horoskooppi

HOROAKKA

www.horoskooppi.org

OINAS 21.3.-20.4.
Oinas on paras, tai ainakin haluaisi olla. Oinas on johtava tulen merkki, joten se edustaa hallitsemisen ja näyttämisen halua. Oinas saattaa toisaalta olla myös naiivi tai kiitoksenkipeä.
Kaikki Oinaat eivät välttämättä ole ulospäin räiskyviä tai kunnianhimoisia. Syvällä sisimmässään he kuitenkin haluaisivat olla parhaita. Muut edellytykset eivät vain välttämättä riitä.


HÄRKÄ 21.4.-21.5.
Vakaa, harkitseva, hidas ja luotettavan oloinen Härkä on kiinteä maan merkki. Määrätietoinen, maanläheinen ja käytännöllinen, mutta myös jääräpäinen.
Härkä on suomalainen ihannemies, hiljainen ja suojeleva. Tosin Härän merkistä löytyy vilkkaita ja suulaita ihmisiä, useimmiten naisia. Heidän härkä-ominaisuutensa näkyvät useimmiten pidättyvyydessä. Puhetta riittää, mutta Härkä ei koskaan puhu mielellään yksityisasioistaan.


KAKSONEN 22.5.-21.6.
Kaksonen on vilkas ja usein älykäs. Kaksosen voi tunnistaa helposti runsaasta ruumiinkielen käyttämisestä. Kädet ja suu käyvät koko ajan.
Muuttuvan ilman merkkinä Kaksonen edustaa mukautuvaista ja joustavaa, mutta myös hajanaista ja päättämätöntä luonnetta. Kaksonen on usein sosiaalinen ja ennakkoluuloton, mutta myös meluisa ja epävarma. Hiljainen Kaksonen on yleensä masentunut Kaksonen.


RAPU 22.6.-21.7.
Rapu on perhe- ja äitityyppiä. Herkkä, hellä hoivaaja. Ihmisen päällimmäinen kuori voi toki olla kova, mutta Ravun merkkiin syntynyt on sisimmässään aina erittäin herkkä. Monelle Rapu, joka rakastaa sitoutumista ja vakaita ihmissuhteita olisi ihannekumppani.
Johtavaa vettä edustava Rapu on suojeleva ja empaattinen, mutta myös voi olla ylisuojeleva ja ahdistava. Monia Rapuja vaivaa itsesääli ja ujous.


LEIJONA 22.7.-22.8.
Leijona on perusluonteeltaan tulinen ja elinvoimainen. Kiinteänä tulen merkkinä Leijonat ovat usein iloisia, valloittavia, lämpimiä ja erittäin energisiä ihmisiä.
Suuri ego voi näkyä negatiivisinakin ominaisuuksina. Toisenlainen Leijona on itserakas ja koppava pöyhkeilijä. Näyttelijän ammatti on hyvä vaihtoehto huomiosta nauttivalle Leijonalle.


NEITSYT 23.8.-22.9.
Vaatimaton maan matonen Neitsyt on valokeiloihin syntyneen Leijonan vastakohta.
Neitsyt on pikkutarkka puurtaja ainakin jollakin elämän osa-alueellaan. Kotona saattaa olla vaatekaappi sekaisin, mutta työasiat ovat täydellisessä järjestyksessä.
Muuttuvan maan merkkinä Neitsyt välittää ihmisistä ja on käytännöllinen. Ihanneammatti voisi olla vaikka sairaanhoitaja Toisaalta Neitsyillä on taipumusta myös ylihuolehtivaisuuteen ja uudistuskyvyttömyyteen. Aviopuolisona Neitsyt voi olla aikamoinen narisija.


VAAKA 23.9.-22.10.
Vaa'an suurin ongelma on päättämättömyys. Vaakaihminen heilahtelee puolelta toiselle eikä osaa tehdä lopullista päätöstä. Merkin hyviin puoliin kuuluu tyylikkyys ja hienostuneisuus. Vaaka on kävelevä kultaisen käytöksen kirja.
Johtavan ilman elementti Vaaka on kunnianhimoinen ja sosiaalinen, mutta kärsimätön ja viileä. Mielenkiintoinen havainto on myös, että eläin- ja ihmistähtimerkkien seassa Vaaka on ainoa kone.


SKORPIONI 23.10.-22.11.
Tummanpuhuva Skorpioni on kiinteän veden, eli jään merkki. Se tarkoittaa, että Skorpioni on kaikessa ehdoton. Vaihtoehtoja on vain kaksi. Kaikki tai ei mitään.
Skorpioni voi vaikuttaa ulospäin tasaiselta, mutta sisin on ihan muuta. Syvästi tuntevan Skorpionin tunneasteikko on laaja. Heillä on taipumusta omistamisen haluun, ehkä mustasukkaisuuteenkin. Kuitenkin Skorpioniystävästä on syytä olla tyytyväinen. He ovat uskollisia ja uhrautuvaisia kavereita.


JOUSIMIES 23.11.-22.12.
Suomen valtio on perustettu Jousimiehen merkissä. Kansa on sen mukaista: urheiluhullua ja maanläheistä. Muuttuvan tulen merkki Jousimies on suorasukainen, energinen ja nopea käänteissään. Urheilu, luonto ja eläimet ovat asioita, joista Jousimies pitää. Usein Jousimiehellä on elämänsä aikana ollut ainakin yksi lemmikki.
Monet Jousimiehet käyttävät kumppanin valitsemiseen niin paljon aikaa, etteivät huomaa, että iltajuna on viheltänyt jo ajat sitten ohi.


KAURIS 23.12.-20.1.
Jos haluat juttuun Kauriin kanssa, niin mene kysymään, että miten töissä menee. Varmasti syntyy keskustelua. Kauriin elämänarvo numero yksi on työ. Kauris haluaa tehdä hommansa paremmin kuin kukaan muu. Johtavan maan merkkinä Kauris ilmentää aktiivista ja käytännöllistä jalat maassa -tyyppiä. Toisaalta Kauriilla on taipumusta joustamattomuuteen ja ylikonservatiivisuuteen.
Kauriit ovat myös vakavamielisiä, hiukan tosikkoja. Heidän huumorintajunsa voi olla aika erikoinen.


VESIMIES 21.1.-19.2.
Vesimies on moderni merkki, aina kiinnostunut kaikesta uudesta. Vesimiesihminen voi ulkoisesti olla minkä näköinen tai tyylinen tahansa. Kiinteänä ilma-elementin edustajana Vesimies ilmentää elementtinsä piirteitä kaikkein voimakkaimmin. Tästä merkkinä älyllinen uteliaisuus ja monipuolisuus, kääntöpuolinaan vaikkapa hermostuneisuus ja yliviisaus.
Vesimiehet ovat seurallisia, joten heillä on aina ystäviä. Talkoohenkiseltä Vesimieheltä onnistuu yhteistyö.


KALAT 20.2.-20.3.
Kalat on hyvin tunteellinen, empaattinen ja herkkä merkki. Taiteilijoiden joukosta löytyy paljon Kaloja. Toisaalta Kalat on tietyllä tavalla kovin vaativa.
Kalat on muuttuvan veden merkki. Se edustaa huolehtivaa ja joustavaa, mutta myös päättämätöntä ja voimatonta luonnetta.

0

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        2
        14871
      2. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3059
      3. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3056
      4. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3055
      5. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3055
      6. Becky Steele

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
        Arkkitehtuuri
        0
        3055
      7. Allison Queen

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
        Vedonlyönti
        0
        3054
      8. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3054
      9. Lakeisha Coleman

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Synnytys
        0
        3050
      10. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3044
      Aihe