Nyt se lopullinenkin järki katosi

Rollaattorilla nop.

Johtuuko nämä järjettömät uudet nopeusrajoitukset siitä että uudella kaupungilla on tosiaan liikaa työntekijöitä, ja heidän pitää jo keksiä itselleen jotain päätöksen tapaisia jälkiä työhistoriaan. Että näyttää siltä että töitä tehdään.

Ymmärrän täysin että joillakin liikennesäädöksillä ajatellaan turvallisuutta. Mutta voisiko joku valaista että miksi esimerkiksi kuusaan ja kouvolan välillä rajoitus muutettiin viideksikympiksi. Siinähän sai joskus ajaa seitsemääkymppiäkin, jos oiekin muistan.

Samoin joku valopää päätti muuttaa kuusaan yleisen nopeusrajoituksen sellaiseksi, että autoilijat ovat rollaattoreille tientukkona.

Tehtaan ammattioppilaitoksen luona on ollut jo jonkin aikaa pätkä jossa saa ajaa kolmeakymppiä, ja lisäkilpenä huomautetaan lapsista. Ajan siitä päivittäin jopa useamman kerran, niin olen sen ajan kun huomasin nuo kilvet ihmetellyt, että missä ne lapset oikein on. En koskaan ole nähnyt kyseisellä alueella yhtään lasta yksinään kävelevän. Eikä tuota rajoitusta taida edes suurin osa vielä huomanneen,, kun ajaessa ei ole aikaa mennä joka puskaa siirtelemään. Itse kun mainitsin ehkä kuukauden kuluttua kun tuon itse havaitsin (olikohan ollut jo kauankin) tuttavalleni, joka ajaa suunnilleen yhtä usein siitä. Hän ihmetteli, että mistä ihmeen nopeusrajoituksesta puhun.

Nyt olisi poliisilla paikka ottaa kantaa näihin. Ei muuta kun joka päivä tutkat ja valvonta paikalle. Niin saataisi oikeanlaista keskustelua asiasta. Jos tämä meno jatkuu niin kohta körötellään kahtakymppiä.

Voisiko edes saada julki kenen idea tämä on. Onko se poliisin vai jonkun mökkihöperön virkamiehen. Mielummin vielä perusteluujen kanssa.

11

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aluerajotusten

      aikana makkaramäen kohalta sai ajaa vaikka kahtasataa kouvolaan jos sen aikasilla koppakuoriaisilla vaan sen pääsi.
      sitten joku v...n kukkahattutäti kielsi kaiken kivan.
      kohta jätettävä kulkine kahtapäätä kiitotietä ja käveltävä kouvolaan tai kuusaalle mutta toivottavasti kukaan ei kävele ylinopeutta.

    • Hölmölä Kouvola

      Turhautuneet virkamiehet haluaa kiusata kansalaisia. Aivottomille hyvää touhua,aina voidaan perustella turvallisuustekijöillä. Tai sitten ,kouvolassa pyritään yhtenäiseen käytäntöön. Eli 20 tai 30 km tunti. Mutta valvontaa ei hoideta. Jatkuvasti ulkolaista puskee ohi vaikka ittekin vetää rikesakoilla.

      Huippuesimerkki elimäen taajamasta. Kunnan insinööri ja tekninen johtaja oli ihastunut hidasteihin. Niitä nousi joka kesä aivan naurettaviin paikkoihin ja monta.
      Kirkonkylän taajamassa oli aikoinaan 50 lätkä juuri ennen keskusta-aluetta. Sitten sitä siirettiin neljä kertaa noin 200 metriä kerrallaan. Viimeisin siirto ohitti Peippolan koulun, heti sen jälkeen kun koulu lakkautettiin mutta merkki piti vain siirtää.
      Nyt rajoitus loppuu 40 metriä ennen risteystä, missä alkaa uusi rajoitus.

    • Kuultu on

      Asia meni kuuulemma näin kuusaantien kohdalta. Yksi peukaloita pyörittävä virkamies oli pelko perseessä työnsä puolesta. Oli pakko keksiä jotain näkyviä päätöksiä. No hän keksi että laitetaan kuusaantielle keskelle tietä muutama kivetys, niin tulee autokorjaamoillekin lisää työtä. Toinen viirkämies valisti että eikö nuo ole vaarallisia, ja haittaa liikennetä.

      Hetken kun yhdessä pohtivat. Niin johan heillä välähti. Pudotetaan nopeusrajoitusta. Jos silloin nuo kiviröykkiöt ei niin paljon saisi pahaa aikaan. Kyllä oli kummallakin hyvä mieli oli tehty näkyvää (todella) työtä.

      Ja kun vauhtiin pääsivät, niin keksivät vielä samalla pudotaa keskutan liikennenopeuksia. Kyllä olivat kummatkin pollea kun töistä kotiin menivät. Kehuivat vaimoille, että tuli tehtyä kaikki työt ensi vuoden kesälomaan asti.

    • kotkalainenkin nähny

      Iskit asian ytimeen. Tätä samaa tyhjän nus-intaan koko kylä täynä.

      Ylisuuri hallinto, järkevää työtä ei kellään ja vastuullista ei löydy, vaikka poliisi hakisi.

    • tolppakamera

      Olisikohan nopeusvalvonta(rahastus) tulossa taajamien osalta kuntien hoidettavaksi. Tällaiset turvallisuustyöt on hyvä hoitaa etukäteen, niin ei tule tyhmille kansalaisille hölmöjä ajatuksia mieleen...

      • hyvinhän nopeudet

        tippuu noinkin ilman kameraakin.
        aikasemmin 60:nrajotuksella kun ajoit 65lasis niin pyyhkivät 75ohi...........
        nyt ajat 55:tä niin ajaavat 65ohi...10 kilsaa tippunu nopeudet vaikka eivät 5kympin tauluja ole edes ehtineet pystyttää.kait niillä on kiireitä tuon ympyrätupletin kanssa että mille instanssille sen viimeistely kuuluu..


    • tutkailut tuota

      Sikäli naurettavaa että 40 vuotta taakseppäin niin autot oli melkosen kopperoita nykyisiin verrattuna, tiet oli kapeita ja huonopintaisia, etenkin kylien välipätkillä
      Ei ollut kattorajoituksia ja taajamat 60 km /t

      Tosin liikennemäärät on kasvaneet mikä aiheuttaa saman kuin ylisuuri hallinto. Hommat hidastuu järki pakenee. Eli sujuva liikenne säästää hermoja,autoa,polttoainetta.

    • 5+9=14

      Jääköhän kuusaantiellä ne kiviröykkiöt keskelle tietä noihin pahoihin paikkoihin talveksi. Ei kai. Vai haluaako joku tosissaan tehdä autoilijoiden päivät vaikeaksi. Mitkä lie sittten motiivit.

      Tietääkö kukaan, onko mitään vuoden typerimmät ideat kilpailua.

      • turhapurojen kunta

        Ei nuo vielä ole mitään. Jaalan keskustaan tulee kuulemma liikennevalot. No toki ne ei aiheuta yhtä paljon vaaratilanteita. Mutta tuleehan näille paperipyritäjille lisää näyttöä työnteosta.


      • tiedäntiedän

        jää ne ja rajoitukset jää myös.
        nehän on tehnyt joku ex ratapihakauppalan ääliö joka pelkää että kuusaalaiset ehtii tervaskankaalle hakemaan tarjoukset ennen kouvolalaisia.
        siellä ollaan leikitty kunnantalolla 3d ohjelmilla.
        mutta saahan siellä ajaa kovempaakin kunhan siitä ilosta on valmis maksamaan.


      • Mylsä rulettaa
        tiedäntiedän kirjoitti:

        jää ne ja rajoitukset jää myös.
        nehän on tehnyt joku ex ratapihakauppalan ääliö joka pelkää että kuusaalaiset ehtii tervaskankaalle hakemaan tarjoukset ennen kouvolalaisia.
        siellä ollaan leikitty kunnantalolla 3d ohjelmilla.
        mutta saahan siellä ajaa kovempaakin kunhan siitä ilosta on valmis maksamaan.

        Ei kouvolalaiset sitä pelkää että kuusaalaiset veisivät tarjoukset nenän edestä, vaan sitä sellun sekaisen katkeruuden hajua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      245
      2289
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      164
      1487
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1335
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      213
      951
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      689
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe