Paras ruokakauppa?

Gallup Pirre

Mikäs on Hyvinkään paras ruokakauppa - palvelu, valikoima, hinta-laatusuhde?

Valikoimaltaan minusta Prisma, hyvää palvelua saa mm. Hyvinkäänkadun K-kaupassa, Ukkopekkako sen nimi oli.

46

5378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *_*

      Samaa mieltä: Prisma valikoimansa takia, kaikki saa saman katon alta.
      Ainut miinus on että siellä käyntiin menee paljon aikaa kun on niin iso putiikki ja melkein aina saa jonottaa. Siksipä tulee pienemmät ostokset tehtyä Alepasta tai Siwasta, pääsee nopeasti kaupasta ulos ;)

    • Asiakainen

      Minäpä saan kaiken tarvittavan, mistä tahansa Hyvinkään kaupasta, siksi käytänkin aina sitä joka sattuu sijaitsemaan lähimpänä omaa asuinpaikkaani. Välillä herkkupäivinä joutuu käydä Pyrhösen liha/kalatiskillä.

    • ON PARAS

      Edullinen hyvät valikoimat ja mikä parasta pistää hintoihin vipinää muissakin kaupoissa.

      • pääosin

        Niin, ja Lidl myy pääosin saksalaisia ylisuolaisia ja ylirasvaisia ruokia. Suomalaisten tuotteiden valikoima on todella suppea!! Surkea kauppa siis.


      • Leipää kansalle
        pääosin kirjoitti:

        Niin, ja Lidl myy pääosin saksalaisia ylisuolaisia ja ylirasvaisia ruokia. Suomalaisten tuotteiden valikoima on todella suppea!! Surkea kauppa siis.

        Hyvä kun on edes yksi kauppa, josta saa normaaleja ja maukkaita lihasta tehtyjä makkaroita ja muita einestuotteita. Jos vierastaa makkaraa, joka ei ole tehty koneellisesti erotetusta teurasjätteestä ja "lihankaltaisista" ainesosista, kannattaa tosiaan pysyä pois Lidlistä.

        Niin, ja jos on esimerkiksi ketsupeissa, hilloissa, salaatinkastikkeissa tottunut runsaiden E-lisäaineiden makuun, kannattaa edelleenkin pysytellä S- ja K-kauppojen valikoimien äärillä, mistä niitä kotimaisia E-cocktailein höystettyjä herkkuja löytyy. :-)


      • Anonyymi
        pääosin kirjoitti:

        Niin, ja Lidl myy pääosin saksalaisia ylisuolaisia ja ylirasvaisia ruokia. Suomalaisten tuotteiden valikoima on todella suppea!! Surkea kauppa siis.

        Italian ja muutaman muunkin maan Lidleistä saa nyt hyvinkääläistä makaronia:

        https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/yllattava-suomi-ruoka-paatyi-myyntiin-italian-lidliin-vahan-kuin-myisi-hiekkaa-saharaan/8118108#gs.yhur1b

        "Myllyn Parhaan tekemää suomalaista proteiinipastaa myydään nyt Italiassa. Yrityksen herneproteiinista ja durum-vehnästä valmistettava Gnocchi Makaroni -tuote suunniteltiin varta vasten Lidlille ja ketjun kautta se päätyi myyntiin peräti kahdeksaan eri Euroopan maahan, mukaan lukien pastamaa Italiaan."


    • herkkunaamari

      siellä on hyvä lihatiski, minä tykkään. laadukkaita lihoja, varsinki ne jauhelihat mitkä on k-marketin etiketillä. täyttä tavaraa, ja hyvännäköstä. muutenkin yleensä saa mitä tarvii. kiva pikku kauppa.

      • pilaantunutta kinkkua

        Joskus aikoinaan samaisesta lihatiskistä sai pilaantutta kinkkua. Sen jälkeen ei ole minun siellä tarvinnut käydä.


      • joskus aiemmin
        pilaantunutta kinkkua kirjoitti:

        Joskus aikoinaan samaisesta lihatiskistä sai pilaantutta kinkkua. Sen jälkeen ei ole minun siellä tarvinnut käydä.

        Joskus aiemmin ne siellä kuulemma laittoi vanhaksi menneet vacuum-kinkut myyntiin lihatiskille. Että silleen. Itsekin sieltä kerran sain pilaantunutta kinkkua, joka oli selvästi vacuumista irtotiskiin laitettua. Valitin asiasta, eivät tietenkään sitä myöntäneet, mutta sain rahat takaisin.


      • Miiiruk
        pilaantunutta kinkkua kirjoitti:

        Joskus aikoinaan samaisesta lihatiskistä sai pilaantutta kinkkua. Sen jälkeen ei ole minun siellä tarvinnut käydä.

        sain eräästä hyvinkään kaupasta pilaantuneen kinkun,kyllä haisi ei edes naapurin koira syönyt.
        Kävin joulun jälkeen kertomassa asiasta kauppiaalle olis pitänyt viedä heti takas,
        miten viet jos on joulun pyhät edes. Eikä voinut pitää j-k haisi niin hervottomalle.
        Mutta sen opin ettei ole tarvinnut siihen kauppaan mennä.(kauppias ei hyvittänyt mitenkään)
        Olihan sillä hintaakin...


    • pyrtsi1

      Kyllä se paras kauppa on Pyrhösen putiikki. Näin se vaan on.

      • SatamaJätkänPoika

        Kyllähän tosi asia on että pyrtsi myy vanhaa tavaraa, asemakadullla laitetaan vacum pakkauksessa olevat vanhat makkarat lihatiskille myyntiin.


      • Hmm...
        SatamaJätkänPoika kirjoitti:

        Kyllähän tosi asia on että pyrtsi myy vanhaa tavaraa, asemakadullla laitetaan vacum pakkauksessa olevat vanhat makkarat lihatiskille myyntiin.

        Mistäs SatamaJätkänPoika tämän tietää? Näitä palstoja lukiessa olen käsittänyt että sinä olet asunut kuitenkin Lahdessa jo jonkin aikaa eli et ilmeisesti edes asioi Pyrtsillä?


      • SatamaJätkänPoika
        Hmm... kirjoitti:

        Mistäs SatamaJätkänPoika tämän tietää? Näitä palstoja lukiessa olen käsittänyt että sinä olet asunut kuitenkin Lahdessa jo jonkin aikaa eli et ilmeisesti edes asioi Pyrtsillä?

        Asuin siellä Hyvinkäällä 46v, eli kyllä ne pyrtsin vanhat elintarvikkeet tuli tutuiksi.Mene joskus kirjavantolpan pyrtsille, ja katso päivämäärä niistä vacum pakkauksista niin koet yllärin alkuviikosta.


    • just me

      paavolan valintatalo. hyvää palvelua, hyvä valikoima ja pääsee nopeasti uloskin.. =)

      • mutta...

        Muuten Paavolan Valkkari on ihan jees, mutta siellä pyörii hirveästi puliukkoja, jotka huutelee törkeyksiä - ainakin nuorille naisille. Niin, ja ne pulit haisee aivan kamalalle siinä kassajonossa.


    • hempukka83

      Prisma ykkönen, paras valikoima ja edullisimmat hinnat.

      • Alan Mies

        Pakko kommentoida heti, kun satun paikan päällä olemaan: ja kauppareissu kestää noin viisi kertaa pidempään, kun siinä lähikaupassa käyminen, josta saat kaiken tarvittavan lähes samaan hintaan. Toisilla taitaa olla liikaa vapaa-aikaa.


      • t9yi5y
        Alan Mies kirjoitti:

        Pakko kommentoida heti, kun satun paikan päällä olemaan: ja kauppareissu kestää noin viisi kertaa pidempään, kun siinä lähikaupassa käyminen, josta saat kaiken tarvittavan lähes samaan hintaan. Toisilla taitaa olla liikaa vapaa-aikaa.

        Musta tuntuu, että sä oot pyrhönen, tai joku pyrhösen frendi.


    • Ei oikein mikään...

      Hyvinkäällä ei oikein ole "täyden palvelun" ruokakauppaa.

      Prismassa on toki laaja valikoima, mutta siellä on aina kamala hässäkkä ja meteli, ei siellä ole kiva asioida. Lisäksi monet kassaneidit on nyrpeitä nirppanokkia.

      Ukko-Pekka on ihan todella hyvä palvelutasoltaan, valikoimakin on kohtuullinen.

      Euromarket on tosi antiikkinen ja sen valikoima on myös tosi antiikkinen. Sinne tulee uudet tuotteet noin 3 kuukauden viiveellä, jos vielä silloinkaan. Palvelu ei ole mitenkään ystävällistä, mutta ihan kohtuullista. Odotan, että Euro remontoidaan/laajennetaan. Sen jälkeen se voisi vaikka olla Hyvinkään paras kauppa.

      Citymarket on Hyvinkäällä tosi ahdas ja vältän sitä etenkin viikonloppuisin. Valikoima on myös aika suppea. Riihimäen Citymarket on vähän parempi, vaikkakin kassajonot on myös siellä noin 3,5 kilometriä pitkät.

      Eli ei Hyvinkäällä oikein ole mitään "täydellistä" kauppaa, mutta onko missään...??!!

      • Cittari on paras

        Tuo oli minusta aika outo kommentti että cittarissa olisi suppea valikoima. Ainakaan minulle ei ole tullut vielä koskaan vastaan tilannetta ettenkö olisi löytänyt Citymarketista sitä mitä Prismastakin vaikka kehutaan että Prismassa muka olisi jotenkin iso valikoima. Onkohan tässä nyt vaan kyse aistiharhasta, kun Prismassa on valtavan leveät käytävät niin luullaan että valikoimakin olisi parempi kuin muualla.


      • Ex-kassa

        Nyt on ihan pakko jo puolustautua. Mainitsit, että Euromarketin "palvelu ei ole mitenkään ystävällistä, mutta ihan kohtuullista". Itse kassana monta vuotta istuessani pyrin aina olemaan ystävällinen ja hymyileväinen asiakkaille.

        Odotan näin entisenä työntekijänä mielenkiinnolla, mitä Eurolle oikein tapahtuu remontin jälkeen. Sitä se nimittäin kaipaa. Ja totta kyllä puhuit siitä antiikkisuudesta ;)


    • KesäLeila

      Edullinen ja hyvät tarjoukset k-Plussalla =) Reilusti kassoja ja laatu-suhde tuotteissa hyvä! Tyytyväinen! :)

      • alkuasukas

        Samaa mieltä täälläkin. Citymarket on paras, Plussa kortilla saa edukkaita tarjouksia ja kaupan valikoimassakaan ei ole moittimista, kaikki tarvittava löytyy ja vähän enemmänkin. Sitä paitti Citymarketissa löytyy kalatiskin lisäksi lihatiski jota taas ei ole Prismassa. Sopivan kokoinen, ei liian iso eikä turhan pienikään.


      • L.Aune
        alkuasukas kirjoitti:

        Samaa mieltä täälläkin. Citymarket on paras, Plussa kortilla saa edukkaita tarjouksia ja kaupan valikoimassakaan ei ole moittimista, kaikki tarvittava löytyy ja vähän enemmänkin. Sitä paitti Citymarketissa löytyy kalatiskin lisäksi lihatiski jota taas ei ole Prismassa. Sopivan kokoinen, ei liian iso eikä turhan pienikään.

        Hyvinkään Citymarket on täytetty tavaroilla niin ahtaasti, että pyykinpesukone ja sikanauta jauheliha on sijoitettu vierekkäin. Toivottavasti uusi Citymarket tulee olemaan isompi. Hyvinkääläisenä teen isoimmat cittariostokset Lahden Citymarketissa, Launeen kaupunginosasssa,ohi kun ajan. Siellä on usein hyviä tarjouksia.
        Hyvinkään Euromarket on romahtanut kilpailun ulkopuolelle. Sitä kaiketi tarkotti sekin hyvinkääläinen, joka kysäsi:" käydäänkö Hyvinkään Mustamäentorilla" ja asteli Euromarketin ovesta sisään.


      • siellä.
        L.Aune kirjoitti:

        Hyvinkään Citymarket on täytetty tavaroilla niin ahtaasti, että pyykinpesukone ja sikanauta jauheliha on sijoitettu vierekkäin. Toivottavasti uusi Citymarket tulee olemaan isompi. Hyvinkääläisenä teen isoimmat cittariostokset Lahden Citymarketissa, Launeen kaupunginosasssa,ohi kun ajan. Siellä on usein hyviä tarjouksia.
        Hyvinkään Euromarket on romahtanut kilpailun ulkopuolelle. Sitä kaiketi tarkotti sekin hyvinkääläinen, joka kysäsi:" käydäänkö Hyvinkään Mustamäentorilla" ja asteli Euromarketin ovesta sisään.

        Euromarketissa viitsi käydä, myyjät epäilee vähän joka asiakasta varkaudesta, kyttää ja kyylää. "nyt toi ämmä nyysii jotain" tyyliin. Paitsi jos sattuu olemaan komea mies niin voi jösses. On muuten osuva nimi "Hyvinkään Mustamäentori"


    • ...

      Remonttihommissa tulee vuositoisensa jälkeen käytyä kaupassa ostamassa eväät. Jää aika hyvin hinnat mieleen. Ali-anttilantiellä kun olin hommissa, niin kävin läheisessä kauppahuone Pyrhösellä ja yllätyin hinnoista. Melkein jokainen einesruoka oli jokunen kymmen senttiä kalliimpi, kuin ketjukaupat,
      Lihatiskillä on välillä esim. grillikylki 6.90/kg joka on edullinen.

      Joku sanoo että pitäis tukea paikallista yrittämistä, mutta näin tiukkoina aikoina moni lapsiperheistä tekee varmasti päätöksen halvenpaan suuntaan.

      Olen tykännyt käyttää uudenmaankadun S-markettia. Sieltä pääsee nopeasti ulos ja lihatiskillä on hyvät kanankoivet. Euromarket on suoraan 70 luvulta hyh!

      Prismassa ja cittarilal en käy, sillä ruokatunnilla ei ole aikaa kävellä kilometrikaupalla grillikyljen ja lounassalaatin perässä..

      T:järvenpääläinen

      • Fogmachine

        Ei täällä tunnu olevan käsitystä minkälainen on hyvä ruokakauppa. Hyvinkään putiikit ovat lähinnä eines-, ja pakastevarastoja (johtuisiko suuresta osaa asiakaskunnasta, joka ei muuta tarvitse ; ) ). Mitään kunnollista ja tuoretta kokkailija saa oikein etsiä. Etnisiä/eksoottisia herkkuja on vain unissa. Jos olet herkkusuu, niin meneppä vaikka pääkaupungin suuntaan ja valitse jokin seuraavista OIKEISTA ruokakaupoista. Vantaalla K-supermarket Jättijako, espoossa K-supermarket Seilori ja Mankkaa. Itäkeskuksessa on hyvä myös mausteistaan ja aasian tuotteistaan kuulu Orient Herkkukauppa. Makeita juttuja löytyy myös B E H N F O R D' S myymälästä H:gin WTC-talosta.
        Palattuasi takaisin H:käälle huomaat minkälaista puutunutta teeskentelyä tämä kaupanpito on hyvinkäällä.
        Muuten tiesithän, että Hyvinkäällä ovat myyntipinta-alaltaan maailman pienin K-Citymarket ja Anttila (Kajaanin Anttila on kyllä aika liki).


      • Voi voi sentään
        Fogmachine kirjoitti:

        Ei täällä tunnu olevan käsitystä minkälainen on hyvä ruokakauppa. Hyvinkään putiikit ovat lähinnä eines-, ja pakastevarastoja (johtuisiko suuresta osaa asiakaskunnasta, joka ei muuta tarvitse ; ) ). Mitään kunnollista ja tuoretta kokkailija saa oikein etsiä. Etnisiä/eksoottisia herkkuja on vain unissa. Jos olet herkkusuu, niin meneppä vaikka pääkaupungin suuntaan ja valitse jokin seuraavista OIKEISTA ruokakaupoista. Vantaalla K-supermarket Jättijako, espoossa K-supermarket Seilori ja Mankkaa. Itäkeskuksessa on hyvä myös mausteistaan ja aasian tuotteistaan kuulu Orient Herkkukauppa. Makeita juttuja löytyy myös B E H N F O R D' S myymälästä H:gin WTC-talosta.
        Palattuasi takaisin H:käälle huomaat minkälaista puutunutta teeskentelyä tämä kaupanpito on hyvinkäällä.
        Muuten tiesithän, että Hyvinkäällä ovat myyntipinta-alaltaan maailman pienin K-Citymarket ja Anttila (Kajaanin Anttila on kyllä aika liki).

        nälkään kuoltu ja miten jonkun Anttilan ruokaosasto liittyy tähän?


      • Hyvän ruoan ystävä
        Voi voi sentään kirjoitti:

        nälkään kuoltu ja miten jonkun Anttilan ruokaosasto liittyy tähän?

        nälkään nääntymisestä, vaan hyvästä ruokakaupasta, ja olen Focmachinen kanssa samaa mieltä, ettei Hyvinkäällä ole yhtäkään hyvää ruokakaupaa. Nähtävästi Hyvinkäällä ei ole hyvää ruokaa arvostavia ihmisiä, tai he käyttävät muualla olevia kauppoja, vain mättöä hakevat ihmiset voivat olla tyytyväisiä näiihin ruokakauppoihin. Hyvinkää on yksi Suomen huonointa ruokaa syövistä kaupungeista. Tai korjaan sen verran, että eteläisen Suomen, koska pohjoisessa ja idässä löytyy paikkoja joissa asiat on yhtä huonosti.


      • ..
        Hyvän ruoan ystävä kirjoitti:

        nälkään nääntymisestä, vaan hyvästä ruokakaupasta, ja olen Focmachinen kanssa samaa mieltä, ettei Hyvinkäällä ole yhtäkään hyvää ruokakaupaa. Nähtävästi Hyvinkäällä ei ole hyvää ruokaa arvostavia ihmisiä, tai he käyttävät muualla olevia kauppoja, vain mättöä hakevat ihmiset voivat olla tyytyväisiä näiihin ruokakauppoihin. Hyvinkää on yksi Suomen huonointa ruokaa syövistä kaupungeista. Tai korjaan sen verran, että eteläisen Suomen, koska pohjoisessa ja idässä löytyy paikkoja joissa asiat on yhtä huonosti.

        Onhan tuo totta, kaikissa isoissa "täyden valikoiman" kaupoissa saa usein vain haaveilla hedelmätiskillä jostain omenaa ja banaania kummemmasta. Tai sitten jos niitä hommataan, niin hinnoittelussa ei mitään järkeä. Kerrankin oli jotain "herkkumangoja" joiden kilohinnalla kappalehinta oli n. 5e.

        Kaikkein mieluitenhan sitä shoppailisi jossain hakaniemen ulkomaalaisten putiikeissa, mutta jos näistä pitää valita niin Citymarket, lihatiskinsä takia. Josta pääseekin toiseen aiheeseen; miksei lihatiskejä ole enää? Kyllästyttää joka kaupassa arpoa kymmenen merkin joukosta se vähiten kengänpohjaa muistuttava kolmen kappaleen(!!!!!) pihvipaketti kahdenkeskiseen viikonloppuhemmotteluun..

        Lähikauppaa en käytä kuin tupakan ostoon, vaikka sijaitseekin parinkymmenen metrin päässä, sen verran epäilyttävä on tuo Hämeenkadun päädyn pulju.


      • Sinkku-Kinkku
        .. kirjoitti:

        Onhan tuo totta, kaikissa isoissa "täyden valikoiman" kaupoissa saa usein vain haaveilla hedelmätiskillä jostain omenaa ja banaania kummemmasta. Tai sitten jos niitä hommataan, niin hinnoittelussa ei mitään järkeä. Kerrankin oli jotain "herkkumangoja" joiden kilohinnalla kappalehinta oli n. 5e.

        Kaikkein mieluitenhan sitä shoppailisi jossain hakaniemen ulkomaalaisten putiikeissa, mutta jos näistä pitää valita niin Citymarket, lihatiskinsä takia. Josta pääseekin toiseen aiheeseen; miksei lihatiskejä ole enää? Kyllästyttää joka kaupassa arpoa kymmenen merkin joukosta se vähiten kengänpohjaa muistuttava kolmen kappaleen(!!!!!) pihvipaketti kahdenkeskiseen viikonloppuhemmotteluun..

        Lähikauppaa en käytä kuin tupakan ostoon, vaikka sijaitseekin parinkymmenen metrin päässä, sen verran epäilyttävä on tuo Hämeenkadun päädyn pulju.

        S-Marketkin on lopettanut lihatiskillään leikkeleiden myynnin. Nyt pitää siis ostaa sitä vetistä pakattua leikkelemakkaraa aina se paketti, ja siitä menee osa hukkaan väkisinkin. Palvikinkkukaan ei todellakaan maistu samalta muovipakkaukseen sullottuna kuin irtotavarana.

        Onneksi Citymarket vielä siivuttaa makkaraa - niin kauan kuin vanha siivutuskone pysyy kunnossa, kuulin myyjiltä. Kauppias olisi halunnut luopua jo koneesta, mutta palvelevat myyjät panivat hanttiin! Kiitos teille!

        Pyrhönen (Riihimäenkatu) vähensi myös remontin jälkeen siivutettavia leikkeleitä. Palvilihaa sentään saa ja meetvurstia ainakin.

        Prismassa on Pajuniemen palvelutiski, sieltä saa laadukkaita leikkeleitä vaikka 50 g kerrallaan. Ja palvelua myös, ikävä vaan, että se on minulle aika kaukana.

        Mutta täytynee äänestää jaloillaan ja lähteä vaan vähän kauemmaksi kauppaan, jossa meidät - hyvin iso osa asiakaskunnasta - otetaan huomioon.


    • puliveivari..

      kaikki viinasortit ja parhaat ok makkarat

    • Yeahhhhhhh

      Hämeenkadun K-kauppa on paras! Ystävällinen palvelu (sain jopa juotavaa, vaikkei kauppa ollut edes auki) halvat hinnat ja hyvässä paikassa.

    • parempi.....

      Minä ainakin olen siirtynyt prismasta/keskosta/ekasta pyrhösen asiakkaaksi, johtuen osin siitä että kannatan mielelläni paikallista yrittäjää.Ja kaikkihan tietää mistä Hyvinkäällä on paras lihatiski, ja viellä ainoa.. Isot marketit eivät todellakaan ole mitään paikallisia,voitot menee pääkonttoriin.Yksi hyvä pikku putiikki on hämeenkadun loppu päässä, kylläkin siellä on yksi suuri puute; Olvin tölkki olut puuttuu, ne pullot voisi jättää jo pois.....

      • Anonyymi

        Miten niin ainoa lihatiski ? Kyllä Willa Cittarissa ainakin löytyy lihatiski.
        Hyvinkää ei sinänsä ole mikään gastronomien kaupunki ja se näkyy kaikissa ruokakaupoissa.
        Ei tarvitse kuin käväistä Järvenpään Cittarissa, tai Helsingin vastaavissa, niin huomaa kyllä eron. Kyllä täälläkin hengissä pysytään, mutta se ero tulee sitten siinä, jos haluaisi vähän erikoisempia herkkuja joskus, niin niitä on lähdettävä hakemaan noista edellä mainituista muista paikoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin ainoa lihatiski ? Kyllä Willa Cittarissa ainakin löytyy lihatiski.
        Hyvinkää ei sinänsä ole mikään gastronomien kaupunki ja se näkyy kaikissa ruokakaupoissa.
        Ei tarvitse kuin käväistä Järvenpään Cittarissa, tai Helsingin vastaavissa, niin huomaa kyllä eron. Kyllä täälläkin hengissä pysytään, mutta se ero tulee sitten siinä, jos haluaisi vähän erikoisempia herkkuja joskus, niin niitä on lähdettävä hakemaan noista edellä mainituista muista paikoista.

        Niinpä, erikoisempia herkkuja! Noinhan se menee, kun ruoka ei maistu.
        Muistan 70-luvulta, kun vanha, Itäsuomessa asuva äitini oli käymässä Hyvinkäällä, ja katsoi sanomalehden etusivua, jossa oli jonkin kaupan "ruokamainos".
        Hän totesi että "voi hyvänen aika, mainostavat ruokaa!"
        Jäin silloin miettimään tuota kommenttia. Huomaan toimivani vanhanaikaisesti, kotonani laitetan ruoat niistä tarpeista joita löytyy Hyvinkäältä.
        Toki nuo ruokamainokset ovat nykyaikana hyödyllisiä, jos haluaa seurata esim. kotimaisen kalan tarjontaa. Mutta en lähde etsimään herkkuja muista kaupungeista, koska en ole tuhertaja, joka ei osaa tehdä ruokaa niistä lihoista, kaloista, juureksista ja vihanneksista joita löytyy Hyvinkääläisistä kaupoista.
        Se, että kaupan läskitiskin takana työskentelee ammattilainen, joka myös opastaa asiakastaan, on plussaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, erikoisempia herkkuja! Noinhan se menee, kun ruoka ei maistu.
        Muistan 70-luvulta, kun vanha, Itäsuomessa asuva äitini oli käymässä Hyvinkäällä, ja katsoi sanomalehden etusivua, jossa oli jonkin kaupan "ruokamainos".
        Hän totesi että "voi hyvänen aika, mainostavat ruokaa!"
        Jäin silloin miettimään tuota kommenttia. Huomaan toimivani vanhanaikaisesti, kotonani laitetan ruoat niistä tarpeista joita löytyy Hyvinkäältä.
        Toki nuo ruokamainokset ovat nykyaikana hyödyllisiä, jos haluaa seurata esim. kotimaisen kalan tarjontaa. Mutta en lähde etsimään herkkuja muista kaupungeista, koska en ole tuhertaja, joka ei osaa tehdä ruokaa niistä lihoista, kaloista, juureksista ja vihanneksista joita löytyy Hyvinkääläisistä kaupoista.
        Se, että kaupan läskitiskin takana työskentelee ammattilainen, joka myös opastaa asiakastaan, on plussaa.

        Kun ei ymmärrä mitään gastronomiasta , niin kait se mielipide on sitten tuollainen.
        Nykyisin syödään jo muutenkin kuin vain energian tankkausta varten.
        Gastronomian harrastajat osaavat varmasti valmistaa ruokaa mistä vain, suurelta osin myös ihan Hyvinkään kauppojen tarjonnasta. Se vain ei kaikille aina riitä, kun harrastuksena on hyvä ruoka. Sen perässä matkustetaan lomilla ympäri maailmaa ja kotona sitten syödään ja kokeillaan näitä reseptejä eri kulttuureista. Nähtävästi sellainen menee joiltain ihmisiltä yli ymmärryksen, mutta meitä on monenlaisia ihmisiä ja se onkin rikkaus, noin yleisesti ottaen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin ainoa lihatiski ? Kyllä Willa Cittarissa ainakin löytyy lihatiski.
        Hyvinkää ei sinänsä ole mikään gastronomien kaupunki ja se näkyy kaikissa ruokakaupoissa.
        Ei tarvitse kuin käväistä Järvenpään Cittarissa, tai Helsingin vastaavissa, niin huomaa kyllä eron. Kyllä täälläkin hengissä pysytään, mutta se ero tulee sitten siinä, jos haluaisi vähän erikoisempia herkkuja joskus, niin niitä on lähdettävä hakemaan noista edellä mainituista muista paikoista.

        Ei muuta kuin pikkurilli pystyyn ja viiniä lipittämään. Pitikö ihan mainostamisen vuoksi kaivaa 10 vuotta vanha ketju ylös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei muuta kuin pikkurilli pystyyn ja viiniä lipittämään. Pitikö ihan mainostamisen vuoksi kaivaa 10 vuotta vanha ketju ylös.

        Kuka lie nostanut, mutta kymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon kehitystä ruokakaupoissa jopa täällä Hyvinkäällä, joten keskustelun lämmittäminen on sikäli paikallaan, ketä se nyt yleensä kiinnostaa.
        Foodien kannalta toki Hyvinkään ruokakaupan ovat jäljessä, johtuu asiakaskunnasta. Kaupat myyvät sitä mikä käy kaupaksi, täällä on vain vähän meitä ruoka harrastajia.

        Aikanaan kuin Halonen tuli Suomen presidentiksi ja jossain mediassa oli hänestä kuva , maata edustamassa, siitä kävi hyvin selville mistä luokasta hän on kotoisin. Ihmettelin mielessäni, eikö Linnan henkilökunta opasta tietämätöntä. Taisi kyseinen henkilö olla luonteellaan sellainen, joka ei muiden oppeja kaivannut. Kuvassa hän piti viinilasia kuupasta kiinni, niin kuin olisi ollut peruna kädessä.
        Edellisen kirjoittajan ohje kuuluu samaan sarjaan, kuin entisen presidentin etiketti tietoisuus, ei viinilasista pidetä kiini pikkusormi pystyssä, "Lipitys" terminä on myös aika alaluokkainen, siemailla olisi enemmän kuivaileva.
        Tässä mentiin nyt ohi aiheen, mutta eiköhän se tullut jo käsiteltyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka lie nostanut, mutta kymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon kehitystä ruokakaupoissa jopa täällä Hyvinkäällä, joten keskustelun lämmittäminen on sikäli paikallaan, ketä se nyt yleensä kiinnostaa.
        Foodien kannalta toki Hyvinkään ruokakaupan ovat jäljessä, johtuu asiakaskunnasta. Kaupat myyvät sitä mikä käy kaupaksi, täällä on vain vähän meitä ruoka harrastajia.

        Aikanaan kuin Halonen tuli Suomen presidentiksi ja jossain mediassa oli hänestä kuva , maata edustamassa, siitä kävi hyvin selville mistä luokasta hän on kotoisin. Ihmettelin mielessäni, eikö Linnan henkilökunta opasta tietämätöntä. Taisi kyseinen henkilö olla luonteellaan sellainen, joka ei muiden oppeja kaivannut. Kuvassa hän piti viinilasia kuupasta kiinni, niin kuin olisi ollut peruna kädessä.
        Edellisen kirjoittajan ohje kuuluu samaan sarjaan, kuin entisen presidentin etiketti tietoisuus, ei viinilasista pidetä kiini pikkusormi pystyssä, "Lipitys" terminä on myös aika alaluokkainen, siemailla olisi enemmän kuivaileva.
        Tässä mentiin nyt ohi aiheen, mutta eiköhän se tullut jo käsiteltyä.

        Lipitys on oiva sana kertomaan näistä muutamista tärkeilijöistä joiden mielestä toiset ei osaa eikä tiedä mitään. Tietysti joillekin kultalusikka suussa syntyneille tärkeily on ykkössijalla kun normikansalaiset ovat toimeentulonsa eteen joutuneet itse hankkimaan koulutuksensa ja elantonsa. Presidenteistä Mannerheim osasi etiketin syntyperänsä takia, mutta hän ei koskaan halveerannut rehellistä kansaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lipitys on oiva sana kertomaan näistä muutamista tärkeilijöistä joiden mielestä toiset ei osaa eikä tiedä mitään. Tietysti joillekin kultalusikka suussa syntyneille tärkeily on ykkössijalla kun normikansalaiset ovat toimeentulonsa eteen joutuneet itse hankkimaan koulutuksensa ja elantonsa. Presidenteistä Mannerheim osasi etiketin syntyperänsä takia, mutta hän ei koskaan halveerannut rehellistä kansaa.

        Komppaan edellistä järkihenkilöä. Nuo "kulinaristit" jotka vouhottavat palstoilla erinomaisuudestaan ymmärtämään jotakin ruoan päälle, ovat itse asiassa "syömisen nousukkaita". Luulevat, että opittuaan makaroonilaatikkolapsuutensa jja tillilihakouluaikansa jälkeen syömään jotakin sellaista, josta eivät aiemmin tienneet, on niin hiton hienoa, että siitä pitää mussuttaa ja hehkuttaa palstoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Komppaan edellistä järkihenkilöä. Nuo "kulinaristit" jotka vouhottavat palstoilla erinomaisuudestaan ymmärtämään jotakin ruoan päälle, ovat itse asiassa "syömisen nousukkaita". Luulevat, että opittuaan makaroonilaatikkolapsuutensa jja tillilihakouluaikansa jälkeen syömään jotakin sellaista, josta eivät aiemmin tienneet, on niin hiton hienoa, että siitä pitää mussuttaa ja hehkuttaa palstoilla.

        Hyvin sanottu tähän aiheeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka lie nostanut, mutta kymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon kehitystä ruokakaupoissa jopa täällä Hyvinkäällä, joten keskustelun lämmittäminen on sikäli paikallaan, ketä se nyt yleensä kiinnostaa.
        Foodien kannalta toki Hyvinkään ruokakaupan ovat jäljessä, johtuu asiakaskunnasta. Kaupat myyvät sitä mikä käy kaupaksi, täällä on vain vähän meitä ruoka harrastajia.

        Aikanaan kuin Halonen tuli Suomen presidentiksi ja jossain mediassa oli hänestä kuva , maata edustamassa, siitä kävi hyvin selville mistä luokasta hän on kotoisin. Ihmettelin mielessäni, eikö Linnan henkilökunta opasta tietämätöntä. Taisi kyseinen henkilö olla luonteellaan sellainen, joka ei muiden oppeja kaivannut. Kuvassa hän piti viinilasia kuupasta kiinni, niin kuin olisi ollut peruna kädessä.
        Edellisen kirjoittajan ohje kuuluu samaan sarjaan, kuin entisen presidentin etiketti tietoisuus, ei viinilasista pidetä kiini pikkusormi pystyssä, "Lipitys" terminä on myös aika alaluokkainen, siemailla olisi enemmän kuivaileva.
        Tässä mentiin nyt ohi aiheen, mutta eiköhän se tullut jo käsiteltyä.

        Jahas, palataan itse aiheeseen. Hyvinkään ruokakaupoista saa sen mitä normi arkiruokaan tarvitaan, mutta niin kuin on ilmi tullut, se ei aina riitä kaikille. Viikonloppuisin tai joskus muuten vaan, kun haluaa tehdä muiden ruokakulttuurien ohjeita, niin on lähdettävä kauemmaksi "kalaan".
        Itse käytän seuraavia ruokakauppoja. Järvenpään Citymarket on tosi hyvä, sieltä löytyy erinomainen lihatiski. Lihamestari on myös foodie itsekin ja sieltä saa monenlaiset herkut, he myös itse palastelevat ruhot siellä. Myös kalatiski on hyvä.
        Välillä on mentävä Helsinkiin, sieltä löytyy monta hyvää ruokakauppaa. Herttoniemen Hertta on yksi niistä. Heillä on vaikuttava määrä lihapakasteita eri puolilta maailmaa, ja myös tuoretiskit ovat hyviä, niin kala-/ kuin lihatiskikin. Mikäli on etsimässä etnisiä vaihtoehtoja, niin Easton Itäkeskuksessa ja Jakomäen K-supermarket on ne kaupat. Siellä asuu maahanmuuttaja taustaista väestöä ja heidän myötä noista kaupoista saa hyvin raaka-aineita, kamelinlihaa myöten. Ainakin Libanonilaisen keittiön ohjeissa käytetään tuota kamelia paljonkin.
        Keskustan suuntaan löytyy sitten Tukkutori, jossa on Heinon Tukku ja lihakauppa Veijo Wotkin, sieltä löytyy laaja kirjo makkaransuolista alkaen kateenkorvaan ja kaikkea siltä väliltä. Tukkutorin Kala on yksi parhaista kalakaupoista, jossa löytyy vaikka ja mitä.
        Stokkan Herkku on kärsinyt viime vuosina, vaikka toki on vieläkin ihan varteenotettava kauppana. Heillä on korkealuokkaiset kasvikset ja juurekset, eikä tuoretiskejäkään ole haukkuminen.
        Sieltä länteen mentäessä Tapiolan Stokka on ainakin ennen ollut hyvä ruokakauppa.
        Westendistä löytyy K-market Sorsakivi joka pienestä koostaan huolimatta on tosi korkealuokkainen, sieltä löytyy turskan posket ja milloin mitäkin erikoisuutta, johtunee alueen väestörakenteesta.
        Noilla on kyennyt jo tällainen keskiverto foodie jo harrastamaan aika pitkälle.

        Hienompi keittotaide on aina ollut hallitsijoiden ja heidän seurueidensa herkkupöytien historiaa. Mallia on myös mielellään haettu naapurista. Jo roomalaiset kutsuivat ylhäisön mässäilyä persialaiseksi tavaksi, ja Kreikassa puhuttiin sisilialaisista pöytätavoista. Roomalaisten eväistä on jäänyt aikakirjoihin jälkipolville, mutta ensimmäinen keittokirja on jäänyt keskiajan keittiöstä. 1300-luvun puolivälissä ilmestyi Talleventin eli Wilhelm Tirellin keittokirja Le Viender.
        Eurooppalainen keittotaito alkoi varsinaisesti kehittyä Italiassa, jossa kaupunkivaltioista oli tullut ristiretkien myötä erilaisten mausteiden ja arabialaisen keittiökulttuurin välittäjä. Renessanssin ajan keittotaito hienostui Italiassa niin, että 1530-luvulle tultaessa keittiömestarit olivat vientitavaraa. Ranskan kuningas Henrik II sai nuoren firenzeläisvaimonsa myötäjäisinä myös koko joukon sisilialaiskokkeja, jotka alkoivat muuttaa Ransakan hovin ruokatottumuksia. Ranskan hovista tulikin vuosisadoiksi ja aina meidän päiviimme asti Euroopan herkuttelijoiden suunnannäyttäjä.
        Suomalaisen keittotaidon äiti, ruotsalainen - ja siten myös suomalainen - Christina Kajsa Warg julkaisi keittokirjansa Hjelpeda i Hushållningen för Unga Fruentimber vuonna 1775. Siitä otettiin parisenkymmentä painosta 150 vuoden kuluessa. Se taisi olla suomalaisissa herraskodeissa yleisin keittokirja pitkälle 1800-luvun loppuun.
        On kuitenkin muistettava, että kartanoiden ja muun herrasväen ruokatavoissa oli melkoinen ero verrattuna tavallisen talonpojan aterioihin. Myöskään herrasväen ateriat eivät meillä aina olleet pitopöytien anteja, vaan vaatimatonta arkiruokaa nautittiin hienoimmissakin kartanoissa.
        Elämäntyönsä Ranskassa tehnyt kuvanveistäjä Ville Valgren kirjoitti 1920-luvun alussa. että meillä Suomessa puuttuu ruoka- ja juomakulttuuri.
        Nykyisin 100 vuotta Valgrenin kirjoituksesta, ruoanlaitto, kuten muukin taide, ei ole luksusta, se on vain hyvän maun jalostamista. Ville-ukko neuvoi suomalaisia oikealle tielle, yksinkertaiseen herkkujen valmistukseen. Ruoan ei tarvitse olla aina luksusruokaa, vaan jokainen pystyy harrastamaan gastronomiaa oman aikansa ja lompakkonsa mukaisesti. Se on moninainen harrastus, eikä enää vain yläluokan elitismiä.
        Muuten, ensimmäinen kotimainen keittokirjamme Hilda-tädin keittokirja, ilmestyi vuonna 1878. Toinen olikin sitten Anna Olssonin kirja, Keittokirja yksinkertaista ruoanlaittoa varten kodissa ja koulussa. Se oli laadittu keittotaidon oppikirjaksi ja sen opeilla Suomessa kotitalouskouluissa ja kansanopistoissa opittiin keittämään.
        Nykyisin Suomessa on samat mahdollisuudet perehtyä ruoanlaiton saloihin, kuin missä tahansa maailman maassa, joten omasta halusta ja mieltymyksistä asia on kiinni.
        Ruoka ja sen laittaminen on hyvä harrastus, sen mukana voi perehtyä myös ruoan laiton historiaan, joka on erittäin mielenkiintoinen aihe, koska tässä maailmassa on syöty ihan alusta lähtien. Nykyisin hyvä ruoka on melkein kaikkien tavoitettavissa, ihan jopa täällä Hyvinkäälläkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jahas, palataan itse aiheeseen. Hyvinkään ruokakaupoista saa sen mitä normi arkiruokaan tarvitaan, mutta niin kuin on ilmi tullut, se ei aina riitä kaikille. Viikonloppuisin tai joskus muuten vaan, kun haluaa tehdä muiden ruokakulttuurien ohjeita, niin on lähdettävä kauemmaksi "kalaan".
        Itse käytän seuraavia ruokakauppoja. Järvenpään Citymarket on tosi hyvä, sieltä löytyy erinomainen lihatiski. Lihamestari on myös foodie itsekin ja sieltä saa monenlaiset herkut, he myös itse palastelevat ruhot siellä. Myös kalatiski on hyvä.
        Välillä on mentävä Helsinkiin, sieltä löytyy monta hyvää ruokakauppaa. Herttoniemen Hertta on yksi niistä. Heillä on vaikuttava määrä lihapakasteita eri puolilta maailmaa, ja myös tuoretiskit ovat hyviä, niin kala-/ kuin lihatiskikin. Mikäli on etsimässä etnisiä vaihtoehtoja, niin Easton Itäkeskuksessa ja Jakomäen K-supermarket on ne kaupat. Siellä asuu maahanmuuttaja taustaista väestöä ja heidän myötä noista kaupoista saa hyvin raaka-aineita, kamelinlihaa myöten. Ainakin Libanonilaisen keittiön ohjeissa käytetään tuota kamelia paljonkin.
        Keskustan suuntaan löytyy sitten Tukkutori, jossa on Heinon Tukku ja lihakauppa Veijo Wotkin, sieltä löytyy laaja kirjo makkaransuolista alkaen kateenkorvaan ja kaikkea siltä väliltä. Tukkutorin Kala on yksi parhaista kalakaupoista, jossa löytyy vaikka ja mitä.
        Stokkan Herkku on kärsinyt viime vuosina, vaikka toki on vieläkin ihan varteenotettava kauppana. Heillä on korkealuokkaiset kasvikset ja juurekset, eikä tuoretiskejäkään ole haukkuminen.
        Sieltä länteen mentäessä Tapiolan Stokka on ainakin ennen ollut hyvä ruokakauppa.
        Westendistä löytyy K-market Sorsakivi joka pienestä koostaan huolimatta on tosi korkealuokkainen, sieltä löytyy turskan posket ja milloin mitäkin erikoisuutta, johtunee alueen väestörakenteesta.
        Noilla on kyennyt jo tällainen keskiverto foodie jo harrastamaan aika pitkälle.

        Hienompi keittotaide on aina ollut hallitsijoiden ja heidän seurueidensa herkkupöytien historiaa. Mallia on myös mielellään haettu naapurista. Jo roomalaiset kutsuivat ylhäisön mässäilyä persialaiseksi tavaksi, ja Kreikassa puhuttiin sisilialaisista pöytätavoista. Roomalaisten eväistä on jäänyt aikakirjoihin jälkipolville, mutta ensimmäinen keittokirja on jäänyt keskiajan keittiöstä. 1300-luvun puolivälissä ilmestyi Talleventin eli Wilhelm Tirellin keittokirja Le Viender.
        Eurooppalainen keittotaito alkoi varsinaisesti kehittyä Italiassa, jossa kaupunkivaltioista oli tullut ristiretkien myötä erilaisten mausteiden ja arabialaisen keittiökulttuurin välittäjä. Renessanssin ajan keittotaito hienostui Italiassa niin, että 1530-luvulle tultaessa keittiömestarit olivat vientitavaraa. Ranskan kuningas Henrik II sai nuoren firenzeläisvaimonsa myötäjäisinä myös koko joukon sisilialaiskokkeja, jotka alkoivat muuttaa Ransakan hovin ruokatottumuksia. Ranskan hovista tulikin vuosisadoiksi ja aina meidän päiviimme asti Euroopan herkuttelijoiden suunnannäyttäjä.
        Suomalaisen keittotaidon äiti, ruotsalainen - ja siten myös suomalainen - Christina Kajsa Warg julkaisi keittokirjansa Hjelpeda i Hushållningen för Unga Fruentimber vuonna 1775. Siitä otettiin parisenkymmentä painosta 150 vuoden kuluessa. Se taisi olla suomalaisissa herraskodeissa yleisin keittokirja pitkälle 1800-luvun loppuun.
        On kuitenkin muistettava, että kartanoiden ja muun herrasväen ruokatavoissa oli melkoinen ero verrattuna tavallisen talonpojan aterioihin. Myöskään herrasväen ateriat eivät meillä aina olleet pitopöytien anteja, vaan vaatimatonta arkiruokaa nautittiin hienoimmissakin kartanoissa.
        Elämäntyönsä Ranskassa tehnyt kuvanveistäjä Ville Valgren kirjoitti 1920-luvun alussa. että meillä Suomessa puuttuu ruoka- ja juomakulttuuri.
        Nykyisin 100 vuotta Valgrenin kirjoituksesta, ruoanlaitto, kuten muukin taide, ei ole luksusta, se on vain hyvän maun jalostamista. Ville-ukko neuvoi suomalaisia oikealle tielle, yksinkertaiseen herkkujen valmistukseen. Ruoan ei tarvitse olla aina luksusruokaa, vaan jokainen pystyy harrastamaan gastronomiaa oman aikansa ja lompakkonsa mukaisesti. Se on moninainen harrastus, eikä enää vain yläluokan elitismiä.
        Muuten, ensimmäinen kotimainen keittokirjamme Hilda-tädin keittokirja, ilmestyi vuonna 1878. Toinen olikin sitten Anna Olssonin kirja, Keittokirja yksinkertaista ruoanlaittoa varten kodissa ja koulussa. Se oli laadittu keittotaidon oppikirjaksi ja sen opeilla Suomessa kotitalouskouluissa ja kansanopistoissa opittiin keittämään.
        Nykyisin Suomessa on samat mahdollisuudet perehtyä ruoanlaiton saloihin, kuin missä tahansa maailman maassa, joten omasta halusta ja mieltymyksistä asia on kiinni.
        Ruoka ja sen laittaminen on hyvä harrastus, sen mukana voi perehtyä myös ruoan laiton historiaan, joka on erittäin mielenkiintoinen aihe, koska tässä maailmassa on syöty ihan alusta lähtien. Nykyisin hyvä ruoka on melkein kaikkien tavoitettavissa, ihan jopa täällä Hyvinkäälläkin.

        Tuo Veijo Wotkin tuo mieleen kauppahallit yleensä ja niistä saatavat herkut. Hakaniemi on nyt remontissa, enkä ole tilapäisessä käynyt, kuten en yleensä Helsingissä koronan aikana kuin kerran. Silloinkin eksyin Kamppiin ja kauppakeskukseen josta nopea u-käännös pelasti. Wotkinsin tuotteita olen saanut Hyvinkäälläkin, mutta inhottaa tuo piilomainostaminen joten en itse siihen sorru. Ketjun alussa pilkattiin "Pyrtsiä", mutta kyllä se oli ykkönen paikkakunnalla. Aukioloaikojen muututtua läpi yön oleviksi joutui Pyrhönen taipumaan, koska suuret söi sen näillä ajoilla pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo Veijo Wotkin tuo mieleen kauppahallit yleensä ja niistä saatavat herkut. Hakaniemi on nyt remontissa, enkä ole tilapäisessä käynyt, kuten en yleensä Helsingissä koronan aikana kuin kerran. Silloinkin eksyin Kamppiin ja kauppakeskukseen josta nopea u-käännös pelasti. Wotkinsin tuotteita olen saanut Hyvinkäälläkin, mutta inhottaa tuo piilomainostaminen joten en itse siihen sorru. Ketjun alussa pilkattiin "Pyrtsiä", mutta kyllä se oli ykkönen paikkakunnalla. Aukioloaikojen muututtua läpi yön oleviksi joutui Pyrhönen taipumaan, koska suuret söi sen näillä ajoilla pois.

        Unohdin kauppahallit kokonaan listalta, johtunee siitä, kun puhe oli kaupoista.
        Hakaniemen hallin väistötilat on kauppiaidenkin mielestä niin upeat, että eivät haluaisi takaisin halliin, kun se joskus taas avautuu. Sinänsä Hakaniemen halli on yksi käyntikohde ylitse muiden, aina kun Helsingissä käydään ruokaostoksilla. Kauppahalli palvelee enemmän turisteja.
        Kun keskustelussa on kyse parhaista kaupoista, niin vaikea on olla mainitsematta nimeltä kauppoja. Eli ei ole kyse piilomainonnasta tällaisessa keskustelussa, ainoastaan mielipiteistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nurmossa kuoli 2 Lasta..

      Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .
      Seinäjoki
      133
      7253
    2. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      165
      4400
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      54
      3462
    4. Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi

      Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      506
      3165
    5. Purra hermostui A-studiossa

      Purra huusi ja tärisi A-studiossa 21.11.-24. Ei kykene asialliseen keskusteluun.
      Perussuomalaiset
      294
      2112
    6. Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!

      Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1763
    7. Kaksi lasta kuoli kolarissa Seinäjoella. Tutkitaan rikoksena

      Henkilöautossa matkustaneet kaksi lasta ovat kuolleet kolarissa Seinäjoella. Kolmas lapsi on vakasti loukkaantunut ja
      Maailman menoa
      20
      1701
    8. Miten meinasit

      Suhtautua minuun kun taas kohdataan?
      Ikävä
      91
      1573
    9. Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle

      Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että
      Maailman menoa
      179
      1485
    10. Ensitreffit Hai rehellisenä - Tämä intiimiyden muoto puuttui suhteesta Annan kanssa: "Meillä ei..."

      Hai ja Anna eivät jatkaneet avioliittoaan Ensitreffit-sarjassa. Olisiko mielestäsi tällä parilla ollut mahdollisuus aito
      Ensitreffit alttarilla
      15
      1436
    Aihe