Tuksu juo "taas"

tuksutuksu

Onko Tuksu alkanut taas kännisekoileen facessa. Ainakin ystävä Olli likaisine hiuksineen on jo aamusta virsiä laulamassa, video siitä laitettu ja facee päivitelty läpi yön. Tai sitten ei dokaa mutta on vaan niin hurmuksessa (vauhdin hurmuksessa) !!

53

4476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Urefribfdifid

      Miksi ihmeessä Tuksu palasi jo Suomeen? Hänhän erikseen mainosti Allsång på Skansenia johon oli nyt tiistaina menossa. Ja grillijuhlasyntymäpäiviään johon kutsui netissä väkeä (ilmeisesti tuloksetta). Lahjaksikin piti viimein saada se kauan kaivattu iPhone...
      Ja nyt aivan yllättäen Tuksu onkin palannut Suomeen, vähin äänin? Jotakin ikävää Ruotsissa taisi tapahtua....

    • Åålanderist

      Mitä ihmettä?

      Wilhelmina's, Skansenin yhteislaulut, prinsessan glamouriset synttärijuhlat. Kaikki vaihtui hetkessä Udin idealisointiin ja uusista koiraroduista haaveiluun. Jotakin perin ikävää taisi siis Sollentunassa tapahtua. Ehkäpä rahahanat laitettiin kiinni? Loppui kiinalaisen krääsän tilailu ja mässyjen ostaminen Icasta?

      • mitä.ihmetta

        Tai sitten tuli mässyjen lisäksi ostaneeksi ICA:sta ja bolagetista 0 %:sia herkkuja.
        Kun matami ottaa alcojuomia, niin siitä monesti tulee riitaisa. Ehkä tullut taas sanomista. Ja pettymystä perheelle siitä, että ei ollakaan niin raitis, mitä on yli puoli vuotta vouhannut.


    • niinjookylläkyllä

      On kyllä menossa takaisin Ruotsiin synttäripäiväksi.

    • Menehoitoon

      tunkki 5 wee ja Tunkin runsessateemainen synttärijuhla.

    • kummajainen__

      On kyllä osannut avustajat ja maksajat valjastaa elämälleen, kun ei tarvitse muuta tehdä, kun uusia rytkyjä tilata, niissä keikaroida ja ottaa kuvia. Ja synttäreitä harjoitella. Mitähän harjoittelua ne tarvii? Vetää grillimättöö ja disigned beautiful kakkua naamaansa kaksin käsin. Kyllä varmaan jossakin on myös sitä nollaprosenttista juomaa tarjolla, että pääsee oikeaan tunnelmaan.

    • Jännittävää

      Me ollaan kyllä menossa, koska kutsu oli avoin kaikille. Saahan siinä nauraa mahansa kippuraan ja syödäkseen kupunsa täyteen. Ollaan juuri silloin Tukholmassa muutoinkin.

    • Kirpzzakka32

      Kun Tuksu tunnetusti tykkää kaikesta prinsessasatuilusta ja glamourisista juhlapuvuista, onko hän koskaan kertonut lukion vanhojentansseistaan?

      En nimittäin muista että Tuksu olisi koskaan maininnut lukion tokaluokkalaisten tanssiaisista sanallakaan? Miksei? Siis juuri silloinhan Tuksu olisi saanut pukeutua Sissi-tyylisesti, hörhelöitä säästämättä.

      Vai onko käynyt niin, ettei Tuksu ole edes osallistunut koko tanssiaisiin? Ehkei saanut kavaljeeria?

    • Henna231

      Onkos Tuksu käynyt lukion?

    • Bulebulee

      Tuksuhan on omien sanojensa mukaan neljän L:n ylioppilas, paitsi että typerät ylioppilaslautakunnan tarkastajat laskivat kaikki Tuksun arvosanat pykälän alaspäin. ;)
      Kyllä se siis lukion on käynyt.

      Että siinä mielessä perin juurin omituista, että vanhojentanssit on vaiettu Tuksun puolelta kokonaan. Siis nehän ovat prinsessafanien ykkösjuhlat. Voisi kuvitella, että on kipeä aihe johon liittyy jotakin epämiellyttävää muistoa....

      • mitähän.tapahtunut

        Vanhojentansseista otetaan myös yleensä valokuvia, joissa nuoret naiset ja miehet ovat juhlatamineissaan. Missähän Tuksun tanssiaiskuvat on? Ei ole esitellyt yhtäkään, vaikka kaikkea muuta nuoruudestaan ja lapsuudestaan kyllä retostelee


      • määmäämää

        Nyt kyllä löytyy myhyn puolelta komee kuva Tuksusta.
        Hatun värikin sopii noihin kenkiin , kun nenä päähän.


    • Herrajumala

      Ottakaas huomioon, että Tuksu ei JUO, se nauttii Jeesuksen verta, Nih!

      • NarkkiTuksu

        Ja lääkkeitä. Rauhoittavia Kolmiolääkkeitä.


    • OldDancer

      Tuosta vanhojentanssi-kuviosta täytyisi tehdä ihan oma aloitus...ehkä joku laajasalolainen/jollaslainen osaisi kertoa lisätietoa?

    • Korea10000

      On tuo jotenkin surullista,Johanna elää jossain prinsessamaailmassa.Välillä uskon asioita ja sitten taas kuvia mekoista,mitä laittaa synttäripäivänä.Apua,39v.Kikkaraperuukki keikkuu lähes takaraivolla,ilkeä en halua olla,mutta eihän toi nyt normaalia oo.Ihmettelen sitä,miten Johanna manipuloi vanhempansa.Ja sitte nää nuoremmatkin pimut,ottaako ne oppia Johannasta,huoran näkösenä mennään sinne tänne,muka luksusta,sitte hui kauheeta kun joku laittanu mulkusta kuvan.Onhan se hirveetä,itteesä varten ne silarit ja muut täytteet otetaan

    • silikoni_synttäriläinen

      Millonkahan Tuksu poistaa ne silarit? Ihan live-haastattelussa Seiskan sivuilla kertoi päätöksestään alkuvuonna.

      Ensi vuonna sitten onkin matamin 40-v synttärit! Sillon on vähintään linna varattuna juhlia varten!!!

      • Riskialtista

        Tuskin tollaista alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttäjää pystyy nukuttamaan silikonien poistoa ja/tai korjausta varten. Ja kestääkö kroppa edes sellaista, lähtee vielä henki anestesian aikana.

        Tämä on mun veikkaus poistoleikkauksen viipymiseen :-)


    • rtrt111

      Ihmettelen kyllä Johannan äitiä, eikö hän tajua kuinka sekaisin tyttärensä on.
      Lueskelin Johannan fb kirjoituksia, aikuinen ihminen kirjoittelee miten yöllä harjoittelee syntymäpäiviä varten, tälläisiä lahjoja olen jo saanut ,syntymäpäivillä vaihdan kolmekertaa asua. ym.
      Aivan on kuusi vuotiaan tasolla.

      • sokeita.kaikki

        Onhan se varmaan vaikeaa myöntää, että oma lapsi on ihan kujalla, mutta ei tosiasioilta kannattaisi täysin silmiään sulkea. Asiallinen hoito tulisi varmaan kaikille osapuolille sekä henkisesti että rahallisesti edulisemmaksi.
        Tuksu on tunnetusti äkkipikainen luonne, pitää vain toivoa, että ei naksahda vielä vähän lisää jossakin tilanteessa ja käy kenenkään kimppuun aiheuttaen vahinkoa.


      • Voimialäheisille
        sokeita.kaikki kirjoitti:

        Onhan se varmaan vaikeaa myöntää, että oma lapsi on ihan kujalla, mutta ei tosiasioilta kannattaisi täysin silmiään sulkea. Asiallinen hoito tulisi varmaan kaikille osapuolille sekä henkisesti että rahallisesti edulisemmaksi.
        Tuksu on tunnetusti äkkipikainen luonne, pitää vain toivoa, että ei naksahda vielä vähän lisää jossakin tilanteessa ja käy kenenkään kimppuun aiheuttaen vahinkoa.

        Tunnettu tosiasia on että henkisesti sairas sairastuttaa usein myös ympäristönsä,jo ihan lapsuudessa on jotain tuossa perheessä mennyt perusteellisesti vinksalleen,ei se mammakaan ihan täysillä käy saati rakasparas iskä ,tytär on luku sinänsä luonnevikainen narsisti ainakin ,eiköhän lähipiiri ole tota hullunkurista perhettä aikansa yrittänyt ohjata hoitoon ,rajansa se on kaikkien jaksamisessa ,kun tosiasioiden tunnustaminen on olematonta ja kaikki apu torjutaan kun sairaudentunntoa ei ole


    • NannaMammuli

      Jotakin traumaattista Johannalle on varmaan sattunut alle kouluikäisenä. Eihän tuota obsessiivista prinsessaleikkiä ja lapsellisuutta voi muuten tulkita. Aikuinen nainen kun on jämähtänyt 6-vuotiaan tasolle.
      Ehkä tämän vuoksi mammakin yrittää loputtomasti ymmärtää esikoisensa "hullutuksia"? Tietää mistä kaikki saattaa johtua....?

      • hhfhh

        Traumaattinen tapahtuma oli Julian syntyminen. Tunkio ei enää ollutkaan perheen ainoa prinsessa, jonka äiti puki samanlaisiin vaatteisiin kuin itsensä...(Huoh!)
        Seuraava trauma tuli siitä, että Juliasta tuli tunkioon verrattuna pitkäsäärinen urheilijatyttö.
        Koko ajanhan tunkio oli kateellinen Julialle.
        Ei se ollut tunkio, joka miesten katseet "maailmalla" käänsi, vaan Julia.
        Udin tunkio tapasi escort(tiedätte mitä tarkoittaa)-sivustoilla.

        Tunkio oli Julialle kateellinen jopa Julian seurustelusuhteista ja pilasi nämä tunkeutumalla väliin hapokasta sappeaan heitellen.
        Ei ollut Juliakaan täysillä valoilla ajava, muttei läheskään siskonsa veroinen.

        Tunkio on laskelmoiva ja tuli "kotiinsa" (Mikan asunto) odottelemaan, että mother siivoaa ja koristelee Sollentuunasen valmiiksi "dotherin" synttäreitä varten.
        Kuinkahan monta sinnekin menee?
        Taitaa Jasminella olla "just tärkeä meno" sinä aikana ja Joel"kolmas sisar" ostaa äkkilähdön etelään.
        Jäljelle jäävät mother ja pather.
        Bååttipastorskan tulo epävarmaa.
        Möllillä ei ole lippurahaa, eikä varsinkaan lahjaa.
        Velli menee, kun käsky käy.
        Siinäpä ne.
        Varsinainen gaala-ilta


    • lönkalla

      JT on vetänyt viinaa ihan omin silmin näin ja juuri tällä aikaa kun on muka"raitis"

      • SokkaIrtiSynttärinä

        Postailee parastaikaa känniuhovideoita someen jonkin juottolan vessasta... "tää ei jää tähän , äiti ja moni muu taho tulee ottamaan yhteyttä."

        Silmät seisoo päässä, muija ainakii känässä.... voi olla myös napeissa?


      • Viinaa-ja-nappeja
        SokkaIrtiSynttärinä kirjoitti:

        Postailee parastaikaa känniuhovideoita someen jonkin juottolan vessasta... "tää ei jää tähän , äiti ja moni muu taho tulee ottamaan yhteyttä."

        Silmät seisoo päässä, muija ainakii känässä.... voi olla myös napeissa?

        Videoilla sen silmät paljastavat, että viinaa ja nappeja on jälleen vedetty karttuisin kourin.


      • Onseon
        Viinaa-ja-nappeja kirjoitti:

        Videoilla sen silmät paljastavat, että viinaa ja nappeja on jälleen vedetty karttuisin kourin.

        Yöllä joku oli kopsannut videot tänne, nyt ne on näköjään poistettu. Eiks tänne saa enää postailla videoita?

        Videoilla tuksun silmät niin turvoksissa ja pupillit mustina.


      • njnj111

        Jostain syystä videot poistettiin.
        Youtubessa on ne kaksi videota, löytyy haulla.
        Tuksulla on asiaa 27.7.2017


    • huhuhu11

      Tuksun fb.
      Mun viime yönä tarkoin askartelemastani "Onnea" kyltistä revittiin tänään enkeli irti siinä kamalassa, sadistisessa asiassa mitä mulle tehtiin; mutta liimaan takaisin enkelin kiinni 😪 koriste on siis tarkoitettu enemmänkin äidilleni kuin mulle itselleni. Puhuin kielillä myös ja pahat henget joutuivat väistymään; mutta oli kamalaa nähdä puhdasta pahuutta ihmisissä ☹ tai no he olivat demonisoituneita. JEESUS KRISTUS on VOITTAJA ja HERRA!!!!!! Sanoin kielillä Jeesuksen voitosta pahoille voimille; ja vaikka he nauravat nyt, niin tulevaisuus on kamalampi kuin yksikään kauhuleffa!!!! Tiedän sen koska olen itse nähnyt sen!!! Laitoin kotonani suoraa ja voimakasta ylistysmusiikia soimaan ja näin taas pienempänä; kynttilän ympärille ilmestyi sateenkaari!!!! 7-värinen sateenkaari joka on Jumalan lupaus "Covenant sign."

    • ailbii-waiting-jee

      Krapula lähestyy ja aletaan taas huutaa jeesusta peliin. Nousukiitoa kesti pari päivää ja esiteltiin vaatteita ja jeesus laitettiin kaappiin siksi aikaa. Hihna luisti ja känni päälle, nyt sekoilee napeissa ja taisi sikailla yöllä kuppilassakin. Tähän kohta tuksun puolustajat että ei pidä paikkaansa mutta kyllä vaan pitää, jälleen kerran.

    • gtgt111

      Tuksu fb.
      Vartijat eivat paastaneet minua Viking laivaan Helsingista Tukholmaan. Jouduin kovassa hadassa tekemaan kokonaan uudet jarjestelyt; etta olen nyt Tukholmassa rakkaiden vanhempieni luona. Kaytos minua kohtaan oli enemman kuin torkeaa! Valitamme aitini kanssa asiasta niin pitkalle kuin lahtee. Kyseessa on kohtelu; joka on Suomen rikoslaissa kiellettya.

      • Tuksu.säätää

        Eikös Tuksulla ole Viikkarille porttikielto, kun riisuuntui alasti yökerhon tanssilattialla taannoin? Asiasta kertoi Seitsemän päivää -lehti. Viesti poistettiin alta aikayksikön äsken - miksi?


      • Strip-auto-mode
        Tuksu.säätää kirjoitti:

        Eikös Tuksulla ole Viikkarille porttikielto, kun riisuuntui alasti yökerhon tanssilattialla taannoin? Asiasta kertoi Seitsemän päivää -lehti. Viesti poistettiin alta aikayksikön äsken - miksi?

        Porttikielto on juuri tuosta syystä.


    • Apinamiekkonen

      Valehteliko vai onko isä oikeasti sairaana?

      • Tuksun.jutut

        Naivi kysymys, sairaanahan se on ollut jo jonkin aikaa aivoinfarktin jälkeen. Ja Tuksun apu ei vanhempia auttaisi, eikä sillä ollut edes tarkoitus mennä mitenkään avuksi, vaan viettämään (ilmeisesti Ollin kanssa) synttäreitään Sollentunaan, joka on Tukholman lähistöllä. Tuksu valehteli siis senkin.


      • täyttä.tuubaa

        Ja Tuksuhan on aikoja vouhkannut, kuinka Jeesus paransi Pappatukiaisen, kun he äidin ja Ruuttipastorin kanssa riittävästi rukoilivat. Ei tuo pappa nyt niin terveeltä ole kuvissa ja videoissa näyttänyt, vaikka tolpillaa pysyykin ja jotakin puhua horisee. Mitään uutta sairautta ei papparaisella kaiketi ole ilmennyt.
        Omia synttäreitään oli Tuksu mamman ja papan luokse menossa viettämään. Synttäreistäänhän se on vouhkannut jo viikkotolkulla.
        Eli siis valehteli, kuten yleensä.


      • Yli-ymmärryksen
        täyttä.tuubaa kirjoitti:

        Ja Tuksuhan on aikoja vouhkannut, kuinka Jeesus paransi Pappatukiaisen, kun he äidin ja Ruuttipastorin kanssa riittävästi rukoilivat. Ei tuo pappa nyt niin terveeltä ole kuvissa ja videoissa näyttänyt, vaikka tolpillaa pysyykin ja jotakin puhua horisee. Mitään uutta sairautta ei papparaisella kaiketi ole ilmennyt.
        Omia synttäreitään oli Tuksu mamman ja papan luokse menossa viettämään. Synttäreistäänhän se on vouhkannut jo viikkotolkulla.
        Eli siis valehteli, kuten yleensä.

        Ehkä se on jokin klamuuri parantamistapa, jota tällainen normi tavistallaaja ei ymmärrä.


    • Sääntöjä.noudatettava

      Koirasta menee myös maksu ja laivayhtiön järjestyssäännöissä sanotaan, että terminaalissa tai laivalla juovuksissa oleva tai häiriköivä henkilö voidaan poistaa laivasta. Vartijat toimivat lain puitteissa ja annettujen ohjeiden mukaisesti.

    • hljhäjj

      Marja-mammahan ne liput on tilannut ja maksanut, joten ei silläkään paljon pollassa säteile.
      Miksi ostaa liput lauttaan, jonne on porttikielto?
      Minä en tiennykkään, että Viikkari myy lippuja myöskin veneisiin.
      Juntti-tunkio kirjoittaa "fluentilla englannillaan", ettei päässyt veneeseen (BOAT).

      • Soutaen.Tukholmaan

        Tuksuhan onkin kulkenut yleensä Siljallla. Ehkä äiti ei tiennyt "porttikiellosta", jos sellainen oli.


    • Akka-senkun-sekoaa

      Tuo Johannan selitys on naurettava ja hullunkurinen. Kaverin facebookissa kerrottu, että Johanna ollut kännissä, kuten myös isokokoinen ja likaisen oloinen mies, varmaan Olli. Johanna hangannut vastaan, tarvittu 3vartiaa viemään ulos

    • BUAHHAAMAUHAAAAAA

      Tunkki taas oma itsensä, hienoa..kunnon spurgu.

      • Viinaa-ja-nappeja

        Odotetaan Marjan synttäreitä (16.8.) ja Tuksun humaltumista, niin saadaan taas säpinää. Tuksun omat cup cake -synttärit olivat pannukakku


    • Sammuva.tähti

      Viimeisin kuva Tuksun birthday-partysta kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Keski-ikäinen tytär fairy tail -asussaan isukin ja äidin kanssa ravintolan terassilla suurin toivein ja odotuksin - yksin.

      • korsetteja

        Noita kuteita ei myydä pornokaupoissa.


      • kiinanrätit
        korsetteja kirjoitti:

        Noita kuteita ei myydä pornokaupoissa.

        Ai niin, nehän on kiinalaisia rättejä, jotka AliExpress toimitti. Ja Veijo maksoi.


    • LaivalleHuutia

      Ajattelin kirjoittaa viikkareille palautetta ja kysyä, kuinka on mahdollista että maksava asiakas evätään matkasta, ilman mitään syytä? Ja koska on kyse julkisuuden henkilöstä, mahtaa mediaakin kiinnostaa asia. Tämä on huonoa mainosta laivayhtiöstä Kirjoitanko?

      • Spämmäystä

        Vai niin. Tunge se kirjees roskiin. Selvästi siellä on selkkaus ollut, jonka Tunkki on aiheuttanut, ja vartijat hoitavat vain työnsä. Ketään ei heitetä rannalle syyttä.


      • bhbh11

        Tämä tapaus on hyvää mainosta vikingille, että siellä katsotaan etei kaikkia räyhähenkiä päästetä laivaan pilamaan muiden matkustajien reissua.


      • Riitaa-ja-örvellystä

        Mikä helvetti on siis mennyt vikaan päähenkilömme perheen kohdalla?!


    • hahahahhf

      "Onkos Tuksu käynyt lukion?"

      Hyvillä arvosanoilla, tyhmäkin pärjää lukiossa. Itse asiassa pärjäävät parhaiten, ei tarvitse ajatella kunhan on hyvä muisti.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14901
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe