Ripsipidennys

Noora-Riitta

Missä voisi ottaa laadukkaat ripsipidennykset Joensuussa? Kävin eräässä paikassa ja en ollut tyytyväinen lopputulokseen. Kovat liimapaukut tuntuivat ja näkyivät ripsien juuressa ja pidennykset kestivät noin 3 päivää, kunnes irtosivat.Entä hinnat, paljonko maksavat?

25

6307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet'

      valmis ottamaan vastaan tuollaisia tyhjänpäiväisiä ( ja kamalan näköisiä ) tekoripsiä silmiisi niin voinet kysellä niistä käymällä tai soittamalla paveluntarjoajilta. Näillä palstoilla ei saa mainostaa.
      Oletko ajatellut mitä ne voivat aiheuttaa silmille?

      • Krisse*

        No onpas ihmeellistä ellei täällä voi kysellä ihmisten mielipiteitä tai tässä tapauksessa lähinnä kokemuksia.
        Itse otin elämäni ensimmäisen ripsipidennyksen Tallinnassa kaksi kuukautta sitten. Työnlaatu oli huippua ja laitto kesti vain tunnin.
        Nyt olen kaksi kertaa huollattanut ripset täällä ja en ole jälkeen tyytyväinen. Huollossa ripsiä liimataan monta samaan nippuun mikä poikkeaa Tallinnan tyylistä. Eli siellä laitettiin ehdottomasti vain yksi pidennys per ripsi eikä mitään tupsuja ilmaantunut.
        Nyt huollonkin jälkeen ripsiä irtoaa aina monta kerrallaan, koska ne on liimattu limittäin, varmaan vahingossa.
        Eli minäkin kaipaisin hyviä vinkkejä...


    • häh?

      Osta parempi ripsari.

      Maksaa kympistä pariinkymppiin.

      Älä valita, oot suloinen höpsö.

    • beibe83

      Ei kannata mennä ainakaan hyvänolon keskukseen kauppakadulla, otin siellä ripsipidennykset ja kesti vain viikon vaikka luvataan 3kk!!!!!!!

      • ripsensä menettänyt

        huomasin saman ja rahastus meininkiä!! monta ripseä samassa kasassa,laatu kaukana.omistajat muistaa kehua itseään miten ovat taitavia!!kleopatrassa saat aika täydelliset ripset ja hintakin samaa luokkaa kun hyvänolonkeskuksessa!!!!!!!!!!


    • Karvoilla

      Tuntuu nykyään hullutuksia olevan monenlaista. Karvat otetaan pois kainaloista, sääristä ja sieltäkin. Ukotkin vetää rinnat ajeltuina. Sitten toisesta paikasta yritetään jatkaa, on ripsipidennystä ja hiuspidennystä. Hullutuksia.

    • Joensuussa

      Itse en ole käynyt, mutta olen kuullut paljon kehuja Kauneushoitola Kleopatran XtremeLashes pidennyksistä. Hinta on 130 eur.
      Sinnekin saa näemmä aikoja Varaamosta: www.varaamo.com

      • ihanaträpsyt

        samaa mieltä .henkilökunta asianmukaisia ja taitavia.aulassa ei pyöri montaa henkeä juoruamassa,ja ripset kestää kuukauden tosi hyvänä...suosittelen sitä paikkaa.


    • Räpsynen

      Halusin tulla tänne sanomaan kiitos, kun jossain viestiketjussa suositeltiin Studio Glamouria. Kävin katsomassa Facebookista heidän kuvia ja nyt mulla on ripset sieltä, olen tosi tyytyväinen! Mutta nyt se viestiketju on poistettu?! Toivottavasti kiitos menee perille ja ainakin vinkiksi muillekin!

    • Ripsiräpsynen

      Nykyisin ripsipidennysten tekoon kouluttautuu yhden päivän kurssilla. Työnantajat teetättävät harjoittelijoillaan nykyisin nämä ripsipidennykset, se kun on hidasta ja heikosti tuottavaa hommaa. Eri asia on, korvaako työnantaja vai tekijä, jos asiakkaalle tulee jokin terveyshaitta tai on tyytymätön palveluun ja valittaa kuluttaja-asiamiehelle. Eli ne liikkeet jotka käyttävät pikakoulutettua työvoimaa ilman kosmetologintutkintoa, heidän pitäisi ilmoittaa että ripsienpidentäjä on pikakoulutettu, jolloin asiakas on vastuussa itse työn laadusta sitten... Kuka muuten korvaa, jos kyynelnesteen mukana tarttuu pinsetteihin AIDS-virus, eikä yleensä alle 20-vuotias ei-kosmetologi tekijä neoamisept desinfioinnin jälkeen malta laittaa pinsettejä 40 minuutiksi 180 celsiusasteeseen sterilointiuuniin tai vastaavaan? Jotkut bakteerithan kestävät jopa kuumennusta yllättävän hyvin, samoin desinfiointiaineille resistenteiksi tulleet superbakteerit (MRSA esim.) voivat tarttua tekijälle ja muihin asiakkaisiin pikavauhtia...

      Myös eläintensuojelijat voivat olla käärmeissään, koska aitokarva on yleensä jotain minkinkarvaa, joten kettutytöt eivät varmaan tykkää niistä..., mutta onneksi on olemassa synteettisiä tai silkkikuituripsiä...

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Silmätulehdus

    • pitkäjorma68

      mitäs täällä kirjotellaan. taitaa olla ripsiräpsysellä sieni tussussa kun noin vituttaa

    • Rapsuripsinen

      Ei oo sientä, puhtaat on paikat heh. Eikä oo t-kaan värjätty saati bikinirajoja vahailtu, vaan on ukolle kelvannut ihan luomuna jees. Mut mie jos tahon ripsipidennystä, niin karvan pitää olla vähintään soopelia!

    • Jokunen

      Ripsienpidennyskoulutukset kestää sen päivän tai kaksi, että ei niitä kukaan sen pidempiä koulutuksia käy... Ja uskoisin, että niissä koulutuksissa opeteaan desinfionnit yms. hygienia jutut. Mutta kun nykyään saa netistä tilattua kaikki ripsienteko välineet ihan ilman mitään ammattia tai koulutusta, mutta tuskin mikään hoitola/kampaamo tekee näitä ilman kunnollisia koulutuksia ja välineitä.

    • joensuu.ripset

      Olen käynyt muutamassa paikassa Joensuussa. Beauty Box on hintalaadultaan paras, aika edulliset mutta myös vähän tönköt ripset. Itse kestin tönkköyden hinnan takia. Paras missä olen käynyt on Festinon Anne. Sieltä saa hyvät ja ihanat ripset!! Huonoin käymistäni on ehdottomasti tää Glorian yläkerrassa oleva en nyt muista mikä. En ollut tyytyväinen ripisiin lainkaan. Yäk. Tais olla kauneushoitola Dream.

    • joensuulainen

      Itse käyn Studio Glamourissa laitattamassa omia ripsiäni. Osaavat laittaa ripset kauniisti ja pysyvät pitkään nättinä. Hyvää asiakaspalvelua ja viihtyisä ympäristö. Arvostan :)

    • Tyytyväinen asiakas

      Olen käynyt Joensuuhun avatussa uudessa liikkeessä, Parasta Sinulle. Olen ollut todella tyytyväinen siellä tehtyihin ripsipidennyksiin, todella luonnollisen näköiset, eikä liimapaakkuja. Kestävät pitkään hyvän näköisinä, olen niin ihastunut ripsiin, että käyn säännöllisin väliajoin ripsihuollossa. Paikka on myös viihtyisä ja sieltä saa hyvää asiakaspalvelua, ja hinnat ovat edulliset, kun ripset ovat kuitenkin laadukkaat.

    • istutusripsi

      kauneushoitola kullan kaunistava kosketus tekee luonnollisen, mutta samalla näyttävän näköisiä ripsipidennysistutuksia. kestävät.

    • vaimo osti

      ripsit minä laiton ne mirrin ulommaisiin huuliin.

    • Räpsyripsi

      Hyvänolon keskukselta saa parhainta palvelua ja ne ripset oikeasti kestää. Ja ovat luonnosen näköiset, mutta todella näyttävät. Studio sb:llä ja beauty boxilla olen käynyt myös. Ensimmäisenä mainitussa paikassa sain tökeröä kohtelua sekä rumat yhteenliimatut ripset,, jotka karisivat viikossa. Beauty boxin ripset olivat myös hieman tökeröt, mutta muuten ok.

    • jenni001

      Käyn Studio Glamourissa ( HKI) laitattamassa omia ripsiäni. Kestävät pitkään hyvän näköisinä ja hinnat ovat edulliset, kun ripset ovat kuitenkin laadukkaat. www.studioglamour.org

      • jennі001

        Lisään edelliseeni, että maksoi vain 5000 euroa alv! HALPAA OLI


    • pena p

      Miksi ihmeessä pitää laitattaa irtoripsiä? Onhan ihmisellä omatkin ripset, miksei ne riitä? Että jotkut akat osaa olla turhamaisia!!
      Jos ei omat ripset riitä niin voihan nyppiä "alatuuhosesta" lisää ja liimata itse niitä ripsiinsä jos siten luulee näyttävänsä kauniimmalta :) :)

    • Ilottar

      Itseainakin pidän ripsipidennyksistä sen takia ettei tarvitse käyttää ripsiväriä. Itselläni on muutenkin aikas tummahkot silmänaluset ja vaikka kuinka olisi parasta mahdollista meikinpoistoainetta niin ripsarit jää silmien alle tummentamaan entisestään silmanalusia..

      Kun laittaa pidennykset (minun tapauksessa kyllä ennemin vain tuuhennokset, pituutta ei juurikaan tule lisättyä) ei tarvitse välttämättä meikata ollenkaan vaan voi lähteä suoraan liikkeelle kun aamulla herää. Lapsiperheessä se on suuri etu kun tietää heti herättyään näyttävän ihmiseltä :D

      Joensuussa oon käyny Studio SBllä, juurikin tää Glorian yläkerrassa oleva.. palvelu on tosi tökeröä! phyi!
      Olikohan tään tekijän nimi Sini jolla tykkäsin käydä. puoltoista kk kesti hyvänä ripset, sitten tää tyttö muutti pois ja näistä muista en oo sit tykänny yhtään.. nyt oon ettiny uutta paikkaa ja varasinkin ajan Salon Barokiin. testataan sitä!

    • LiseLokero

      Kohta on tulossa kaupunkiin kunnallinen ripsipalvelu kunhan laki saadaan sorvatuksi. Asia on jo otettu esille eduskuntatalolla. Siis malttia pliis.

    • Rosewomen

      Fianna joensuun noljakassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1362
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      934
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      78
      848
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      794
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      793
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      776
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      774
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe