Klamilan koulun vanhempien kampanja !!!

Tyrmistynyt

Tyrmistyttävää luettavaa tämän päivän Kymen Samomissa!!eiköhän näillä vanhemmilla olisi peiliin katsomisen paikka. Kasvatus lähtee kotoa!! ja jos lapset ovat saaneet ns. vapaan kasvatuksen, kuinka voidaan olettaa että opettaja pystyy koti kasvatuksen suuntaa muuttamaan. Opettaja opettaa, mutta kasvattaja on vanhempi, kotonakin pitäisi tehdä jotakin lapsen oppimisen eteen. Syy oppimis vaikeuksiin ja häiriö käyttäytymiseen löytyy kotoa, ei opettajasta. Kalikka on kolahtanut , kun kullannuppu on saanut huonot numerot, ja syy on tietenkin opettajassa!!avatkaapa hyvät vanhemmat silmänne, seuratkaa lastenne käyttäytymistä muualla kun kotona,..koulumatkoilla, välitunnilla, busseissa, takseissa ym ym, niin kyllä silmänne pitäisi avautua!!toivottavasti kyseinen opettaja on ja pysyy, ja johtaja opettajalle plussat!!

54

3884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KirkkoHevetintulessa-

      Näiden kakaroiden vanhemmat kyllä tunnetaan ylein viisaiksi..Ovatko sairastuneet suvakki viherpunikki sairauteen vai mikä mättää.

    • Trayate69

      Olisi kiinnostavaa kuulla asiasta lisää. Ensi lukemalta tulee mieleen juuri samanlaisia ajatuksia kuin ketjun aloittajalla. Vanhemmat ovat nykyään todella sekaisin ja kaikkea pitäisi kestää. Jos oppilas on pöljä eikä halua tehdä mitään ollakseen vähemmän pöljä niin totta kai ne numerot laskevat.

      • Pätevämutteisopiva

        Ei asia ole niin että opettajat vain opettaa ja kodit kasvattaa. Lukekaapa uudet opetushallituksen ohjeet. Opettajilla on myös kasvatusvastuu yhdessä kotien kanssa ja asia pitäisi nähdä niin että koko kylä kasvattaa. Avain on sanassa yhteistyö. Ei mikään taho voi pestä käsiään ja mekastaa ettei ole minun tehtävä. Kyllä se on kaikkien aikuisten tehtävä. Ja toi persoonalla töiden tekeminen on tietysti myös rikkautta, mutta totuus on kuitenkin niin että kaikissa ammateissa toimii ihmisiä jotka ei suostu myöntämään sitä että ovat valinneet väärän ammatin itselleen.


    • Utelias_tietämään

      Minkäslainen juttu oli ollut Kymärissä..? Kun ei satu tulemaan tuota lehteä.. Voisiko "kopioida,leikata ja liimata"...? 😉 arvaan kyllä lukemattakin kullan-nuppujen vanhemmat... aina oikeassa joka asiassa, ja eihän meidän omat... 😅

    • ÄitiiTuuPyyhkii-

      Helppohan niitä kakaroita on tehdä kenenkä vaan eikä siihen järkee tarvita yhtään näkeehän sen jo afrikasta esim somaleista.Mutta kuka ne kakarat sitten hoitaa ja kasvattaa nykyään harvemmin tekiät joka toinen on yh ja kakaroita monen eri miehen kanssa ja niin rakastetaan lapsia ja kunta maksaa elatus maksut syötetään suklaata ja sipsejä et 10vuotiaana painoo jo 70kg.

    • Trayate69

      Mutkikkaaksi menee. Sen lisäksi että opettaja opettaa niin hänen pitäisi paapoa kaikkia varhaisteinejä uusavuttomia onnettomia kakkapöksyjä ja soitella kotiin, keskustella ja suunnitella. Aivan tolkuttomia vaatimuksia asetetaan opettajille. Sääliksi käy. Minua ei tarvinnut kenenkään paapoa ei perään kysellä. Huolehdin itse että arvosanat pysyvät kiitettävinä ja käytös kohtuullisena, ei siihen tarvinnut vanhempien ja opettajien kiusaksi mitään yhteisneuvotteluja. Mikään ei riitä. Kohta opettajien varmasti täytyy keittää näille pullamössöille aamulla puurotkin ja pyyhkiä pylly. Vaikka pientä liioittelua on ilmassa niin olen nähnyt että kaikki kouluun tulevat eivät osaa sitoa kengän nauhoja eivätkä edes syödä!!!!!! Olen nähnyt(ihan täällä Suomessa) lapsia jotka eivät osaa perunoitaan kuoria. Aivan naurettavaa. Mitä vanhemmat oikein ajattelevat?????? En laskisi lastani kouluun jos se ei osaisi perusasioita. Noloa, että vauvaikäinen jatkuu vielä peruskoulussa.

      • Pottu72

        Ei perunoita tarvitse kuoria.


      • Trayate69
        Pottu72 kirjoitti:

        Ei perunoita tarvitse kuoria.

        Ei tarvitse, pakollista se ei ole, mutta on sivistynyttä edes osata se taito vaikkei kesäisin kuoriskaan. Eikä ruokaa tarvitse välttämättä haarukalla ja veitsellä syödä. Vetelee käsin vaan. Sopan voi juoda lautasen reunasta ja tarralenkkareita saa jälleen. On totta että meillä on paljon sellaisia taitoja joita ei välttämättä tarvita. On vain totuttu siihen että haarukkaa ja veistä useimmiten käytetään. Pakko ei tosiaan ole, sitä en voi ollenkaan väittää ja toki itsekin ruokailen maassa maan tavalla. Puikoilla tietyt ruoat aasiassa ja käsin tietyt ruoat intiassa. Eikä sielläkään kukaan kiellä lusikkaa ottamasta. Pakko on aika harva asia. Ketuttaa tuollainen viisastelu. En toki itsekään aina niitä perunoita kuori)(harvoin edes niitä syön), mutta sentään osaan kuoria.


    • Trayate69

      Kiihdyksissä jäivät nuo puhelimen lennossa muuttamat kirjoitusvirheet. Yritä lukea ja ymmärtää virheistäni huolimatta. Tähän kohtaan ei tarvitse saivartelua.

    • EhkäisyKeksitty-

      Tietty taso pitäisi tulevilta vanhemmiltakin vaatia muuten jäliki on juuri tälläistä tyhmyys periytyy.

    • SallittuKehua

      Vanhemmat haluaa, että opettajatkin kasvattavat nuppusiaan. MUTTA vain kehun ja kannustuksen kautta!!!!! "MINUN kullanmuruni, kun ei IKINÄ tee mitään kiellettyä tai vaarallista."

    • Noloa

      Klamilan koulu neuvoston "puuha" äidit ja isät ovat teoillaan ja kirjelmällään osoittaneet että porukassa tyhmyys senkun tiivistyy!!uskomaton parjaus kamppanja jatkunu vuodesta toiseen, ja loppua ei näy. Siirtäkään kullannuppunne Virojoelle, mutta koulumatkat maksatte omasta pussista. Työrauha palautuu varmasti kouluun kun saadaan nämä puuhastelijat siirtymään muualle, että tervemenoa!!

    • Tyrmistynyt

      Klamilan koulun vanhempain neuvokset vaihtoon!!kaikki. Sieltä tämä opettajan parjaus kamppanja on aikaan saatu. Minä ja lapseni olemme jokatapauksessa erittäin tyytyväisiä olleet kyseisen opettajan opetus metodeihin, ja oppi on mennyt kovaan päähän!!

    • työtönavustajaklamilasta

      Kyllä vanheimpainyhdistyksen tehtävä on kiusata koko koulun henkilökuntaa. Eihän meillä ole muuta tekemistä kun ollaan työttöminä kotona, kun eväät ei riitä muuhun. Onneksi nyt johdossa on joka suunnassa naisia, kunnon härdelli on valmis. Kun saatas miehet johtamaan joka suuntaan Virolahtea saatas kaikki asiat kuntoon.

    • Hämmennystä

      Voi hyvää päivää.
      Kyllä on Klamilan kylän vanhemmilla mennyt pahasti yli tuo touhu.
      Ei voi kuin hämmästellä.
      Kylään ajaessa lukee Kymenlaakson kylä.
      Siinä pitäisi lukea Kymenlaakson kyräilevin kylä.

      Kylän koulussa kaikin puolin erittäin nykyaikainen opetusmalli. Koulu näyttäisi olevan jopa nykyaikaisen koulunkäynnin edelläkävijä monissa innovatiivisissa ratkaisuissaan. Ei pitäisi olla moitteen sijaa.

      Hyvät pätevät opettajat ja oma koulu keskellä kylää.
      Nykyään kun kouluja on lakkautettu vähän sieltä ja täältä, pitäisi osata arvostaa omaa koulua. Kyllä sitä lasten siirtämistä toisiin kouluihin tulisi välttää kaikin keinoin.
      Nyt sitten vanhemmat joukossa barrikaadeilla itse siirtämässä lapsiaan kohti heikompaa opetusta.

      Jos lasten opetus ja numerot ovat huolenaihe nyt, kun kaikki saavat hyvää intensiivistä opetusta pienissä ryhmissä.
      Miten onkaan asian laita suuremmissa kouluissa? Kouluissa missä kaikkia yksilön tarpeita ei enää voidakkaan ottaa huomioon.
      Resursseissa ei ole varaa tukiopetuksiin, erityisopetuksiin. Saatikka edes päteviin opettajiin.

      Kyllä todellakin vanhempien pitäisi osata arvostaa tätä hienoa kyläkoulua, kun sellainen mahdollisuus on vielä olemassa.

      Toista sen on meillä täällä kaupungin taajamassa koulukyytihelvetin kanssa.
      Ennenvanhaan mentiin pyörällä kouluun, ei onnistu nykypäivänä.

      Arvostakaa hyvät vanhemmat hienoa kyläkouluanne, kun teillä vielä sellainen on.

    • vasemmistonkannattaja

      Vanhempienyhdistys voisi palkata lapsille kotiopettajaksi ukkola-parosen opettamaan lapsia , siinä olisin napakka ja osaava opettaja .

    • ulvova.mylläri

      Olipa kiva lukea etten ole ainoa kuka on sitä mieltä että kyseessä on vain hölmö ajojahti, mikä on saanut jo naurettavat mittasuhteet. Mutta yhteisökiusaamisessa on tyypillistä, että homma paisuu ja paisuu, kunnes leviää käsiin. Joissakin tapauksissa suurin kärsijä ei ole edes uhri, vaan sivulliset uhrit, esimerkiksi lapset.

    • koulunsäilymisenpuolesta

      Hyvähän se on että seksielämä on vilkasta vasemmisto vanheimpainyhdistyksessä saadaan vahinko laukauksia Klamilan kouluun ja koulu säilyy. Toista se on muissa syrjäkylissä kun koulut loppuu kun ei edes seksi kiinnosta. Jalihalin poikasiakin on joka suunnassa.

    • akkuna-aronen

      Kyllä se niin on, että jos ei pysty muuntautumaan nykyisten vaatimusten mukaiseen opettamiseen niin asiaan täytyy puuttua. Silloin ei voi toimia opettajana. Aivan kuten muissakin ammateissa, myös opettajan tulisi käydä koulutuksia ja kehittää itseään ammatissaan kokoajan. Käsittääkseni Klamilan koululla on huikeat resurssit verrattuna suurempiin kouluihin ja jos niitä hyödyntämällä ei saada lapsia opetussuunnitelman vaatimalle taitotasolle niin jossain kohtaa on suurempikin ongelma. Valitettavasti tuntuu, että tämä yksittäinen opettaja on vain jäävuorenhuippu ja oikeat ongelmat ovat paljon syvemmällä organisaatiossa.

      • hyvä.siitä.tullee

        Mitkä ovat nykyaikaisia vaatimuksia? Vanhemmat asettavat opettajille epärealistisia vaatimuksia ja opettajat joutuvat alkamaan mielistellä joitakin henkilöitä ja joutuvat valikoimaan suhtautumistaan oppilaisiin kotitaustan perusteella?


    • Nimierkki64

      Entisenä oppilaana en kyllä ihmettele yhtään että haluavat kyseisen opettajan poistaa. Ei mikään järjen jättiläinen ja opetus kieltämättä erittäin ala-arvoista. Mistä kaikki keksii aina syyttää jotain suvakkeja.. menee vähän yli aikuiset ihmiset.

    • voiettäsunkaa

      "Entisenä oppilaana en kyllä ihmettele yhtään että haluavat kyseisen opettajan poistaa. Ei mikään järjen jättiläinen..."

      No sinäpä vasta järjen jättiläinen oot? Taitaa olla opetuksen sijasta muu ko henkilöä vastaan luotu asenneilmasto tämänkin huutoäänestysvainon takana. Vaikuttaa siltä että tässä haetaan tekosyitä eikä voida luopua kun homma on jo karannut käsistä. Lapsillekin opetetaan yhteisössä toimimiseen täysin narsistisia toimintatapoja.

      • Nimierkki64

        1. Eiköhän se opetushallitus syystä ja järkevin perustein rakenna opetussuunnitelman jonka mukaan opettajan täytyisi toimia. Jos näin ei ole miksi siitä ei saisi valittaa?

        2. Miten on narsismia olla huolissaan opetuksen laadusta joka koskettaa ja on koskettanut oppilaita jo vuosien ajan?

        3. Ja enpä taida järjen jätti olla kyllä itsekkään, olenhan hänen entinen oppilas.


      • ei.perusteltua
        Nimierkki64 kirjoitti:

        1. Eiköhän se opetushallitus syystä ja järkevin perustein rakenna opetussuunnitelman jonka mukaan opettajan täytyisi toimia. Jos näin ei ole miksi siitä ei saisi valittaa?

        2. Miten on narsismia olla huolissaan opetuksen laadusta joka koskettaa ja on koskettanut oppilaita jo vuosien ajan?

        3. Ja enpä taida järjen jätti olla kyllä itsekkään, olenhan hänen entinen oppilas.

        No mikä siinä opetuksen laadussa oikeasti mättää? Julkisuudessa esiintuodut seikat ovat kaikkea muuta kuin opetuksellisia, pääasiassa tekosyitä kiusaamiselle ja henk.koht pilkkaa ko henkilöä kohtaan. Asiaperusteet ja objektiivisuus on unohdettu kun vanhempien joukossa on tyhmyys tiivistynyt oikein kunnolla. Lapset oppivat tuollaisilta vanhemmiltaan kieroa ja narsistista arvomaailmaa. Tsemppiä opettajalle työhön yhteisökiusaamisen keskellä.

        Ja miten sinun järkesi liittyy siihen että olet hänen entinen oppilaansa... huh mitä tyhmyyttä, ei ihme että moinen kampanja on meneillään jos on keksitty Yhteinen syypää elämän epätäydellisyydelle.


    • Esittelyä

      Kenestä täällä oikein puhutaan? Reilusti vaan nimi esiin. Mitä vahinkoa siitä voisi olla?

      • TsemppiäKlamilaan

        Esimerkiksi kunnianloukkaus, ja voit uskoa, että kunnan johtajanplantut pitävät yhtä tavallisen kansalaisen edessä.


    • TsemppiäKlamilaan

      On hienoa, että vanhemmat pitävät yhtä vaikeiden asioiden edessä. Ongelma Klamilan koulussa ei ole uusi, vaan on jatkunut jo vuositolkulla. Muutama vuosi sitten olisi Virojoen koululla tarvittu samanlaista yhteishenkeä, mutta " herran pelko" ja ruskeakielisyys loistavat olemassaolollaan rakkaassa kylässämme. Hyvä Klamilan vanhemmat!!

    • kesä.puhuri.klamilassa

      Kyllä vanhemmat aivan itse ovat ne ongelmat aiheuttaneet!!vanhenpain neuvostosta ne ruskeakieliset löytyy. Virolahden joka koulusta löytyy häirikkö oppilaita ja niiden vielä ongelmaisia vanhempia. Kasvattakaa lapsenne ennen kouluun menoa, pumpulissa kasvatus on virhe, jonka satoa korjaatte kun oppivelvollisuus alkaa. Turha syyttää opettajia, yhteiskuntaa. Teissä vapaan kasvatuksen saaneissa vanhemmissa se suurin vika on, ja lapsenne saaneet vielä vapaamman kasvatukset, joten ei ihme että vaikeudet senkun lisääntyy. Opettajille mitalit että jaksavat edes yrittää. Klamilan parjatulle opettajalle hyvää kesää, on ja on ollut oppilaita ja vanhempia jotka ovat kiitollisia työpanokseesi.

      • nimenomaan.niin

        Juuri niin. Ongelma lienee niissä narsistisissa vanhemmissa ja heidän vihakampanjaansa tukevassa keskeisellä paikalla olevassa henkilössä.

        Onko nyt KiVa koulu ymmärretty väärin. Sen piti olla kiusaamisen vastainen eikä kiusaamiseen valistava...


    • reppu.selkään.vaan

      Hieno homma kun 12 oppilasta siirrettäisiin Virojoelle kunnon opetusta saamaan. Koska kylämme koulu käy syksyllä ahtaaksi, niin tällä tavoinhan tilaa tulee, ja lapsia ei tarvitse siirtää ulko rakennuksiin. Koulurauhakin palautuu varmasti. Tosin lapsillenne ilmaantuu uudet ongelmat, mutta teillähän on jo kokemusta miten ne hoidetaan.

      • Historiakertoo

        Ojasta allikkoon siis, moisella koulunvaihdolla.


    • punikkivanhemmat

      Oli oikein pitänyt mennä ottamaan yhteyttä ylen vasemmistolaisiin toimittajiin, että oli saatu valitettu virsien laulamisesta koulussa. Kunnon kommarivanhemmat.

      Ateistit tulevat kokemaan helvetin ikuisen tuskan ja kärsimyksen.

    • Komplmokmokmo

      Mistähän johtuu Virolahden opettajien poikkeuksellisen suuri ääriuskovaisten määrä. Useat tuttavat ovat kertoneet jo vuosia sitten, että siellä on ongelmia siinä suhteessa.

    • Vasurit

      Vasureille kävis islam aamun avaus,eikö joku mamu vois tulla sen hoitaa niin ei kiusais.
      Että siellä viher-vasureissa porukassa on todella suvaitsevaisia

      • KyöperkinPunikit

        Sosiaalidemokraatit taas paskoneet housuun tässäkin asiassa.


    • Piipertäjät

      Uutiset kuunneltu, kyllä naurattaa!!tänä iltana kylän tori avoinna klo 18.. menkäähän sinne torven kanssa mesoamaan, että saatte melskata omilla äänillänne piipertäjät. Järjestäkään tori parlamentti, vai ettekö uskalla astua esiin, kun lehtien, radion, ja kirjelmien muodossa. Varmasti kuulijoita löytyy kun järjestätte yleisö tilaisuuden!!kylläpä kaduttaa että ääni tuli annettua aivan väärälle ihmiselle!!näin käy kun tittelit nousee päähän.

    • Kuohuntaa

      Siirtäkää ihmeessä kullannuppunne muualle, tai perustatte ikioman koulun!! Seuraavaksi varmaan uutisointia 7-päivää lehdessä.. kuvien kera. Tulipahan annettu ääni aivan väärään osoitteeseen, "tittelit" noussu pipoihin. Toivottavasti joudutte todella etsimään uuden koulun syksyllä. Tuollaisille sähikäisille ei periksi tarvi antaa,suuren egonne ja energianne voisitte suunnata vaikkapa tandenpyöräilyyn.

      • hatunnosto

        Kaakonkaksikon aivopestyt, pelkuri asukkaat täällä arvostelee vanhempia, jotka ovat uskaltautuneet nousta Suuria Päättäjiä vastaan, Onhan se uhkarohkeaa korottaa ääntään lasten oikeuksien puolesta, onhan se uhkarohkeaa vastustaa kunnan johtajia. Hatunnosto vanhemmille, jotka eivät ruskista kieltään tai käännä takkiaan lastensa hyvinvoinnin uhalla. Mielestäni vanhemmilta on hienoa vastuunkantoa asioitten eteenpäin viemisestä, koska kyllä heillä on ollut tieto monien paikallisten ahtaasta maailmankuvasta. Toivottavasti toistenkin koulujen vanhemmat ottaisivat opikseen, että myös Kaakonkaksikossa on samat velvollisuudet sekä oikeudet kuin muualla maassamme.


    • Hatunlasku

      Kyllähän vastuunkanto pitäisi näkyä lasten kasvatuksessa eritoten. Mistä johtuu että tänä päivänä on niin paljon häirikkö oppilaita? Opettajistako, Suurista päättäjistä, kunnan johtajistako ne syylliset löytyvät? Vika on aina muualla kun asiat ei suju toivotulla tavalla, vanhemmat vaativat ja vaativat, mikä on vanhempien vastuu lastensa kasvatukseen? Kotona kasvatuksen alkeet pitäisi saada, koulussa opettajilla on mahdoton tehtävä opetuksen lisäksi vielä kasvattaa yliviisaita ja rauhattomia oppilaita. Oletteko todella sitä mieltä että näissä siirrettävissä oppilaissa ei ole mitään syytä mihinkään? Olkaapa rehellisiä itsellenne. Kyllä näillä kylillä näkee yhtä sun toista, järjestäytyneitten pitää kulkea kuurona ja sokeana jos ei omasta pesästä mitään moitteen sijaa löydy. Hattua nostan niille kelle nosto kuuluu, opettajille, jotka tähän myrskynsilmään ovat joutuneet. Täällä oli hyvä ehdotus.. oma koulu teille, parakkia löytyy kyllä, siellä urheilu kentällä on tilaa kyllä.

    • realistisest

      Valtava määrä Klamilan koulun yksityiskohtaisesti tuntevia opetus-spesialisteja tämä ketju täynnä. Ei uskoisi Virolahdelta löytyvän näin paljon asiantuntemusta.

      Näin ulkoa ihmettelen, että miksi tämä asia herättää niin paljon intohimoja selkeästi sellaisissakin ihmisissä, joilla ei ole (ainakaan enää) mitään tekemistä ks. koulun kanssa. Kun tilanne kärjistyy tällaiseksi, taustalta löytyy lähes aina huonoa johtamista (monella eri tasolla) ja pitkä, koko ajan kärjistyvä prosessi.

      Toivottavasti tuohon kuitenkin löydetään kaikkia edes jollain tavalla tyydyttävä ratkaisu.

    • Ulkoa

      Klamilalaiset,tuo jumalan valittu kansa. Ainankin omasta mielestään....

      • KaikkiPeltoloita

        Polkupyörä kun keksittiin niin klamilassakin siiryttiin serkuista naapurin kylän naisiin.


      • 123joo
        KaikkiPeltoloita kirjoitti:

        Polkupyörä kun keksittiin niin klamilassakin siiryttiin serkuista naapurin kylän naisiin.

        Eiköhän noin ole joka kyläs ja kaupungissa?;)


      • Puhdasverinen
        123joo kirjoitti:

        Eiköhän noin ole joka kyläs ja kaupungissa?;)

        No ei todellakaan ole kierosilmä.


    • Klamilankoulussaollut

      Ette te tiiä minkälaisia opettajia siel on jote älkää sanoko mitään

      • KuriJaJärjestys

        Klamilassa ollut aina hyvät opettajat.


    • vastausselvisi

      No nyt selvisi koko kuvio. Facebookissa yks tuon opettajan kiukkuisa vihaaja sen toi selvästi esiin että opettajan tunnustama uskonto on se todellinen syy ajojahdille. Tuota voidaan kutsua rasismiksi. Naurettavaa että verorahoilla kuskataan oppilaita toisiin kouluihin ja tuetaan rasismia.

      • sivustaseurannut

        Vanhemmat, huoltajat, kyläläiset huomio! Jos todellakin on niin, että kyse on vihaisesta ajojahdista vailla oikeaa perustetta, on teidän aika toimia! Avatkaa positiivinen ja näkyvä kampanja kyseisen opettajan ja koko koulun puolesta! Aivan älytön hässäkkä. Kärpäsestä härkänen ja pian koko koulu tyhjenee, kun henkilökunta väsyy. Nyt kyläyhteisön tiiviys ja voima punnitaan! Voittaako hybä vai paha? Taisteluun hyvän puolesta nyt. Mars mars!


      • huh.hah.huli
        sivustaseurannut kirjoitti:

        Vanhemmat, huoltajat, kyläläiset huomio! Jos todellakin on niin, että kyse on vihaisesta ajojahdista vailla oikeaa perustetta, on teidän aika toimia! Avatkaa positiivinen ja näkyvä kampanja kyseisen opettajan ja koko koulun puolesta! Aivan älytön hässäkkä. Kärpäsestä härkänen ja pian koko koulu tyhjenee, kun henkilökunta väsyy. Nyt kyläyhteisön tiiviys ja voima punnitaan! Voittaako hybä vai paha? Taisteluun hyvän puolesta nyt. Mars mars!

        Kuka noita idiootteja vastaan haluaa kampanjoida? Sitä voi joutua itse luonnevikaisten kohteeksi ja pilata elämänsä... Ihan oikeessa oot, aivan älytön hässäkkä ja ihan turhaan. Antakaa heidän jatkaa, katsotaan mihin tämä johtaa... ehkä kasvavat uusiin arvoihin... toki punikeilla on jo varmasti korvaaja mielessä opettajan virkaan kun ovat ajojahdin järjestäneet mutta nyt katsotaan tätä heidän käytöstään mikä on surkuhupaisaa. Tästähän oli jo aikoinaan keskustelua Hamina palstan Klamila ketjussa kuinka tietyissä piireissä kotona keittiön pöydän ääressä opetetaan lapsia vihaamaan muita ihmisiä...


    • Huhutkuultu

      Onko se kritisoitu opettaja lestadiolainen?

    • NiskaLaukaus

      Ihan normi sosialistien toimintaa.

    • Kodapepi866

      Onko siinä kaivo lähellä? Jos siinä on joku heittänyt rotan mätänemään ihan vahingossa ja kaikki joi ja tulivat hulluksi. Nyt on oikein juhlavuosi vedenjuojilla, joilla kaikilla on liikaa kaapeissa, ovat täynnä tuskaa liian helposta elämästä ja ihmisyyden taakasta, jossa apinasta tuli heppoinen jumala joka osaa painaa nappeja ja luulla itsestään vaikka mitä. Paskariita ja turhuus olisi hyvä lopettaa vaikka kylän keskelle laaditussa juhlassa jossa jokainen tulisi mukaan nöyrtymään ja pyytämään anteeksi omaa tyhmyyttään, sitten voitaisiin juoda tuopillinen kuohuviiniä ja tanssia koko yö.

    • Lanttulaukku

      Kerrankin asiaa!

    • Tyttelöt

      Voi olla, jos minullakin olisi pari lasta, jotka ei pärjäisi ilman tukiopetusta, että alkaisin syyttelemään opettajia kaikista mahdollisista asioista. On aivan selvää ettei minun kullannuput ole tyhmiä. vaan opettajat on tyhmiä.
      Näillä mennään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1518
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1042
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      676
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe