MB 200 CDI -99 Webaston toiminta

autossani ei webasto lähde päälle, eikö se ole niin että aina kun moottorin lämpötila on alle 70 astetta webaston pitäisi käydä ellei keskipaneelissa olevalla kytkimellä ole sitä otettu pois päältä.Käytin pelkän lämmittimen huollossa he sanoivat että se on kunnossa, Myös pa-pumppu toimii sekä kun auto käy niin tuntuu että webaston jäähdytysnestepumppu pyörisi. Onko kellään hyvää vinkkiä!
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


Itselläni vaihdettiin koko Webasto viime talvena Veholla ja maksoi 500 ekee.No tänä talvena Webasto ei taaskaan toiminut ja nyt vaihdettiin johdinsarja ja pumppu 370 ekee.Että aika kallista lystiä mitähän seuraavaksi.
Ilmianna
Jaa
Sama vuosimalli, webastossa myös sisälämmitys ajastimella... Alkuongelmana lämmityslaitteen puhaltimen jääminen päälle, kunnes akku meni tyhjäksi. Kytkentämuutoksen (yksi ohjauspiuha poikki) jälkeen toiminut. Logiikan pitäisi olla niin, että kun ilman lämpötila laskee laskee alle 6 C, niin webasto tulee mukaan. Olen pitänyt sen manuaalisesti pois päältä nollakeleihin asti. Moottorin lämpötila ei nouse 70 C kuin kesällä, vaikka vebasto on käynnissä. Sisällä on talvella aina oltava talvivarustus päällä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Auton termostaatti kannattaa vaihtaa jos kesälläkään ei nouse kuin 70 asteeseen,talvella käy niin että Webasto lämmittää "harakoille" kun moottorin lämpö ei nouse ja webastolla lämmitetty vesi kiertää syylärissä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Nimetön kirjoitti:
Auton termostaatti kannattaa vaihtaa jos kesälläkään ei nouse kuin 70 asteeseen,talvella käy niin että Webasto lämmittää "harakoille" kun moottorin lämpö ei nouse ja webastolla lämmitetty vesi kiertää syylärissä.
Kesällä lämpö nousee 80 C pintaan, mutta -5 asteesta alaspäin mentäesssä moottorin lämpö ei juuri nouse 60 C yläpuolelle, Webastosta huolimatta. Termostaatin vaihto auttoi n. 5 C. Sisällä lämpöä ei ole silti tarpeeksi vaikka suntit on täysin auki.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

MB 200 CDI -99 Webaston toiminta

autossani ei webasto lähde päälle, eikö se ole niin että aina kun moottorin lämpötila on alle 70 astetta webaston pitäisi käydä ellei keskipaneelissa olevalla kytkimellä ole sitä otettu pois päältä.Käytin pelkän lämmittimen huollossa he sanoivat että se on kunnossa, Myös pa-pumppu toimii sekä kun auto käy niin tuntuu että webaston jäähdytysnestepumppu pyörisi. Onko kellään hyvää vinkkiä!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta