Laihojen 2-tyypin diabetes

36-mies D2

Mistä johtuu laihojen 2-tyypindiabetes? Sukulaisista kolmella veljeksellä 2-tyypindiabetes. Ovat sairastuneet noin 30 vuotiaana ja normaalipainoisia olleet aina. Tällä hetkellä ovat hyvä kuntoisia nuorin 69v, 73v ja 75v. Oma insulliinin tuotanto on ollut toiminnassa heillä kokoajan. Insuliini ei vain ole jostain syystä toiminut ja hoitona on ollut jo vuosikymmenet insuliinihoito. Se on tehonnut ja näin ollen tuonut mahdollisuuden normaaliin elämään.

Itse sairastuin samaan tautiin 32-vuotiaana ja nyt 36-vuotias mies. Koskaan ei mitattu sokeriarvo ole ollut yli 13. Söi vaikka sokeritopan. Olen myös normaalipainoinen ja taustalla 15-vuoden sm-tason urheilutausta. Sairautta olen hoitanut ruokavaliolla ja insuliini (ilta) metformiini primaspan. Itselläkin on insulliinin tuotanto olemassa mutta ei tehoa. Iltainsuliini pistettynä tehoaa ja sokerit kunnossa. Tietysti ruokavalio auttaa pitämään päiväsokerit kunnossa.

14

3154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei viljaa
    • perinnöllisyys

      No olisikohan esim- sun kohdalla kyseessä se perinnöllisyys? Tuntuu paljon olevan suvussasi II-tyypin diabetesta. Silloin ei sitä lihavuuttakaan tarvita eli ei ole niinkään itseaiheutetusta vaan perinnöllisestä jutusta.

    • perinnöllisyys?

      Vai geeneillä sitä selitetään jos ruokavalio on väärä.

      Hyvä hörhö.

      • hörhölle vastaus

        Tutkittua tietoa:

        Jos toisella vanhemmista on tyypin 2 diabetes, niin 40 % todennäköisyys on saada itselleen se.

        Jos molemmilla vanhemmista on tyypin 2 diabetes, niin 70 % todennäköisyys on saada itselleen se.


      • tutkittua tietoa
        hörhölle vastaus kirjoitti:

        Tutkittua tietoa:

        Jos toisella vanhemmista on tyypin 2 diabetes, niin 40 % todennäköisyys on saada itselleen se.

        Jos molemmilla vanhemmista on tyypin 2 diabetes, niin 70 % todennäköisyys on saada itselleen se.

        Kun D-vitamiinin pitoisuus seerumissa ylittää 82,5 nmol/l, vähenee tyypin 2 diabeteksen riski 25–40 %, ilmenee uudesta amerikkalaisesta tutkimuksesta. Se esitettiin perjantaina (23.6.2011) San Diegossa American Diabetes Associationin vuosikokouksessa, johon osallistui 13 000 diabeteslääkäriä.

        http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2099

        Kannattaako alaistua geeneihinsä.

        Vain hörhöliike alistuu.


      • Diabetesalkoi

        Ei kai ruokavalio voi kauhean väärä olla, jos ovat hyväkuntoisia ja normaalipainoisia ?


    • 100µg

      Diabetes leviää epidemian tavoin. Tällä hetkellä Suomessa on jo yli puoli miljoonaa II -tyypin diabeetikkoa. Mahdollisesti jopa kolmasosa kansasta on diabeteksen esivaiheessa.

      Diabetes on vakava koko elimistön sairaus, joka johtaa lukuisiin komplikaatioihin ja ennenaikaiseen kuolemaan. Diabetes ei ole "sokeritauti", kuten yleisesti luullaan. Diabetes on insuliini -nimisen hormonin aineenvaihdunnan häiriötila ja sen aiheuttama sairaus.

      Lääkäri Antti Heikkilä kritisoi voimakkaasti nykyistä hoitokäytäntöä, joka perustuu runsaaseen insuliinin käyttöön sekä vähärasvaiseen ja runsashiilihydraattiseen ruokavalioon. Virallinen hoitosuositus pahentaa sairautta, koska se sekoittaa insuliinin aineenvaihduntaa entisestään. Insuliini on myrkky, joka vahingoittaa elimistöä monella tavalla.

      Lääkäri Antti Heikkilän mukaan II -tyypin diabeteksen ensisijainen hoitomuoto on vähähiilihydraattinen ruokavalio ja vasta toissijaisesti lääkehoito. Vähähiilihydraattinen ruokavalio normalisoi ja tasapainottaa insuliinin aineenvaihdunnan. Monet Heikkilän potilaista ovat päässeet lääkkeistä ja täysin parantuneet vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Tämä ruokavalio on tärkeä myös I -tyypin diabeetikoille tasaisen verensokerin saavuttamiseksi.

      Antti Heikkilän suunnittelemasta ruokavaliosta hyötyvät paitsi diabetespotilaat ja taudin ehkäisemisestä kiinnostuneet, myös ikääntyvät sillä ruokavalio vaikuttaa myönteisesti vanhenemisprosesseihin. Nykyisin tiedetään, että pitkän iän salaisuus on matala insuliinitaso.

      Lääkäri Antti Heikkilän potilastyö perustuu tutkittuun tietoon ja vankkaan kliiniseen kokemukseen. Hänen mielestään ainoastaan sillä, miten potilas voi, on merkitystä potilastyössä. Nykytilanne hyödyttää lähinnä ruoka- ja lääketeollisuutta.


      http://www.rasalas.fi/kirja.php?id=53

    • 100µg
    • puhdas ykkönen
    • voi parantua

      "Lääkäri Antti Heikkilä ei voi ymmärtää, miksi vanhat, pitkään toimineet ravintosuositukset heitettiin 1970-luvulla romukuoppaan. Diabetes kun on sairaus, jonka saisi helposti kuriin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla."

      "Vallitsevat suositukset aiheuttavat diabeetikoille tukalan kierteen.

      Hiilihydraatit nostavat insuliinineritystä. Insuliini on ihmisen elimistölle myrkky, jonka vaikutusta elimistö yrittää kaikin tavoin estää. Niin tarvitaan lisää insuliinia, jotta aineenvaihdunta toimii. Seurauksena on insuliiniresistenssi ja lopulta järjestelmän pettäessä tyypin 2 diabetes.

      − Diabetes on hiilihydraattiaineenvaihdunnan sairaus. Nykyiset dieettisuositukset pahentavat tilannetta, ja siksi tarvitaan paljon lääkkeitä. Näiden suositusten paremmuus ei perustu mihinkään tieteelliseen tosiasiaan, ne vain tukevat lääketeollisuutta."

      "Heikkilä lisää, että naapurissa Ruotsissa käytiin sota samasta asiasta muutama vuosi sitten. Keskustelun keulahahmoksi nousi lääkäri Annika Dahlqvist, joka kirjoitti nettiin näkemyksestään vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta diabeteksen hoitomuotona.

      − Ravintoterapeutit hyökkäsivät hänen kimppuunsa, kunnes Sosialstyrenin asiantuntija totesi, että tämä on ihan hyvä hoitomuoto. Lopulta viranomaistaho hyväksyi asian. Miksi ei meillä, Heikkilä penää."

      http://www.studio55.fi/hyvaolo/artikkeli.shtml/1194450/laakari-antti-heikkila-nain-saat-diabeteksen-kuriin-oikeanlaisella-ruokavaliolla

    • sairausliitto

      Ruotsalaisasiantuntijat eivät voi ymmärtää nykyisiä suomalaisia ravintosuosituksia diabeetikoille. Pitäviä tutkimuksia vähärasvaisen runsashiilihydraattisen ruokavalion terveellisyydestä ei ole. Sitä vastoin vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainen ravinto on osoittautumassa varsinaiseksi täsmähoidoksi painonpudotuksessa, kolesteroliarvojen parantamisessa ja diabeteksen hoidossa.


      http://vimeo.com/24004754

    • hörhöt alistuu
    • JohnnyTang

      Merck ilmoittaa että heidän mmr rokotteensa on havaittu aiheuttavan diabetes mellitus joillakin :

      https://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/m/mmr_ii/mmr_ii_pi.pdf


      http://www.vaccines.net/newpage16.htm


      http://barbshealthblog.blogspot.com/2016/10/vaccines-are-direct-cause-of-diabetes.html

      • hpv27

        Tuossa Merckin artikkelissa ei todeta heidän rokotteensa aiheuttavan diabetesta (veikkaisin vielä ykköstä) vaan sen, että rokottamisen jälkeen on ilmaantunut diabetesta (käytetty termi on without causability). Rokotteista kerätään tietokantaan mahdolliset sivuvaikutukset mutta syyseuraussuhteen löytäminen on liki mahdotonta.

        Jos ei ole rokotettu tuhkarokkoa ym. vastaan niin sitten ei kannata matkustella. Rokot ovat aikuiselle aika pahoja ja sitten voi tartuttaa muita rokottamattomia. Pietarsaaren kieppeill ä noin on käynyt jo pariin otteeseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe