Pitkät hiukset nopeasti? APUA

Tukkakatastrofi

LUE TEKSTI ENNEN KUN KOMMENTOIT MITÄÄN! Kiitos <3
Elikkäs... haluaisin n. 15cm lisää pituutta tukkaani nopeasti. Mulla oli n. Puol vuotta sitten kamala tukka katastrofi, kun pistin ulkomailta ostetun värin päähän, joka värjäsi tukan liian tummaksi. Sitten alkoi kauhea kampaamo rumba, juoksin kampaamossa koko ajan vaalentamassa tukkaa kun toinen kampaaja pilasi tukan ja sitten piti käydä taas toisella kampaajalla korjaamassa tukkaa yms :D sitten piti leikata latvoista ainakin 15cm pois että hiukset ei näyttäisi niin harakanpesältä. Tiedän, pidennykset ovat yksi vaihtoehto, olen kokeillut clip oneja mutta se oli liian raskasta aina aamula herätä tunti aijemmin tarvittua aikaa ja välillä tuntui että clipsit valuivat aika paljonkin, enkä tyveä viitsisi tupeerata. Olen kokeillut myös mago pidennyksiä, mutta ne tuntuivat tosi pahalle päässä ja näyttivät tosi epäaidoilta ja solmut paistoivat kilometrien päähän. Kampaajakin oli tosi epä ammattimaisen oloinen ja magojen kiinnitys oli yhtä helvettiä, se sattui päähän ihan kauheasti... pois otossa hiusta lähti mukavasti, (tiedän kyllä että hiuksia irtoo satoja ihmiseltä päivässä,) mutta se määrä ohens tukkaa aika konkreettisesti. Teippi tai sinetti pidennyksiä en kehtaisi ottaa sillä en halua ottaa riskiä että hiukseni vaurioituvat kemikaalien ja /tai lämpökäsittelyn takia yhtään enempää. Tiedän myös että voisin hyvinki antaa tän asian olla vaan ja odottaa puoltoista vuotta että tukka kasvaa sen pitukseks mutta oon liian malttamaton odottelemaan, kun olen saavuttanut kyseisen pituuden, kumminki katon hiuksiani sillä silmällä että haluaisin ottaa parisenttiä pois ja sitten itketään taas kun näyttääkin tyhmälle :D ja sen tiedän kanssa että tämmösissä projekteissa joutuu aina maksamaan paljon. Oon miettiny kanssa jotain tapletteja mitkä lisäis hiusten kasvua mutta en tiedä toimiiko ne oikeesti. sekin helpottais jos tukka kasvais vaikka kaks senttii kuussa yhen sentin sijasta. Jos on kokemuksia semmosista niin kertokaa ihmeessä :) kaikki aiheeseen liittyvät kokemukset, ehotukset ja neuvot ovat tervettuleita!

10

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tukkakatastrofi

      Kaipaan vinkkejää :(

    • Rausch-shampoo

      Kokeile kaljuuntuville keski-ikäisille miehille tarkoitettua shampoota apteekista. Siinä menee korkeintaan parikymppiä hukkaan.

      Toinen vaihtoehto on lopettaa rahan tuhlaaminen kaikenlaiseen kalliiseen humpuukiin ja värjäyksiin, ja ostat säästyneillä rahoilla vaikka hienon älypuhelimen johon voi olla tyytyväinen eikä tule sellainen olo että taas meni suuri summa rahaa ihan hukkaan. Et käytä senttiäkään mihinkään mikä liittyy hiuksiin, ja sen sijaan olet tyytyväinen että sinulla on hiukset päässä etkä tarvitse yhtään mitään hiushoitoja tai erikoistuotteita.

    • Tukkakatastrofi

      En nyt oikein ymmärrä mistä vetäsit tuon hiusten värjäyksen tähän :D hiuksiani en oleees värjäillyt sen jälkeen kun kampaaja sai ne korjattua, eli en useaan kuukauteen,enkä kyllä ole jatkossa värjäämässäkään niitä :D erikois shamppoita en ole ikinä ostanut enkä mitään muitakaan biotinejä koska en tiedä niitten toimivuutta, enkä ole ostamassa jos en tiedä niitten toimivuuksista :D viestissäni en myöskään sanonut että olisin kamalasti tuhlannut rahojani tukan laittoon enkä myöskään sanonut että se rahan meno harmittaisi :D näemmä et lukenut tekstiäni. Mutta kiitos tästä viestistäsi, vaikka olikin turha :)

    • malomalo

      Ap. olet tööT.

    • On_vain_odotettava

      Hiukset kasvaa noin sentin kuukaudessa, siitä voit laskea. Juurineen irtirevittyjen kasvun alkaminen vie ehkäpä kuukauden ja sitten aloitetaan nollasta.

      Kasvua ei voi nopeuttaa, mutta hidastaa voi jos ei syö ravitsevasti tai jos on jokin ihosairaus päänahassa.

    • Helpotniksit

      Hiero päänahkaa aina pesun jälkeen. Vasta sitten laita geeliä ja muita. Syö terveellisesti, käytä kasviöljyä. Hyväkuntoisia hiuksia kannattaa kasvattaa.
      Hiuksia pitää käsitellä hellävaroen, ei värjäyksiä ja muita käsittelyjä liikaa.

    • Eimuuta

      Ainoa mikä toimii on AIKA.

      • Tukkakatastrofi

        Tottahan tuo on. En jaksa oikein uskoa että biotiini tabletit voisivat auttaa kasvussa. Se on kumminkin vain ravintolisä. Ehkä käytän vain sen vuoden niitä clipsejä.


    • Sä voit ottaaa peruukin.

    • Longhair

      Riisiiniöljy....niin jos Stadis asut hämeentiellä kauppoja jotka myy Jamaican black castrol oil...hieman nopeuttaa kasvuvauhtia...youtubesta löytyy aiheesta lisää

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe