hyvältä se tuntuu. Sen haluaisi takaisin..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe