Pesut hilluu taas palstalla.

Paskalla_on_tekijänsä

Näkyy olevan vaalikuumetta persuilla kun jauhavat palstan täyteen joutavaa paskaa.
Keskittyisivät nyt tekemään jotain eikä olemaan pelkkiä nyökkylehmiä Kepun ja Kokoomuksen nuolemisessa.
Kertokaa nyt vaikka miten edistää Persuministerin ajama työvoiman raahaaminen Kiinasta ja Afrikasta rakennustöihin suomessa. Suomessa kun on vaan 50000 työtöntä rakennusmiestä, jotka ei pysty siirtymään Helsinginseudulle kun ei ole asuntoja. Näille tuontityövoimallehan Persut järjestää asumisen.
Helvetin hyvin on linjassa sen ulkomaalaispolitiikan kanssa jota Persut ennen vaaleja kansalle valehteli. Persujen hallituskaudella suomeen on tullut ulkomaalaisia enemmän kuin koskaan. Persujen hallituskaudella suomeen on jäänyt paperittomia ulkomaalaisia virallisen tiedon mukaan yli 3000, mikä vastaa 4 sotilaspatalijoonaa vieraan maan taistelijoita suomessa, joilla ei ole oleskelulupaa Suomessa. Meillä on puollustusministerinä Persu ja ikinä suomen 100v historiassa suomessa ei ole ollut vieraan maan tastelijoita näin paljoa.
Helvetin hyvin olette pettäneet ihan kaiken mitä petettävissä on ja osin ylittäneet pahimmatkin pettämiseen kuvitellut uhkakuvat.
Suomalaisen veronmaksajan perse ei kestä persuja vastuussa jos hintalappu on tämä.
Pelkkiä paskanpuhujia ja ihmisten kusettajia kaikki Persut.

54

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eituujytkyä

      Pakkohan tuosta on jotensakin samaa mieltä olla. Kyllä perussuomalaiset ovat hallituskauden aikana pettäneet äänestäjänsä pahan kerran. Jotakin ihan muuta he lupasivat ja niillä valheellisilla lupauksilla saivat ihmiset itseään äänestämään, myös minut! Itsekin luulin että nyt tulee se kauan odotettu MUUTOS suomalaiseen politiikkaan kun persut saivat jytkynsä ja lopulta sitten pääsivät myös hallitusvastuuseen. Mutta ei, samaan kansankyykytyskompukseen he sitten päättivät liittyä isonrahan juoksupoikapuolueiden kepun ja kokoomuksen kanssa. Nyt jos ihmiset tajuaisivat olla äänestämättä mitään näistä kolmesta niin saattaisi muutostakin tulla...

    • perushenkilö

      Osin samaa ja osin erimieltä. Pettynyt olo itselläkin valtakunnanpolitiikkaan on, mutta ymmärrän että enemmistö päättää asioista. Vaalit pitää voittaa kunnolla, jos meinaa harrastaa sanelupolitiikkaa.

      • halla-aho.johtajaksi

        SOINI PETTI, ei persut.


      • pelletouhua

        Ilman soinia suurinosa persuista ei olisi päässyt edes ulos sieltä lähiöbaaristaan. Kun soini lähtee niin paska jää.


    • Hävetkää_perkeleet

      Mikä vitun enemmistö. Asioista päättää yksin diktaattorimaisesti Juha Sipilä. Suomi on mennyt taaksepäin Sipilän aikana 50 vuotta ja jopa enemmän.
      Miten sopii Persujen arvomaailmaan se, että kaupan palveluksessa olevilla vanhemmilla ei jää yhteistä aikaa enää ollenkaan. Päätettiin YHDESSÄ kepun ja kokoomuksen kanssa rajattomista aukiloloista ja ei tajuttu mitä se merkitsee lapsiperheelle jossa molemmat vanhemmat on kaupassa töissä. Joka viikko lapsia ei ehdi nähä ollenkaan. Sunnuntaiaukiolojen vuoksi myöskään viikonloppuna ei pääse olemaan lasten kanssa. Sitten nämä iilomadot ilkeää kunnallisvaalimainonnassa puhua olevansa lasten asialla. Joensuussakin jopa opettajat Kokoomuksessa ovat tyytyväisiä hallituksen tekemisiin, Eikö teitä perkele hävetä. Itse teette 3-5 tuntista päivää 4kk vuosilomilla. Tuollaisia päättäjiä ei kaupunki kaipaa.
      Persut on myyneet ministeriAudista ihan kaiken ja eivät ansaitse paikkaa missään. kaikkien pettureitten ja valehtelijoitten äitejä.

    • olintyhmä

      Persut eivät ajattele työväen luokkaa. näkihän tuon NOLLAtunti sopimuksen kaatamisessakin. Persuista moni on niitä ns.yrittäjiä jotka työlistää ihmisiä, se on hyvä asia. Mutta mutta muistakaa persut, me nk.alinta kastia olevat välttämättömät pahat(teidän työntekiät) olemme ketkä teitä äänestää, samalla kun te persut haluatte heikentää meidän työehtoja niin kaipaatte samalla meidän ääniä. tarjoatte iloiseti makkaraa ja puhutte ympäripyöreitä satuja . Tosiasiassa teidän puheet ovat kuin mummon pieru, puolet ilimmaa ja loput paskkooo. kerran teille ääneni annoin, toista kerttoo ei tule!

      • perushenkilö

        Hallituksen, missä persutkin vielä ovat, on ajateltava koko Suomea ja kaikkia suomalaisia.

        Sunnuntaiaukiolojen vapauttaminen on yksi parhaimmista päätöksistä.


      • Perusvaalityötätukenut

        Taisipa olla!
        Mitkään muut kuin isojen liikenneväylien varrella sijaitsevat mega kauppapaikat eivät moisesta hyödy!
        Montako euroa ihmisten ostovoima lisääntyi? nolla euroa.
        Tuliko kaupan työväelle lisää niitä korkeasti pyhälisin korotettuja työtunteja?
        Kuka tuli onnellisemmaksi?
        Ainoastaan kaikilla pienemmillä kauppaliikkeillä palkkauskustannukset kohosivat ja ne viedään ennen pitkää kuluttajahintoihin.
        Nimimerkillä aina 6 päiväistä työviikkoa tekevä yrittäjä.


    • perushenkilö
    • Totaali_pettyjä

      Ihan sama onko halituksessa Persut vai RKP samanlaisia köyhän kyykyttäjiä molemmat. Maahanmuuttopolitiikkakin on tämälleen samaa. Ainoa mikä erottaa maahanmuuttasiassa persut RKP:stä on se että RKP ei valehdellut äänestäjilleen muuta kuin mitä on tekemässä. Persuthan petti äänestäjänsä ja siksi eivät ansaitse enää mitään äänestäjien taholta. Mutta tuskin maassa olisi enemmän luvattomasti maahantunkeutuneita vieraan maan sotilaita kuin nyt on suomessa kun Persu on puollustusministeri. Edes sitä ei osattu hoitaa. Mihin helvettiin maassa tarvitaan armeijaa jos se sallii tuhansien vieraan maan sotilaitten olon maassa.
      Sairaan asema ei takuulla olisi sen huonompi jos RKP olisi halluituksessa.
      Persut on tehneet sairaan elämän kestämättömäksi. Joensuussakin yli 30% korotukset poliklinikkamaksuihin ja lisäksi lääkkeiden omavastuuosuuksien korotukset.
      Työministerikin on Persu. Tämä työmiehen edustaja haalii nyt työvoimaa suomeen euroopan ulkopuolelta kun maassa on yli 400000 työtöntä. Tätäkö te lupasitte ennen eduskuntavaaleja, ette muistaneet mainita, että haalitte suomeen lisää maahanmuuttajia. Luuletteko te meitä äänestäjiä niin saatanan hölmöiksi että äänestämme teitä enää ikinä. Persujen luottamus on mennyt ja nauttiukaa poliittisista paikoista kun vielä voitte, jatkossa teitä ei enää ole.

      • perushenkilö

        Tervetuloa puolueeseen, kun näyttäisi olevan tuota populistin verta suonissa riittävästi!


      • Perus50

        Vaikuttaa siltä, että lähes kaikki haluaisivat RKP:n hallitukseen. Menkää Pietarsaareen ja taala på venska. Siellä se autuus on!


    • Enolerobotti_1

      Mikä eläin kuvaa parhaiten persuja? Olisiko se täi? Imevät viimeisetkin veret köyhästä kansasta nostamalla kaikkia maksuja ja leikkaamalla etuisuuksia.

      • halla-aho.johtajaksi

        Vai KOKOOMUS ja KEPU ??! juudas-sipilä ??


      • Illisko

        Minusta persujen eläinsymboliksi sopii iilimato. Vastenmielinen verenimijä.


      • perushenkilö
        Illisko kirjoitti:

        Minusta persujen eläinsymboliksi sopii iilimato. Vastenmielinen verenimijä.

        Jos muiden puolueiden edustajat ja kannattajat käyttävät näin raakoja, suorastaan vihapuheellisia ja rasistisia ilmaisuja, niin pysyn tyytyväisenä perussuomalaisten kannattajana.


    • töitätarvitaan

      Äänestäkää vain Vihreitä,niin maaseutu nääntyy koko Suomessa,koska se on vain sisäänpäin kääntynyt Helsinkiläisten puolue. Vihreiden mielestä lähes kaikki työpaikat saastuttaa luontoa,koskahan tämä puolue olisi Suomeen luomassa työpaikkoja. Toiset joutavat puolueet ovat RKP ja Vasemmistoliitto.

      • perushenkilö

        Monipuoluejärjestelmä varmistaa että demokratia toimii jollain lailla, mutta estää miltei 100% kaikki tarpeellisetkin muutokset.

        Tässä maassa pitäisi leikata rajusti ja saneerata kaikki valtion laitokset henkilömäärältään 80-luvun tasolle.

        Joensuussa asiat on hoidettu keskimäärin hyvin. Vaikka velkaa on otettu, niin tilanne on vielä hallinnassa.

        Toriprojektista tulee vielä iso lasku, mitä ei kehdata vaalien takia julkistaa. Samoin tulee jätteiden käsittelyn hinta kallistumaan, kunhan asiat uutisoidaan vaalien jälkeen.


      • Aattelepaite

        Onhan vihreillä hyviäkin ajatuksia joista ehdottomasti paras on susien suojelu. Nähkääs kun susilaumat tappaa ja syö suuret määrät hirviä ja nyt kun susia on niin saatanan paljon, niin loppuuhan ne hirvetkin lopulta. Ja summasummarum, kas liikenteessä loppuu myös hirvikolarit kun hirviä ei ouk yhtäänk! Heko, heko! Minä ite keksin tämän!


    • hehjaheh

      Lipposen hallitus SDP ja Suomen historian suurimmat leikkaukset. Koulutusleikkaukset ja taas SDP. On pressut huonoja tilalle vain vihervasemmisto leikkaamaan kunnolla

    • persus

      Persut eikun öyhöttää. Luin niiden lehden, joka tuli postiluukusta. Ykskin ukko kehuu omia töitään ja miten etevä hän on ollut aikoinaan, oikea huippuammattilainen. Päh. Enpä äänestäis tuommosta ihtensä kehujaa.

    • Paskalla_on_tekijänsä

      Persut leikkaa Sipilän johdolla siltä kaikkein heikomassa asemassa olevalta ihmiseltä. IKINÄ kukaan hallitus ei ole sallinut terveydenhuoltoon niin suuria korotuksia kuin nykyhallitus Persujen tukemana on tehnyt. Persujen hallitusessa olon aikana suomalaisen palkansaajan Euron ostovoimasta on leikattu yli 15%. Tällä hetkellä Suomalainen palkansaaja saa Eurollaan ostovoimaa noin 60% verrattuna saksalaiseen palkansaajaan.
      Hallituksen idioottiomaiset päätäkset korottaa kaikkia maksuja ovat ajaneet suomen suohon, josta ei nousta yhden vaalikauden aikana.
      Miten palvelee syrjäseutujen asujaa hallituksen ajamat teiden yksityistämiset. Jos kansa ei oleis noussut kapibnaan näitä vastaan Persut olisi ne kyllä hyväksynyt.
      Persut on petturipuolue vailla vertaa VALEHTELEMALLA sai valtaa ja käyttää sitä äänestäjään vastaan. Mutta tämä meno on nyt loppu lilliputtipuolueena sillä ei enää ole mahdollisuutta pettää edes itseään jatkossa.

      • perushenkilö

        Ei Roomaa rakenneta yhdessä yössä tai yksin.

        Mistä nuo korotukset johtuvat? Oletko uhrannut asialle lainkaan ajatusta? Kyllä tavoitteena on valtion velanottamisen taittaminen ja samaan aikaan kilpailukyvin palauttaminen niin että edes tulevaisuuden Suomessa olisi kansainvälisiä suuria yrityksiä, jotka työllistävät ja tuovat vaurautta. Mulle-sulle euron liikuttelu ei asioita kehitä mihinkään suuntaan. Se vain nyt on niin, että jos keskituloiselta on jo verotettu palkkapussi kuiviin, niin talkoisiin pääsee osalliseksi ne niin paljon puhutut köyhät ja vähäosaiset.

        Jos se oma lompsa nyt sattuu olemaan tyhjä, niin suosittelen vilkaisemaan sinne peiliin.


      • Paskalla_on_tekijänsä
        perushenkilö kirjoitti:

        Ei Roomaa rakenneta yhdessä yössä tai yksin.

        Mistä nuo korotukset johtuvat? Oletko uhrannut asialle lainkaan ajatusta? Kyllä tavoitteena on valtion velanottamisen taittaminen ja samaan aikaan kilpailukyvin palauttaminen niin että edes tulevaisuuden Suomessa olisi kansainvälisiä suuria yrityksiä, jotka työllistävät ja tuovat vaurautta. Mulle-sulle euron liikuttelu ei asioita kehitä mihinkään suuntaan. Se vain nyt on niin, että jos keskituloiselta on jo verotettu palkkapussi kuiviin, niin talkoisiin pääsee osalliseksi ne niin paljon puhutut köyhät ja vähäosaiset.

        Jos se oma lompsa nyt sattuu olemaan tyhjä, niin suosittelen vilkaisemaan sinne peiliin.

        Ai mistäkö korotukset johtuu..... Ne johtuu pelkästään siitä., että suomeen ollaan Kepun johdolla ja Persujen myötävaikutuksella rakentamassa hallintohimmeliä nimeltä maakuntahallinto. Maakuntahallinnon hallinnolliset kulut ovat 1,5 miljardia vuodessa. Luotiin Kepun vallan pönkittämiseksi kokonaan uusi hallintoporras johon äärettömän hölmöt Persuministerit suostuivat saadakseen pitää ministerin paikan. Kokoomus halusi lehmäkaupasta Soteen valinnanvapauden, jonka hinta on veronmaksajille suunnilleen sama kuin Maakuntahallinnon.
        Kun Soten tavoitteena oli alunperin säästää 3 miljardia Sosiaali ja terveysmenoista ollaan nyt summassa 2 miljardia tai jopa kolme. Tämän peittämiseksi haluttiin korottaa terveydenhuollon omavastuita jo ennakkoon ja korotukset ovat 30-38%. Tällä peitetään se lisäkulu joka tulee hallintohimmelin kasvattamisesta. Loppu kokoomuksen osuus otetaan lääkkeiden omavastuiden korotuksilla.
        Sipilä maailman kautta aikan hölmöimpänä pääministerinä luulee, että näin kansaa saadaan kusetettua. Velanottohan ei ole tippunut tippaakaan ja näiden korotusten seurauksena 400000 suomalaista on ajautunut toimeentulotuen piiriin.
        Kun Maassa olisi pitänyt toimia täysin päinvastoin ja korottaa euron ostovoimaa ja tätäkautta tiputtaa palkkoja ja toimeentulotukia. Näin olisi saatu kestävälle pohjalle kasvu ja nimenomaan ulkomaanvienti jota suomi nyt ennenkaikkea kaipaa.
        Mutta ahneet poitikot Persujen myötävaikutuksella ovat nyt keskittyneet ryöstämään tämän maan lopullisesti.


      • perushenkilö
        Paskalla_on_tekijänsä kirjoitti:

        Ai mistäkö korotukset johtuu..... Ne johtuu pelkästään siitä., että suomeen ollaan Kepun johdolla ja Persujen myötävaikutuksella rakentamassa hallintohimmeliä nimeltä maakuntahallinto. Maakuntahallinnon hallinnolliset kulut ovat 1,5 miljardia vuodessa. Luotiin Kepun vallan pönkittämiseksi kokonaan uusi hallintoporras johon äärettömän hölmöt Persuministerit suostuivat saadakseen pitää ministerin paikan. Kokoomus halusi lehmäkaupasta Soteen valinnanvapauden, jonka hinta on veronmaksajille suunnilleen sama kuin Maakuntahallinnon.
        Kun Soten tavoitteena oli alunperin säästää 3 miljardia Sosiaali ja terveysmenoista ollaan nyt summassa 2 miljardia tai jopa kolme. Tämän peittämiseksi haluttiin korottaa terveydenhuollon omavastuita jo ennakkoon ja korotukset ovat 30-38%. Tällä peitetään se lisäkulu joka tulee hallintohimmelin kasvattamisesta. Loppu kokoomuksen osuus otetaan lääkkeiden omavastuiden korotuksilla.
        Sipilä maailman kautta aikan hölmöimpänä pääministerinä luulee, että näin kansaa saadaan kusetettua. Velanottohan ei ole tippunut tippaakaan ja näiden korotusten seurauksena 400000 suomalaista on ajautunut toimeentulotuen piiriin.
        Kun Maassa olisi pitänyt toimia täysin päinvastoin ja korottaa euron ostovoimaa ja tätäkautta tiputtaa palkkoja ja toimeentulotukia. Näin olisi saatu kestävälle pohjalle kasvu ja nimenomaan ulkomaanvienti jota suomi nyt ennenkaikkea kaipaa.
        Mutta ahneet poitikot Persujen myötävaikutuksella ovat nyt keskittyneet ryöstämään tämän maan lopullisesti.

        Taitaa kapelimestarit konkurssille olla ihan jossain muualla. Näin lyhytkö miesmuisti todella on? Tuon allekirjoitan itsekin, että maakuntaviritys on järjetön.

        http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000690760.html


      • perushenkilö
        Paskalla_on_tekijänsä kirjoitti:

        Ai mistäkö korotukset johtuu..... Ne johtuu pelkästään siitä., että suomeen ollaan Kepun johdolla ja Persujen myötävaikutuksella rakentamassa hallintohimmeliä nimeltä maakuntahallinto. Maakuntahallinnon hallinnolliset kulut ovat 1,5 miljardia vuodessa. Luotiin Kepun vallan pönkittämiseksi kokonaan uusi hallintoporras johon äärettömän hölmöt Persuministerit suostuivat saadakseen pitää ministerin paikan. Kokoomus halusi lehmäkaupasta Soteen valinnanvapauden, jonka hinta on veronmaksajille suunnilleen sama kuin Maakuntahallinnon.
        Kun Soten tavoitteena oli alunperin säästää 3 miljardia Sosiaali ja terveysmenoista ollaan nyt summassa 2 miljardia tai jopa kolme. Tämän peittämiseksi haluttiin korottaa terveydenhuollon omavastuita jo ennakkoon ja korotukset ovat 30-38%. Tällä peitetään se lisäkulu joka tulee hallintohimmelin kasvattamisesta. Loppu kokoomuksen osuus otetaan lääkkeiden omavastuiden korotuksilla.
        Sipilä maailman kautta aikan hölmöimpänä pääministerinä luulee, että näin kansaa saadaan kusetettua. Velanottohan ei ole tippunut tippaakaan ja näiden korotusten seurauksena 400000 suomalaista on ajautunut toimeentulotuen piiriin.
        Kun Maassa olisi pitänyt toimia täysin päinvastoin ja korottaa euron ostovoimaa ja tätäkautta tiputtaa palkkoja ja toimeentulotukia. Näin olisi saatu kestävälle pohjalle kasvu ja nimenomaan ulkomaanvienti jota suomi nyt ennenkaikkea kaipaa.
        Mutta ahneet poitikot Persujen myötävaikutuksella ovat nyt keskittyneet ryöstämään tämän maan lopullisesti.

        Pakko vielä kommentoida, että mistä ihmeestä löytyisi rahat euron ostovoiman kasvattamiseen = verojen pienentäminen, kun valtio velkaantuu vieläkin kiihtyvällä tahdilla? Ostovoiman kasvattaminen, palkkojen alennus ja kilpailukyvyn parannus onnistuu vain ja ainoastaan ensin kulujen karsimisella. Sen jälkeen voidaan vasta edes harkita veronkevennyksiä. Valtionkonttorissa potkuperseelle joka toiselle näin ensalkuun.


      • Paskalla_on_tekijänsä
        perushenkilö kirjoitti:

        Pakko vielä kommentoida, että mistä ihmeestä löytyisi rahat euron ostovoiman kasvattamiseen = verojen pienentäminen, kun valtio velkaantuu vieläkin kiihtyvällä tahdilla? Ostovoiman kasvattaminen, palkkojen alennus ja kilpailukyvyn parannus onnistuu vain ja ainoastaan ensin kulujen karsimisella. Sen jälkeen voidaan vasta edes harkita veronkevennyksiä. Valtionkonttorissa potkuperseelle joka toiselle näin ensalkuun.

        Rahaa on maksaa maataloustukia ulkomailla oleville miljonääreille. Maatalouden tuet pitäisi säästösyistä kohdentaa pelkästään päätoimisille maatalouden harjoittajille. Nyt pinta-alaperusteisia maataloustukia maksetaan riistapelloille ja kesantona kymmeniä vuosia oleille pelloille. Kun kansakunta on hädässä nämä varat voitaisiin käyttää vaikkapa ruuan arvonlisäveron joko poistoon tai alentamiseen.Näistä saataisiin säästöä 600-800 miljoonaa.
        Verovapaan viinan rahtaamiseen ulkomailta halvan viinan maista ei tarvita 150 miljoonan varustamotukia. Varustamojen bisnes ei voi rakentua sen varaan, että aina löytyy jostain maa josta voidaan verovaroin tuettuna rahdata halpaa viinaa.
        Julkisen puolen viroissa on todella paljon ilmaa ja vielä enemmän on ilmaa julkisen puolen palkoissa. Jos Insinöörin palkka on 30% korkeampi julkisella sektorilla on jotain pahasti pielessä. Kunnanvaltuustot voitaisiin laittaa korreloimaan äänestysprosenttia. Tällä säästettäisiin hallinnollisia kuluja koko maassa kenekään kärsimättä. Sotesoppa konaan uusiksi. Kela korvaukset vain julkiseen terveydenhuoltoon. Yksityisellä voisi käydä omalla kustannuksella. Kenekään etu ei voi olla että esim. Joensuussa on vajaakäytöllä kolme terveydenhuollon toimijaa.
        Tutkimusvälineet tehokkaampaan käyttöön, koneet ei tarvitse lepoaikoja. magneettikuvantaminen ensimmäisenä. Ei ole kenenkään etu, että miljoonainvestoininnin käyttöaste on vajaa 25%.
        Yritystuet. Nyt elykeskus jakaa rahaa siihen että uusi yritys tappaa vanhan työllistäjän. On ihan sama missä ne työpaikat on , niiden siirtämiseen valtion tuilla toiseen paikkaan on suurta hölmöyttä.
        Valtion varojen törsääminen johonkin Terrafameen on mieletöntä. Näillä rahoilla valtion omistamia halpoja vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulle niin paljon, että työvoiman liikkuvuuden esteenä ei olisi asuminen.
        Tämä tiputtaisi myös vuokrien tasoja ja tätäkautta valtion maksamia asumistukia. Myös oleellinen osa jos palkkoja pitää alentaa kilpailukyvyn vuoksi.
        Säästökohteita joilla kukaan ei joudu toimeetulorajan alapuolelle on lukemattomia, kun vaan löytyy halua kohdentaa ne sinne missä niistä ei ole haittaa.


      • perushenkilö
        Paskalla_on_tekijänsä kirjoitti:

        Rahaa on maksaa maataloustukia ulkomailla oleville miljonääreille. Maatalouden tuet pitäisi säästösyistä kohdentaa pelkästään päätoimisille maatalouden harjoittajille. Nyt pinta-alaperusteisia maataloustukia maksetaan riistapelloille ja kesantona kymmeniä vuosia oleille pelloille. Kun kansakunta on hädässä nämä varat voitaisiin käyttää vaikkapa ruuan arvonlisäveron joko poistoon tai alentamiseen.Näistä saataisiin säästöä 600-800 miljoonaa.
        Verovapaan viinan rahtaamiseen ulkomailta halvan viinan maista ei tarvita 150 miljoonan varustamotukia. Varustamojen bisnes ei voi rakentua sen varaan, että aina löytyy jostain maa josta voidaan verovaroin tuettuna rahdata halpaa viinaa.
        Julkisen puolen viroissa on todella paljon ilmaa ja vielä enemmän on ilmaa julkisen puolen palkoissa. Jos Insinöörin palkka on 30% korkeampi julkisella sektorilla on jotain pahasti pielessä. Kunnanvaltuustot voitaisiin laittaa korreloimaan äänestysprosenttia. Tällä säästettäisiin hallinnollisia kuluja koko maassa kenekään kärsimättä. Sotesoppa konaan uusiksi. Kela korvaukset vain julkiseen terveydenhuoltoon. Yksityisellä voisi käydä omalla kustannuksella. Kenekään etu ei voi olla että esim. Joensuussa on vajaakäytöllä kolme terveydenhuollon toimijaa.
        Tutkimusvälineet tehokkaampaan käyttöön, koneet ei tarvitse lepoaikoja. magneettikuvantaminen ensimmäisenä. Ei ole kenenkään etu, että miljoonainvestoininnin käyttöaste on vajaa 25%.
        Yritystuet. Nyt elykeskus jakaa rahaa siihen että uusi yritys tappaa vanhan työllistäjän. On ihan sama missä ne työpaikat on , niiden siirtämiseen valtion tuilla toiseen paikkaan on suurta hölmöyttä.
        Valtion varojen törsääminen johonkin Terrafameen on mieletöntä. Näillä rahoilla valtion omistamia halpoja vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulle niin paljon, että työvoiman liikkuvuuden esteenä ei olisi asuminen.
        Tämä tiputtaisi myös vuokrien tasoja ja tätäkautta valtion maksamia asumistukia. Myös oleellinen osa jos palkkoja pitää alentaa kilpailukyvyn vuoksi.
        Säästökohteita joilla kukaan ei joudu toimeetulorajan alapuolelle on lukemattomia, kun vaan löytyy halua kohdentaa ne sinne missä niistä ei ole haittaa.

        Britit lähtee EU:sta, kun ovat sen verran viisaampia. Siinä ensimmäinen liike mikä pitäisi meidänkin tehdä ja jolla korjattaisiin monta asiaa heti. Pikkudetaljien kanssa palaa vain aika ja hermot.


      • perushenkilö
        Paskalla_on_tekijänsä kirjoitti:

        Rahaa on maksaa maataloustukia ulkomailla oleville miljonääreille. Maatalouden tuet pitäisi säästösyistä kohdentaa pelkästään päätoimisille maatalouden harjoittajille. Nyt pinta-alaperusteisia maataloustukia maksetaan riistapelloille ja kesantona kymmeniä vuosia oleille pelloille. Kun kansakunta on hädässä nämä varat voitaisiin käyttää vaikkapa ruuan arvonlisäveron joko poistoon tai alentamiseen.Näistä saataisiin säästöä 600-800 miljoonaa.
        Verovapaan viinan rahtaamiseen ulkomailta halvan viinan maista ei tarvita 150 miljoonan varustamotukia. Varustamojen bisnes ei voi rakentua sen varaan, että aina löytyy jostain maa josta voidaan verovaroin tuettuna rahdata halpaa viinaa.
        Julkisen puolen viroissa on todella paljon ilmaa ja vielä enemmän on ilmaa julkisen puolen palkoissa. Jos Insinöörin palkka on 30% korkeampi julkisella sektorilla on jotain pahasti pielessä. Kunnanvaltuustot voitaisiin laittaa korreloimaan äänestysprosenttia. Tällä säästettäisiin hallinnollisia kuluja koko maassa kenekään kärsimättä. Sotesoppa konaan uusiksi. Kela korvaukset vain julkiseen terveydenhuoltoon. Yksityisellä voisi käydä omalla kustannuksella. Kenekään etu ei voi olla että esim. Joensuussa on vajaakäytöllä kolme terveydenhuollon toimijaa.
        Tutkimusvälineet tehokkaampaan käyttöön, koneet ei tarvitse lepoaikoja. magneettikuvantaminen ensimmäisenä. Ei ole kenenkään etu, että miljoonainvestoininnin käyttöaste on vajaa 25%.
        Yritystuet. Nyt elykeskus jakaa rahaa siihen että uusi yritys tappaa vanhan työllistäjän. On ihan sama missä ne työpaikat on , niiden siirtämiseen valtion tuilla toiseen paikkaan on suurta hölmöyttä.
        Valtion varojen törsääminen johonkin Terrafameen on mieletöntä. Näillä rahoilla valtion omistamia halpoja vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulle niin paljon, että työvoiman liikkuvuuden esteenä ei olisi asuminen.
        Tämä tiputtaisi myös vuokrien tasoja ja tätäkautta valtion maksamia asumistukia. Myös oleellinen osa jos palkkoja pitää alentaa kilpailukyvyn vuoksi.
        Säästökohteita joilla kukaan ei joudu toimeetulorajan alapuolelle on lukemattomia, kun vaan löytyy halua kohdentaa ne sinne missä niistä ei ole haittaa.

        Vielä pitää keksiä paljon enemmän säästöjä, että päästään edes 0-rajalle. Tänäkin vuonna Suomi ottaa varmasti 6 mrd lisää velkaa. Sitten kun keksit tuon verran säästöjä, ja vielä sen päälle jotain lisäksi, on mahdollisuus alvien alentamiseen jne.

        "Valtion talousarvioesitys vuodelle 2017 on 5,5 miljardia euroa alijäämäinen, mikä katetaan lisävelanotolla. "


      • Paskalla_on_tekijänsä
        perushenkilö kirjoitti:

        Vielä pitää keksiä paljon enemmän säästöjä, että päästään edes 0-rajalle. Tänäkin vuonna Suomi ottaa varmasti 6 mrd lisää velkaa. Sitten kun keksit tuon verran säästöjä, ja vielä sen päälle jotain lisäksi, on mahdollisuus alvien alentamiseen jne.

        "Valtion talousarvioesitys vuodelle 2017 on 5,5 miljardia euroa alijäämäinen, mikä katetaan lisävelanotolla. "

        Jos suomalaisen Euron ostovoima saadaan saksalaisen tasolle se vähentää valtion tukien määrää enemmällä kuin tuo koko budjettivaje on.
        Jos suomalainen tarvitsee elämiseen kuukaudessa 1000€, Saksalainen saa saman elintason 600€. Jos saksalainen tarvitsee valtiolta toimeentulotukea se saa 600€. Suomi joutuu maksamaan 1000€. Kun elämme yhteisvaluutassa tämä on se ongelma joka on johtanut meidän velkaantumiseen. Sitä ei helpota tippaakaan se politiikka jota hallitus nyt ajaa, jossa suomalaisen pienituloisen Euron ostovoimaa on leikattu vielä lisää 15%. Emme voi tehdä sisäisiä devalvaatioita yhteisvaluutassa koska se Euro on täsmälleen saman arvoinen kun se otetaan velkaa.
        Jos maan hallituksella olisi ollut edes hitunen ymmärrystä miten suomi nostetaan suosta se olis tehnyt sen tätä kautta. Jos tuo ostovoiman lisäys jaettaisiin vaikka palkanalennuksen kesken, niin olisimme voineet tiputtaa palkkoja jopa 20% ilman että kenekään elintaso olis siitä heikentynyt. Tällä jos millä olis ollut todellinen kilpailukyky loikka ulkomaan viennille.
        Tätä kautta tuo budjettien alijäämä olis hoidettu oikeasti kuntoon jo yhdella eduskuntakaudella.
        Mutta kun maan hallitukselle on tärkeämpää hallintohimmeleiden luominen,veroparatiisien suojelu ja kaikenmaailman epäoleellinen puuhastelu.


      • aattelepaite
        perushenkilö kirjoitti:

        Ei Roomaa rakenneta yhdessä yössä tai yksin.

        Mistä nuo korotukset johtuvat? Oletko uhrannut asialle lainkaan ajatusta? Kyllä tavoitteena on valtion velanottamisen taittaminen ja samaan aikaan kilpailukyvin palauttaminen niin että edes tulevaisuuden Suomessa olisi kansainvälisiä suuria yrityksiä, jotka työllistävät ja tuovat vaurautta. Mulle-sulle euron liikuttelu ei asioita kehitä mihinkään suuntaan. Se vain nyt on niin, että jos keskituloiselta on jo verotettu palkkapussi kuiviin, niin talkoisiin pääsee osalliseksi ne niin paljon puhutut köyhät ja vähäosaiset.

        Jos se oma lompsa nyt sattuu olemaan tyhjä, niin suosittelen vilkaisemaan sinne peiliin.

        Eikös se Rooma ole jo rakennettu suurimmalta osaltaan, niin ainakin minä olen kuullut joten ei kai sitä enää tarvitse? Tai jos ei sitten uutta.........?


    • kovakötinä

      Huomasi teeveessä,että Sipilä oli aika sipissä,eli väsyneen näköinen. Kaikki ei mene kuin Stromsöössä,sanookohan kohta niinkuin talvella uhkaili,että tekisi mieli välillä sanoa,jotta pitäkää tunkkinne.

    • SKP-köyhienasialla

      Juu, Eiköhän tehdä kaikki niin että äänestetään SKP, SKP, SKP !! Suomen kansan Puolesta. SKP !!

    • tukematon

      Valio on suomen suurimpia EU maataloustukien saajia,muistaakseni yli kolmemiljoonaa euroa,missähän mahtaa pellot olla.

    • ainasamatpuolueet

      Jokainen tai useampi meistä käsittäneen ettei mikään persut ja kokoomus ja keskusta tuo mitään hyvää tulessaan,pieni ihminen on täysin pihalla mikäli noita puolueita sortuu äänestämään,noilla on ollut jo aikansa vuosikymmeniä ,sama myös sdp:llä.

      Luulenpa silti että hönnöin kansa äänestää noita (samoja vanhoja naamoja puolueita )yhä uudelleen ja uudelleen,järki ei riitä käsittämään ettei ne tuo muutosta enään parempaan,heidän aika oli ja meni kauan sitten jo.

      Eu:hun haluttiin vissiin tai osa joutui,mutta tosiasia on se että nyt jos siitä on mahdollista irtaantua olisi se suomelle parempi vaihtoehto.

      Elittiihän ei tietenkään halua tätä myöntää missään tapauksessa,ja persuista ei todellakaan ole minkään tekijöiksi,se on pilipali puolue.

      Yritys puolelta ei kannata valita minkäänlaista ukkoa ja akkaa se on nähty suomessa ja muualla maailmassa.

      Olisiko vasemmisto nyt oikea puolue viemään pientä kansaa eteenpäin?

      ainakin joitain hyviä juttuja sielä pilkahtaa,esim:erään henkilön teemana oli terveyskeskuksien omavastuu maksut poistettava,tämä on päivän selvää näinhän sen tulisi ollakkin hyvinvointi valtiossa.

      Tässäkin voitaisiin teemaksi ottaa tuloraja vuositasolla,suhteuttaa ne maksut niin,rikkaampi sakki sitten puikkelehtisi yksityisiin hoiviin.

      Sitten olisi selkeä avustus vähäosaisille ruokaan,ei kaljaan tai tupakkaan,nämä otetaan niin että ne rahat mitä on laitettu ulkomaisten luotsaamiseen vähentyy sieltä,eli oma kansa olisi etusijalla aina.

      Toisin sanoen meillä on huonot poliitikot sielä luotsaamassa,mutta kun ei mene perille,teistä useimmat sortuvat äänestyksissä aina samoihin vanhoihin puolueisiin.

      • perushenkilö

        Jos joku yrittää tai on ahkera töissä, on mahdollisuus saada paremmat ansiot; palkinnon siitä että on ollut tuottelias. Jo nyt Suomessa tästä ahkeruudesta suorastaan rankaistaan. Pitäisikö kaikkien taantua harmaaseen tasaiseen massaan ja olla vain kopra ojossa, että josko se yhteiskunta maksaisi jotain, kun olen kerta olemassa. Kaikista pidetään huolta, mutta kyllä se raja johonkin on vedettävä.

        Kokonaisveroaste keskituloisella lähentelee 70-80% jo nyt, ja tämäkään ei riitä valtionvelanoton lopettamiseen.

        Meinaako vasemmisto jättää omille lapsilleen ainoastaan pestävän ruumiin, korviaan myöten velallisen suomi oy:n?


    • finlandfirst

      Suomalaisia verotetaan jo niin kovalla kädellä että rahat riittäisivät hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämiseen vallan mainiosti. Valtion velkaa voitaisiin pienentää ja verotustakin keventää, kunhan vain lopetettaisiin tämä EU vouhotus ja maailmanpelastajana toimiminen ja suunnattaisiin rahat suomen ja suomalaisten hyväksi. Britit tajusivat tämän omalla kohdallaan, mutta suomeen en usko niin suurta viisautta tulevan. Persuja olen äänestänyt kaikissa vaaleissa jo kauan, uskoen siihen että heidän kauttaan saisimme muutoksen suomen politiikkaan. Pettymys on ollut niin kertakaikkinen että näissä vaaleissa äänestin vasemmistoliittoa.

    • Neuvostojenliitto

      äänestä SKDL. Pienen ihmisen asialla.

      • kulakki

        Enpä minä niistä kolhoositöistä niin välitä ja sirpillä ja vasaralla tekee äkkinäinen vain vahinkoa...


    • pie_u

      Kuka on sinua lähinnä oleva paskantekijä?

    • jotakinrajaa

      Persujen perusagendasta ja itsekritiikin puutteesta kertoo nuo ainakin 7 vakavista rikoksista tuomittua kuntavaaliehdokasta. Itse en halua enempää rikollisen mielenlaadun omaavia ihmisiä poliittiseen päätöksentekoon millään tasolla.

    • Persun_uhri

      Rikolliset valtuutetut on Persusuomalaisten tavaramerkki myös ympäristökunnissa.
      Ei oikein mahdu meikäläisen mieleen miten samaan aikaan voi olla kaikkien yhteisellä asialla ja itse kuitenkin voi olla turmelemassa kokonaan jonkun elämää.
      Totuus on sekin että Perussuomalaisten uhrien hoitokuluja maksaa tänäkin päivänä kuntien veronmaksajat. Suuna päänä ollaan huutamassa vääryyksistä mutta edes törkeissä väkivaltatapauksissa nämä valtuutettunakin olevat vetäytyvät vastuusta kun joudutaan maksamaan uhrien hoitokuluja. Jos maassa olisi oikeutta, niin viimeistään puolueen pitäisi vastata rikollisten jäsentensä aiheuttamista vahingoista kun nämä kelpaavat heidän edustajinaan valtuustoihin.
      Toisaalta ketkä ovat ne henkilöt jotka näitä rikollisia äänestää, kenen äänestäjän etu on se, että rikolliset edustaa heitä ja monet tekee vielä rikoksia ollessaan valtuutettuna.
      Eikös SMP:n ja Persujen motto ollut joskus ROSMOT LINNAAN:

      • markku.lievonen

        Todella harmillinen tilanne Perussuomalaisilla. Puolue on kunnostautunut erikoisesti maahanmuuttovastaisuudestaan ja vallalla on mielikuva, miten pakolaiset tuovat rikolisuutta mukanaan.
        Sokeus on niin syvää,- etteivät näe oman puolueen jäsenissä tätä samaa rikollisuutta / rikollista ajattelutapaa.

        Yleensä tulisi puhua ihmisestä ja rikollisella ihmisellä / ajattelutavalla ei ole maassamme käyttöä. Siinä samalla puhdistuisi heidänkin puolueensa edustajien ajatusmaailma.


      • eioomahollista

        Mutta että jopa Kristillisdemokraattien listoilla, siis Päivi "Moraalinvartija" Räsäsen leirissä, on ehdokkaana lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankilaan tuomittu henkilö! Mihin tässä sairaassa maassa voi enää luottaa ?


      • markku.lievonen
        eioomahollista kirjoitti:

        Mutta että jopa Kristillisdemokraattien listoilla, siis Päivi "Moraalinvartija" Räsäsen leirissä, on ehdokkaana lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankilaan tuomittu henkilö! Mihin tässä sairaassa maassa voi enää luottaa ?

        Jos tarkkoja ollaan, niin koko Kristillisen puolueen toiminta on jo JUMALAN tahdon vastainen. Uskovilla ihmisillä ei ole mitään asiaa saadellä jumalattomiin ihmisiin koskevia lakeja.

        Aivan sama mielikuva, jos sinulle / minulle muslimit säätäisivät Koraanin pohjalta lakejaan.
        Kristillisen puolueen edustajien tulisi ymmärtää ja erikoisesti uskoa, miten JUMALAN aivoituksiin liittyy enisimmäisenä asiana ihmisen usko. Siis JUMALAN säätämykset kohdentuvat vain JUMALAAN uskoviin ihmisiin eli savoksi sanottuna kohdistuu seurakuntaan.


      • perushenkilö
        markku.lievonen kirjoitti:

        Jos tarkkoja ollaan, niin koko Kristillisen puolueen toiminta on jo JUMALAN tahdon vastainen. Uskovilla ihmisillä ei ole mitään asiaa saadellä jumalattomiin ihmisiin koskevia lakeja.

        Aivan sama mielikuva, jos sinulle / minulle muslimit säätäisivät Koraanin pohjalta lakejaan.
        Kristillisen puolueen edustajien tulisi ymmärtää ja erikoisesti uskoa, miten JUMALAN aivoituksiin liittyy enisimmäisenä asiana ihmisen usko. Siis JUMALAN säätämykset kohdentuvat vain JUMALAAN uskoviin ihmisiin eli savoksi sanottuna kohdistuu seurakuntaan.

        Kristillisellä puolueella on yhtä vähän tekemistä uskonnon kanssa kuin Vihreillä luonnon suojelun. Kyse on aina vallasta ja rahasta ja ahneudesta.


    • Kerran_petetty

      Näyttää valta maistuvan persuillekkin. Ihan kaikki vaali lupaukset petettiin ministerinpaikoista ja unohdettiin kokonaan mistä syystä persuja äänestettiin.
      Kukaan ei enää luota kaiken pettäneisiin persuihin. Pelkkää valehtelua ja oman edun tavoittelua. Kun katsoo joensuunkin persulistoilla olevia suureen ääneen vääryyksistä huutavia "yrittäjiä". Mitä jos kaikki kansalaiset toimisi kuten nämä maailmanparantajat. Ei ollenkaan verotettavaa tuloa. Pitäisikö tälläiseen yritykseen saada vielä ilmaisia työntekijöitä kun liikeideakin on niin perseellään, ettei se elätä edes itse yrittäjää. Miten se yhteisten rahojen hoito onnistuisi sen paremmin kuin omankaan talouden pito. Jos noita ideoita kerran suorastaan pursuaa päästä, niin miksi ne ei tuota yhtään mitään kun kaikesta saa päättää ihan itse, ilman että muiden puolueiden väärin tekijät sotkee yrittämistä.
      On Joensuussa ihan oikeitakin yrittäjiä, jotka käytännössä yhden miehen ideoilla työllistää satoja ihmisiä. Hattua nostan näille ja näille toisille pyllistän syvään.

      • perushenkilö

        Aina ei voi itsekään olla tyytyväinen tehtyihin valintoihin. Nyt onneksi näyttää persuille avautuvan mahdollisuus valtakunnan tasolla virkistää ajattelua uuden puheenjohtajan kautta.

        Montako ihan aikuisten oikeasti toimivaa kasvuyrityksen toimitusjohtajaa noin prosentuaalisesti on ehdokkaana ja valtuuatoissa? Ei todellakaan kovinkaan moni. Yritäjäksi pääsee kun on y-tunnus, se ei paljoa vaadi.

        Koitappas seuraavalla kerralla kirjoittaa niistä suurista onnistumisista oman puolueesi osalta vai eikö ole munaa paljastaa sitä?


    • Persujensaavutukset

      Taas päivitetään persupetoslistaa

      3 päivää ilmaistyötä
      50 euron lääkeomavastuu
      Ylityökorvauksen puolittaminen
      Työnantajan sosiaaliturvamaksujen pienennys
      Bensaveron nosto
      Poliisien määrää LEIKATAAN
      Vammaistukea leikataan
      Kotihoidon tukea leikataan
      Kansaneläkettä leikataan
      Lapsilisiä leikataan
      Opintotukea leikataan
      Leskeneläkettä leikataan
      Eläkkeensaajat yleisen asumistuen piiriin
      Kiinteistöveroa nostetaan
      Vammaispalveluista leikataan
      Sairauspäiväraha pienenee
      Kuntoutusraha pienenee
      Sairasvakuutusmaksut nousevat
      Äitiys-,Isyys- ja vanhempainraha pienenevät
      Sähkön ja lämmöntuotannon veroja kiristetään
      Ajoneuvoveroa kiristetään
      Sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksuja korotetaan
      Kansaneläkeindeksi- ja kuluttajahintaindeksiperusteiset korotukset jäädytetään
      Lapsilisän ja opintotuen indeksisidonnaisuus lakkautetaan
      Veteraanien etuuksiin leikkauksia
      Perusväylänpitoon leikkauksia
      Työttömyysturvaa leikataan
      Mökkiveneet verolle
      Sosiaaliturvaa leikataan
      Koulutuksesta leikataan lisää
      Bensaveroa korotetaan uudestaan
      Autonkäyttömaksua korotetaan uudestaan
      Mopojenkin verotus kasvaa
      Velkaantuminen kasvaa
      Kansaneläke laskee uudelleen
      Takuueläke laskee
      Lämmityspolttoaineiden vero nousee
      Kiinteistövero nousee
      Lääkekorvauksia lasketaan uudelleen
      Terveyskeskusmaksuja korotettiin
      Päivähoitomaksuja korotettiin
      Vanhainkotien henkilökuntaa vähennetään
      Valtion metsät yksityistetään
      Ulkomaiset yritykset kaivelevat luonnonsuojelualueita
      Talvivaaraan ei laitettu kuriin
      Finavia sotkut
      Soten seurauksena valtio saa elättääkseen lisää kovapalkkaisia johtajia
      Posti joutuu leikkaamaan nurmikoita samaan aikaan, kun osalta väestöstä aiotaan lakkauttaa osalta viikkoa postinjakelu
      Rahaa lapioidaan yksityisiin vokkeihin
      Hallintarekisteriä ajetaan väkisin läpi
      Perintövero leikataan vain 500 000 euroa ylittävissä perinnöissä köyhä maksakoon edelleen veronsa täysimääräisenä
      Olli Rehnille ja parille kokoomuslaiselle kivat suojatyöt, eikä maksanut kuin muutaman miljardin.
      Ja vielä on tulossa työehtojen yleissitovuuden lakkautus
      Diabeetikoilta viedään lääkkeet
      Luovuttivat SOTEn avulla suomalaisten terveydenhuollon kokoomuskaveriensa firoille vailla mitään vastuita
      Valtio tukee guggenheimia
      Lisää leikkauksia eläkkeisiin
      Lisää leikkauksia lapsilisään

      Lista se vaan kasvaa ja kasvaa... Tuleeko peräti 100 kohtaa täyteen...

      • perushenkilö

        Voe mahoton, että ollaan oltu tehokkaita. Tuollainen lista ja vaalikausi vasta puolessa. Koittakaapa itse saada edes yksi asia menemään koneistosta lävitse. Ei onnistu! Hierotaan ja vuovataan; saako homot mennä naimisiin vai ei. Ja sitä rataa.
        Ja nyt edellä kirjoittava antaa ymmärtää, että Persut ovat saaneet parissa vuodessa lävitse kaikki nuo. Tämä on kuulkaa maailmanluokan juttu. Yksikään puolue ei ole saanut eduskunnasta lävitse aikaisemmin tuollaista muutoksen vyöryä.

        Jos haluaa muutosta, kannattaa äänestää Perussuomalaisia! Olemme todistetusti tehokkaita.


    • Idioottienmaa

      Kuka idiootti heitä vielä äänestää? Hakeutuisi hoitoon, niin mutta eihän sitä enää saa kun PS on senkin leikannut.

    • vaikiapaikka

      Kaikista idiooteista pitää yrittää vain joku valita,vaikka hankalaa on,mutta näyttäisi persuilla olevan vielä jotakin selkärankaa jäljellä,niin eikun äänestämään.

    • Minustaeiole

      PS listalla on henkilöitä.
      a) joka on konkurssissa,
      b) alkoholisoitunut,
      c) veronkeinottelija,
      d) ollut syytteessä herjaamisesta ja
      e) natsismin kannattajia

    • loputonurakka

      Veikko Vennamo sanoi aikoinaan,että rosvot kiinni ja siitä alkoi eri puolueissa olevien rosvojen kiinniotto,joka jatkuu edelleen eikä loppua näy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2619
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      210
      2405
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      186
      1787
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe