Mielenhallintaa vai paranoidisuutta?

paranoidinen(ko?)

Olen ollut sairaalassa hoidettavana psykoosin vuoksi, kun kuulin ääniä ja sain outoja sanattomia käskyjä joiden vuoksi tein asioita joita normaalisti en tekisi. Äänet eivät vaimenneet lääkkeilläkään, mutta alkoivat kehottamaan minua väkivaltaiseksi ja itsemurhaan. Opin kuitenkin olemaan olematta välittämättä näistä, mutta en ole tuon sairaalareissun jälkeen toipunut entiselleen ja vieläkin kuulen näitä ääniä vaikkakin minulla on vahva neuroleptinen lääkitys. En ollut ennen törmännyt aiheeseen, mutta allaoleva sivusto laittoi miettimään asian todenperäisyyttä ja sitä olenko sittenkään mieleltäni sairas.
http://educate-yourself.org/lte/norwaymindcontrol09dec10.shtml

Onko tämän sivuston "MC"-aiheissa perää vai ovatko ne harhaanjohtamista?
http://educate-yourself.org/mc/

9

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paranoidinen(ko?)

      Eikö kukaan osaa auttaa minua?
      Uskon tällä hetkellä tähän mielenkontrollointiin, mutta mistä tiedän etten ole psykoosissa?

    • skitso11

      Sori että en osaa auttaa, kun kuulen itsekkin ääniä. Tosin en kuule sanoja vaan kolinaa yläkerrasta. Aivan kuin naapuri tahalleen pitäisi minua hereillä. Sen takia olen nukkunukkin vain 3 tunia yässä viimiset 3 viikkoa. Äänet lähti kyllä pois ku aloin ajattelmaan että ei siellä ole ketään ja muista syistä.

      Mitä käskyjä sait ennen lääkkeitä ja onko sulla ollut vaikeita perhe- ja läheissuhteita?

    • Vanha rouva

      Tutustupa noihin vaihtoehtohoitoihin, monet ihmiset potevat erilaisia ravinne-
      puutoksia (hivenaineet ja vitamiinit) elimistön hätähuuto.
      Muitakin hoitoja on, esm. hieronnat yhdessä tehoavat parhaiten, kunhan et sorru mihinkään ihmeisiin perustuvaan, ne ovat huuhaata.
      Luonnonmukaiset hoidot perustuvat kehon omiin paranemismekanismeihin
      ja vaativat aikaa. Terve mieli terveessä ruumissa, kokemusta on.

    • paranoidinen(ko?)

      Kyllä minulla on ollut ja on vaikeat ihmissuhteet. Ainoa ihminen johon luotan edes hieman on oma tyttöystävä, enkä häneenkään suurimmaksi osaksi. En ole koskaan ollut aggressiivinen ketään kohtaan, mutta itse olen ollut väkivallan kohteena. En liiku juuri missään, koska näen suurimman osan ihmisistä niin pahoja ja näen itseni liian kilttinä tulemaan toimeen muiden keskuudessa. Olen siis näiltä osin kyllä "tyypillinen" psykoosipotilas.

      Olen yrittänyt saada itseni menemään mm. Rosen-terapiaan, mutta yrityksiksi ovat jääneet. En pysty olemaan ihmisten kanssa rennosti, koska koen ettei minua hyväksytä tähän maailmaan. Tarkkailen paljon syömisiäni ja olen kokeillut useita eri luontaistuotteita ja vitamiineja. Tällä hetkellä pystyn pitämään nuo "aivopesuaallot" kaukana, tosin tunnen ne tinnituksena kun niitä on ilmassa...

      Äänistä joita olen kuullut en tässä aio enempää puhua, sillä tiedän niiden olevan sen verran yksityisiä että niistä minut voidaan tunnistaa. Tällä hetkellä en lääkkeitä käytä, vaikka niitä joudun ostamaan. Niistä ei ole ollut minun kohdallani ollut hyötyä, pelkkää haittaa vain.

    • Psykonaut

      Jos et pysty noita ääniä vastustamaan jotka kehottavat väkivaltaan ja itsetuhoisuuteen, niin olet sekaisin, olit sitten mielenhallinnassa tai psykoosissa. Vasta kun pääset merkityselämysten, äänien ja näkyjen herraksi ja voit elää "kilahtamatta" niiden kanssa, niin olet saavuttanut tason, jossa voit toimia mielenhallinnasta/psykoosista huolimatta arkitodellisuutta.
      Kilahatmisella tarkoitan tilannetta jossa merkityselämykset tai aistielämykset pelästyttävät psyykettäsi niin paljon että joudut psykoottiseen tilaan, jossa voidaan tehdä itselle tai muille mitä vain. Kun pääset pelkojen yläpuolelle mitkään elämykset eivät saa sinua sekoamaan, vaan hallitset itsesi ja voit toimia normaalisti. Näin olet päässyt psyykkeesi herraksi. Neuroleptit ovat täyttä sontaa, joka estää näiden asioiden läpikäynnin ja voittamisen. Se on kuin unilääke unettomuuteen, ei etsitä itse unettomuuden syytä vaan hoidetaan oiretta.

      • --------------------

        Olet sairas. Neuroleptit ei estä kuulkemasta ääniä eikä kukaan voi hallita mieltäsi muuta kuin sinä itse. Luulisi sinun nyt sen aikuisena ihmisenä tietävän. Netti on täynnä samasta sairaudesta haksahtaneiden ja seonneiden kirjoituksia jotka alkavat uskoa houreisiinsa ja alkavat tarjota sitä totuutena. Pysy nyt vahvana ja älä anna järjettömyyksille valtaa.


    • oletko testannut

      onko sinussa yhtään sirua?

      Tässä dokumentissa asia todetaan olevan todellinen, eikä suinkaan vainoharhaa kuten vallapitäjien aivopesemät psykiatrit väittävät.

      www.youtube.com/watch?v=KMFWantyiAI

      • miksi viestiäni

        muokattiin lähettämisen jälkeen????? Mitä ihmettä?


    • .

      Ihmisen mukkaaminen, "ohjelmointi" MC (mind control) on mahdollista. Siihen tarvitaan varallisuutta. Intressejä tähän löytyy varmasti monelta taholta.

      MK-ULTRA; http://fi.wikipedia.org/wiki/MKULTRA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      622
    Aihe